Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Elvágták pórázukat az önvédelmi csoportok


Az Egyes√ľlt √Āllamok hagyom√°nyaihoz szorosan hozz√°tartozik a kisk√∂z√∂ss√©gek v√©delme, a lakoss√°g v√°llvetve harcol, hogy megv√©dje az √∂v√©it. A gondot csak az jelenti, hogy ami az indi√°n h√°bor√ļk idej√©n m√©g elfogadott volt, ma m√°r az √°llam monop√≥liuma. Ezt viszont nem felt√©tlen√ľl fogadja el mindenki.

Az Esk√ľ √ērz√Ķi n√©vre hallgat√≥ mil√≠cia tagjai megjelentek Ferguson v√°ros√°ban. A speci√°lis polg√°r√Ķrs√©g olyan emberekb√Ķl √°ll, akik olyan utas√≠t√°sokat nem hajtanak v√©gre, amely szerint√ľk az Egyes√ľlt √Āllamok alkotm√°ny√°val szembehelyezkedik, a r√©gi esk√ľt tartj√°k, a csillagos-s√°vos lobog√≥ra, az alkotm√°nyra, az Egyes√ľlt √Āllamokra tett fogadalmat. Mivel azonban az amerikai alkotm√°ny √©rtelmez√©se legink√°bb szakk√©pzett jog√°szoknak val√≥ feladat, a talpig fegyverbe √∂lt√∂z√∂tt harcosok igen vesz√©lyess√© v√°lhatnak. F√Ķk√©nt az√©rt, mert a sz√≥ban forg√≥ csoport tagjai politiz√°lnak.

B√°r az Egyes√ľlt √Āllamokban rengeteg kisebb-nagyobb √∂nv√©delmi csoport m√Ľk√∂dik, s√Ķt Texas √°llam alkotm√°nya az √∂sszes 17 √©s 45 √©v k√∂z√∂tti eg√©szs√©ges f√©rfit tartal√©kos milicist√°nak nevez, akiket sz√ľks√©g eset√©n be lehet h√≠vni szolg√°latra, az Esk√ľ √ērz√Ķi fiatal szervezet, 2009-ben alakult, tagjai egykori vagy jelenlegi egyenruh√°sok, katon√°k, rend√Ķr√∂k, a Nemzeti G√°rda tagjai. Steward Rhodes jog√°sz, Ron Paul kor√°bbi tan√°csad√≥ja hozta l√©tre, mivel √ļgy l√°tta, hogy az amerikai eln√∂k alkotm√°nyellenes utas√≠t√°sokat ad. H√≠v√≥ szav√°ra nagyon sok olyan egyenruh√°s jelentkezett, aki ellenezte Barack Obama politik√°j√°t, √≠gy az Esk√ľ √ērz√Ķinek gy√Ľl√©sein ma is nemcsak az alkotm√°ny v√©delm√©re tesznek fogadalmat, de az alkotm√°nys√©rt√Ķ parancsok megtagad√°s√°ra is.

A t√°rsas√°gr√≥l sz√≥l√≥ sz√°mos amerikai besz√°mol√≥ szerint √Ķk is elk√©pzelhet√Ķnek tartj√°k, hogy Obama valamilyen √ľr√ľggyel megvonja a szabads√°gjogokat az amerikaiakt√≥l. Lez√°ratja az √°llamok hat√°rait, hadi t√∂rv√©nykez√©st vezet be, s t√∂megesen fogja letart√≥ztatni az embereket, v√©li a tags√°g egy r√©sze, akik ebben az esetben k√©sz tervvel rendelkeznek. A r√©g√≥ta √∂ssze√°ll√≠tott, nagyon sok fegyvert tartalmaz√≥ batyujukat magukhoz v√©ve elmennek az el√Ķk√©sz√≠tett bunkerbe, s onnan fognak harcolni, ha kell, ak√°r fegyverrel a hivatalos er√Ķk ellen. Az Esk√ľ √ērz√Ķi k√∂z√∂tt term√©szetesen szinte kiz√°r√≥lag republik√°nusok vannak, az amerikai p√°rtrendszer saj√°toss√°gai miatt az √≥ri√°si mozgalom k√ľl√∂nb√∂z√Ķ platformjair√≥l. Tead√©lut√°nosok √©s Obama sz√ľlet√©si anyak√∂nyvi kivonat√°t k√∂vetel√Ķk, ut√≥bbiak meglep√Ķen sokan. A YouGov 2014-es felm√©r√©se szerint az amerikai megk√©rdezettek 15 sz√°zal√©ka teljesen biztos volt benne, hogy Barack Obama nem az Egyes√ľlt √Āllamokban sz√ľletett.

D√©l b√ľszkes√©ge

A mil√≠ci√°k term√©szet√ľkt√Ķl fogva hazafias √©s harcias csoportok, √≠gy nem meglep√Ķ, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok d√©li r√©sz√©n, a r√©gi Konf√∂der√°ci√≥ ter√ľlet√©n olyan egys√©gek is l√©trej√∂ttek, amelyek nem a csillagos-s√°vos lobog√≥ra esk√ľsznek fel, hanem a saj√°t kisebb haz√°jukat akarj√°k √ļjra megszerezni a „jenkikt√Ķl”.

A D√©l Lig√°ja (League of the South) egy alabamai mil√≠cia, amely a hagyom√°nyos √©rt√©keket k√©pviseli, kereszt√©ny √©s nemzeti, s a Bibli√°n alapul√≥ vil√°got k√©pzel el. √Āll√°spontja szerint joguk van – az amerikai f√ľggetlens√©gi nyilatkozat mint√°j√°ra – a d√©li f√ľggetlens√©g kiki√°lt√°s√°ra. Ellenzi a bev√°ndorl√°st, a fegyvervisel√©si jog b√°rmilyen korl√°toz√°s√°t. Id√©nre azt tervezik, hogy meg√ľnneplik Abraham Lincoln amerikai eln√∂k meggyilkol√°s√°t, az elk√∂vet√Ķ John Wilkes Bootht pedig h√Ķsk√©nt emlegetik. Term√©szetesen √©lesen ellenzik az √©pp most terjed√Ķ trendet, hogy a d√©li z√°szl√≥t rossz eml√©k√Ľ jelk√©pk√©nt egym√°s ut√°n veszik ki a hivatalos jelk√©pek k√∂z√ľl, mint a rabszolgatart√≥ m√ļlt m√°ig √©l√Ķ szimb√≥lum√°t.

A kutat√°sok szerint Obama megv√°laszt√°sa az addig cs√∂kken√Ķ aktivit√°s√ļ k√ľl√∂nb√∂z√Ķ „hazafias” mil√≠ci√°k sz√°m√°nak ugr√°sszer√Ľ n√∂veked√©s√©t eredm√©nyezte. A tagok √ļgy √©rezt√©k, hogy a fekete eln√∂k, valamint az egyre gyorsul√≥ bev√°ndorl√°s kapcsolatban √°llnak egym√°ssal, a csal√≥dotts√°got tet√©zte a 2008-ban kezd√Ķd√∂tt nemzetk√∂zi p√©nz√ľgyi v√°ls√°g, a n√∂vekv√Ķ munkan√©lk√ľlis√©g. A v√°ls√°g √©v√©ben 149 ilyen mil√≠ci√°t tartottak sz√°mon, 2010-ben m√°r 824-et, 2012-ben pedig 1360-at. A feh√©r csoportok mellett term√©szetesen l√©teznek a feket√©kb√Ķl √°ll√≥ fegyveres k√∂z√∂ss√©gek is, amelyek √°ltal√°ban a Fekete P√°rducok nev√Ľ harcias jogv√©d√Ķ csoport ut√≥dainak tartj√°k magukat. A szocialista t√∂mbben √°ltal√°nos szimp√°ti√°val k√≠s√©rt mozgalmat ma terrorcsoportnak nevezn√©nk. Az √öj Fekete P√°rduc P√°rt nev√Ľ szervezett√Ķl elhat√°rol√≥dnak a r√©gi p√°rt egykori tagjai, az √ļjak egy√©rtelm√Ľen fekete uralmat k√∂vetelnek, az amerikai √©rtelmez√©s szerint fekete fels√Ķbbrend√Ľs√©get hirdet√Ķ illeg√°lis csoport. Hasonl√≠t hozz√°juk a harmincas √©vek √≥ta m√Ľk√∂d√Ķ, szebb napokat is l√°tott Iszl√°m Nemzete (Nation of Islam) is, amely vall√°si meg√ļjul√°st √≠g√©rt az elnyomott feket√©knek. A csoport radikaliz√°l√≥dott, az iszl√°m vall√°snak olyan speci√°lis, politik√°val √°titatott v√°lfaj√°t k√∂veti, amely a bels√Ķ megb√©k√©l√©s helyett a k√∂z√∂ss√©g erej√©re √©s siker√©re koncentr√°l. Ma a Nation of Islam vezet√Ķje, Louis Farrakhan utas√≠t√°s√°ra a Szcientol√≥giai Egyh√°z m√≥dszer√©t k√∂veti.Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2015. augusztus 16. 19:20:37
A Egybes√ľlt √Āllamok k√∂zut√°latnak √∂rvend minden m√©g norm√°lisnak maradt ember el√Ķtt.

Egyben azonban még mindig példaképe lehetne minden országnak:
A fegyverviselés joga, ami megillett minden állampolgárt.

Az eredeti indok amiért benne van az alkotmányukban:

Minden embernek term√©szet, Isten adta joga az √∂nv√©delem. Joga van fegyverrel megv√©deni mag√°t a r√°t√°mad√≥ rabl√≥ gazember egyedekt√Ķl, vagy ak√°r a rabl√≥ gazember √°llamt√≥l.
#2 | kontroll88 - 2015. augusztus 16. 19:38:20
A fehérek és a feketék is elmehetnek a francba.
√Čszak-Amerika a v√∂r√∂s√∂k√©, azaz a r√©zb√Ķr√Ľ indi√°nok√©.
Ha √Ķk adn√°k a t√∂rv√©nyeket...

Most nézem, hogy az alkímia is 3 folyamatot ír le:
-m√Ľveletek feh√©rben
-m√Ľveletek feket√©ben
-m√Ľveletek v√∂r√∂sben... :D
#3 | GERRY - 2015. augusztus 16. 20:33:00
kontoll88

Szerintem elöször téged skalpolnának meg! s_*_kukk
... √ļgy a m√°sodik megsz√≥lal√°sod ut√°n.
#4 | SZM - 2015. augusztus 17. 09:36:26
s_*_kukk
De lehet, hogy m√°r az els√Ķ ut√°n is!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.