Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Abe Sinz√≥: El√©g volt a bocs√°natk√©r√©sekb√Ķl!


Magyarra ford√≠tva: Elmentek ti a holokosztos qva any√°tokba! A jap√°n minisztereln√∂k el√Ķdeivel ellent√©tben nem k√©rt bocs√°natot Jap√°n II. vil√°gh√°bor√ļs b√Ľnei miatt az orsz√°g fegyverlet√©tel√©nek 70. √©vfordul√≥j√°n

„A lakoss√°g nyolcvan sz√°zal√©ka a II. vil√°gh√°bor√ļ ut√°n sz√ľletett. Nem engedhetj√ľk, hogy gyerekeink, unok√°ink √©s a j√∂vend√Ķ gener√°ci√≥k is bocs√°natot k√©rjenek az√©rt a h√°bor√ļ√©rt, amihez semmi k√∂z√ľk sincs” – mondta a jap√°n minisztereln√∂k. Abe Sinz√≥ besz√©d√©t k√ľl√∂n√∂sen v√°rt√°k, mert Jap√°nnak n√©mileg enyh√ľlt az ut√≥bbi id√Ķben a K√≠n√°val √©s D√©l-Kore√°val fenn√°ll√≥ addig h√Ľv√∂s viszonya.

Ek√∂zben Toki√≥ban id√Ķs asszonyok egy csoportja t√ľntetett, akiket a II. vil√°gh√°bor√ļ alatt megsz√°llt ter√ľleteken prostit√ļci√≥ra k√©nyszer√≠tettek, √©s a mai napig semmilyen k√°rp√≥tl√°st nem kaptak a jap√°n √°llamt√≥l.

K√∂zben K√≠n√°ban az √©vfordul√≥ra eml√©kez√©s jegy√©ben jap√°n h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂k vallom√°sait teszik k√∂zz√© a K√≠nai √Āllami Arch√≠vumok K√∂zponti hivatal√°nak honlapj√°n.

Az iratok t√∂bbs√©g√ľkben a jap√°n megsz√°ll√°s idej√©n a k√≠naiakkal szemben elk√∂vetett gyilkoss√°gok, atrocit√°sok, m√©rgez√©sek, az √©l√Ķ embereken v√©gzett biol√≥giai- √©s vegyifegyver-k√≠s√©rletek szem√©lyes, meg√©lt t√∂rt√©netei.

A kommunista K√≠na 1949-es kiki√°lt√°s√°t k√∂vet√Ķen t√∂bb jap√°n katona ellen is v√°dat emeltek: 47-en a fogs√°gban meghaltak, t√∂bbeket szabadon engedtek, v√©g√ľl 45 jap√°n katon√°t √≠t√©ltek el 8-20 √©v k√∂zti szabads√°gveszt√©sre h√°bor√ļs b√Ľntettek miatt.

K√ľl√∂nb√∂z√Ķ h√°bor√ļs tetteik√©rt jap√°n katon√°knak 1946 √©s 1951 k√∂z√∂tt Ausztr√°li√°ban, Franciaorsz√°gban, Hollandi√°ban, a F√ľl√∂p-szigeteken, a Szovjetuni√≥ban, √öj-Z√©landon, Kanad√°ban, Nagy-Britanni√°ban √©s az Egyes√ľlt √Āllamokban is kellett felelni√ľk. Jap√°non k√≠v√ľl nagyj√°b√≥l 5600 katona √ľgy√©ben j√°rtak el, √∂sszesen 2200 b√≠r√≥s√°gi t√°rgyal√°son, ezeken k√∂r√ľlbel√ľl ezer hal√°los √≠t√©let sz√ľletett.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kincses - 2015. augusztus 16. 12:49:45
akkor most ki van fizetve vagy nincs kifizetve? mikor lehet ennek vége?s_*_huha
#2 | Perje - 2015. augusztus 16. 14:09:14
M√©g a v√©g√©n kider√ľlhet, hogy t√Ķl√ľk kellene bocs√°natot k√©rni az amerikai katon√°k √°ltal ezr√©vel meger√Ķszakolt n√Ķk√©rt, kisl√°nyok√©rt. Pearl Harbour csata sem √©ppen √ļgy t√∂rt√©nt, ahogy holiv√ļd bemutatta nek√ľnk.
http://www.vetera...ld-war-ii/

A 70 √©vvel ezel√Ķtti esem√©nyek√©rt val√≥ bocs√°natk√©r√©s val√≥ban s√©rti azoknak az √∂n√©rzet√©t, akik √©s akiknek a csal√°djuk , lesz√°rmazottaik nem k√∂vetett el b√Ľnt senki ellen.
Ez a kollekt√≠v b√Ľn v√°llal√°s egy beteges dolog. Az is beteg, aki erre k√©nyszer√≠t, √©s az is, aki ezt mag√°ra v√°llalja.
#3 | satu - 2015. augusztus 16. 15:01:31
Ideje lenne kibaszni a tahókat Okinawáról... Ja eszébe jutott....
#4 | Gutai Zub - 2015. augusztus 16. 19:33:55
H√°bor√ļs B√Ľn√∂s√∂k?

70 hossz√ļ √©v ut√°n a gy√°va √©s hazug politikusok ma sem merik megnevezni, s√Ķt m√©g utalni se r√°: kik is voltak, vannak, a h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂k.Menteget√Ķznek, hadov√°lnak, mindig tele gaty√°val.

Ki merné megnevezni többek között a rothschild családot?
√Čvsz√°zadok √≥ta h√°bor√ļkb√≥l gazdagodnak

Mások vérén, verejtékén, hulláján.

H√°nyan vannak tudat√°ban annak, hogy ennek a csal√°dnak egyed√ľl, 500 trilli√≥ doll√°rra becs√ľlt vagyona, t√∂bb mint a fele annak, amit az eg√©sz emberis√©g fel tud mutatni......
#5 | Vizilo - 2015. augusztus 16. 20:21:55
Mikor vonjak az USA-t felelössegre a vilagban elkövetett több millio eber gyilkossagert??
#6 | miskolcilaci - 2015. augusztus 16. 21:39:08
Ott hol a Kóhn, meg a Schwartz dirigál...

Eml√©kezz√ľnk! Ha kell, ha nem! (Ez itt egy arch√≠v felv√©tel a j√∂v√Ķb√Ķl.)
YouTube Videů
#7 | Alex-andros - 2015. augusztus 17. 12:43:47
Ha ezt az eg√©sz f√∂ldet k√∂r√ľl √∂lel√Ķ, √©vsz√°zadokra √©vezredekre vissza ny√ļl√≥ t√∂rt√©nelem hamis√≠t√≥ szaros bilit kibor√≠tan√°nk, akkor egyetlen egy fajnak emlegetett n√©pnek √©s kiszolg√°l√≥inak kellene √©vsz√°zadokon √°t fizetnie.
#8 | gurka - 2015. augusztus 17. 20:53:11
Alex!
Olyat nem fogadunk el, egyben, egy tételben, akár életvalutában. Gurka
#9 | Perje - 2015. augusztus 23. 20:39:02
Robban√°s egy amerikai b√°zison, Jap√°nban:
http://www.presst...Sagamihara

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.