Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hihetetlen dolgokat árult el az ufókról az egyik asztronauta, aki megjárta a Holdat


Hihetetlen..., hogy járt a Holdon. Valami bolondgombát is ettetek vele, mert mindenki tudja, hogy a zufok márpedig nem csak, hogy nem vannak, de a Földet megmenteni is teljes idõpocsékolás. Ennyire barmok nem lehetnek, s ha mégis, akkor tényleg vannak. Edgar Mitchell szerint kizárólag a földönkívülieknek köszönhetjük, hogy még nem pusztult el az emberiség. Na ezt nem láttuk jönni.

A 84 éves asztronauta a világ egyik legzártkörûbb klubjának a tagja: õ volt a hatodik abból a tizenkét emberbõl, akik valaha jártak a Holdon, tehát ha õ mond valamit az ufókról, annak egy fokkal nagyobb súlya van, mintha mondjuk Pataki Attila mesélné el az egyik ufós sztoriját.

Márpedig Mitchell a Mirror Online-nak nyilatkozva egyáltalán nem fogta vissza magát, és olyan súlyos kijelentéseket tett, amiket még sokadszori olvasásra is nehéz komolyan venni: a veterán ûrhajós szerint a földönkívüliek nem csak, hogy itt vannak már egy ideje, de kizárólag nekik köszönhetõ, hogy az emberiség még nem pusztította el magát.
Hihetetlen dolgokat árult el az ufókról az egyik asztronauta, aki megjárta a Holdat - 1. kép

“Az emberekkel folytatott beszĂ©lgetĂ©seim világossá tettĂ©k, hogy az E.T.-k megprĂłbáltak megĂłvni minket a háborĂştĂłl, Ă©s bĂ©kĂ©t akartak teremteni a Földön.” – mondta Mitchell a vele kĂ©szĂĽlt interjĂşban, aki szerint a hidegháborĂş Ă©vei alatt az ufĂłk minden eszközzel megprĂłbálták megĂłvni az emberisĂ©get attĂłl, hogy egy atomháborĂşval eltöröljĂĽk magunkat a Föld szĂ­nĂ©rõl.

Az asztronauta itt nem állt meg, Ă©s rĂ©szleteket is elárult ennek mikĂ©ntjĂ©rõl: “a lĂ©gierõ több tisztjĂ©vel is beszĂ©ltem, akik a rakĂ©tasilĂłknál teljesĂ­tettek szolgálatot a hidegháborĂş alatt. Azt mondták, hogy többször is láttak ufĂłkat a lĂ©tesĂ­tmĂ©nyek felett, akik gyakran a rakĂ©tákat is hatástalanĂ­tották. Más tisztek, akik a nyugati parton teljesĂ­tettek szolgálatot azt mondták, hogy a tesztrakĂ©táikat gyakran lelõttĂ©k az ufĂłk.”
Hihetetlen dolgokat árult el az ufókról az egyik asztronauta, aki megjárta a Holdat - 2. kép

Mitchell a Holdon

Nem tudhatjuk, mi történt Mitchellel az alatt a bizonyos holdra szállás alatt 1971-ben, de az biztos, hogy az asztronauta nem csak a tizenöt perc hírnévre utazik, ugyanis a Földre való visszatérése óta rendületlenül hirdeti a földönkívüliek létezését.

De akár igaz a sztorija, akár nem, az biztos, hogy az ufók jól tették volna, ha ideküldenek néhány babysittert az emberiségnek, mert egészen megdöbbentõ, hogy az elmúlt hetven évben milyen irdatlan mennyiségû atommal szórtuk meg a saját bolygónkat, teljesen fölöslegesen.Link

Hozzászólások


#11 | GERRY - 2015. augusztus 18. 18:27:30
Gutai - megĂĽt a guta(i)....

Már megint egy (most éppen te), aki mellékvágányra viszi a dolgokat!!!!

Ki a franc és hol és mikor mondta, hogy mi vagyunk az egyedüliek? - Nem a papság régi szónokairól beszélek.

Képzeld el - teljesen azon az állásponton vagyok, hogy rajtunk kívül számtalan intelligens (mi több intelligensebb ) életforma leledzik abba krva nagy sötétségben ami itt van körülöttünk, vagy olyan fényben ami nem nekünk az!

De ne kelljen már tapsikolnom a sok agyilag pudding hülye "kinyilatkoztatásán", hogy ö igenis naponta telefonál Kmcgy373-nak aki kpszhi harmadik bolygójáról jött ide, hogy megkefélje aztán elbeszélgessen vele - angolul, magyarul stb... Patakit is meghallgattam - nagyon jó volt az EDDA a 80-as években söt még tovább is... de valószínüleg néha 440Hz-röl elhangolódott valamelyik gitár - és szavahihetö ötszemü - C4789 BUBU jelzéssel ellátott galaxisbeli barátom azt mondta nekem a Skýpe-Universe programon beszélgetve, hogy a 446,97 Herz frekvencia, 136 és 137 dB között, amennyiben 5 másodpercig megszólal majd egy mp-ig kikapcsol aztán megint 2, 5 mp-ig be, akko a 100 méteres körön belül a kopaszodó férfiakra végzetes hatással van... Kívülröl nem vehetö észre, de ettöl a naptól kezdve szellemi hanyattlásnak indul az agya. Rövid idön belül, zöld és lila kicsi vagy nagy 3-4, de néha még nyolcszemü alienek kezdenek körülötte rohangálni és ezt addig csinálják vele ameddig kényszerböl be nem vallja, hogy születésétöl legalább két éves koráig állandóan bepisilt és bekakált. Na ettöl a szégyenletes pillanattól kezdve nincs segítség... Szellemileg lerongyolódik, agyilag sürü kocsonyás takonyállagú átváltozás, aztán tök kopaszság végül jön a mese a szájából. Az igaz, hogy ártalmatlan - ha jól megfigyelitek akkor láthatjátok a bárgyú vigyort az arcán, miközben ül a kamera elött és ömleszti a baromságot - persze ezt nem veszi észre, mert agya egy - még éppen épen maradt csücskében azt számolja, hogy mennyit fizetnek ki neki ezért a fellépésért...

.... na persze a nevetségesen öt érzékszerv - ez igaz, de eddig egész jól eltébláboltam ennyivel! ... és még arra is elég, hogy szembenézve a tükörképemmel, kimondjam azt, hogy Nem tudom mi van a megérthetöség határán túl...

Gutai - még most is bedugnak egy diliházba, ha nem a megfelelö irányba bólogatsz! Csak figyeld. - én is csak azért vagyok ilyen bátor, mert erre nem járnak UFOk (látótávolságban).

Szerintem látták a Tell Williröl szóló filmet és félnek a svájci nyilazni tudókról. (az ugyanis át megy az energia - védöpajzson, annyira primitív)

s_*_yass

elolvastalak még egyszer:
"Képzeljük csak el, mielõtt a mikroszkópot felfedezték, Te azt mondtad volna:, hogy millió és millió láthatatlan kis lény él velünk, rajtunk, bennünk. Többen vannak mint mi."

Jó meglátás (a nanorobot technologiáról nem is beszélve!)

Na ez a baj. A föld is nemrég jött rá erre: Vett az ebay-en egy mikroszkópot, belenézett és meglátott minket! Azóta vakaródzik! Nem akarok Kasszandrának látszani, de tudom amit tudok: ...jönnek a megmentök!!!! Már a spájzban lehetnek.
#12 | Gutai Zub - 2015. augusztus 18. 18:57:08
Gerry,

Nehogy megüssön a guta, különösen akkor ha még ráadásul egyet is ért veled a guta i.

Arisztotelész mondta valahol: "egy kimûvelt elmét ott ismersz fel, amikor az egy gondolattal, elmélettel úgy tud foglalkozni, hogy ebben semmilyen vak és bárgyú hit szerepet kapjon"

A legtöbb ember erre képtelen, és Te helyesen reagáltál az ilyen hülye vadhajtásokra.

Ha a tükörbe együtt néznénk bele (persze én szebb vagyok) Veled mondanám: nem tudom mi van

De a "nem tudom"-on túl néha szeretnék több lenni, de csak szeretnék......
#13 | GERRY - 2015. augusztus 18. 19:30:20
"Ha a tükörbe együtt néznénk bele (persze én szebb vagyok)..."

s_*_olle ... akkor viszont Ă©n vagyok az okosabbs_*_yass

azér' van mert sok Sci-Fi-t olvasok és nézek.

...csöngetnek, várj megnézem ki az...
.. .. .. .. .. .. . . . . .
...kicsit befejezem, mert megjött Csubakka... Itt nem rohannak utána az utcán és a fotósok is csak néha kattintgatják a fényképezögépeiket. Tudod, már nyugdíjas és az is lehet, hogy késöbb Dart Vader is beugrik... Csináltam fahéjas almáspitét. Imádják!
#14 | keepfargo - 2015. augusztus 18. 20:17:22
A valóság minden képzeletet felülmúl - mondta valaki, akivel csak egyetérteni tudok.

Ami megtörténhet, az meg is történik - ezt lehet hogy Murphy törvényei között lehet megtalálni, de ebben nem biztos hogy egyetértek Murphy-vel.

Ami valakinek még csak gondolataiban van meg, az ugyanennek a személynek vagy a gondolatot magáévá tevö másik személynek egyszer valóban meg is valósulhat; - talán csak idö kérdése...
#15 | enid - 2015. augusztus 18. 21:07:36
Nem azt irtak a multkor, hogy a holdra-szallas kamu?!
Kubrickkal rendeztettek meg.

Aztan kinyirtak.

Hehhehe! Pedig vot egy idoszak, amikor szerettem volna, ha elvisznek az ufokok. :D
De csak egy pufok lett belule... s_*_kac ( es az se nagyon hurcolasz)
#16 | Pitkin - 2015. augusztus 18. 22:04:41
Gyerekek! Még senkinek nem tûnt fel, hogy a zufók több 100 fényévet utazgatnak, hogy a Föld körül bújócskázzanak? s_*_kac
#17 | kontroll88 - 2015. augusztus 19. 16:15:57
Azokkal az eszközökkel, amit az amcsik ûrhajónak mutattak be, még a szomszédba sem lehetett volna elrepülni, nemhogy a Holdra.
Valamivel valakik elmentek a Holdra, de a NASA fotók nagy része Kubrick hamisítvány. Olyan, amilyen.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.