Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megbukott a cigány önkormányzat elnöke


Nem az a baj, hogy cigányok vagytok, hanem az, hogy nem vagytok emberek Ă©s nem is adtok már a látszatra sem. Mocskos zsidĂł banda vagytok, akiket ki kell radĂ­rozni, Ă­rmagostĂłl Ă©s demokratikusan. Evvan, rohadt görĂ©ny banda. „AzĂ©rt van, mert oláh cigány vagyok”
Lemondott posztjárĂłl a Fõvárosi Roma NemzetisĂ©gi Ă–nkormányzat (FRNĂ–) elnöke a szervezet hĂ©tfõ dĂ©lelõtti közgyĂ»lĂ©sĂ©n. Lakatos LászlĂł (Lungo Drom) az elõtt jelentette be távozását, hogy kĂ©pviselõtársai felmentettĂ©k volna s kezdemĂ©nyeztĂ©k volna leváltását – tudta meg lapunk. KiderĂĽlt, a roma kĂ©pviselõk többsĂ©gĂ©nek nem titkolt cĂ©lja volt, hogy visszahĂ­vják az elnököt a szervezet mĂ»ködtetĂ©sĂ©nek szabálytalanságai miatt.
lakatos_laszlo_-megbukott2„AzĂ©rt van, mert oláh cigány vagyok”

Lakatos László közölte, azért kellett távoznia, mert a képviselõ-testület tagjai nem bírták elviselni azt, hogy õ oláh cigány.
CsĂłka János kĂ©pviselõ ezt azonnal kikĂ©rte magának társai nevĂ©ben is, Balog ArtĂşr kĂ©pviselõ pedig azt közölte: „nem Lakatos származásárĂłl, hanem korrupciĂłrĂłl van szĂł”.

Ezzel egyébként megszûnt a Fõvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat lungo dromos vezetése, a szervezet pedig minõsített többséggel megválasztotta elnöknek Csóka Jánost, aki a Roma Polgári Tömörülés képviselõje. Az új elnök megköszönte a bizalmat s közölte, fel kívánja venni a kapcsolatot az összes fõvárosi roma szervezet vezetõjével, s új alapokra szeretné helyezni az önkormányzat mûködését.
Tartozás az iskolánál

Az önkormányzat közgyûlését eredetileg azért hívták össze, mert Lakatos László fel akarta menteni a szervezet által fenntartott Európai Üzleti Polytechnikum Szakképzõ Iskola igazgatóját, aki szintén jelen volt a közgyûlésen, ám erre végül nem került sor.

Az ellenõrzĂ©s azĂ©rt Ă©rdekes, mert márciusban rendkĂ­vĂĽli közgyĂ»lĂ©st tartottak a fõvárosi roma önkormányzatnál, amelyen vizsgálĂłbizottság felállĂ­tása mellett döntöttek az iskola tartozásainak ĂĽgyĂ©ben. Erre azután kerĂĽlt sor, hogy felvetõdött a gyanĂş, hogy az iskola kĂĽlönös körĂĽlmĂ©nyek közt 30 milliĂł forintos adĂłsságot görget maga elõtt. Az ĂĽlĂ©sen elhangzott, hogy a roma szervezet fenntartásában lĂ©võ, 700 felnõttnek szakkĂ©pzĂ©st nyĂşjtĂł intĂ©zmĂ©ny adĂłsságállománya tavaly nyáron 15 milliĂł forint volt. AzĂłta pedig ez az összeg rejtĂ©lyes mĂłdon több mint 28 milliĂłra hĂ­zott. Egyes roma kĂ©pviselõk akkor Ăşgy nyilatkoztak a NĂ©pszabadságnak, hogy a pĂ©nzt „lemutyizták”.

Megvan a pénz

A mai közgyûlésen szó volt az iskolánál tartott vizsgálatról is. Nagy Sándor, az önkormányzat alelnöke elmondta, hogy az államkincstár kisebb szabálytalanságokat talált, ám az iskola mûködhet tovább. Mindezt alátámasztja az is, hogy a júniusi vizsgálat után Purebl Balázs iskolaigazgató lapunknak azt mondta, hogy az intézményt csaknem 15 millió forint tartozással vette át a roma önkormányzat a korábbi fenntartó Szeretet Szövetségtõl, vállalva azt, hogy a kötelezettségeket részletekben törleszti.

Mint mondta, az adósságrendezésrõl meg is kezdõdtek a tárgyalások, ám jelentõs jogi problémák vetõdtek fel, ezért nem tudták kiegyenlíteni a tartozásokat. Purebl Balázs közölte, valójában nincs is ügy, a pénz rendelkezésre áll az iskola bankszámláján, a számlakivonatot meg is mutatta lapunknak az igazgató, amely szerint valóban rendelkezésre áll a tartozás összege. Hozzátette, remélhetõleg hamarosan rendezõdik a helyzet az ügyben, írja Horváth Csaba László az MNO-n, itt. Link

Hozzászólások


#1 | livia - 2015. augusztus 17. 21:56:00
Egyik cigánynak büdös a másik cigány?Egyébként sorozatos bukások várhatók. A zsidó bandának már a csicskák nem kellenek. Lesz majd érdekes szemkikerekedés. No, majd utána megint köpönyegforgatás? No, ezt már elkezdték egy ideje.
#2 | Perje - 2015. augusztus 17. 22:57:09
A tipikus védekezés, mint a zsidóknál az antiszemitázás.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.