Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hivatalos: a fiatalok fele nem heteró


√Čn pedig kijelentem, hogy gondolatban m√°r 1000-szer (legal√°bb) kiirtottam a parazit√°kat, "politikai elitet, b√≠r√≥kat, rend√Ķr√∂ket, zsid√≥-cig√°ny-szabadk√Ķm√Ľves, haza√°rul√≥, vall√°sos cs√ľrh√©t...stb...√©s a felm√©r√©s szerint, hivatalosan sem vagyok gyilkos. De gondolatban j√°rtam m√°r a Marson is...√©s m√©gsem! Nos, ti buzi zsid√≥ banda ez tudom√°nyos t√©ny! M√©ghozz√° saj√°t bevall√°sunk szerint. Egy friss brit kutat√°s sokaknak meglep√Ķ, de mindenk√©ppen b√°tor sz√≠nben t√Ľnteti fel a szexu√°lis orient√°ci√≥ k√©rd√©s√©t.

√Ātfog√≥ kutat√°st k√©sz√≠tett a brit fiatalok szok√°sait vizsg√°l√≥ YouGov csapata a lakoss√°g szexu√°lis orient√°ci√≥j√°r√≥l. Tudj√°k, ez nem arr√≥l sz√≥l, hogy ki milyen nem√Ľ, hanem, hogy ki milyen nemhez vonz√≥dik els√Ķsorban. J√≥l olvast√°k, els√Ķsorban: az m√°r a negyvenes √©vekben elindult Kinsey-f√©le kutat√°s sor√°n is vil√°gos volt, hogy a szexualit√°s nem k√©t (homo- vagy heteroszexlu√°lis), esetleg h√°rom (homo, hetero, bi) -t√©nyez√Ķs k√©rd√©s, ink√°bb egy sk√°la, amin az ember lehet csak hetero- vagy csak homoszexu√°lis, a t√∂bbs√©g azonban valahol a kett√Ķ k√∂zt van, legfeljebb nem vallja be mag√°nak.

A YouGov-kutat√°s az√©rt is rendhagy√≥, mert m√≠g Kinsey √©s a t√∂bbi tud√≥s a kutat√≥kra b√≠zza, hogy bel√Ķj√©k a megk√©rdezetteket az orient√°ci√≥s sk√°l√°n, a britek most egyszer√Ľen hagyt√°k, hogy mindenki elhelyezze mag√°t. √ćme az eredm√©nyek, komment√°r n√©lk√ľl:

- A lakosság 23 százaléka nem százszázalékosan hetero. A fiatalok körében a legmagasabb az arány:

a 18 és 24 év közöttiek 49 százaléka mondta magáról, hogy nem heteroszexuális.

- A britek n√©gy sz√°zal√©ka sz√°zsz√°zal√©kosan homoszexu√°lis, azaz 19 sz√°zal√©k van "valahol a kett√Ķ k√∂z√∂tt". Ut√≥bbiak t√∂bbs√©ge (√∂sszesen 15 sz√°zal√©k) a heteroszexualit√°shoz k√∂zelebb √°ll, mint a homoszexualit√°shoz.


Fotó: AFP

- Az egym√°st k√∂vet√Ķ gener√°ci√≥k egyre nyitottabbak: a hatvan felettiek 89 sz√°zal√©ka vallotta mag√°t sz√°zsz√°zal√©kosan hetero- vagy homoszexu√°lisnak. A negyven √©s hatvan k√∂z√∂ttiekn√©l m√°r csak 81 sz√°zal√©k ez az ar√°ny, a huszon√∂t √©s negyven k√∂z√∂ttiekn√©l 67, a tizennyolc √©s huszon√∂t k√∂z√∂ttiekn√©l 52 sz√°zal√©k.

Azaz: min√©l fiatalabb az ember, ann√°l nagyobb es√©llyel gondolja √ļgy, hogy a szexu√°lis orient√°ci√≥ nem k√Ķbe v√©sett adat, hanem egy sk√°l√°n laz√°n elhelyezhet√Ķ, s√Ķt: v√°ltoz√≥ t√©nyez√Ķje az √©letnek. A kutat√°s azt nem mutatta ki, hogy a megk√©rdezetteknek konkr√©tan milyen tapasztalataik vannak az azonos vagy √©ppen az ellenkez√Ķ nemmel. Ink√°bb csak azt jelzi: sokan megengedik maguknak a nem kiz√°r√≥lag heteroszexu√°lis gondolatokat, fant√°zi√°kat.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | livia - 2015. augusztus 18. 22:11:48
Alex-andros fiatal.A t√∂bbit magyar√°zza el √ē. V√©g√ľl is beletraf√°lt. No, √©n csak megfigyel√Ķ vagyok, de szerintem ez a netm√°nia a csal√°dok rov√°s√°ra edz, de kem√©nyen.
#12 | GERRY - 2015. augusztus 19. 08:25:28
Nem l√°tok sok k√ľl√∂nbs√©get az ut√≥bbi 50 √©vben... az √©n koroszt√°lyom n√∂i fele se volt jobb... m√°r eln√©z√©st a kiv√©teleknek. A fi√ļk meg m√©g √ļgy se. A szexu√°lis forradalom a 60-as √©vek fiatals√°g√°n√°l t√∂rt√©nt meg ...

√©n m√°r pontosan "belesz√ľlettem"...
az igaz, hogy t√∂bb sz√ľzl√°ny volt az'id√∂ben.. de m√°r akkor sem szerett√©k ezt az √°llapotukat

YouTube Videů
#13 | enid - 2015. augusztus 19. 09:10:07
Gerry! nem hat, mert nem is-mertek azt a sugeres storyt s_*_kac
#14 | pozor124 - 2015. augusztus 20. 10:49:58
Alex andros biztos osztja azt a n√©zetet, hogy egymag√°ban is lehet k√©t bar√°tn√Ķje. Az egyiket Emm√°nak h√≠vj√°k. Emma emmeg holnapra...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.