Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Imre!Tõled tanultam meg másként látni a dolgokat, és ez mindig az eszemben van, nagyon hálás vagyok érte. Ez a fajta látásmód döbbentett rá pár érdekes dologra, amit szeretnék megosztani veled, hátha ezekkel így még nem foglalkoztál. Az a csoportunk, amit Te hívtál életre, amikor nálunk jártál, azóta is üzemel és tesszük, a dolgunk. Többek közt megosztjuk egymással a fontosabb infókat.mint pl. ezeket is, amiket most neked leírok.
A megfigyelések persze a spirituális irányultságommal ötvözõdve csapódnak le.
Mivel több ilyen név egybeeséssel találkoztam, ezért gondolom, hogy ez már így nem lehet véletlen, hanem szinte köze van a névnek a vele elvégeztetendõ dologhoz. pl. Aczél György idején acélosodik (kezd megkeményedni))a sz@r helyzet. "1957 nyarán felvetette a késõbb hírhedtté vált „három T” (tiltás, tûrés, támogatás) irányelvét". A folyók a Föld érrendszere és Aczél idejében építenek egy sor vasmûvet a Dunára, ami szerintem olyan szimbólum, mintha a keringési rendszerünket akarnák elfolytani. Némeht Miklós segíti a berlini (német - h) fal, a vasfüggöny lebontását, "elõsegítve ezzel Európa egyesítését", és "1990 februárjában helyreállítja a diplomáciai kapcsolatot a Vatikánnal." Lehet, hogy az Orr - bán (A bánok a középkori Magyar Királyság különleges területi hatalommal felruházott tisztségviselõi voltak.) Viktor-ia idejére idõzítik a teljes megszállásunkat, íme a bevándorlók, akik ha azt mondják, menekültek, még igazolni sem kell magukat.
Az Omega együttes a 13. lemezén 1987-ben arról énekel, hogy új Babilon épül. A borítóján ez a kép. Kísértetiesen hasonlít a szept. 11-i 2 torony lerombolásához,pfff. Ez az album angolul is megjelent.
Szövegközi kép 1

A két toronyról hosszasan lehetne elmélkedni, hogy egy kaput szimbolizált, ami az új világba,( NWO) vezet, és szerintem (többek közt)azért is rombolták le, hogy a helyébe egy sokkal magasabbat építsenek, mert gondolom, hogy mostanra érett meg hozzá a technika, és innen akarnak majd irányítani, és még õk mondják Nimródra, hogy gõgbõl emelte Bábel tornyát, pedíg nekik nincs saját ötletük, mert a mi tudásunkból élnek, amit persze megfordítottak, ezért lett romboló a hatása. Mi róttunk jobbról balra, hogy az intuíció hassa át az írást, és most a héberek írnak így.


A WTC-vel együtt a Pent-agon lerombolása szerintem egy ártó erõkkel való megtermékenyítési rítus volt, mivel az épület teljesen úgy néz ki, mint egy nõi nemi szerv. (Fraud örülne ennek biztos) A pentaton az öt tiszta hang és a pent-agon egy áthangolási, elhangolási szertartás lehetett, mivel a Pentagonnak 7 körfolyosója van, mint a 7 hang, és ebbõl 2 a föld alatt. Az agon jelenthet agóniát is, mert a g egyenlõ a lehúzó gravitációs erõvel.
Szövegközi kép 2

Az amerikai szabad-os-ság szobra olyan árnyékot vet, mint egy sáska, és persze a makkon áll.
Szövegközi kép 3

Az USA állam formája olyan, mint egy mindent benyelõ óriás cet. Egyébként meg 12 clark nevû megyéje van, ami rákos sejtet jelent. A clarkkal a bõrrák fokát jelölik.


A Chicago c. filmben a sztárügyvéd az elítélt nõi foglyokat mindet felmenti, csak a magyar Hal-enszki Katalint végzik ki. A kötél általi halálát nagyon részletesen be is mutatják, és közben még sok-sok név utalás történik arra, hogy a magyaroknak mi módon kell veszniük. pl goog - le, ahol a sárkány gyõz.

Szövegközi kép 4

És megint egy beszédes kép, a szabadság szobrunkat hátulról inzultáló formát alakítottak ki a Gellért hegyen.

Szövegközi kép 5

Ugyanez a téma férfi változatban, a riói szobor esete.

Szövegközi kép 6

A salamon temploma olyan, mint egy tank.

Szövegközi kép 7Szövegközi kép 8
Az meg már egy egész hosszú téma, hogy a Bábel tornyát, mely Szíria területén állt. hogyan hordták át egy hídon az asszír (azaz ellen-szír, azaz SZER-etlen, vagyis szer-etet nélküli szer-telen,) vagyis a káoszt megtestesítõ oldalra. A Bábel tornya kerek volt, mely szakrális forma, és õk a bábeli kövekbõl egy négyszögletes templomot építettek maguknak, mely a börtön, a fogság, az anyagba zárás szimbóluma. Ezt a dolgot nézhetjük úgy is, mintha az agy jobb és bal féltekéje lenne e két földrész és a híd a két agyfélteke közti membrán, s így a történet megfelelhet a "Mózes átkel a Vörös tengeren c. sztorinak, mert amikor áthordták a köveket, lebontották a hidat, így zárva börtönbe a lelket, hogy ne legyen visszaút. Ha a bábeli építõköveket a nyelvünk betûinek tekintjük, akkor a történet úgy szól, hogy a mi õsi nyelvünk köveibõl jött létre az összes többi nyelv, csak azoknak már nincs szakrális tartalma, mivel a szó az rezgés és a rezgés az formát hoz létre, és az õseink úgy neveztek el egy-egy tárgyat, hogy látták a tárgyat elnevezõ szõ éteri képét, s ezt az árnyékot rajzolták le. Ezért ha egy tárgyat nem magyar szóval illetnek, abban nincs már benne a tárgyat hordozó rezgés. Az egyik összejövetelen valaki szóba hozta,hogy a világban az emberek miért ennyire zombik, erre azt mondtam, hogy mert nem a magyar nyelvet beszélik, és kifejtettem, hogy a többi nyelv mennyire leépíti az agyat, mivel leépítõ rezgést hoz létre, ahogy beszélik a népek a saját nyelvüket.

Végezetül ezt is hosszasan kutattam, és teljesen meg vagyok gyõzõdve róla, hogy a kollektív tudat, ahogy gondolkodunk (és erre nagyon rásegít a média az álhíreivel, direkt) az ferdíti el a Föld tengelyét, mivel ha a nimródi tudásra vetülne a gondolatunk, akkor a Szíriuszról kapnánk az energiát, információt, de mi most máshonnan kapjuk, és úgy kaphatjuk máshonnan, hogy arra néz a bolygónk. Márpedíg ha régen az Orionra nézett a Föld. akkor az csakis a tudat süllyedése miatt fordult el onnan. De ezt már nem részletezem.

Bocsánat, hogy raboltam az idõdet. Áldás,

Hozzszlsok


#11 | Skorpio58 - 2015. augusztus 21. 11:23:05
Spari itt van, amit kerestélhttps://www.youtu...mJ2EPUeErE
#12 | spartakusz - 2015. augusztus 21. 11:35:57
kedves Skorpio58!

Köszönöm segítséged - most ezt nézem:

https://www.youtu...bnAQVJFHi8

én tudom és hiszem - hiszem és tudom, hogy ez így van. Honnan? Saját tapasztalatom okán! Bizony - bizony - ez így mûködik!

id. Kiss László
ui: nem a két szép szememért százalékoltak le akkor 67 %-ra - a sírból jöttem vissza - hogy ezt mind elmondjam - írjam nektek!
#13 | Skorpio58 - 2015. augusztus 21. 15:20:51
Spari! ezt is ajánlom https://www.youtu...FTDN8vHZq0
#14 | spartakusz - 2015. augusztus 21. 18:42:57
Kösz Skorpio58 - tetszett a "mutassátok a mutató ujjatok" történet - demonstrálta - látványosan érzékeltette - mást mondok, mást cselekszek hatását!


spari...
#15 | micro - 2015. augusztus 21. 18:58:57
Kedves Spartakusz!

Kizárólag önvédelemre értettem. :-) De hogyan is definiálható az önvédelem? Ugye? Olykor a legjobb védekezés a támadás...

Ez olyan mint az elõítélet, ami mint tudjuk nincs. Az én belsõ rendszeremben csakis "utóítélet" létezik. Az elõítélet fogalma nálam kívül esik az értelmezési tartományon. Az "utóítélet" viszont elõzetes tapasztalásokra, mintákra építkezik.
#16 | Szofi - 2015. augusztus 21. 21:04:02
Az írásról egybõl kitaláltam, hogy ki a szerzõ. s_*_love
Csak annyit tennék hozzá, hogy meg kellene értenünk a Vénusz mûködését is, mert az lehetetlen, hogy a Föld dõlésszöge okot adna annak oly mértékû stabilitására, hogy a Földön - minden este - ugyanabban a pozitúrában lássuk. Szerintem duplán be van biztosítva a terv. Mi csak innen láthatunk, de nem biztos, hogy csak innen látható.
#17 | csaje - 2015. augusztus 22. 06:33:52
Szofi, itt egy jó kis videó errõl a témáról,
https://www.youtu...g-oy-vfLh8

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.