Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Imre!Tõled tanultam meg másként látni a dolgokat, és ez mindig az eszemben van, nagyon hálás vagyok érte. Ez a fajta látásmód döbbentett rá pár érdekes dologra, amit szeretnék megosztani veled, hátha ezekkel így még nem foglalkoztál. Az a csoportunk, amit Te hívtál életre, amikor nálunk jártál, azóta is üzemel és tesszük, a dolgunk. Többek közt megosztjuk egymással a fontosabb infókat.mint pl. ezeket is, amiket most neked leírok.
A megfigyelések persze a spirituális irányultságommal ötvözõdve csapódnak le.
Mivel több ilyen név egybeeséssel találkoztam, ezért gondolom, hogy ez már így nem lehet véletlen, hanem szinte köze van a névnek a vele elvégeztetendõ dologhoz. pl. Aczél György idején acélosodik (kezd megkeményedni))a sz@r helyzet. "1957 nyarán felvetette a késõbb hírhedtté vált „három T” (tiltás, tûrés, támogatás) irányelvét". A folyók a Föld érrendszere és Aczél idejében építenek egy sor vasmûvet a Dunára, ami szerintem olyan szimbólum, mintha a keringési rendszerünket akarnák elfolytani. Némeht Miklós segíti a berlini (német - h) fal, a vasfüggöny lebontását, "elõsegítve ezzel Európa egyesítését", és "1990 februárjában helyreállítja a diplomáciai kapcsolatot a Vatikánnal." Lehet, hogy az Orr - bán (A bánok a középkori Magyar Királyság különleges területi hatalommal felruházott tisztségviselõi voltak.) Viktor-ia idejére idõzítik a teljes megszállásunkat, íme a bevándorlók, akik ha azt mondják, menekültek, még igazolni sem kell magukat.
Az Omega együttes a 13. lemezén 1987-ben arról énekel, hogy új Babilon épül. A borítóján ez a kép. Kísértetiesen hasonlít a szept. 11-i 2 torony lerombolásához,pfff. Ez az album angolul is megjelent.
Szövegközi kép 1

A két toronyról hosszasan lehetne elmélkedni, hogy egy kaput szimbolizált, ami az új világba,( NWO) vezet, és szerintem (többek közt)azért is rombolták le, hogy a helyébe egy sokkal magasabbat építsenek, mert gondolom, hogy mostanra érett meg hozzá a technika, és innen akarnak majd irányítani, és még õk mondják Nimródra, hogy gõgbõl emelte Bábel tornyát, pedíg nekik nincs saját ötletük, mert a mi tudásunkból élnek, amit persze megfordítottak, ezért lett romboló a hatása. Mi róttunk jobbról balra, hogy az intuíció hassa át az írást, és most a héberek írnak így.


A WTC-vel együtt a Pent-agon lerombolása szerintem egy ártó erõkkel való megtermékenyítési rítus volt, mivel az épület teljesen úgy néz ki, mint egy nõi nemi szerv. (Fraud örülne ennek biztos) A pentaton az öt tiszta hang és a pent-agon egy áthangolási, elhangolási szertartás lehetett, mivel a Pentagonnak 7 körfolyosója van, mint a 7 hang, és ebbõl 2 a föld alatt. Az agon jelenthet agóniát is, mert a g egyenlõ a lehúzó gravitációs erõvel.
Szövegközi kép 2

Az amerikai szabad-os-ság szobra olyan árnyékot vet, mint egy sáska, és persze a makkon áll.
Szövegközi kép 3

Az USA állam formája olyan, mint egy mindent benyelõ óriás cet. Egyébként meg 12 clark nevû megyéje van, ami rákos sejtet jelent. A clarkkal a bõrrák fokát jelölik.


A Chicago c. filmben a sztárügyvéd az elítélt nõi foglyokat mindet felmenti, csak a magyar Hal-enszki Katalint végzik ki. A kötél általi halálát nagyon részletesen be is mutatják, és közben még sok-sok név utalás történik arra, hogy a magyaroknak mi módon kell veszniük. pl goog - le, ahol a sárkány gyõz.

Szövegközi kép 4

És megint egy beszédes kép, a szabadság szobrunkat hátulról inzultáló formát alakítottak ki a Gellért hegyen.

Szövegközi kép 5

Ugyanez a téma férfi változatban, a riói szobor esete.

Szövegközi kép 6

A salamon temploma olyan, mint egy tank.

Szövegközi kép 7Szövegközi kép 8
Az meg már egy egész hosszú téma, hogy a Bábel tornyát, mely Szíria területén állt. hogyan hordták át egy hídon az asszír (azaz ellen-szír, azaz SZER-etlen, vagyis szer-etet nélküli szer-telen,) vagyis a káoszt megtestesítõ oldalra. A Bábel tornya kerek volt, mely szakrális forma, és õk a bábeli kövekbõl egy négyszögletes templomot építettek maguknak, mely a börtön, a fogság, az anyagba zárás szimbóluma. Ezt a dolgot nézhetjük úgy is, mintha az agy jobb és bal féltekéje lenne e két földrész és a híd a két agyfélteke közti membrán, s így a történet megfelelhet a "Mózes átkel a Vörös tengeren c. sztorinak, mert amikor áthordták a köveket, lebontották a hidat, így zárva börtönbe a lelket, hogy ne legyen visszaút. Ha a bábeli építõköveket a nyelvünk betûinek tekintjük, akkor a történet úgy szól, hogy a mi õsi nyelvünk köveibõl jött létre az összes többi nyelv, csak azoknak már nincs szakrális tartalma, mivel a szó az rezgés és a rezgés az formát hoz létre, és az õseink úgy neveztek el egy-egy tárgyat, hogy látták a tárgyat elnevezõ szõ éteri képét, s ezt az árnyékot rajzolták le. Ezért ha egy tárgyat nem magyar szóval illetnek, abban nincs már benne a tárgyat hordozó rezgés. Az egyik összejövetelen valaki szóba hozta,hogy a világban az emberek miért ennyire zombik, erre azt mondtam, hogy mert nem a magyar nyelvet beszélik, és kifejtettem, hogy a többi nyelv mennyire leépíti az agyat, mivel leépítõ rezgést hoz létre, ahogy beszélik a népek a saját nyelvüket.

Végezetül ezt is hosszasan kutattam, és teljesen meg vagyok gyõzõdve róla, hogy a kollektív tudat, ahogy gondolkodunk (és erre nagyon rásegít a média az álhíreivel, direkt) az ferdíti el a Föld tengelyét, mivel ha a nimródi tudásra vetülne a gondolatunk, akkor a Szíriuszról kapnánk az energiát, információt, de mi most máshonnan kapjuk, és úgy kaphatjuk máshonnan, hogy arra néz a bolygónk. Márpedíg ha régen az Orionra nézett a Föld. akkor az csakis a tudat süllyedése miatt fordult el onnan. De ezt már nem részletezem.

Bocsánat, hogy raboltam az idõdet. Áldás,

Hozzszlsok


#1 | livia - 2015. augusztus 20. 21:45:01
Félelmetes, amit leírtál. Kísérteties.
#2 | csaje - 2015. augusztus 20. 22:31:06
https://www.googl...g7Dp7XM%3A Ez a kép meg a sáska árnyékot vetõ USA szabadság szobor.
#3 | kontroll88 - 2015. augusztus 20. 23:09:21
"mivel ha a nimródi tudásra vetülne a gondolatunk, akkor a Szíriuszról kapnánk az energiát"
Megkérdezném, miért is kellene a "Szíriusztól" energiát kapni?
Hol olvashatok bõvebben a "nimródi tudásról" hiteles forrásból?

Válaszokat küldd az "orioni" címemre...
#4 | csaje - 2015. augusztus 20. 23:10:07
A lányomék kinn dolgoznak Londonban és a legújabb angol-magyar szóötvözet a be tag - el, azaz a megcímkéz, megjelöl kifejezés, ami magyarul így hangzik, hogy betegel. Mondtam nekik rögtön, hogy felejtsék el használni, mert a tudatalattijukban meg fog jelenni a betegséggel kapcsolatos információ. Valakik már megint egy jó kis ártó szót hoztak divatba.
#5 | mindannyiunknak - 2015. augusztus 21. 00:44:28
AZ 1979-ES ISZLÁM FORRADALOM

Az 1979-es iszlám forradalom viharos gyorsaságú gyõzelmével a „harmadik világ” egyik legszilárdabbnak tartott rendszere, a sah császársága omlott össze. Az Iráni Iszlám Köztársaság létrejötte pedig az elsõ – és eddig az egyetlen sikeres – kísérlet az „iszlám állam”, illetve az „iszlám rendszer” elveinek gyakorlati megvalósítására.

http://shelf.web....adalom.doc

Könyvajánló:

http://bookline.h...mp;type=10

marvin.bline.hu/product_tnimages_6/487/TN6_1111005105320.JPG
#6 | spartakusz - 2015. augusztus 21. 07:03:51
SZEVASZTOK!

ÉN IS EZZEL FOGLALKOZTAM - HIÁBA A GONDOLAT EREJE TERJED NE CSALATKOZZ EBBEN!

Ide idézem mit is írtam az elõbb ezzel ide:

elõtte olvasd el ezt a névtelent:

"....Névtelen több mint 5 hete
Szerintem nagyon kevésre tartod az embert. Az intelligencia nem faji jellegzetesség. Ellenben az intelligencia jellemzõje, hogy valamilyen logika mentén gondolkodik, tehát jobbára okkal teszi azt, amit tesz. Hagyjuk most azt, hogy a logika az elme terméke-e vagy sem, ha valaki megkerüli az elméjét, és nem oktalanul cselekszik, akkor is logika van abban, amit tesz. A segítség olyan valami, amihez nem fûzõdik érdek. (A banki kölcsön tehát nem az). De ok nélkül pusztítani? Miért tennének ilyet az idegenek?

Csak gondold végig azokat a makacs állításokat az emberrablásokról: Állítólag kormányokkal megállapodtak abban, ha embereket rabolhatnak el korlátozott számban, azért cserébe technikát adnak át. Miért kérnének engedélyt a kormányoktól, hiszen azok beleegyezése nélkül is megtehetnék amit csak akarnak. Ha azonban fontos nekik a beleegyezés, az egyéntõl miért nem kérik a jóváhagyását?

Pusztán arra akartam utalni, hogy ha az idegeneknek semmivel nem lesz jobb azzal, hogy bennünket piszkálnak, vagy befolyásolnak, ha semmi érdekük nincs benne, miért fordítanának rá energiát? Ha tíz perc alatt képesek elpusztítani a bolygót, miért évekig vonulnának fel egy támadáshoz? Az én válaszom erre az, hogy vagy nincsenek itt, vagy egyáltalán nem mi érdekeljük õket. Illetve lehetségesnek tartom, hogy amit látunk, újfent nem az, aminek látjuk.

A másik: Az, hogy pár száz kullancs módjára meghízott gazember háborúkat szervez a még több profit reményében, nem azt jelenti, hogy az emberi faj egy bûnözõ, parazita létforma. Azért, mert volt egyszer egy Hasfelmetszõ Jack, nem vonja magával azt a következtetést, hogy az emberiség kéjgyilkos egyedekbõl áll. Az iparunk feléli a bolygót! A csomagoló anyagok! Anno azt hittük, a mûanyag korlátlanul áll a rendelkezésünkre, de fogy a készítéséhez a nyersanyag, ugyanakkor iszonyatos mennyiségû szemét keletkezik belõle. A csomagolóanyag a termék eladhatóságát növeli, esetenként csak azt a célt szolgálja, hogy ne lophassuk el a szupermarketek polcairól az árut. Ez az ipart szolgálja! És az elitünket! Ezek után még érdemes feltennünk a kérdést, kik azok, akik azzal takaróznak, hogy az ember már csak ilyen? Miért fosszilis energiát használunk, amikor lenne szelídebb alternatívája? Mert ennyire hülye az ember? Nem, csupán ennyire pénzéhes az elit!
Nem az ember ennyire hülye, hanem maga az elnyomás gondolata!

Te nem így gondolod?

innen
http://ujvilagtud...hajok.html

szóval a reagálásom - = saját gondolatom:?

"...SZEVASZTOK!
Már korábban írtam ide - de nem találom - linket hiába teszel be nem nyílik itt - ezért a keresõbe írd be hogy:

"Balogh Béla - Mit tehetünk magunkért "

és nézd meg és hallgasd végig - jobban elmondani én sem tudnám! Tehát
amit nem tudsz az még attól létezhet - LÉTEZIK IS! HA PUSZTÍTÓK LENNÉNEK MÁR RÉGEN ELPUSZTÍTOTTAK VOLNA BENNÜNK - VOLT RÁ ESET, HOGY TUDD! MA ISMÉT A VESZEDELEM FENYEGET MERT AZ IAGZI PUSZTÍTÓK KÖZTÜNK EMBEREK KÖZÖTT VAN!

EZÉRT TARTSD A KAPCSOLATOT A KÉPZ---ELETBEN - MERT A KÉPZ AZ KÉPEZ BIZONY - BIZONY!

id. Kiss László
ui:helyest és helytelent is gondolsz - felülírja a képez és az az élõ amelyiket táplálod! JAVASLOM A HELYEST TÁPLÁLD! ..."

ezvan!

spari....
ui: helyes úton haladunk a négy + egy közül! Álmom szerint!
https://www.youtu...mJ2EPUeErE
#7 | micro - 2015. augusztus 21. 07:48:41
Szép munka, nem raboltad az idõmet, néhány (számomra) új összefüggést is olvastam benne.
(Az idõmet a munkahelyen szokták rabolni.)

Szerintem a forgástengely szögváltozástól függetlenül is tudod "fogni" az energiát, ha kellõen ráhangolódsz.

Az az érdekes kollégák, hogy vagyunk itt néhányan, akik gondolatilag párhuzamosan tudják kezelni a vasat és a spiritualitást. A régen elveszített képességeket néha muszáj acéllal helyettesíteni.
#8 | spartakusz - 2015. augusztus 21. 09:26:50
Kedves micro!
Természetesen valóságod van! Ha nem tudod elõidézni magadban az õsi tehetséget - akkor KARDDAL teszel neki érvényt szerezve! Ez rossz - helyesebben helytelen!
Mert a fizikai tested ösztönözöd bosszúra - az az visszavágóra - ami ily módon egy végtelen folyamat!

Be vonva az ártatlanok tömegét akik egymásnak soha nem ártottak e véres folyamatban! A szabad akarat és a szeretet tanítása pont az ellenkezõje! Az ön védelem nem ide tartozik, mert ha a fizika tested nem véded meg, akkor a fizika világában meg szûnsz létezni ha hagyod magad elpusztítani! Tehát a lélek ereje akkor érvényesül ha párosul a fizikai tested védelmével e világban!

Most jön a hamis ármány - ha hamis utasításokat kapsz adsz magadnak akkor helytelenül cselekedsz és nem teszel!

Egy pár hamis utasítás.
ál
csal
csel
val
ír
stb. összekeverése mely arra utasít aminek érted!

ugye érthetõen írtam le - ha nem - folytatom konkrét példákkal is ha kell!

spari...
#9 | enid - 2015. augusztus 21. 09:55:34
Az osi egyseges "nyelv" komunikacios szinten szerintem gondolati "uton terjedt. A "teremtes" miatt valt szuksegesse a hangok "bevezetese. Maga a szo utal is a TER szotaggal... a terem --> az en terem, tehat, amit en alkotok.

Az "itt" vagyok. Ugy ertelmezendo, hogy az itt, mint hely letezik, mert en vagyok ... itt.

Kacifantosra sikeredett.
#10 | spartakusz - 2015. augusztus 21. 10:43:20
ne csalatkozz - kedves enid - nem kacifántos - ha olvasol vagy halassz egy szót - ma úgy érted többnyire ahogy ki van facsarva - ezért ál - hamis nem valódi utasítást adsz érzéseidnek - próbáld ki magadon - pld.
mond : felemelem a karom és csináld tedd - vagy mond - megemelem a karom - kezem - érezni fogod a késleltetést valamelyiknél - mit gondolsz melyiknél:

melyik a helyes fel vagy a meg - meg stb. kísérlet helyett TEVÉS!
spari...
ui: csalatkozz - csal vagy átkozz? Melyik a helyes vagy hogy van a helyes utasítás.... én nem bántódtam meg benned mert szeretem és követem mellém emelem! Nincs se csalás se átkozás - a magyarban!

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.