Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izraeli bevándorlók


Egy infó, megbízható forrásból: Izraelből az 1990-es évektől kezdtek hazánkba bevándorolni, ami napjainkban is változatlanul tart. Az éjszaka leple alatt az utolsó géppel szállítják Budapestre a zsidókat. A repteret addigra kiürítik, csak mossadosok lehetnek jelen, egy páncélozott mossados jármű is ott dekkol a reptéren folyamatosan miattuk. Majd a gép üresen visszatér Izraelbe.
Mostanra az egész világörökségnek számító Andrássy út házait felvásárolták. Zsidó tulajdonba kerültek, melyek korábban magyar vezetőké voltak, és a legtöbb lakást is felvásárolták a Podmaniczky útig. Megoldják, hogy elmenjenek onnan a magyarok, kiterjesztve a pesti zsidónegyedet. Csak annyit tudok, hogy minden "fuvar" után fizetnek, de nem tudom, hogy bonyolítják, hiszen akik állampolgárságot vesznek, azok befizetett pénze is külföldi offhore cégekben landol, a zsidók betelepítését pedig bizonyára kiemelt diszkrécióval kezelik. Eközben a zsidó iskolákban, óvodákban azt tanítják a csemetéiknek, hogy mi magyarok az ő kiszolgálóik vagyunk, mi csak arra kellünk, hogy nekik dolgozzunk, stb.

Üdv,

Hozzászólások


#11 | Szalonna - 2015. augusztus 22. 09:42:17
László, az oroszokat is elérte, abban a formában hogy tele vannak alkoholistával meg rengeteg drogossal, meg agyilag zoknival. Az oroszoknál a hadsereg egy kitörési pont, ahol emberré tud lenni a csúszó-mászó is, persze kivétel ha már teljesen roncs. Magyarországon haderő sincs, illetve van, ilyen operett. Tehát megint mondom, hagyjátok a hülyéket szenvedni, ti pedig keressétek melyik a lehetőség ahol 2-3-at tudsz nettoba elrakni tisztán, mert ennyit fizetnek.
#12 | miskolcilaci - 2015. augusztus 22. 11:46:22
Szalonna, ha annyi idióta van odaát mint ahogy itt egyenesen aránylik, akkor ők még mindig sokkal jobb helyzetben vannak leosztva. Én inkább a Donyeckiekre, és a Luganszki többségében orosz ajkúakra gondoltam.
Ottó, shokk sikert hozzá! Olyan csapatot már nem fogsz alkotni, összeállítani stb. ahol ne lenne benne legalább egy blkankoltpöcsű, vagy júdás. Sztem inkább a családoddal, a családodért.
#13 | Ro-zsola - 2015. augusztus 22. 13:31:49
Szalonna igazad van. Itt már nincs mit tenni.
Azért mert éppen orosz valaki még nem jelenti azt , hogy van esze. Rengeteg közöttük az idióta. Jaros nyíltan Új-Izrael létrehozásáról pofázik Kievben , az ostoba oroszok meg még mindig a holokausztzsidók miatt nyavalyognak. Ha akad olyan orosz amely nyíltan elmondja a véleményét és bártan ki is tart mellette , a többi kretén egyből lenácizza. Közben meg az ukrajnai " hazafiak" is nácik
A legtöbb orosz ugyan tudja , ukrajnában zsidók uralkodnak akik nyíltan beszélnek az Új-Oroszországi lakosság kiírtásáról de nem merik kimondani az igazságot.
A sok " nemzeti baromnak " meg ideje lenne elgondolkodni.
Elvégre " a szentkorona oltalma alatt álunk " . Vagy nem ?
Nem tudom hogy vagytok vele , de én úgy látom az imádott koronájuk a beáramló idegenektől nem képes megvédeni az országot vagy nemzetet vagy mi a francot kellene neki megvédenie
Megy a pofázás , " majd akkor ..... " stb. Nos. Majd meglátjuk.
#14 | Szalonna - 2015. augusztus 23. 01:00:03
Laci, Luhanszk az tele van agymosott kommunistákkal. Donyeckben vannak nacionalisták is, de ezek többségében 20-30-as éveikben járó emberek, kommunisták nincsenek közöttük mert megvetik őket.

Rozsola, tenni lenne mit, csak "nincs értelme" mert már az elején is leírtam, úgy is azt mondják hogy összeesküvés elméletek híve vagy, és ennyi, a barmok elintézik ennyivel, ezek addig boldogok amíg nem tudnak semmiről semmit, fel sem fogják, nulla hozzá az agyuk, múltkor beszélgettem az 87 éves vén komcsi bälfasszal, mintha nem is ezen a világon lenne, sötét mint az éjszaka, de ez a többségi társadalom jellemző.
Az oroszoknál a 60-as és az attól idősebb korosztály teljesen kommunista, neten beszélgettem orosszal - aki nacionalista - és teljesen megerősítette hogy az öregek a mai napig kommunisták, a fiatalokat viszont már nem érdekli. De ennek ellenére egész Oroszországban több a nacionalista mint Európában együttvéve a fiatalok között, panaszkodott arra hogy a társadalom bizonyos %-ra jellemző a degradáció.
Jaros zsidó és moszados, ezt tudja mindenki...
Az oroszoknál az öreg korosztály segghülye kommunista, totális agyhalottak soha nem fognak kilépni abból az állapotból, azoknak mindenki náci meg fasiszta, ha Busmanok vagy Beduinok ellen harcolnának azokra is azt mondanák, agyútölteléknek jók, értelmiségi soha nem lesz belőlük, ezt Moszkvában is tudja a vezetés.
Az ukrán, magukat hazafinak képzelő idióták megint agyilag zoknik, azokat meg az orosz gyűlölet vakítja el, a zsidó szépen kihasználja miközben megint gyarmatosít, a hasznos idióták meg a hasznukra vannak. Kijevből már tavaly elrabolták az Ukrán aranytartalékot ami történetesen SZKÍTA arany volt, de erről is nagy a kuss... egyedül a Krímben van meg a szkíta arany, de az csak azért mert nem "Ukrán" kézen van a terület.
Nálunk meg folytatódik a nemzet(?) ratyikalizmus, jóbikos idiótákkal akik legalul vannak, hvim-es idióták, betyárfanok és a többi válogatott idióta, akik annak tudatában vannak hogy ők valami nagy nemzeti szervezet részei, most értem ez alatt a hétköznapi átlag birkát aki nemzetit jáccik a zsidó zászló alatt, persze ezt nem hajlandó észrevenni.
#15 | mormota1968 - 2015. augusztus 23. 05:04:02
Szalonna! Ez most nem neked szól, hanem a segg hülye komcsi imádóknak. "A legtartósabb gyűlölet" című műben is leírják, hogy ugyan azok a zsidó bankárok agyalták ki és pénzelték a kommunizmust, akik a kapitalizmust és a cionizmus is fenntartják. Na de én ezt a saját apámnak se tudom megmagyarázni, aki úgy kommunista, hogy közben lelkes izraeli ATV néző és nem tudom az istenért se a fejébe verni, hogy kedvence és legnagyobb szerelme Gyurcsótány és Bajnai, nem komcsik, hanem zsidó cionisták, bár mint fentebb írtam a kettő egy és ugyan az. Nagyon-nagyon kevés embert lehet észhez téríteni és kb annyit ér a mi ige
hirdetésünk, mint két hónapos szárazság után egy kiadós homokvihar. Én is folyton próbálkozóm, de nem mondhatnám, hogy eddig ennyi meg ennyi embert sikerült felébresztenem, mert hazudni nem szeretnék. Majd a háború felébreszti őket, mikor a szeretteik éhezni és fázni fognak vagy épp a karjuk között halnak meg. A zsidó veszélyre is hiába hívta fel annyi igaz magyar az akkori népesség figyelmét, csak az első világháború után jöttek rá, hogy az addig pátyolgatott és védett zsidóknak köszönhető az a rengeteg szenvedés és halál. Erre a zsidók, hogy elkerüljék a pogromokat, ugye megcsinálták az első komcsi hatalom átvételt 1918-19-ben. Ha a készülődő és biztos hogy most már hamarosan kitörő újabb világháború alatt sem lesznek fogékonyabbak az igazságra, mikor már sokan fognak szenvedni, akkor én is azt mondom, megérdemlik a létező legnagyobb szenvedést.
Most még a legtöbb embert nem érdekli a nagyon is nyilvánvaló előkészületeket, világeseményeket látva, hogy
hamarosan itt nálunk is elszabadulhat a pokol. Legalábbis a saját környezetemben nem nagyon látom, hogy bárki is
felfogná mi felé haladunk. Egyedül vagyok én is! Senki nem hallgat meg, még családon belül sem. Nem érdekli az embereket a bevándorlás, az ukrajnai előkészületek, mindenhonnét csak azt hallom, nem érek rá ilyesmivel foglalkozni, sok a munka. De azért elolvassák a Blikket, megnézik a tévében a hazug híreket, a vetélkedőket, sorozatokat, mert arra még van idejük, gondolkozni, na arra már nincs! Nem baj, a dolgok haladnak a maguk útján és egyszer eljön az-az idő, mikor már ráérnek meghallgatni a felébredtek ige hirdetését, de akkor már tojni fogunk a fejükre. Megérdemlik, amit kapni fognak!
#16 | spartakusz - 2015. augusztus 23. 06:22:11
szevasztok!

Már - már meggyőztetek volna, de újból elolvastam előző álláspontom beírásom - és rá jövök, hogy helyesen írtam le megerősítve ezzel magam!

Azért vagyunk gyengék mert fel szeleteltek szalámiztak bennünk - pontosan azért, hogy gyengék legyünk - és minden téren gyengítenek bennünk - magyarul IRTANAK - PUSZTÍTANAK és tudd a sok birka se szereti ezt, ha írtják ha pusztítják!

Ha majd látni fogják - ami be fog következni az elfogadott egyesülés után az erőt - mire gondolok? Arra, hogy a Kárpát - medence népe - létszámban és hű szövetséggel minimum 120 millió főre duzzad majd ami egy nagyhatalom lesz a nagyhatalmak között - és ekkor lesz súlya - ez létezik már csak nem tudják - tudjátok! DE ADDIG AMEDDIG NEM MUSZÁJ NEM ROHANUNK FEJJEL A FALNAK - MERT NAGYOT KOPPANUNK, MINT MINDIG AMIKOR A VESZTES OLDALÁN VÉGZŐDÖTT E TÖRTÉNET!

Abban valóságotok van, hogy buta emberrel ezt nem lehet megoldani nem lehet megcsinálni - ehhez tudás ész taktika elsősorban - másodsorban erő - mert ne feledd a háború nem akkor fejeződik be amikor az egyik fél katonája a harcmezőn azt mondja a másiknak átkiabálva hagyjuk abba - már sok ember elpusztult értelmetlenül - ha nem mint írtam az összeugrasztók az íróasztalnál kényelmes fotelokban nagy kegyesen azt fogják mondani megegyezésük után most egyenlőre abba hagyjuk - majd máskor megint összeugrasszuk a barmokat had öljék egymást magukat!

UGYE ÉRTITEK!

az hogy ez ne így legyen folyamatosan le kell írni kételyeinket ahogy csináljátok, mert olvassák azok akiket érint a mostani elbitorolt hatalomban - sajnos a "birka" is de kevesen - ezért kell terjesztenünk így is úgy is!

végtelen türelemmel id. Kiss László

ui: tudd - ellenséged ide jár tanulni - olvass - elemez - figyel és következtet - ezért nem lángol még Föld minden hol - mert látja, hogy annyi lesz neki - habár ránk zúdította az utolsó fegyverét a migrációnak csúfult taktikáját - lássátok ez se fog sikerülni neki - ha rendesen és tudatosan kezeljük - úgy kezeljük - visszafordítjuk TERVÜKET ELLENÜK!
#17 | Advaita - 2015. augusztus 23. 11:14:17
Látlelet szombat délután, Budapesten, valamelyik félig tele villamoson.

Felszállás után az egyik üres négyes ülésre nekem háttal leül egy idősebb hölgy egy három-négyévesforma kisfiúval, velük átellenben két fiatal, babakocsival. Előttem vannak, látom őket, de nem figyelek rájuk. Beszélgetnek egymással, a forgalom zajában fel se tűnik, hogy nem értem őket.

Ugyanott felszáll egy 5-6 fős társaság, nagyon egyszerű emberek, a társadalom alsó szeletéből ám valószínű munkahellyel, fiatalok és középkorúak, az egyik cigány. Odaülnek a hölggyel és a gyerekkel szemben meg a mellettük lévő ülésre. Megkérdezik, milyen nyelven beszélnek. A válasz, amit már én is hallok és értek, hogy héberül. Ez felkelti a társaság érdeklődését, és elkezdenek kérdezni meg beszélgetni a hölggyel, miközben a babakocsis fiatalok szó nélkül figyelnek.

A lényeg, hogy a hölgy jól beszél magyarul. A válaszaiból kiderül, hogy nem tudja, milyen volt az élet itt akár tíz évvel ezelőtt, nemhogy a gengszterváltás előtt, mert nem élt itt. Azt hallom, hogy műmagyar unokáját három nyelven tanítják már kétévesen az óvodában, az anyanyelv héber mellett természetesen. A hölgy nyugodtan, türelmesen, látszólag megértően válaszolgat a társaság kérdéseire, akik egyre inkább a jelenlegi helyzetről, menekültáradatról, bevándorlásról és a magyarok idegenekkel szembeni negatív megkülönböztetéséről és az utóbbi 25 év gyarmatosításáról és kifosztásáról kezdenek el beszélni, majd némi érzelemmel panaszkodni a hölgynek.

Láthatólag nincsenek képben, hogy kifosztóik és jövendő uraik egyikének panaszkodnak, mert úgy tűnik, aki magyarul beszél, számukra nem idegen. Amikor a társaság leszáll, a hölgy héberül folytatja a társalgást unokájával és a fiatal újmagyar honfoglalókkal.
#18 | Perje - 2015. augusztus 25. 11:22:50
Izraelben szabadon engednek több, mint ezer szomáliai , eritreai menedék kérőt. Menjenek, ahová akarnak.
http://www.haaret...m-1.672788
Ők is itt kötnek majd ki. Korábban is sejtettem, hogy " honnan erednek "az igen nagy számú szomáliai és eritreai menekültek. Vannak kiválasztott országok, amelyeket a menekültek nem választhatnak ki új lakhelyül.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.