Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izraeli bevándorlók


Egy inf√≥, megb√≠zhat√≥ forr√°sb√≥l: Izraelb√Ķl az 1990-es √©vekt√Ķl kezdtek haz√°nkba bev√°ndorolni, ami napjainkban is v√°ltozatlanul tart. Az √©jszaka leple alatt az utols√≥ g√©ppel sz√°ll√≠tj√°k Budapestre a zsid√≥kat. A repteret addigra ki√ľr√≠tik, csak mossadosok lehetnek jelen, egy p√°nc√©lozott mossados j√°rm√Ľ is ott dekkol a rept√©ren folyamatosan miattuk. Majd a g√©p √ľresen visszat√©r Izraelbe.
Mostanra az eg√©sz vil√°g√∂r√∂ks√©gnek sz√°m√≠t√≥ Andr√°ssy √ļt h√°zait felv√°s√°rolt√°k. Zsid√≥ tulajdonba ker√ľltek, melyek kor√°bban magyar vezet√Ķk√© voltak, √©s a legt√∂bb lak√°st is felv√°s√°rolt√°k a Podmaniczky √ļtig. Megoldj√°k, hogy elmenjenek onnan a magyarok, kiterjesztve a pesti zsid√≥negyedet. Csak annyit tudok, hogy minden "fuvar" ut√°n fizetnek, de nem tudom, hogy bonyol√≠tj√°k, hiszen akik √°llampolg√°rs√°got vesznek, azok befizetett p√©nze is k√ľlf√∂ldi offhore c√©gekben landol, a zsid√≥k betelep√≠t√©s√©t pedig bizony√°ra kiemelt diszkr√©ci√≥val kezelik. Ek√∂zben a zsid√≥ iskol√°kban, √≥vod√°kban azt tan√≠tj√°k a csemet√©iknek, hogy mi magyarok az √Ķ kiszolg√°l√≥ik vagyunk, mi csak arra kell√ľnk, hogy nekik dolgozzunk, stb.

√údv,

HozzŠszůlŠsok


#11 | Szalonna - 2015. augusztus 22. 09:42:17
L√°szl√≥, az oroszokat is el√©rte, abban a form√°ban hogy tele vannak alkoholist√°val meg rengeteg drogossal, meg agyilag zoknival. Az oroszokn√°l a hadsereg egy kit√∂r√©si pont, ahol emberr√© tud lenni a cs√ļsz√≥-m√°sz√≥ is, persze kiv√©tel ha m√°r teljesen roncs. Magyarorsz√°gon hader√Ķ sincs, illetve van, ilyen operett. Teh√°t megint mondom, hagyj√°tok a h√ľly√©ket szenvedni, ti pedig keress√©tek melyik a lehet√Ķs√©g ahol 2-3-at tudsz nettoba elrakni tiszt√°n, mert ennyit fizetnek.
#12 | miskolcilaci - 2015. augusztus 22. 11:46:22
Szalonna, ha annyi idi√≥ta van oda√°t mint ahogy itt egyenesen ar√°nylik, akkor √Ķk m√©g mindig sokkal jobb helyzetben vannak leosztva. √Čn ink√°bb a Donyeckiekre, √©s a Luganszki t√∂bbs√©g√©ben orosz ajk√ļakra gondoltam.
Ott√≥, shokk sikert hozz√°! Olyan csapatot m√°r nem fogsz alkotni, √∂ssze√°ll√≠tani stb. ahol ne lenne benne legal√°bb egy blkankoltp√∂cs√Ľ, vagy j√ļd√°s. Sztem ink√°bb a csal√°doddal, a csal√°dod√©rt.
#13 | Ro-zsola - 2015. augusztus 22. 13:31:49
Szalonna igazad van. Itt m√°r nincs mit tenni.
Az√©rt mert √©ppen orosz valaki m√©g nem jelenti azt , hogy van esze. Rengeteg k√∂z√∂tt√ľk az idi√≥ta. Jaros ny√≠ltan √öj-Izrael l√©trehoz√°s√°r√≥l pof√°zik Kievben , az ostoba oroszok meg m√©g mindig a holokausztzsid√≥k miatt nyavalyognak. Ha akad olyan orosz amely ny√≠ltan elmondja a v√©lem√©ny√©t √©s b√°rtan ki is tart mellette , a t√∂bbi kret√©n egyb√Ķl len√°cizza. K√∂zben meg az ukrajnai " hazafiak" is n√°cik
A legtöbb orosz ugyan tudja , ukrajnában zsidók uralkodnak akik nyíltan beszélnek az Új-Oroszországi lakosság kiírtásáról de nem merik kimondani az igazságot.
A sok " nemzeti baromnak " meg ideje lenne elgondolkodni.
Elvégre " a szentkorona oltalma alatt álunk " . Vagy nem ?
Nem tudom hogy vagytok vele , de √©n √ļgy l√°tom az im√°dott koron√°juk a be√°raml√≥ idegenekt√Ķl nem k√©pes megv√©deni az orsz√°got vagy nemzetet vagy mi a francot kellene neki megv√©denie
Megy a pof√°z√°s , " majd akkor ..... " stb. Nos. Majd megl√°tjuk.
#14 | Szalonna - 2015. augusztus 23. 01:00:03
Laci, Luhanszk az tele van agymosott kommunist√°kkal. Donyeckben vannak nacionalist√°k is, de ezek t√∂bbs√©g√©ben 20-30-as √©veikben j√°r√≥ emberek, kommunist√°k nincsenek k√∂z√∂tt√ľk mert megvetik √Ķket.

Rozsola, tenni lenne mit, csak "nincs √©rtelme" mert m√°r az elej√©n is le√≠rtam, √ļgy is azt mondj√°k hogy √∂sszeesk√ľv√©s elm√©letek h√≠ve vagy, √©s ennyi, a barmok elint√©zik ennyivel, ezek addig boldogok am√≠g nem tudnak semmir√Ķl semmit, fel sem fogj√°k, nulla hozz√° az agyuk, m√ļltkor besz√©lgettem az 87 √©ves v√©n komcsi b√§lfasszal, mintha nem is ezen a vil√°gon lenne, s√∂t√©t mint az √©jszaka, de ez a t√∂bbs√©gi t√°rsadalom jellemz√Ķ.
Az oroszokn√°l a 60-as √©s az att√≥l id√Ķsebb koroszt√°ly teljesen kommunista, neten besz√©lgettem orosszal - aki nacionalista - √©s teljesen meger√Ķs√≠tette hogy az √∂regek a mai napig kommunist√°k, a fiatalokat viszont m√°r nem √©rdekli. De ennek ellen√©re eg√©sz Oroszorsz√°gban t√∂bb a nacionalista mint Eur√≥p√°ban egy√ľttv√©ve a fiatalok k√∂z√∂tt, panaszkodott arra hogy a t√°rsadalom bizonyos %-ra jellemz√Ķ a degrad√°ci√≥.
Jaros zsidó és moszados, ezt tudja mindenki...
Az oroszokn√°l az √∂reg koroszt√°ly seggh√ľlye kommunista, tot√°lis agyhalottak soha nem fognak kil√©pni abb√≥l az √°llapotb√≥l, azoknak mindenki n√°ci meg fasiszta, ha Busmanok vagy Beduinok ellen harcoln√°nak azokra is azt mondan√°k, agy√ļt√∂ltel√©knek j√≥k, √©rtelmis√©gi soha nem lesz bel√Ķl√ľk, ezt Moszkv√°ban is tudja a vezet√©s.
Az ukr√°n, magukat hazafinak k√©pzel√Ķ idi√≥t√°k megint agyilag zoknik, azokat meg az orosz gy√Ľl√∂let vak√≠tja el, a zsid√≥ sz√©pen kihaszn√°lja mik√∂zben megint gyarmatos√≠t, a hasznos idi√≥t√°k meg a hasznukra vannak. Kijevb√Ķl m√°r tavaly elrabolt√°k az Ukr√°n aranytartal√©kot ami t√∂rt√©netesen SZK√ćTA arany volt, de err√Ķl is nagy a kuss... egyed√ľl a Kr√≠mben van meg a szk√≠ta arany, de az csak az√©rt mert nem "Ukr√°n" k√©zen van a ter√ľlet.
N√°lunk meg folytat√≥dik a nemzet(?) ratyikalizmus, j√≥bikos idi√≥t√°kkal akik legalul vannak, hvim-es idi√≥t√°k, bety√°rfanok √©s a t√∂bbi v√°logatott idi√≥ta, akik annak tudat√°ban vannak hogy √Ķk valami nagy nemzeti szervezet r√©szei, most √©rtem ez alatt a h√©tk√∂znapi √°tlag birk√°t aki nemzetit j√°ccik a zsid√≥ z√°szl√≥ alatt, persze ezt nem hajland√≥ √©szrevenni.
#15 | mormota1968 - 2015. augusztus 23. 05:04:02
Szalonna! Ez most nem neked sz√≥l, hanem a segg h√ľlye komcsi im√°d√≥knak. "A legtart√≥sabb gy√Ľl√∂let" c√≠m√Ľ m√Ľben is le√≠rj√°k, hogy ugyan azok a zsid√≥ bank√°rok agyalt√°k ki √©s p√©nzelt√©k a kommunizmust, akik a kapitalizmust √©s a cionizmus is fenntartj√°k. Na de √©n ezt a saj√°t ap√°mnak se tudom megmagyar√°zni, aki √ļgy kommunista, hogy k√∂zben lelkes izraeli ATV n√©z√Ķ √©s nem tudom az isten√©rt se a fej√©be verni, hogy kedvence √©s legnagyobb szerelme Gyurcs√≥t√°ny √©s Bajnai, nem komcsik, hanem zsid√≥ cionist√°k, b√°r mint fentebb √≠rtam a kett√Ķ egy √©s ugyan az. Nagyon-nagyon kev√©s embert lehet √©szhez t√©r√≠teni √©s kb annyit √©r a mi ige
hirdet√©s√ľnk, mint k√©t h√≥napos sz√°razs√°g ut√°n egy kiad√≥s homokvihar. √Čn is folyton pr√≥b√°lkoz√≥m, de nem mondhatn√°m, hogy eddig ennyi meg ennyi embert siker√ľlt fel√©bresztenem, mert hazudni nem szeretn√©k. Majd a h√°bor√ļ fel√©breszti √Ķket, mikor a szeretteik √©hezni √©s f√°zni fognak vagy √©pp a karjuk k√∂z√∂tt halnak meg. A zsid√≥ vesz√©lyre is hi√°ba h√≠vta fel annyi igaz magyar az akkori n√©pess√©g figyelm√©t, csak az els√Ķ vil√°gh√°bor√ļ ut√°n j√∂ttek r√°, hogy az addig p√°tyolgatott √©s v√©dett zsid√≥knak k√∂sz√∂nhet√Ķ az a rengeteg szenved√©s √©s hal√°l. Erre a zsid√≥k, hogy elker√ľlj√©k a pogromokat, ugye megcsin√°lt√°k az els√Ķ komcsi hatalom √°tv√©telt 1918-19-ben. Ha a k√©sz√ľl√Ķd√Ķ √©s biztos hogy most m√°r hamarosan kit√∂r√Ķ √ļjabb vil√°gh√°bor√ļ alatt sem lesznek fog√©konyabbak az igazs√°gra, mikor m√°r sokan fognak szenvedni, akkor √©n is azt mondom, meg√©rdemlik a l√©tez√Ķ legnagyobb szenved√©st.
Most m√©g a legt√∂bb embert nem √©rdekli a nagyon is nyilv√°nval√≥ el√Ķk√©sz√ľleteket, vil√°gesem√©nyeket l√°tva, hogy
hamarosan itt nálunk is elszabadulhat a pokol. Legalábbis a saját környezetemben nem nagyon látom, hogy bárki is
felfogn√° mi fel√© haladunk. Egyed√ľl vagyok √©n is! Senki nem hallgat meg, m√©g csal√°don bel√ľl sem. Nem √©rdekli az embereket a bev√°ndorl√°s, az ukrajnai el√Ķk√©sz√ľletek, mindenhonn√©t csak azt hallom, nem √©rek r√° ilyesmivel foglalkozni, sok a munka. De az√©rt elolvass√°k a Blikket, megn√©zik a t√©v√©ben a hazug h√≠reket, a vet√©lked√Ķket, sorozatokat, mert arra m√©g van idej√ľk, gondolkozni, na arra m√°r nincs! Nem baj, a dolgok haladnak a maguk √ļtj√°n √©s egyszer elj√∂n az-az id√Ķ, mikor m√°r r√°√©rnek meghallgatni a fel√©bredtek ige hirdet√©s√©t, de akkor m√°r tojni fogunk a fej√ľkre. Meg√©rdemlik, amit kapni fognak!
#16 | spartakusz - 2015. augusztus 23. 06:22:11
szevasztok!

M√°r - m√°r meggy√Ķztetek volna, de √ļjb√≥l elolvastam el√Ķz√Ķ √°ll√°spontom be√≠r√°som - √©s r√° j√∂v√∂k, hogy helyesen √≠rtam le meger√Ķs√≠tve ezzel magam!

Az√©rt vagyunk gyeng√©k mert fel szeleteltek szal√°miztak benn√ľnk - pontosan az√©rt, hogy gyeng√©k legy√ľnk - √©s minden t√©ren gyeng√≠tenek benn√ľnk - magyarul IRTANAK - PUSZT√ćTANAK √©s tudd a sok birka se szereti ezt, ha √≠rtj√°k ha puszt√≠tj√°k!

Ha majd l√°tni fogj√°k - ami be fog k√∂vetkezni az elfogadott egyes√ľl√©s ut√°n az er√Ķt - mire gondolok? Arra, hogy a K√°rp√°t - medence n√©pe - l√©tsz√°mban √©s h√Ľ sz√∂vets√©ggel minimum 120 milli√≥ f√Ķre duzzad majd ami egy nagyhatalom lesz a nagyhatalmak k√∂z√∂tt - √©s ekkor lesz s√ļlya - ez l√©tezik m√°r csak nem tudj√°k - tudj√°tok! DE ADDIG AMEDDIG NEM MUSZ√ĀJ NEM ROHANUNK FEJJEL A FALNAK - MERT NAGYOT KOPPANUNK, MINT MINDIG AMIKOR A VESZTES OLDAL√ĀN V√ČGZ√ēD√ĖTT E T√ĖRT√ČNET!

Abban val√≥s√°gotok van, hogy buta emberrel ezt nem lehet megoldani nem lehet megcsin√°lni - ehhez tud√°s √©sz taktika els√Ķsorban - m√°sodsorban er√Ķ - mert ne feledd a h√°bor√ļ nem akkor fejez√Ķdik be amikor az egyik f√©l katon√°ja a harcmez√Ķn azt mondja a m√°siknak √°tkiab√°lva hagyjuk abba - m√°r sok ember elpusztult √©rtelmetlen√ľl - ha nem mint √≠rtam az √∂sszeugraszt√≥k az √≠r√≥asztaln√°l k√©nyelmes fotelokban nagy kegyesen azt fogj√°k mondani megegyez√©s√ľk ut√°n most egyenl√Ķre abba hagyjuk - majd m√°skor megint √∂sszeugrasszuk a barmokat had √∂lj√©k egym√°st magukat!

UGYE √ČRTITEK!

az hogy ez ne √≠gy legyen folyamatosan le kell √≠rni k√©telyeinket ahogy csin√°lj√°tok, mert olvass√°k azok akiket √©rint a mostani elbitorolt hatalomban - sajnos a "birka" is de kevesen - ez√©rt kell terjeszten√ľnk √≠gy is √ļgy is!

v√©gtelen t√ľrelemmel id. Kiss L√°szl√≥

ui: tudd - ellens√©ged ide j√°r tanulni - olvass - elemez - figyel √©s k√∂vetkeztet - ez√©rt nem l√°ngol m√©g F√∂ld minden hol - mert l√°tja, hogy annyi lesz neki - hab√°r r√°nk z√ļd√≠totta az utols√≥ fegyver√©t a migr√°ci√≥nak cs√ļfult taktik√°j√°t - l√°ss√°tok ez se fog siker√ľlni neki - ha rendesen √©s tudatosan kezelj√ľk - √ļgy kezelj√ľk - visszaford√≠tjuk TERV√úKET ELLEN√úK!
#17 | Advaita - 2015. augusztus 23. 11:14:17
Látlelet szombat délután, Budapesten, valamelyik félig tele villamoson.

Felsz√°ll√°s ut√°n az egyik √ľres n√©gyes √ľl√©sre nekem h√°ttal le√ľl egy id√Ķsebb h√∂lgy egy h√°rom-n√©gy√©vesforma kisfi√ļval, vel√ľk √°tellenben k√©t fiatal, babakocsival. El√Ķttem vannak, l√°tom √Ķket, de nem figyelek r√°juk. Besz√©lgetnek egym√°ssal, a forgalom zaj√°ban fel se t√Ľnik, hogy nem √©rtem √Ķket.

Ugyanott felsz√°ll egy 5-6 f√Ķs t√°rsas√°g, nagyon egyszer√Ľ emberek, a t√°rsadalom als√≥ szelet√©b√Ķl √°m val√≥sz√≠n√Ľ munkahellyel, fiatalok √©s k√∂z√©pkor√ļak, az egyik cig√°ny. Oda√ľlnek a h√∂lggyel √©s a gyerekkel szemben meg a mellett√ľk l√©v√Ķ √ľl√©sre. Megk√©rdezik, milyen nyelven besz√©lnek. A v√°lasz, amit m√°r √©n is hallok √©s √©rtek, hogy h√©ber√ľl. Ez felkelti a t√°rsas√°g √©rdekl√Ķd√©s√©t, √©s elkezdenek k√©rdezni meg besz√©lgetni a h√∂lggyel, mik√∂zben a babakocsis fiatalok sz√≥ n√©lk√ľl figyelnek.

A l√©nyeg, hogy a h√∂lgy j√≥l besz√©l magyarul. A v√°laszaib√≥l kider√ľl, hogy nem tudja, milyen volt az √©let itt ak√°r t√≠z √©vvel ezel√Ķtt, nemhogy a gengszterv√°lt√°s el√Ķtt, mert nem √©lt itt. Azt hallom, hogy m√Ľmagyar unok√°j√°t h√°rom nyelven tan√≠tj√°k m√°r k√©t√©vesen az √≥vod√°ban, az anyanyelv h√©ber mellett term√©szetesen. A h√∂lgy nyugodtan, t√ľrelmesen, l√°tsz√≥lag meg√©rt√Ķen v√°laszolgat a t√°rsas√°g k√©rd√©seire, akik egyre ink√°bb a jelenlegi helyzetr√Ķl, menek√ľlt√°radatr√≥l, bev√°ndorl√°sr√≥l √©s a magyarok idegenekkel szembeni negat√≠v megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s√©r√Ķl √©s az ut√≥bbi 25 √©v gyarmatos√≠t√°s√°r√≥l √©s kifoszt√°s√°r√≥l kezdenek el besz√©lni, majd n√©mi √©rzelemmel panaszkodni a h√∂lgynek.

L√°that√≥lag nincsenek k√©pben, hogy kifoszt√≥ik √©s j√∂vend√Ķ uraik egyik√©nek panaszkodnak, mert √ļgy t√Ľnik, aki magyarul besz√©l, sz√°mukra nem idegen. Amikor a t√°rsas√°g lesz√°ll, a h√∂lgy h√©ber√ľl folytatja a t√°rsalg√°st unok√°j√°val √©s a fiatal √ļjmagyar honfoglal√≥kkal.
#18 | Perje - 2015. augusztus 25. 11:22:50
Izraelben szabadon engednek t√∂bb, mint ezer szom√°liai , eritreai mened√©k k√©r√Ķt. Menjenek, ahov√° akarnak.
http://www.haaret...m-1.672788
√ēk is itt k√∂tnek majd ki. Kor√°bban is sejtettem, hogy " honnan erednek "az igen nagy sz√°m√ļ szom√°liai √©s eritreai menek√ľltek. Vannak kiv√°lasztott orsz√°gok, amelyeket a menek√ľltek nem v√°laszthatnak ki √ļj lakhely√ľl.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.