Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A britek még soha nem aggódtak ennyire a bevándorlás miatt


Hogy "aggódhattak" Indiában, Kínában....Afrikában, Ausztráliában, Amerikában...az "angolok bevándorlása" matt? Olyan félmilliárd életbe kerülhetett, csak saccra. Soha nem aggódtak még ennyire a britek a bevándorlás miatt egy közvélemény-kutatás frissen ismertetett adatai szerint.

Az Economist és az Ipsos Mori felmérését ismertetve a The Telegraph címû lap szombaton arról írt, hogy a választókorú britek 50 százaléka sorolja a legnagyobb problémák közé a bevándorlást. Ez a legmagasabb mérték, amelyet a migráció tekintetében eddig feljegyeztek a havonta végzett közvélemény-kutatásban. Júliushoz képest nyolc százalékos növekedést tapasztaltak.
Kattintson és nézzen körül Angliában!

A bevándorlás elsõsorban a calais-i menekültválság miatt vált a britek egyik legnagyobb aggodalmává a magyarázatok szerint. A Nagy-Britanniát és Franciaországot összekötõ Csatorna-alagút francia oldalán több ezer menekült gyûlt össze a kedvezõ alkalomra várva, hogy vonatokra vagy kamionokra felkapaszkodva átjussanak a szigetországba. A helyzet a nyár közepén volt a legsúlyosabb, akkor naponta akár kétezren is megpróbáltak behatolni az alagút területére. Azóta ez a szám a fokozott biztonsági intézkedések révén nagyságrendekkel, 100-200 közé csökkent.

A felmérés szerint a bevándorlás okozza messze a legnagyobb aggodalmat a britek számára, az állami egészségügyi szolgálat mûködése 37, a gazdasági helyzet pedig csak 27 százalékuk szerint tartozik a legkomolyabb problémák közé.

Az 50 százalékról szólva Bobby Duffy, az Ipsos Mori társadalomtudományi kutatásokért felelõs igazgatója azt mondta: "Ha egy bizonyos ügy eléri ezt az arányt, az általában annak jele, hogy a közvélemény szerint azonnali cselekvésre van szükség".

Az idõsebbeket különösen aggasztja a bevándorlás: a 65 év felettiek 64 százaléka, valamint az 55 és 64 év közöttiek 62 százaléka sorolta a legnagyobb nehézségek közé. Az összes válaszadó közül a vidékiek kétharmada, a városiaknak viszont csak 37 százaléka vélekedik így.

A legfontosabb ügyeket egyenként megnevezve ugyancsak a migráció kérdése az elsõ: 32 százalék tartja a legnagyobb problémának. A második helyen a gazdasági helyzet ügye szerepel 13 százalékkal.

Link

Hozzászólások


#1 | livia - 2015. augusztus 22. 23:00:09
No,persze, mert most nem építés, mint anno, hanem rombolás jön, de félelmetes gyorsasággal. Csak ne mi legyünk megint a szélfogó, golyófogó, no, meg még mit ne mondjak. A többi meg megint csak lesi? Most azért Ejrópa ej de megbánja, ha a magyarokat megint a... hagyja, mert már semmi esélye.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.