Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Barcelona: Holokauszt-emléknap törölve


√ćgy d√∂nt√∂tt a Katal√°n Auton√≥m Tartom√°ny korm√°nya, azzal a pomp√°s indokl√°ssal, miszerint „nem helyes a zsid√≥ holokausztr√≥l besz√©lni, mik√∂zben a palesztin holokauszt zajlik.”

A táblán: "zsidók gyilkosok". Welcome to Catalunya

Az antiszemitizmus jelenleg elfogadott munkadefin√≠ci√≥ja szerint Izrael √∂sszehasonl√≠tgat√°sa a n√°ci N√©metorsz√°ggal m√°r az antiszemitizmus kateg√≥ri√°j√°ba tartozik. Ezzel Eur√≥p√°ban a hivatalosan is t√°mogatott antiszemitizmus ism√©t eggyel el√Ķbbre l√©pett: ha nem is egy √°llam, de egy saj√°t korm√°nnyal rendelkez√Ķ auton√≥m tartom√°ny vallja mag√°√©nak ezt az √°ll√°spontot.

Katal√≥nia a G√°zai h√°bor√ļ heteiben vad Izrael- (√©s zsid√≥-) ellenes demonstr√°ci√≥k sz√≠ntere volt. Az izraeli Ynetnews besz√°mol√≥ja szerint a helyi m√©dia nem fogyott ki a n√°cikat √©s Izraelt egybevet√Ķ hasonlatokb√≥l. A palesztin-p√°rti t√ľntet√©seken 30 ezer ember vett r√©szt, ahol nemcsak izraeli z√°szl√≥kat √©gettek, de olyan r√∂plapokat is osztogattak, amelyeken az Izraelt p√°rtol√≥ √ļjs√°g√≠r√≥kat fenyegett√©k. Miut√°n a t√ľntet√©seken a „zsid√≥k gyilkosok” feliratokat is lehetett l√°tni, nyilv√°nval√≥ volt, hogy ebben a l√©gk√∂rben a Holokauszt-eml√©knapnak nincs es√©lye. A Barcelona k√∂zponti ter√©n tervezett eml√©k√ľnneps√©get t√∂r√∂lt√©k. A fenti id√©zett hivatalos indokl√°st egy alacsonyabb rang√ļ hivatalnok k√∂z√∂lte a La Vangardia √ļjs√°ggal – a minisztereln√∂knek nyilv√°n k√≠nos lett volna az √ľgy.

A d√∂nt√©ssel „v√∂r√∂s vonalat l√©ptek √°t” –ahogy angolul szok√°s mondani. A holokauszt t√©m√°ja eddig tabunak sz√°m√≠tott Eur√≥p√°ban, amihez csak a legnagyobb tapintattal lehetett hozz√°ny√ļlni. Egy harmadrang√ļ hivatalnokkal √ľzenni, hogy a Holokauszt-megeml√©kez√©s nem aktu√°lis – 1989 √≥ta Eur√≥p√°ban ilyen pimaszs√°got egyetlen korm√°ny sem engedett meg mag√°nak.

√ögy l√°tszik, a „zsid√≥k √°ldozatok” felfog√°s nem aktu√°lis Katal√≥ni√°ban. Jelenleg a „zsid√≥k gyilkosok” v√©lem√©ny az ir√°nyad√≥.Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Advaita - 2015. augusztus 23. 11:43:12
Antiszemitizmus 'munkadefin√≠ci√≥ja'? Akkor ez azt jelenti, hogy nincs k√Ķbe v√©sve √©s lehet vitatni? Vagy ez is antiszemitizmus?
#2 | Perje - 2015. augusztus 31. 22:31:13
Tiltakoztak a t√ļl√©l√Ķk amiatt, hogy a lengyel hal√°lt√°bor -m√ļzeum bej√°rat√°hoz a 30 fok feletti h√Ķs√©g miatt fel√°ll√≠tottak egy v√≠z spriccel√Ķt. Ezzel fogadj√°k a l√°togat√≥t a nagy melegben, akiket ez a dej√° vu √©rz√©st okoz, a g√°zkamar√°ra eml√©kezteti √Ķket. A n√©metek tusol√≥nak nevezt√©k azt.
http://www.timeso...w-showers/
El nem tudom k√©pzelni, hogyan lehet dej√° vu √©rz√©se valakinek egy g√°z halmaz√°llapot√ļ √©s cseppfoly√≥s anyaggal val√≥ tal√°lkoz√°s miatt?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.