Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az izraeli hadsereg vezetése többször megakadályozta Irán megtámadását


Meg a rohadt t√∂k√∂t! √Čn itt √©vek √≥ta nyomatom, hogy vil√°gh√°bor√ļ, meg Valami, kish√∂k√∂m, ezek a rohadt zsid√≥k meg keresztbetesznek a qva anyjukat! Hogy legyen √≠gy hiteles az ember? Legal√°bb egyszer hagyt√°k volna a tetvek, csak kicsit, hogy igazam legyen, de ezek gecik. Az izraeli politikai vezet√©s az ut√≥bbi n√©h√°ny √©vben legal√°bb h√°romszor ind√≠tott volna t√°mad√°st Ir√°n ellen, a kezdem√©nyez√©sek azonban minden alkalommal elbuktak a hadsereg ellen√°ll√°s√°n - k√∂z√∂lte Ehud Barak volt v√©delmi miniszter egy h√©tv√©gi interj√ļban.


Az egykori t√°rcavezet√Ķ az izraeli kettes t√©v√©csatorn√°nak nyilatkozott err√Ķl. A v√©delmi t√°rc√°t 2009 √©s 2013 k√∂z√∂tt vezet√Ķ miniszter az interj√ļban elmondta: √Ķ √©s Benj√°min Netanjahu izraeli korm√°nyf√Ķ 2010-ben, 2011-ben √©s 2012-ben is katonai m√Ľveletet akart ind√≠tani ir√°ni nukle√°ris l√©tes√≠tm√©nyek ellen.

Az Ir√°n elleni t√°mad√°s terv√©t a minisztereln√∂k √©s a v√©delmi miniszter is elfogadta 2010-ben, Gabi Asken√°zi akkori vez√©rkari f√Ķn√∂k azonban nem hagyta j√≥v√° az akci√≥ megind√≠t√°s√°t, mondv√°n, hogy nem √°llnak rendelkez√©sre az ahhoz sz√ľks√©ges m√Ľveleti k√©pess√©gek.

A k√∂vetkez√Ķ √©vben Gabi Asken√°zi ut√≥dja Benny Ganz arr√≥l sz√°molt be, hogy a t√°mad√°s felt√©telei adottak, az akci√≥nak azonban komoly kock√°zatai vannak. Az √ļj vez√©rkari f√Ķn√∂k fenntart√°sai v√©g√ľl meggy√Ķzt√©k M√≥se Jaalont, a strat√©giai √ľgyek akkori miniszter√©t √©s Juv√°l Steinic kor√°bbi p√©nz√ľgyminisztert, akik a biztons√°gi kabinetben megakad√°lyozt√°k, hogy megind√≠ts√°k a m√Ľveletet.

2012-ben √ļjabb alkalom k√≠n√°lkozott az iszl√°m k√∂zt√°rsas√°g nukle√°ris l√©tes√≠tm√©nyeinek lerombol√°s√°ra, de rossz volt az id√Ķz√≠t√©s, ugyanis Izrael √©ppen nagyszab√°s√ļ k√∂z√∂s hadgyakorlatot tartott az Egyes√ľlt √Āllamokkal. A katonai m√Ľvelet kellemetlen helyzetbe hozta volna Washingtont, azt a benyom√°st keltette volna, hogy az amerikaiak k√∂zvetlen√ľl √©rintettek a t√°mad√°sban - mondta Ehud Barak.

Benj√°min Netanjahu egyel√Ķre nem reag√°lt az egykori v√©delmi miniszter kijelent√©seire.

Ehud Olmert volt izraeli minisztereln√∂k 2013-ban azzal v√°dolta meg Netanjahut, hogy k√∂zel 3 milli√°rd doll√°rt k√∂lt√∂tt hi√°baval√≥an az Ir√°n elleni t√°mad√°s el√Ķk√©sz√ľleteire.

Izraeli vezet√Ķ politikusok rendszeresen hangoztatj√°k, hogy az orsz√°g katonai akci√≥t ind√≠that annak √©rdek√©ben, hogy megg√°tolja Teher√°nt abban, hogy atomfegyverhez jusson. Az ir√°ni korm√°ny tagadja, hogy nukle√°ris programj√°nak katonai c√©ljai lenn√©nek.

Az izraeli vezet√Ķk szerint az ir√°ni atomprogramr√≥l Teher√°n √©s a nagyhatalmak k√∂z√∂tt j√ļliusban l√©trej√∂tt meg√°llapod√°s egy√°ltal√°n nem √°llja √ļtj√°t annak, hogy Ir√°n atombomb√°t fejlesszen ki, s√Ķt √©ppen egyengeti el√Ķtte az utat, √©s ez l√©t√©ben fenyegeti Izraelt. A zsid√≥ √°llam a t√°rgyal√°sok elej√©t√Ķl fogva √©lesen b√≠r√°lta az ir√°ni atomprogram k√∂r√ľli vita diplom√°ciai √ļton val√≥ rendez√©s√©t. Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | lalapapa - 2015. augusztus 24. 08:04:03
Teher√°n az asszony ott is teher r√°m
Nem hogy még
#2 | Perje - 2015. augusztus 24. 17:22:03
Nem a felebar√°ti szeretet miatt akad√°lyoztak. Ink√°bb a teljes pusztul√°suk miatti f√©lelm√ľkb√Ķl tett√©k.
Az ir√°ni katonai vezet√©s nem egyszer √≥va intette √Ķket a t√°mad√°st√≥l:
http://www.islami...on-vahidi/

[
#3 | kontroll88 - 2015. augusztus 24. 20:28:30
Ja, meg talán egy katonatiszt képes értelmezni egy térképet...
L√°thatja, hogy Ir√°n akorra, mint Francia √©s N√©metorsz√°g egy√ľttv√©ve, √©s a domborzati viszonyok is hasonl√≥ak. Nem besz√©lve a n√©pess√©gr√Ķl, a katonai k√©pess√©g√ľkr√Ķl,stb stb.
#4 | Perje - 2015. augusztus 25. 11:09:09
Lehet, hogy mégis szeretik Iránt? :D

A kamp√°ny mindenesetre elindult:
http://abcnews.go...ins-force/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.