Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A honvédség bevonását vizsgálja a Jobbik


A jĂłbik elnöksegge elintĂ©zi a hadbalĂ©ptetĂ©st, csendõrsĂ©get...grátisz, mert a nĂ©p, az istenbarma...a zsidĂł seggnyalĂłka...Ă­gy Ăłhajtja. Szánalmás ez a pite rĂ©g, mĂ©g jĂł, hogy szegedi kanna ezt is megĂ©ri. A Jobbik elnöksĂ©ge megvizsgálja a honvĂ©dsĂ©g bevonásának feltĂ©teleit az államhatár vĂ©delme Ă©rdekĂ©ben – jelentette be Volner János, az ellenzĂ©ki párt alelnöke hĂ©tfõi budapesti sajtĂłtájĂ©koztatĂłján.

Jelezte: számolnak azzal, hogy az „egyre erõszakosabbá válĂł” illegális bevándorlĂłkkal szemben kell megvĂ©deni a határt, Ă©s attĂłl tartanak, a rendõrsĂ©g kevĂ©s a hatĂ©kony fellĂ©pĂ©shez.

PĂ©ldakĂ©nt emlĂ­tette a görög–macedĂłn határt, ahol a napokban a rendõrsĂ©g ereje kevĂ©s volt, hogy feltartĂłztassa a bevándorlĂłk tömegĂ©t.

Nem szeretnĂ©nk megĂ©lni, hogy Magyarország is hasonlĂł helyzetbe kerĂĽljön – fogalmazott.

A jobbikos politikus kifejtette, hogy az alaptörvény kétharmados felhatalmazás esetén lehetõvé teszi a honvédség Magyarország területén történõ bevetését szükséghelyzetben, és ez nem jelent rendkívüli állapotot. Célként jelölte meg az ország területi épségének megmaradását.

Volner Jánost kérdezték Pesti Imre fideszes képviselõ azon felvetésérõl is, miszerint törvényi eszközzel lehetne kötelezni a bevándorlókat szûrõvizsgálatra és bizonyos védõoltásokra. Azt felelte: zárt menekülttáborok esetén korlátozott lenne az érintettek mozgása és csökkenne a járványveszély.
Link

Hozzászólások


#11 | Kameleon - 2015. augusztus 25. 18:09:26
kép http://static.ori...&h=667

A tetovált csávót keresik elõször a menekültek

Izraelita vallású vagy, ha jól tudom egyiptomi rokonokkal, miközben Magyarországon élsz. Hogy alakult így ez a képlet? http://www.origo....taxis.html

Hogyan és miért hozta létre a Vatikán az iszlám vallást?
http://magyarnemz...t=0#c95555
#12 | Gutai Zub - 2015. augusztus 26. 17:56:24
Kameleon,

Vatikán és az Iszlám vallás?

Sok mindenben érdekes és új részleteket közöl velünk derék jezsuita barátunk.

Az is tény, hogy a hivatalos "nagy" és elfogadott vallások és felekezetek, mint óriási multi cégek, felosztották a világot maguk között, a jól jövedelmezõ,mint egy hatalommal és gazdagsággal járó ügynökséget létrehozva, az Isten és az elbutított hívõ balekok között.

Egy dologban sántít jezsuita barátunk beszámolója az Iszlám kezdeti kialakulásában.

Ez pedig a zsidóság és az Iszlám viszonya.
Mindjárt a kezdetekben, a zsidóság olyan erõnek ismerte fel az iszlámot, amelynek gazdasági vérkeringését megkaparintva, hihetetlen nagy hatalomra tud szert tenni.
Spanyolország elfoglalásával, mások vérén és verejtékén bejutottak Európába.

Amikor a "keresztény" spanyolok kiûzték a szerencsétlen mohamedánokat, akkor jöttek rá, hogy tulajdonképpen már a velük táborozó zsidóság kezében volt a pénz a hatalom. Így õket is kiûzték.

Kiûzték? Már Ferdinándnak és Izabellának zsidók adtak kölcsönöket a felszabadító háborúikra.....
#13 | repuloszonyeg - 2015. augusztus 29. 20:33:11
Budapest VIII, ker. JĂłzsef krt. 19

Ahogy mentem a József körúton a Blaha felé, azt látom hogy egy túl jól öltözött néger, okostelefonnal, ( fülében fülhallgató ) fényképez.
Kiváncsi voltam hogy mit fényképez a néger, ezért közelebb mentem hozzá. Mikor ezt meglátta, gyorsan eltette a telefonját és elsietett.
Megnéztem hát hogy mit fényképezett: József krt 19: egy átjáróház - ha valami balhét csinálnak, hát könnyen lelépnek egy másik utcába.....
Felhivtam egy rendõrt a kerületben, rögtön vágta õ is.

Egy évvel ezelõtt egy idõs férfi azt látta a Nyugati pályaudvaron hogy egy fickó kameráz mindent és mindenkit a pályaudvaron. Odament a fickóhoz és magyarul kérdõre vonta. Az angolul válaszolt, mire az öreg is angolra váltott. Ekkor a fickótól kb. 8 méterre egy nõ szólalt meg franciául. Az öreg erre franciára váltott és közölte hogy Magyarországon miért fényképezik a pályaudvart és az embereket, majd közölte hogy rendõrt hiv. Erre a fickó és a nõ elpucoltak.......

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.