Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

41 országra szóló terrorfenyegetettség-figyelmeztetést adtak ki


Akkor √©rtem mi√©rt k√ľldenek haza. Izrael m√°r csak tudja, mikorra terveztek √©s mit. Az izraeli terrorellenes bizotts√°g negyvenegy orsz√°gra kiterjed√Ķ terrorfenyegetetts√©g-figyelmeztet√©st adott ki h√©tf√Ķn az √Ķszi zsid√≥ √ľnnepek idej√©n utazni k√©sz√ľl√Ķ izraeliek √©s √°ltal√°ban a zsid√≥k sz√°m√°ra.

Az Iszl√°m √Āllam dzsihadista szervezet √°ltal kik√©pzett terrorist√°k egy r√©sze eur√≥pai orsz√°gokban tart√≥zkodik, ahol elk√©pzelhet√Ķ, hogy izraeliek, illetve zsid√≥k elleni mer√©nyletekre k√©sz√ľlnek a figyelmeztet√©s szerint, amelyet a bizotts√°g a Yneten, a Jedi√≥t Ahron√≥t c√≠m√Ľ √ļjs√°g honlapj√°n jelentetett meg.

"Nyugati c√©lpontok, k√∂zt√ľk izraeliek √©s zsid√≥ k√∂z√∂ss√©gek megt√°mad√°s√°t√≥l lehet tartani. T√∂r√∂korsz√°gra tov√°bbra is fenn√°ll az utaz√°si figyelmeztet√©s, de nem tudni konkr√©t terrorakci√≥k terv√©r√Ķl" – olvashat√≥ a k√∂zlem√©nyben.

Az √Ķszi zsid√≥ vall√°si √ľnnepeken izraeliek sz√°zezrei k√©sz√ľlnek k√ľlf√∂ldre utazni, akiket a felsorolt orsz√°gokban kiemelt √≥vatoss√°gra int a minisztereln√∂ki hivatal fennhat√≥s√°ga al√° tartoz√≥ terrorellenes bizotts√°g.

A k√∂zlem√©ny szerint a sz√©ls√Ķs√©ges iszlamista szervezetek √°ltal az ut√≥bbi √©vekben Belgiumban, Kanad√°ban, Ausztr√°li√°ban, Franciaorsz√°gban √©s D√°ni√°ban v√©grehajtott mer√©nyletsorozat miatt fenn√°ll tov√°bbi nyugati c√©lpontok megt√°mad√°s√°nak vesz√©lye.

K√ľl√∂n√∂sen √≥vakodni kell a Sz√≠ri√°ban vagy Irakban kik√©pzett, majd Nyugat-Eur√≥p√°ba hazat√©r√Ķ fiatalokt√≥l. "Noha nem vagyunk az Iszl√°m √Āllam k√∂zponti c√©lpontja, m√©gis Izraelre n√©zve fenyeget√Ķnek tekintj√ľk" – v√©lekedik a bizotts√°g. "De nem mondhatjuk az izraelieknek, hogy ne utazzanak p√©ld√°ul Belgiumba, mert ott tev√©kenyek az Iszl√°m √Āllam csoportjai" – √°ll a sz√∂vegben.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | miskolcilaci - 2015. augusztus 25. 22:42:38
Kellene már végre az igazi holokoszt számukra, hisz alig várják már!
#2 | Perje - 2015. augusztus 25. 23:00:10
Ha ennyire tisztában vannak azzal, hogy hol mikor és ki fog valamit elkövetni, tegyenek ellene!.
Ahogy a mondás tartja, a problémát az tudja orvosolni, aki okozta azt.
#3 | lalapapa - 2015. augusztus 26. 07:37:55
Ki b√Ľn√∂s gyilkos az f√©ljen
Szemért szemet így kell lennie s_*_dur
#4 | Alex-andros - 2015. augusztus 26. 19:44:53
√ögy √©rzem m√°r megtervezt√©k pontosan az √Ėn provok√°ci√≥t, hogy indokoltan ind√≠ts√°k el a terrorjukat a vil√°gban. Hisz hogy mernek zsid√≥t b√°ntani?! Csak Gojt lehet √©s k√∂telez√Ķ is.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.