Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tûzparancsot a határon!


"Miközben mi épp Szent István ünnepén új kenyeret szenteltünk és némi borongós idõ közepette mégiscsak ittuk a jó hideg söröket, s ettük a jó kis ünnepi menünket, aközben Macedónia menekült-agresszió áldozata lett. S a végén még tõle kértek nagyobb empátiát a menekültekkel szemben.Tessenek elképzelni, hogy 7, azaz hét ezer ember felsorakozik egy határon és a velük szemben álló határrendészetnek és rendõrségnek semmilyen módon nem engedelmeskedve próbálnak benyomulni a határon. A rendõrök és macedón határvédõk kordont húznak és fegyveres, de érdemben azt nem használó õrökkel próbálják biztosítani, hogy az országba való bejutás mégiscsak rendezetten és a szabályoknak megfelelõen történjen - ezt célozná a magyar kerítés is, mert mint kiderült, balga módon saját területen és nem valódi határsavban húztuk, na mindegy! Szóval a macedón fegyveresek a hivatalos menekültügyi eljárást szerették volna végezni, amikor elszabadult a messze létszámfölényben lévõ több ezres népvándorló horda és áttörték a határt. Tetszenek érteni? Szó szerint betörtek több ezren egy országba, ahol kordon, kerítés, és kirendelt fegyveresek voltak, igaz tûzparancs nélkül!?!"(...)


"Ha népvándorló hordákhoz lesz igazítva a kormánykommunikáció, az a mindenkori kormány alkalmatlanságát fogja bizonyítani arra, hogy háborús idõkben az országot vezessék.

Márpedig a népvándorlás Macedóniában tapasztalt agressziója ebbe az irányba mutat!

Magyarországon ezt meg kell elõzni, vagy ha határunkhoz ér, meg kell akadályozni. Akkor is, ha mi adunk elõször tûzparancsot a határaink megvédésére. Az idõ közeleg."forrás:mandiner.hu

Hozzászólások


#21 | Perje - 2015. augusztus 29. 22:12:54
Az osztrák lap részletezi, hogy mennyibe kerül az álomút Európába. Interneten szervezik még mai is. Ehhez kell a mobil telefon. Valóban szinte mindegyikük kezében van.
http://diepresse....a/index.do
#22 | Perje - 2015. augusztus 29. 22:51:19
Ahogy tegnap megsejtettem, jönnek az ukrán menekültek is. Fõként Lengyelországba és Magyarországra.:
http://novorossia...es-poland/
#23 | VaLa - 2015. augusztus 31. 00:44:21
YouTube Videó

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.