Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Ārrobban√°s Budapesten: kiszorulnak a magyarok a belv√°rosb√≥l


Nem veszek lakást a "belvárosban". Nem lennének jó szomszédaim.
Megkezd√Ķd√∂tt a magyar f√Ķv√°ros fel√©rt√©kel√Ķd√©se. Mik√©nt Londonban vagy P√°rizsban megt√∂rt√©nt, Budapest belv√°ros√°b√≥l is kiszorulnak a magyarok, hely√ľket elfoglalj√°k a k√ľlf√∂ldiek. Ez tov√°bb n√∂veli az √°rakat, √©s √ļjabb ter√ľletek meg√ļjul√°s√°hoz vezet. R√©szletek a friss Heti V√°laszban.


Nyolcsz√°zezer forintos n√©gyzetm√©ter√°r Budapest belv√°ros√°ban? Lehet, hogy az az olcs√≥bbak k√∂z√© tartozik. Tal√°lunk olyan luxusingatlanokat is a v√°ros k√∂zpontj√°ban, amelyek n√©gyzetm√©ter√°rai a k√©tmilli√≥ forintot is meghaladj√°k. A b√©rlem√©nyek piac√°n hasonl√≥k√©ppen megtal√°lhat√≥ a luxus: havi m√°sf√©l-k√©tmilli√≥ forint a legmen√Ķbb lak√°sok b√©rleti d√≠ja.

Mik√©nt Londonban vagy P√°rizsban megt√∂rt√©nt, Budapest belv√°ros√°b√≥l is kiszorulnak lassan a magyarok, hely√ľket elfoglalj√°k a k√ľlf√∂ldiek. A belv√°ros fel√©rt√©kel√Ķd√©se √©vek √≥ta tart, igaz, csak preszt√≠zsben, a trendfordul√≥ az √°rakban tavaly k√∂vetkezett be, az id√©n pedig igazi √°rrobban√°sr√≥l besz√©lhet√ľnk. A tavalyi elad√°si √°rakat vizsg√°lva l√°that√≥, hogy bizonyos utc√°kban, tereken t√∂bbsz√∂r√∂s√ľkre n√Ķttek az √°rak.

A city fel√©rt√©kel√Ķd√©se mag√°val h√ļzza a k√∂rnyez√Ķ ter√ľleteket is: ma m√°r a hazai lak√°skeres√Ķk nem csak az V. ker√ľletet nevezik belv√°rosnak, de a VI. √©s VII. ker√ľletet, valamint a VIII. √©s IX. ker√ľletnek a k√∂r√ļton bel√ľli vagy k√∂r√ļthoz k√∂zeli r√©szeit is. Az itteni √°rrobban√°s a turizmus fellend√ľl√©s√©vel is √∂sszef√ľgg√©sben √°ll: sokan befektet√©si c√©llal v√°s√°rolnak lak√°st √©s a turist√°k sz√°m√°ra kiadand√≥ apartmanokk√° alak√≠tj√°k azt √°t. A lak√°skiad√≥k k√∂z√∂tt sz√©p sz√°mmal vannak ma m√°r k√ľlf√∂ldiek is, akik szint√©n hasznot akarnak h√ļzni Budapest n√∂vekv√Ķ n√©pszer√Ľs√©g√©b√Ķl.

http://valasz.hu/itthon/...

HozzŠszůlŠsok


#1 | miskolcilaci - 2015. augusztus 27. 19:31:44
Gerry, de vid√©ken sem! A magyarokat m√°r j√≥ p√°r helyr√Ķl, telep√ľl√©sr√Ķl kiszor√≠tott√°k. Vajon itt mikor emelkednek a lak√°s√°rak?
YouTube Videů

YouTube Videů
#2 | NKG - 2015. augusztus 27. 21:04:33
Nem csak a belvárosból szorul ki a magyar.
P√°r napja hozta a zsindex:
http://index.hu/g.../24/panel/
" A panelokat is viszik, mint a cukrot"
Nagyon n√©pszer√Ľek lettek a panellak√°sok, Budapesten √°tlagosan alig t√∂bb, mint egy h√≥nap alatt el lehet adni egy panelt, tavalyhoz k√©pest a f√Ķv√°rosban egy√©bk√©nt az √°ruk is jelent√Ķsen, 20 sz√°zal√©k felett n√Ķtt, der√ľl ki az Otthon Centrum elemz√©s√©b√Ķl.A f√Ķv√°rosban az esetek 25 sz√°zal√©k√°ban, a vid√©ki ter√ľleteken 15-20 sz√°zal√©kban regisztr√°ltak olyan ad√°sv√©telt, ahol az elad√≥nak nem kellett engedm√©nyt tennie.

Jelenleg m√©g kisebbs√©gben vannak az alku n√©lk√ľli tranzakci√≥k, de a tavalyi √©vhez k√©pest a keleti megy√©kben √©s a f√Ķv√°rosban is megdupl√°z√≥dott azon tranzakci√≥k ar√°nya, ahol nem t√∂rt√©nt √°rengedm√©ny.

Budapesten ráadásul azon esetek száma, ahol felfelé induló licit alakult ki az értékesítés során, már szemmel látható.

Találós kérdés következik:
Na, vajh' kik és kiknek vásárolják fel a panelokat?
Kis segítség: Már mindkét érdekelt az országban van...s_*_rtata
#3 | miskolcilaci - 2015. augusztus 27. 21:56:26
Most már világos, hogy miért is vannak, voltak a panelprogramok. Fizesd évekig, oszt add oda ingyé.
#4 | talpi - 2015. augusztus 27. 22:02:27
miskolcilaci.
Ez nem csak Budapestre vonatkozik, az ország minden részén ez lesz a gyakorlat :)
#5 | miskolcilaci - 2015. augusztus 28. 01:23:17
Nem lesz Talpi, hanem van! De a kommunista Kiksztitk√°rn√Ķkkel nem tudok csin√°lni semmit. :|
#6 | talpi - 2015. augusztus 28. 05:55:50
miskolcilaci.
Nem csak a kommunista kisz titk√°rn√Ķkkel van itt baj, az √∂sszes , mag√°t n√Ķnek √©s sok-sok f√©rfinak" vall√≥val, akik azt k√©pzelik magukr√≥l, hogy mindent megoldanak nekik. Mennek mint a birk√°k,√©lnek m√°r√≥l holnapra, felel√Ķtlen d√∂nt√©seket hoznak, de annak s√ļly√°val nincsenek tiszt√°ban. Agy mosott, ostoba t√°rsas√°g. Sajn√°lom, de t√©nyleg el√Ķsz√∂r itt kell takar√≠tani, mert akkora a szem√©t, hogy alig l√°tni √°t f√∂l√∂tte, s m√°r kezd igen er√Ķsen b√Ľz√∂l√∂gni. Tudod, amikor azt olvastam-olvasom sok alkalommal, "akkora de akkora magyarok vagyunk, annyira, de annyira "√∂nell√°tunk", √©s amikor l√°tom a tetteiket, tudod, akkor elborzad a lelkem, most meg f√Ķleg. √Črted ugye? gondolom igen. Akkor hogyan gondoljam √©n, hogy ezt a nemzetet √©rdemes menteni? Hogyan, mikor a bajt√°rsam d√∂f h√°tba
#7 | hamu - 2015. augusztus 28. 09:56:08
Talpi, nem értelek.

Ha nem lenne baj a nemzettel, nem kéne menteni.
Nagy baj van a nemzettel. Van rajta mit menteni.

TErm√©szetesen nem a butas√°got, nem a lustas√°got, felel√Ķtlens√©get kell menteni, hanem egyes lelkeket, melyek megfert√Ķz√Ķdtek...gondolom √©n.

A hogyan a k√©rd√©s, de az annyira nem is, hanem a mib√Ķl?

Teh√°t, a f√Ķ k√©rd√©s az ennyib√Ķl, hogyan?
#8 | Perje - 2015. augusztus 28. 17:56:12
A napokban a Lechner √Ėd√∂n s√©t√°nyon j√°rtam. Bor√°ros t√©rt√Ķl d√©lre, a Duna ment√©n √ľvegpalot√°k, le√°rny√©kolva a Soroks√°ri √ļt m√°sik oldal√°n l√©v√Ķ, tal√°n m√©g magyar lak√°sokat h√°zakat. Szinte csak k√ľlf√∂ldi besz√©det lehet hallani. :|
#9 | miskolcilaci - 2015. augusztus 28. 21:14:35
Talpi! A magyarnak a zsigereiben van! A többi csak magyarkodik. s_*_csin

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.