Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyar kutatók rájöttek, miért önzõk az önzõk


Megvizsgálták a zsidót...és kiderítették a köztudomásút? Azt a zsidó qva istenit a világnak! A Pécsi Tudományegyetem kutatóinak nemrég publikált eredményei érdekes következtetéseket tartalmaznak az önzõ emberekrõl - írja a Medical Daily. A szociálpszichológiai kísérletre alapozott eredményekbõl úgy tûnik, hogy emberek egy része egyszerûen önzõnek vannak „programozva”. Az õ agyuk másképp mûködik olyan emberi interakciók során, amikor lehetõség van a többi emberbõl valahogyan hasznot húzni.

A Machiavellizmus-személyiségtesztnek keresztelt kísérletben, amelyet a pécsi kutatócsoport Bereczkei Tamás vezetésével fejlesztett ki, az alanyoknak egy partnerrel kellett üzletelni. Az alanynak adtak 1000 forintot, és el kellett döntenie, hogy ebbõl mennyit ad át partnerébe, aki valójában egy számítógép volt (ezt az alanyok nem tudták). A partnerbe befektetett pénz a túloldalon annak háromszorosaként jelentkezett, cserébe a partnernek valamennyit vissza kellett csorgatnia az alanynak. A gépeket úgy programozták, hogy minden tranzakció után vagy fair pénzmennyiséget küldenek vissza (az eredetinél 10 százalékkal többet), vagy pofátlanul keveset (az eredetinek kb harmadát).

A játék felénél a szerepeket megcserélték, és innentõl a gépek döntöttek, mennyi pénzt adnak az alanynak, az alany pedig hogy fair vagy igazságtalan módon csorgat vissza, vagyis hogy mennyire használja ki a partnerét. Ez a felállás lehetõséget teremtett arra is, hogy az alanyok jutalmazzák vagy büntessék a társukat korábbi viselkedésük alapján.

Az eredményekbõl látszik, hogy a Machiavellista személyiségtípusú emberek számára sokkal kecsegtetõbbek azok a helyzetek, amikor ki lehet zsákmányolni a másikat. Ezek az emberek szokatlanul élénk agyi aktivitást mutattak, amikor a partner együttmûködõen viselkedett, viszont ellenkezõ esetben nem volt semmi különös. A végén nem meglepõ módon több pénzzel fejezték be a kísérletet, mint nem a nem önzõ tesztalanyok, és közben végzett fMRI-vizsgálatból látszik, hogy a gátlásért felelõs agyterületek különösen aktívak náluk olyankor, ha számukra elõnyös tranzakció folyik.
Vagyis elnyomják magukban az ösztönt, hogy a fair viselkedést viszonozni kell - a szerepcsere után ki is derült, hogy õk nem jutalmazzák vagy büntetik szisztematikusan a partnerüket.

A mostani kísérlet tehát a kutatók szerint azt mutatja, hogy bizonyos emberek agymûködése egyszerûen önzõségre van hangolva. Ha kíváncsi rá, hogy Ön közéjük tartozik-e, akkor akár el is végezhet egy másik tesztet itt az interneten. Link

Hozzszlsok


#1 | Alex-andros - 2015. augusztus 27. 18:57:25
:D És ezt az eredményt elismerik a Nagy világban?! Akkor el kell végezni ezt az összes politikussal, de csak egy törvény meghozatala után. Paragrafus: törvényileg meghatározott társadalmi és karhatalmi szervezetek tagjainál kötelezõ a teszt végrehajtása és amennyiben bukik, akkor mehet oszlop egyensúly tehernek!!!
#2 | GERRY - 2015. augusztus 27. 19:15:24
nem kockáztatok! Még a végén kiderül...:D
#3 | livia - 2015. augusztus 27. 22:34:58
Nos, én elvégeztem. 49100, igazi balek vagyok. No.
#4 | hamu - 2015. augusztus 28. 20:31:05
Ha kitöltöm, mennyit fizetnek...?
#5 | spartakusz - 2015. augusztus 29. 14:26:59
szevasztok!
Új oldal - új ötletek - ha nem volna pénz és nem akörül forogna a világ, hogyan mérnék az önzést - apropó - egy vicc jut eszembe e errõl:

"...két zsidó sétál az utcán , amikor oda érnek egy katolikus templomhoz, amire ki van írva - 1000 dollár annak aki megtér hitünkre. Ez nem semmi mondja az egyik zsidó be menjünk - menj be te elõször majd utána én. Be is megy az egyik - jó kis idõ múltán ki jön. A másik izgatottam kérdezi - NA KAPTÁL EZER DOLLÁRT? Szól hozzá a másik - Ó TI ZSIDÓK MINDIG A PÉNZEN JÁR AZ ESZETEK!...."
HÁT NEM ARANYOS AZ ARÁNYOSBAN!

id. Kiss László
UI: HAMU SEMMIT
#6 | Perje - 2015. augusztus 29. 21:34:32
A vizsgálat amiatt indult , mert egy önzõ ukrán zsidó, bizonyos Igor Kolomojszkij , milliárdos oligarc ha a Nemzetközi Valutaalaptól a az ukrán gazdaságnak szánt hitel egy igen jelentõs részét kisajátította magának. Egyszerûen önzõ volt.:D
http://deutsche-w...-krediten/
Valószínû, hogy nem fog ezért börtönben sínylõdni egy napot sem.
#7 | Perje - 2015. augusztus 31. 12:31:02
Egyes kutatók rájöttek, hogy a hologén öröklõdik.
http://www.atv.hu...-traumakat

"Ügyes." Ezért lehet kárpótlást igényelni 2030 után is. Közeleg az idõ.:o
Azok, akik pincékben, romok között, kazlak alatt vészelték át a háborút, és azok, akik szuronyrohamra lettek kényszerítve, mint a nagyapán az I.vh. alatt, az õ génjeikkel nem törõdik senki.:o

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.