Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Köz-éledek


Megvan a jegy, hétfõn otthon leszek. Itt hirtelen befejezõdött a sürgõs munka. A szolgálatoknak most lényeges lehet, hogy ott legyek a közelükben, mert itt õk voltak a közelemben a Parlament lépcsõjén az oroszlán és a béka segge alatt.

Hozzászólások


#11 | hamu - 2015. augusztus 28. 20:15:30
Kedves Alex!

Köszönöm tömör és világos válaszodat. Valójában, ez a lényeg.

Foteltrollként, persze elcsámcsogtam volna olyanokon, hogy az itt telelõ 100 ezer darab arab várhatóan kitõl, és milyen szintû fegyvereket kaphat, hogy Kína vagy Putyin kihasználja-e kedvezõ fordulatként az itt kialakuló felkavarodást, és akkor milyen fellépés árható Kínától és milyen a Töröktõl, s milyen a Medvétõl. Ha itt áll a bál, akkor az mit módosít Szíriában, a Kóreaiaknál, és Egyiptom, Líbia térségében.
Aztán, olyan kérdésem is van, hogy ha a közigazgatás összeomlik, milyen lépéseken megy keresztül, melyik stációban mi a taktikus reagálás kisemberként. Hol az a jó, ha rágcsálom csendben itthon a kétszersültet, hol meg az, ha megrohanom a legközelebbi rendõrkapitányságot, utána meg Táborfalvát. Nem szkíta trükköt várok kiplakátolni, hanem azt a minimumot, amit harcászatban jártas agy könnyen átforgat a fején. Ugyanis, ha bevonul amerikai haderõ, akkor az valahonnan ki is vonul. Szíriából? Afganisztánból? Utálom a politikát és lusta is vagyok. De ez az én karmám.

Gondolom, azon mind túl vagyunk már, hogy víz, gabona, kötszer, WC papír legyen tárazva...ja, meg sok jó szappanopera, hogy a bombázások alatt ne únjuk el magunkat.
#12 | mormota1968 - 2015. augusztus 28. 21:27:53
Imre! Jól áll neked a bajusz meg az a kis szakáll. Én is ritkán beretválkozom. Nyáron véd a szúnyogok ellen, télen meg a hideg ellen. Egyébként tényleg nagyon jók ezek a képek. Ami a helyzetet illeti, bármikor elszabadulhat a pokol. Nem csak a migránsok miatt, de ahová az amcsik beteszik a lábukat, ott kõ kövön nem marad. Ahogy olvasom, a lengyel zsidó barát kormány döntött az amcsi nehézfegyverzet beengedésérõl. Hiába, nem tanultak még a történelembõl, hogy nem jó ujjat húzni a macival, mert csúnyán ráfáznak. De mi is. Választhatunk, hogy az amcsit szolgáljuk, vagy az amcsit szolgáljuk. A ruszkik felé hiába kacsingatunk, ha át is állnánk az õ oldalukra, ami lehetetlenség, akkor meg az amcsik és szövetségeseik lennének az ellenségeink. Ez szín tiszta sakk-matt. És persze megint a saját hülye fejünknek köszönhetjük, hogy mikor kellett és még lehetett volna, nem takarítottuk el a jó büdös francba az elõzõ rendszer rühes kutyáit. A zsidók persze megint gettókba lesznek gyûjtve, akarom mondani védett lakóparkokba, a gójok meg had gyilkolásszák egymást. Az elit levonul a föld alatti városokba, óvóhelyekre, négyes metró, stb... a nép meg majd hullik, mint õsszel a legyek. De meg is érdemeljük, hogy hagytuk idáig fajulni a dolgokat. Mi be leszünk gyûjtve, erre fel is készülhetünk. Elõször mindig a felvilágosultakat intézik el, bevet gyakorlat zsidóéknál ez a fajta tisztogatás. Nehogy mán legyen aki elmagyarázza a birkáknak, mi a büdös nagy harci helyzet, kik kavarják a maceszt. Ezt "A rejtett zsarnokságban" hogy hogyan is megy a tisztogatás, Harold Rosenthal elég közérthetõen elmagyarázza. Ahogy Miskolcilaci és mások is mondják, a kegyelmi idõket éljük most már. Nem sok van hátra a pokol elszabadulásáig.
#13 | postaimre - 2015. augusztus 29. 18:48:34
Szakállas történet. Nehezen veszem rá magam az írásra, már legalábbis a mélyebbre, mert volna mit, de még most sem látom, hogy miért és kinek, s mi célból. Úgy sem hinnétek el! Na jó, lehet, hogy igen...és akkor? Megvárom az ihletet. Holnap indulok haza.
#14 | kincses - 2015. augusztus 29. 21:31:41
Jó utat, Imre! Egészséggel, haza!s_*_bye
#15 | Fidel - 2015. augusztus 31. 16:20:31
Az Ihlet eltessen Imre!!!s_*_grat
#16 | BOTOND - 2015. szeptember 04. 13:19:14
Imre ha hirsalcban erzed a halszagot
gondoljal ram,
es remelem hozol fustolt halat is
2 napja vettem sustolt filezett heringet
a makrelt majd a norveg rokony hozza
kit nem lattam 25 eve,
de nem is hianyzik
neked job szerencset,
ott vannak jo pisztrangos vizek,
vilizo biztos
belemenne a vizbe akkor agyon nyomna
vagy legalabb ki a vizet
a parton tudnad szedni a fissikeet
#17 | Kitudja - 2015. szeptember 05. 21:37:30
Sziasztok!

"de még most sem látom, hogy miért és kinek, s mi célból. Úgy sem hinnétek el!"
Juj de jĂł "mondat"!
Legalább 5 éve,vagy 7,kiveséztük,hogy mi a teendõ.Ha még most is kérdés ez,akkor az elõzõ mondat nagyon idevág!
Na pá,és majd összefutunk-talán!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.