Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Jön a kormányzati Nagy Testvér - Önrõl is begyûjtik a fényképet


Meglepõ elterjesztést tett ki a kormány.hu-ra a Belügyminisztérium: az anyag címe "az arckép profil nyilvántartásról és arcképelemzõ rendszerrõl szóló törvény tervezete", amely a címével egyezõen egy központi adatbázist hozna létre, ahol minden magyar állampolgár arcképét tárolnák. A javaslat egyszerre számos okot hoz fel, hogy miért van szükség erre: egyszerre indokolják a nemzetközi okmányhamisítással, a bûnüldözéssel, az ismeretlen holttestek azonosításával, és a politikusok, védett személyek biztonságával. A javaslatot szeptember elsejéig lehet véleményezni, vagyis e nagy horderejû kérdésben a "társadalmi vitára" öt napot hagyott a Belügyminisztérium.

A Belügyminisztérium szerint az ismeretlen bûnelkövetõk azonosítása olyan társadalmi érdek, amely kellõ mértékben legitimálja, hogy mind a 10-10,5 millió magyar állampolgárról - gondoljunk a határon túli új állampolgárokra is - egységes kereshetõ adatbázissal rendelkezzen állam. Az adatbázist 4 milliárd forintból, 2016 januárjától hoznák létre és egy új ötven fõs állami szervezet gondozná. Ez az új állami titkosszolgálati cég minden más szervezettõl független lenne, hogy így biztosítsák az adatok elkülönítésre vonatkozó alkotmányos követelményeket. Emiatt a szervezet a lakcímnyilvántartástól függetlenül mûködne, az ujjlenyomatokat sem tárolhatja - ám természetesen ezen adatok bármikor technikailag összekapcsolhatóak lesznek.

Sokan kérhetnék az adatbázis szolgáltatását

Az adatbázist az ormányirodákban rögzített igazolványképekbõl építenék fel, elvben olyan technikai megoldásokkal, amelyek réven nem alakulna ki egy személyi mappa minden polgáról, vagyis az arcképen kívül más természetes azonosítót - nevet, lakcímet - nem, csak egy kapcsolati kódot tárolnának. Szükség esetén ezzel a kapcsolati kóddal lehetne hozzáférni a társadatbázisokhoz, így csak konkrét kérésre rendelhetnek képet a személyes adatokhoz. A tárolt arckép a profilokban csak egyedi igények esetén lenne kereshetõ.

Viszonylag széles körben férhetnének hozzá az állami szervek az új adatbázishoz. A törvényjavaslat indoklása 18 ilyen esetet sorol fel a meglehetõsen tág bûnmegelõzéstõl kezdve, a bûncselekmény felderítésén, megszakításán át a titkosszolgálatok titkos adatszerzõ tevékenységéig, de említik az iparbiztonságot és a személyvédelmet is. Utóbbi keretében például a parlament elnökének biztonságért felelõs Országgyûlési Õrség is adatokat kérhet, de hozzáférne az adatbázishoz a rendõrség, öt-hat magyar titkosszolgálat, a büntetés-végrehajtás, a terrorelhárítás - amely mellesleg a kormányfõ védelmét is ellátja - , az adóhatóság (kizárólag bûnüldözési célokra), az igazolványokat kiállító közigazgatási szervek, illetve a nemzetközi körözéseket kezelõ magyar rendõri szerv is.

A lehallgatásról is rendelkeznek

A jogszabálytervezet egyfajta nemzetgazdasági salátatörvényként számos jogszabályt módosít: eszerint a mobil-, telefon- és internetszolgáltatóknak a jövõben is biztosítaniuk kell az ügyfeleik teljes lehallgatását. A szolgáltatóknak olyan kapacitásokat kell kiépíteniük, amely egyszerre akár több tízezer elõfizetõ lehallgatását, nyomon követést tenné lehetõvé. (A szolgáltatóknak ezt ma is biztosítaniuk kell, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatnak, a Nemzeti Védelmi Szolgálatnak vagy épp a Terrorelhárítási Központnak nincs más dolga, mint ráállni az adott telefonszámra - persze ehhez bírósági vagy legalább igazságügyi miniszteri engedély szükséges.)

A jogszabály-tervezet szerint szerint például az egymillió elõfizetõvel rendelkezõ szolgáltatóknak olyan csatlakozási pontot kell kialakítani, amely lehetõvé teszi az elõfizetõk 0,1 százalékának online lehallgatását, követését, ami minimum 3000 ember jelent. Magyarországon csak a mobilelõfizetések száma 11,8 millió volt, míg a vezetékes telefonból további 3,8 millió elõfizetést tartottak nyilván tavaly decemberben - ebbõl következõen a törvény egyszerre akár több tízezer személy lehallgatását is lehetõvé tenné. Persze - jelenleg legalábbis - szigorúan csak elvben, hiszen bár arról semmilyen hivatalos/félhivatalos adat nincs, hogy jelen milyen lehallgatási kapacitásokkal rendelkeznek az erre jogosult titkosszolgálatok, az biztos, hogy a munka javát végzõ szakszolgálat - a parlamenti szakbizottságban elhangzott beszámolók szerint - komoly technikai kihívásokkal küzd.

http://www.napi.h...02299.html

Hozzászólások


#11 | cinnamon - 2015. augusztus 29. 11:23:08
Óriási....
Jöhet a más bõrébe bújás.
Tömegével.
Csak egy fényképcsere, az eredeti törlése, és már visz is mindent , elbitorol a névváltoztatáshoz szokott
népség, magyarul tanuló pereputtyostól .
Aztán már õk lennének az õslakosok.

A "lenullázott" családok meg földönfutó "nónémek",

Látszólag vér nélküli vércsere ( lakosságcsere ).

Valamiért eszembe jutott "A harag napja " c. film, amelyet itt ismertem meg...
#12 | Arany - 2015. augusztus 29. 11:37:11
A történelem addig ismétli önmagát, amíg nem tanulunk belõle...!
#13 | Alex-andros - 2015. augusztus 29. 13:39:18
COONTINUM
#14 | Vizilo - 2015. augusztus 29. 16:17:01
Kinyalhatjak !!!
#15 | Perje - 2015. augusztus 29. 22:02:46
Viziló, vedd komolyan a hírt, mert még a kifogott halaidat is lefényképezik. Egyenlõre még az emlõsöknél tartanak. Utána következnek a szilikon emlõsök. Íme:
static.diepresse.com/images/uploads_564/b/6/4/105316/bdt01_1440668029914573.jpg
#16 | tudatlanka - 2015. augusztus 29. 23:15:38
Szerintem a "fénykép" mellett a biometrikus azonosításon lesz a hangsúly. Egy arc képe hiába változik meg, a biometrikus azonosítás, (mint pl. tenyér vagy ujjlenyomat, írisz azonosítás, vagy épp ki tudja még mi) egy adott embernek élete végéig állandó azonosítója marad.
#17 | Perje - 2015. augusztus 31. 12:40:08
Csak egyetlen dolog aggasztja a fenti adatgyûjtés miatt az eddig kedvelt hírportálomat. Na, erre varrjak gombot!s_*_huha
http://hidfo.ru/2...sidolista/
#18 | GERRY - 2015. augusztus 31. 18:56:41
lehallgatás:
Azon gondolkod'am, hogy egy 16...64 GB-os Pendrive-ra felveszek sok órányi beszélgetést, amin elmondom, hogy Orbán dfeleségével találkoztam amikor utoljára pesten járta ös miközben kielégített, elmondott sok-sok államtitkot. Persze nem mindent értettem jól, (mert ugye "per os" nem mindig érthetö jól a mondanivaló, de amit nem tudtam meg, azt az általam kifizetett orbánnal dugó (parafa-panama) kishölgytöl kiegészíthettem, miközben Pintérre ráengedtem egy nimfomániákus-buzifiút, aki szagos-macso játékot ürött vele, és a szünetben letöltötte a titkos iratokat... kicsit olajos illata volt a laptopjának (oliva!), de különben megtudtam mindent. Ezzel a tudással és dokumentumokkal elküldtem egy 12 éves gyönygyösi kislányt, aki váratlanul elkiáltotta magát amikor Vona megjelent a Parlament elött; - Papppppaaaa!
Néhány árva újságíró felkapta a fejét és a ceruzáját, de látva Vona elpiruló orcáját, jobbnak látták ha a fényképezögépet használják. Egy okosnyomós riporter megpróbálta szóra bírni a kislányt, de addigra az már felszívódott. A kislány családneve Mór - volt és megtette (álmospolgári) kötelességét.
Csányi S.-hez elküldtem két verölegényt, hogy kérjenek töle egy kis segítséget a migránsokhoz. Felajánlott 3000 AK-Kalasnyihogót, fejenként 5 töltött tárral. Ezt eltettük késöbbre, amikor majd maszop és társaival szeretnénk (el)beszél(get)ni.
Rengeteg jó ötletem van még, ha kész akkor folyamatos ismétlésre téve rákapcsolom a tlefonra, Skype-ra, anyósra fülhallgaóval (de ezt most nem részletezném mert magánügyünk)

...aztán hallgassák folyamatosan!s_*_kukk
#19 | GERRY - 2015. augusztus 31. 18:56:44
lehallgatás:
Azon gondolkodam, hogy egy 16...64 GB-os Pendrive-ra felveszek sok órányi beszélgetést, amin elmondom, hogy Orr-bán feleségével találkoztam amikor utoljára pesten jártam és miközben kielégített, elmondott sok-sok államtitkot. Persze nem mindent értettem jól, (mert ugye "per os" nem mindig érthetö jól a mondanivaló, de amit nem tudtam meg, azt az általam kifizetett orr-bánnal dugó (parafa-panama) kishölgytöl kiegészíthettem, miközben Pintérre ráengedtem egy nimfomániákus-buzifiút, aki szagos-macso játékot ürött vele, és a szünetben letöltötte a titkos iratokat... kicsit olajos illata volt a laptopjának (oliva!), de különben megtudtam mindent. Ezzel a tudással és dokumentumokkal elküldtem egy 12 éves gyönygyösi kislányt, aki váratlanul elkiáltotta magát amikor Vona megjelent a Parlament elött; - Papppppaaaa!
Néhány árva újságíró felkapta a fejét és a ceruzáját, de látva Vona elpiruló orcáját, jobbnak látták ha a fényképezögépet használják. Egy okosnyomós riporter megpróbálta szóra bírni a kislányt, de addigra az már felszívódott.(persze segítettünk neki) A kislány családneve Mór - volt és megtette (álmospolgári) kötelességét.
Csányi S.-hez elküldtem két verölegényt, hogy kérjenek töle egy kis segítséget a migránsokhoz. Felajánlott 3000 AK-Kalasnyihogót, fejenként 5 töltött tárral. Ezekt eltettük késöbbre, amikor majd maszop és társaival szeretnénk (el)beszél(get)ni. A migránsokhoz elküldtünk néhány szöke libát - úgyis menni akartak... majd ök kielégítik a szenvedélyeket önkéntest alaposan.
Rengeteg jó ötletem van még, ha kész akkor folyamatos ismétlésre téve rákapcsolom a telefosra, Skype-ra, anyósra fülhallgatóval (de ezt most nem részletezném mert magánügyünk - a speci'alis fülhallgató 220V-on müködik és amikor összeforrasztotta a szomszédom nem jól szigetelte le, de ezt nem tölem tuggyátok)

...aztán hallgassák folyamatosan!s_*_kukk - meg anál-izélhetnek.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.