Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

KI Á B R Á N D U L T A M ?


KI VAGYOK ÁBRÁNDULVA?
spartakusz
2015.08.29. 17:24
https://www.youtu.
..Y2Vd5XX1gA a népek nem akarnak háborút - a háborús uszítók azok akik akarják - hogy lehetne õket leszerelni... spari... ui: meg kell oldani
[Szerkesztés] [Törlés]

spartakusz
2015.08.29. 17:21
http://indavideo..
.._ebredni_1 Kedves Julia - hogy élhetõ túl ami ránk vár - nézd meg a videót id. Kiss László
[Szerkesztés] [Törlés]

YYYYYYYYYYYYYYYYYY

A LEMONDÁS?


Alex-andros
2015.08.29. 17:51
hogy lehetne õket leszerelni... Egy-egy ilyen uszító, szervezõ báb kilövése esetén 10 áll a helyére. Megfontolatlan lenne az az uralkodó rendszer, amely nem így gondolkodik. Megoldás? A folyamat megfelelõ pontján, magát a rendszert zilálni, pusztítani függetlenül attól, hogy élünk vagy halunk. (röviden nem lehet nagy precizitással megfogalmazni)

YYYYYYYYYYYYY

A MEGADÁS?


Julia
2015.08.29. 19:57
Ösmagyar, köszi a tippet, de mar megprobaltam többször is - nem valtozik semmi! Spari, ha hihetöek a tervek - akkor Europara az atomhaboru var - azt meg nem lehet tulelni!

YYYYYYYYYYYYYYY

REND A LELKE MINDENNEK - NO IGEN, DE MELYIK REND?


Julia
2015.08.29. 22:06
Köszönet a remenytkeltö zöld szinert! Hiaba - rend a lelke mindennek, most mar nyugodtan mehetek aludni. Mindenkinek nyugodalmas jo ejszakat!

TALÁN EZ?

http://kanadaihir...s/#respond

NEM EZ!

AMI TETTRE KÉSZTESSEN:

László Kiss · Bázakerettye, Zala, Hungary
Éva Demeter - ÍGY SEM LESZ DÓZSA GYÖRGY unokája!

Mert - mirõl is van szó, nem mozdul a hallgattak többség - tûr és szenved - aki nem bírja menekül el innen! Így hazát szülõföldet megvédeni nem lehet. Már minden szenvedõ tudja - saját-bõrén megtapasztalva, hogy akik uralkodnak felette sanyargatva és irtva - közönséges köztörvényes bûnözõk! És akik ebben segítik asszisztálnak hozzá bûntársak! Ez a népünk irtása mellett ami a célja - még biztosítási csalást követett el - de elkövette a deviza csalást is - évek - sok évek bíráskodásai se hoztak a deviza csalások magsegítésére - hisz a jogszolgáltatásnál is õk ülnek - egy út maradt a megoldásra - ha rádöbbentek, hogy magyar van és van magyar ellenes - az együttes összefogás a magyargyûlölõk és írtok likvidálása - BÉKÉS MÁR NEM JÁRHATÓ A NEM BÉKÉS KEVÉS ÁLDOZATTAL MÉG EREDMÉNYT HOZHAT NEKÜNK!
ENGEM KI RENDÕRKÉNT VÉDTE ÕKET SEM KÍMÉLTEK AMIKOR 67 %-RA LE ROKKANTAM - A CSODÁVAL HATÁROS MÓDON MA IS KÜZDÕK ELLENÜK MERT MA MÁR TUDOM ÕK AZ ÉN HALÁLOS ELLENSÉGEM - ÉS HA A HALÁLOS ELLENSÉGEM NEM ÖLÖM MEG AZ ÖL MEG ENGEM!

VÉGTELEN NEM TÜRELEMMEL ID. Kiss László
Tetszik · Válasz · 1 · 15 órája

IDEÍRTAM:
http://karosz.hu/...om=1202097

SZÓVAL:

Elsõ kérdés ami felmerül bennem - HOL RONTOTTUK EL?

TALÁN AZ ARANYBULLA 1222 - mert a jó törvényei között megtaláltam ma a megosztást - igen ha befogadóak voltunk akkor nem termelünk magunk ellen ellenséget - melyik passzusra gondolok - arra amelyik tiltja vallás és nemzet megnevezésével különbözõ hivatalok gyakorlását!

HELYESEN ELRETTENTÕ TÖRVÉNY KELLETT VOLNA AMI VISSZATARTOTTA VOLNA AZ UZSORÁTÓL A CSALÁSTÓL meg stb. - tõl az egységben ténykedõket!

A MÁSIK KÉRDÉS AMI FELMERÜLT BENNEM - LEHET E OLYAN TÁRSADALMAT ÉPÍTENI AMIBEN NINCS uzsora - CSALÁS - LOPÁS, ÖLÉS, HAZUDOZÁS, élõsködés kizsákmányolás - DIKTATÚRA - HÁBORÚ ÉS stb. hasonló közerkölcsbe ütközõ vétkek!

A VÁLASZ ADOTT - N E M L E H E T!

AZT LEHET, HOGY MÉRSÉKLEM - MINIMÁLISRA CSÖKKENTEM ANNAK A LEHETÕSÉGÉT, HOGY ELPUSZTÍTSANAK - az üzenet úgy szól :
"....ha nem ölöm meg a halálos ellenségem, aki az életemre tör bár milyen formában - akkor az öl meg engem..."

csak diktatúra van - parancs uralom - a hozott törvények betartása, így abszolút ember - szabadság nincs emberek közösségeiben..."

BEFEJEZÉSÜL:

sajnálom julia végkövetkeztetését a "...bölcs korban XXI.SZ. ELEJE..." EURÓPÁRA ATOMHÁBORÚ VÁR..."

HA EZ VALÓS KÖVETKEZTETÉS - AKKOR TÉNYLEG ÉN IS
K I Á B R Á N D U L T A M EBEN A FIZIKA VILÁGÁBAN!

DE A REMÉNY OTT VAN - AKIK NEM AKARNAK ELPUSZTULNI A VÉGSÕ ÓRÁBAN ÖSSZEFOGVA EGYMÁS KEZÉT SEGÍTIK A TÚLÉLÉST AZ ATOM ELLEN IS!

EBBEN A KÉRDÉSEBEN VÉGES TÜRELEMMEL:

ID. KISS LÁSZLÓ
KELT BÁZAKERETTYE 2015. AUGUSZTUS 30-ÁN VASÁRNAP 07:04- ÓRAKOR ÍRTAM NEKTEK!

Hozzszlsok


#1 | kontroll88 - 2015. augusztus 30. 12:03:10
"A MÁSIK KÉRDÉS AMI FELMERÜLT BENNEM - LEHET E OLYAN TÁRSADALMAT ÉPÍTENI AMIBEN NINCS uzsora - CSALÁS - LOPÁS, ÖLÉS, HAZUDOZÁS, élõsködés kizsákmányolás - DIKTATÚRA - HÁBORÚ ÉS stb. hasonló közerkölcsbe ütközõ vétkek!

A VÁLASZ ADOTT - N E M L E H E T!"

De igenis lehet, csak ki kellene lépni a készen kapott sablonos gondolkodásból.
Ez az egyik.

A másik: -tudjuk, hogy az iskolarendszerrel, a médiákkal, a HAARP-al -és még ki tudja milyen eszközökkel- ellenõrzésük alatt tartják, hypnotizálják, és folyamatosan butítják-hülyítik az egész emberiséget.
Mivel a hypnozisból csak a hypnotizõr utasítására lehet felébredni, ezért nem a népet kell ébresztgetni (mert úgysem tud felébredni a hypnozisból), hanem magát a hypnozist kell kiiktatni. Majd utána lehet ébreszteni.
Spari!
Hiába írsz mindent nagybetûvel, az kevés. Fárasztó állandóan fejjel nekiszaladni a betonfalnak, és tényleg nem vezet eredményre. Bár, hiába mondom, ha eddig ezt nem láttad be.
Másként kell hozzálni a dolgokhoz, sem dobszóval, sem ágyúval nem lehet madarat fogni...Ha nem megy erõvel, akkor menni fog ésszel.
Ne sírjál, inkább gondolkozz!
#2 | Perje - 2015. augusztus 30. 13:04:52
Az egypólusú, az amerikaiak által irányított világ elleni világméretû összefogással meg lehetne akadályozni egy újabb világháborút. Jelenleg még minden állam vezetése, fõként itt Kelet-Európában bábként, néma csatlósként viselkedik , feltétlen megadással nézi, tûri, hogyan sodorják a rájuk bízott lakosságot egy újabb háború felé. Odaátról mondják meg, kit tekintsünk ellenségnek, kik ellen induljunk háborúba.
Elnéztem ma reggel is az eget felettem. Egymás után indultak a vadászgépek Kecskemétrõl vagy Szolnokról kelet, észak- kelet irányába. De miért, és hova, kinek az utasítására? Ha a mieink a Baltikumot védik, akkor kiknek a gépei ezek? Miért a Baltikumot védik a magyar gépek, ha ott éppen amerikai-lett , a gyors támadást begyakorló
hadgyakorlat van éppen az orosz határ közelében, Lettországban?
http://www.bns.lv.../49934423/
Valóban lehangoló és kiábrándító a világhelyzet, ha az ember tudatában van annak, hogy milyen háborús készülõdések vannak a világban, mikhez asszisztálhatnak a saját béna katonai vezetõségük által.
Abban lehet bízni, hogy azok, akik el akarják pusztítani a világ európai és ázsiai részét, fél Afrikával együtt, rádöbbennek elõbb- utóbb arra, hogy sem babér, sem fû nem terem ott már a pusztítás után számukra sem, és letesznek a háborús tervrõl. Talán a nemzetek az rádöbbennek arra, hogy nem arra a valódi ellenség, amerre mutogatják nekik, és az életösztön felülkerekedik a gyávaságon.
#3 | Skorpio58 - 2015. augusztus 30. 16:04:20
#4 | spartakusz - 2015. augusztus 30. 16:36:37
Persze hogy lehetne - de nem lehet, a kettõ nem ugyan az - mert nem engedik. Természetesen egyenlõre! A népek nagy felismerése elindult - és az is töretlenül halad hódító útján - nyitogatja a szemeket minden nép fiainál és lányainál! Ha egymásra találnak - akkor megvalósul! Az egymásra találás természetesen az egymás segítésében fog kidomborodni!

Addig nincs megállás folyvást folyton küzdeni kell - ahogy Petõfi írta a XIX SZÁZAD KÖLTÕI C. VERSÉBEN!
ÉS VALÓBAN A KÖZTES IDÕ UTÓPIA!

spari...
#5 | Alex-andros - 2015. augusztus 30. 18:22:37
A júdejó romai birodalom pápasága eljutott volna IDÁIG, ha Atilla Fejedelem nem kegyelmez meg neki egykoron?!!!
spartakusz! Nézhetünk elõre vagy hátra. Egy a totálisan biztos esemény. Csatát kellesz vívnunk.
#6 | mindannyiunknak - 2015. augusztus 30. 22:03:54
No ez az ötlet tényleg békés és úgy látszik mûködne is.
Kereszteket a határra!
http://www.keptel...tei-103854
#7 | Julia - 2015. augusztus 30. 22:24:42
Spartacus, megprobaltam logikusan követni az összeszedett iromanyodat, de nem sikerült. Szeretnelek megkerni, hogy a jövöben tegyel az oldalra logikusan összeszedett modanivalot meg akkor is, ha idezetekböl allitod össze. Fogalmam sincs rola, hogy nez ki nalad az allando harc, de azert kivancsi lennek ra. Ugy latszik, kisse utopikus elkepzeleseid vannak a törvenyalkotasrol, s nem veszed figyelembe, hogy az uralkodo osztaly a törvenyeket mindig a sajat erdekeinek megfelelöen alakitja!!! A "hol rontottuk el" kerdesre nem adsz konkret valaszt, s az atomhaborura valo következtetes nem az en talalmanyom (en nem ekeskedem idegen tollakkal), hanem Prof. Chossudowsky irt erröl a könyveben mar evekkel ezelött, teljes reszletesseggel! A könyv nem jelent meg magyarul, tehat nem ajanlhatom olvasasra.
Ami pedig lassan az idegeimre megy, hogy minden hozzaszolasod vegen ott a mondat, hogy "vegtelen türelemmel"! <Mi a feszkes fülemülere van vegtelen türelmed, kinek a tevekenysege ellen, s mit akarsz ezzel egyaltalan mondani? Megindokolhatnad azoknak, akik szinten nem ertik - gondolom, nem en vagyok az egyetlen! S meg valamire felhivnam a figyelmedet: itt senki sem fogja a vegsö oraban bekesen a masik kezet fogni, mert a jelenlegi helyzetben az egyszerü ember keptelen kiigazodni a propaganda es a valosag utvesztöiben: mi az igaz, mi a hazugsag! Ez csak azoknak sikerülhet, akik rendszeresen s melyen foglalkoznak minden nap ezzel a kerdessel. Lehet, hogy te is ezek köze tartozol, de a hozzaszolasaid nekem nem ezt mutatjak. Ideje lenne felhagyni a naiv elkepzelesekkel, s szembenezni a valosaggal - jobban jarnal vele. Honnan veszed, hogy a nepek nagy felismerese elindult? Melyik videoban hallottad? Vagy melyik ujsagban olvastad? Jaj Spari, ideje lenne mar logikusan levezetni a vilagtörtenelmet, ha egyszer elkezdted s olyan megallapitasokat tenni, ami megalapozott. Elnezest, ha most kemenyen "beszoltam" neked, ezt egyetlen mondatodnak köszönheted: a vegtelen türelmednek, amire mindig mindenkit figyelmeztetsz. Az enyem sajnos mar regen elfogyott. S ha mar felhivtad a figyelmünket az allando küzdesedre - igazan kivancsi lennek a modszereidre, a taktikadra s mindenre, ami a napi harcodat "ellenük" elösegiti. Varom a reszletes hiradasodat.
#8 | GERRY - 2015. augusztus 30. 22:51:22
Julia! Ne ingereld az alvó oroszlánt, mert képes és részletesen megírja!
;)
#9 | Perje - 2015. augusztus 30. 23:25:40
Júlia, hol vagy Te Spari végtelen tapasztalatától, szerénységétõl, tudásától? Megmondom: fényévekre.

Nem szívesen mondok véleményt a fõoldalon. Arra a "Privát üzenetek " alatt lehetõséget adnak az adminok. Végtelenül bántó és zavaró amit fent írtál. Én a helyedben elnézést kérnék, bárhogy is beszélnék idegen nyelven.
#10 | spartakusz - 2015. augusztus 31. 05:51:41
Szevasztok!

Kedves GERRY az oldaladra írtam egy kérdést kértelek válaszolj rá - eddig nem tetted! Valóban röviden a nem magyar értõknek leírni a magyar képzeletet nem lehet!

Akik nem ismerik az elemek helyes útját, azok alkalmazni se tudják! Egyike a felismerés pillanata.

ELEMEK - igen többes számban mert több van! Kedves Perje nem kell szembõl dicsérni - de köszönöm jól esett - de tudd a mondást:
".... szememben gyalázzatok kritizáljatok - hátam-mögött dicsérjetek...." való színû ezt is meg kellene magyaráznom JÚLIÁNAK és azoknak akik nem értik.

De akkor tényleg olyan hosszú lesz ez az írás, mint a leghosszabb sötét alagút - pedig onnan minél elõbb a fényre kell érni! Ezért most mellõzõm....
inkább julia kérdéseire szorítkozom - akinek nincs végtelen türelme az bukott az életben!

magyarázat:
Az élet tapasztalatából egy történetem:

Vasmegyében Szombathely mellett egy faluban Oladon gyerekként nevelkedtem egy lócitromos és tehén lepénnyel sûrûn piszkított helyen - a szülõi házunkkal szembe volt egy kovácsmûhely ahova patkoltatni jártak - sûrûn jártam ott, soha nem feledem egyszer mezítláb, mert ugye mi gyerekek mezítláb jártunk véletlenül ráléptem egy tüzes földre ledobott patkóra - ami megsütötte a talpamat - a kovács úr egy fekete olajjal azonnal bekente - valami kocsi kenõ olaj lehetett - a lábam talpának semmi baja a mai napig.... azóta ma OLADON X-emeletes házak vannak - teljesen kiépült - valódi nagyváros lett!
Na itt nyúlták le az örökségem! Szóval a végtelen türelem - arról akartam írni - de hisz arról írok - konkrétabban - nagyobb fiú koromban beszoktam járni a HALADÁS - hoz edzésre - súlyt-emeltem - ez külön történet TÓTH GÉZA bácsi a világbajnok - meg stb. Én egy BOX mérkõzésrõl kívánom illusztrálni a végtelen türelmet és állóképesség szükségességét:
szóval a Sárköziek - akik nagybátyám Tóth József közös lakóudvarához tartozó házban laktak - sokszor elmentem - egy alkalommal meghívtak egy mérkõzésre - a Sárközi gyerek egy izmos vékony nem túl magas fickó volt - a mérkõzésen egy nagy behemód túlsúlyos nagy fehér ember volt szemmel láthatóan semmi esélye nem volt, mondtam is Sárközinek ez az ember egészben fog lenyelni - no no mondta - csak figyelj az ütései elõl ki kell térnem - ha néha eltalál ki kell bírnom - végtelen türelemmel ki kell várnom a pillanatot és - fárasztanom kell - és kellõ pillanatban kiütnöm KO -val - így is történt!

A meccs során ha jó emlékszek hat menet volt - Sárközy körbe - körbe ugrálta, ügyesen elhajolva a hatalmas ütések elõl, sokszor a saját lendületétõl - súlyától lezuhant a nagy darab ellenfele, míg a hatodik menetben volt az a pillanat amikor egy ilyen zuhanásánál úgy fején ütötte, hogy a küzdõ térrõl meg nem tudod felállni - gyõzõt - na mi? Nem az erõ - habár az is kellett hozzá egy kemény ütés erejéig - ha nem az elme az ész! Különben ez a Bibliában is le van írva A GÓLIÁT legyõzésének történetében.

Egyenlõre most abba hagyom - mert tényleg egyszerre sok lesz és nem olvassa el az akinek el kel olvasnia -

végtelen türelemmel: még mindig id. Kiss László

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.