Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

KI Á B R Á N D U L T A M ?


KI VAGYOK ÁBRÁNDULVA?
spartakusz
2015.08.29. 17:24
https://www.youtu.
..Y2Vd5XX1gA a nĂ©pek nem akarnak hĂĄborĂșt - a hĂĄborĂșs uszĂ­tĂłk azok akik akarjĂĄk - hogy lehetne Ă”ket leszerelni... spari... ui: meg kell oldani
[Szerkesztés] [Törlés]

spartakusz
2015.08.29. 17:21
http://indavideo..
.._ebredni_1 Kedves Julia - hogy Ă©lhetĂ” tĂșl ami rĂĄnk vĂĄr - nĂ©zd meg a videĂłt id. Kiss LĂĄszlĂł
[Szerkesztés] [Törlés]

YYYYYYYYYYYYYYYYYY

A LEMONDÁS?


Alex-andros
2015.08.29. 17:51
hogy lehetne Ă”ket leszerelni... Egy-egy ilyen uszĂ­tĂł, szervezĂ” bĂĄb kilövĂ©se esetĂ©n 10 ĂĄll a helyĂ©re. Megfontolatlan lenne az az uralkodĂł rendszer, amely nem Ă­gy gondolkodik. MegoldĂĄs? A folyamat megfelelĂ” pontjĂĄn, magĂĄt a rendszert zilĂĄlni, pusztĂ­tani fĂŒggetlenĂŒl attĂłl, hogy Ă©lĂŒnk vagy halunk. (röviden nem lehet nagy precizitĂĄssal megfogalmazni)

YYYYYYYYYYYYY

A MEGADÁS?


Julia
2015.08.29. 19:57
Ösmagyar, köszi a tippet, de mar megprobaltam többször is - nem valtozik semmi! Spari, ha hihetöek a tervek - akkor Europara az atomhaboru var - azt meg nem lehet tulelni!

YYYYYYYYYYYYYYY

REND A LELKE MINDENNEK - NO IGEN, DE MELYIK REND?


Julia
2015.08.29. 22:06
Köszönet a remenytkeltö zöld szinert! Hiaba - rend a lelke mindennek, most mar nyugodtan mehetek aludni. Mindenkinek nyugodalmas jo ejszakat!

TALÁN EZ?

http://kanadaihir...s/#respond

NEM EZ!

AMI TETTRE KÉSZTESSEN:

LĂĄszlĂł Kiss · BĂĄzakerettye, Zala, Hungary
Éva Demeter - ÍGY SEM LESZ DÓZSA GYÖRGY unokája!

Mert - mirĂ”l is van szĂł, nem mozdul a hallgattak többsĂ©g - tĂ»r Ă©s szenved - aki nem bĂ­rja menekĂŒl el innen! Így hazĂĄt szĂŒlĂ”földet megvĂ©deni nem lehet. MĂĄr minden szenvedĂ” tudja - sajĂĄt-bĂ”rĂ©n megtapasztalva, hogy akik uralkodnak felette sanyargatva Ă©s irtva - közönsĂ©ges köztörvĂ©nyes bĂ»nözĂ”k! És akik ebben segĂ­tik asszisztĂĄlnak hozzĂĄ bĂ»ntĂĄrsak! Ez a nĂ©pĂŒnk irtĂĄsa mellett ami a cĂ©lja - mĂ©g biztosĂ­tĂĄsi csalĂĄst követett el - de elkövette a deviza csalĂĄst is - Ă©vek - sok Ă©vek bĂ­rĂĄskodĂĄsai se hoztak a deviza csalĂĄsok magsegĂ­tĂ©sĂ©re - hisz a jogszolgĂĄltatĂĄsnĂĄl is Ă”k ĂŒlnek - egy Ășt maradt a megoldĂĄsra - ha rĂĄdöbbentek, hogy magyar van Ă©s van magyar ellenes - az egyĂŒttes összefogĂĄs a magyargyĂ»lölĂ”k Ă©s Ă­rtok likvidĂĄlĂĄsa - BÉKÉS MÁR NEM JÁRHATÓ A NEM BÉKÉS KEVÉS ÁLDOZATTAL MÉG EREDMÉNYT HOZHAT NEKÜNK!
ENGEM KI RENDÕRKÉNT VÉDTE ÕKET SEM KÍMÉLTEK AMIKOR 67 %-RA LE ROKKANTAM - A CSODÁVAL HATÁROS MÓDON MA IS KÜZDÕK ELLENÜK MERT MA MÁR TUDOM ÕK AZ ÉN HALÁLOS ELLENSÉGEM - ÉS HA A HALÁLOS ELLENSÉGEM NEM ÖLÖM MEG AZ ÖL MEG ENGEM!

VÉGTELEN NEM TÜRELEMMEL ID. Kiss László
Tetszik · VĂĄlasz · 1 · 15 ĂłrĂĄja

IDEÍRTAM:
http://karosz.hu/...om=1202097

SZÓVAL:

ElsĂ” kĂ©rdĂ©s ami felmerĂŒl bennem - HOL RONTOTTUK EL?

TALÁN AZ ARANYBULLA 1222 - mert a jĂł törvĂ©nyei között megtalĂĄltam ma a megosztĂĄst - igen ha befogadĂłak voltunk akkor nem termelĂŒnk magunk ellen ellensĂ©get - melyik passzusra gondolok - arra amelyik tiltja vallĂĄs Ă©s nemzet megnevezĂ©sĂ©vel kĂŒlönbözĂ” hivatalok gyakorlĂĄsĂĄt!

HELYESEN ELRETTENTÕ TÖRVÉNY KELLETT VOLNA AMI VISSZATARTOTTA VOLNA AZ UZSORÁTÓL A CSALÁSTÓL meg stb. - tĂ”l az egysĂ©gben tĂ©nykedĂ”ket!

A MÁSIK KÉRDÉS AMI FELMERÜLT BENNEM - LEHET E OLYAN TÁRSADALMAT ÉPÍTENI AMIBEN NINCS uzsora - CSALÁS - LOPÁS, ÖLÉS, HAZUDOZÁS, Ă©lĂ”sködĂ©s kizsĂĄkmĂĄnyolĂĄs - DIKTATÚRA - HÁBORÚ ÉS stb. hasonlĂł közerkölcsbe ĂŒtközĂ” vĂ©tkek!

A VÁLASZ ADOTT - N E M L E H E T!

AZT LEHET, HOGY MÉRSÉKLEM - MINIMÁLISRA CSÖKKENTEM ANNAK A LEHETÕSÉGÉT, HOGY ELPUSZTÍTSANAK - az ĂŒzenet Ășgy szĂłl :
"....ha nem ölöm meg a halålos ellenségem, aki az életemre tör bår milyen formåban - akkor az öl meg engem..."

csak diktatĂșra van - parancs uralom - a hozott törvĂ©nyek betartĂĄsa, Ă­gy abszolĂșt ember - szabadsĂĄg nincs emberek közössĂ©geiben..."

BEFEJEZÉSÜL:

sajnĂĄlom julia vĂ©gkövetkeztetĂ©sĂ©t a "...bölcs korban XXI.SZ. ELEJE..." EURÓPÁRA ATOMHÁBORÚ VÁR..."

HA EZ VALÓS KÖVETKEZTETÉS - AKKOR TÉNYLEG ÉN IS
K I Á B R Á N D U L T A M EBEN A FIZIKA VILÁGÁBAN!

DE A REMÉNY OTT VAN - AKIK NEM AKARNAK ELPUSZTULNI A VÉGSÕ ÓRÁBAN ÖSSZEFOGVA EGYMÁS KEZÉT SEGÍTIK A TÚLÉLÉST AZ ATOM ELLEN IS!

EBBEN A KÉRDÉSEBEN VÉGES TÜRELEMMEL:

ID. KISS LÁSZLÓ
KELT BÁZAKERETTYE 2015. AUGUSZTUS 30-ÁN VASÁRNAP 07:04- ÓRAKOR ÍRTAM NEKTEK!

Hozzászólások


#21 | spartakusz - 2015. augusztus 31. 10:31:02
drĂĄga julia - miĂ©rt - miĂ©rt nem veszed Ă©szre amit ide Ă­rsz az mind a te gondolataid ami irĂĄnyĂ­tja kezed amikor a billentyĂ»kre ĂŒtĂ” - - nincs vele semmi bajom - mert tudom egy lovon ĂŒlĂŒnk Ă©s haladunk -
de kérlek ne hårítsd åt måsra gondolatait nagyszerû erejét hatåsåt negatív kisugårzåsban! Mert az oszt!

Szeretem a szeretet erejét - szeretem azt érzékelni amikor måsból sugårzik a tenni akarås -ennek a pokolnak a megvåltoztatåsåra helyessé vålåsåra!

EzĂ©rt miĂ©rt nem hiszed el hogy nem ellened ha nem Ă©rted teszem azt amit teszek - mert nem tudod - ha tudnĂĄd, hogy nekem mĂĄr rĂ©g nem szabadna Ă©lnem e vilĂĄgban az elszenvedettek miatt akkor tudnĂĄd Ă©s hinnĂ©d, hogy nem a vakvilĂĄgba beszĂ©lek - mert Ă©n nem hiszem ha nem tudom, hogy a teremtĂ” - sokan Istennek - Ă©s mĂĄsnak nevezik VAN - VANBAN - VAN AMI NINCS VAN AMI NEM LÁTHATÓ VAN A VAN!

id. Kiss LĂĄszlĂł
ui: tudj - okos légy - de ne okoskodó! Mellyel sérted måsok önérzetét - azt írod hogy én - ha ez valós akkor sok sok embertÔl kaptam volna kritikåt - de nem kaptam akkor mi van kiben van a hiba -

szeresd az Ă©let minden pillanatĂĄt senkit de senkit ne-bĂĄnts segĂ­ts ha tudsz!
SEGÍTS HA T U D S Z !
#22 | Arany - 2015. augusztus 31. 11:14:22
Kedves Spari!

Ne folytasd... Semmi Ă©rtelme...

Itt JĂșlia mindegyikĂŒnknĂ©l többet tud, tapasztaltabb, okosabb, cĂ©lratörĂ”bb, Ă©s jobban lĂĄt mindent, mint mi egyenkĂ©nt Ă©s egyĂŒttvĂ©ve.

Õ ugyanĂșgy nem tudja, mi itt mindannyian min mentĂŒnk keresztĂŒl, mert olyanokkal talĂĄlkozik, akik csak a panaszĂĄradatot zĂșdĂ­tjĂĄk rĂĄ, Ă©s a segĂ­tsĂ©gĂ©t semmibe veszik. TalĂĄn a segĂ­tsĂ©gnĂ©l nem kĂ©pes felmĂ©rni a mĂĄsik kapacitĂĄsĂĄt...

Mi sem tudjuk, neki mi mindenbĂ”l adĂłdik ez a magabiztos Ă©s megfellebezhetetlen tudĂĄsa, de valami mĂ©gis csak nincs benne, mert rĂĄcsodĂĄlkozik arra, amin mi mĂĄr rĂ©gen nem... És ez a magyar igazsĂĄgszolgĂĄltatĂĄssal IS kapcsolatos.

Nekem Ășgy tĂ»nik, hogy ĂĄllĂ­tĂĄsaival ellentĂ©tben mĂ©g mindig nem tapasztalt eleget a valĂł Ă©letbĂ”l, hogy mik vannak, amin mĂ©g mi is elcsodĂĄlkozunk, Ă©s nem fĂ©r bele az "elmaradott, logikĂĄtlan" felfogĂĄsunkba.

Még azt sem tapasztalta meg, hogy ilyen felsÔbbségi szöveggel mire megy, de nem baj, legyen ez az Ô iskolåja, amit minden ember halålig végez...


A tĂŒrelem mĂĄr mindannyiunkban fogytĂĄn van, kĂŒlönösen akkor Ă©s azĂ©rt, mert lĂĄtjuk, hogy senki nem azt teszi, ami a dolga lenne. MĂ©gis valamifĂ©le vĂĄrakozĂĄsra vagyunk kĂ©nyszerĂ­tve, mert egyikĂŒnk sem szeretnĂ©, hogy Ă©ppen azok tekintsenek ellensĂ©geiknek, akikkel egyĂŒtt szeretnĂ©nk a jelen helyzetbĂ”l valahogy kikerĂŒlni.

EgyedĂŒl nem megy, viszont az alvĂłkkal sem...

Ébreszteni pedig csak azt lehet, aki mĂĄr hajlandĂł kinyitni a szemĂ©t...

A kĂĄosz a rend hiĂĄnya, Ă©s ez csak annyit jelent, hogy nincs a helyĂ©n semmi. NekĂŒnk kellene a helyĂ©re tenni...

Szeretettel: Arany
#23 | talpi - 2015. augusztus 31. 11:57:18
Julia
Tudom hogy az hegy hol van nem a földrajzi ismeret hiånya hanem a vicc bår sok hangulatom a viccelÔdéshez nem igen van csak oldódni szerettem vvolna kicsit. :)
#24 | Julia - 2015. augusztus 31. 12:23:11
Spari, tanuld mar meg vegre, hogy egy fenekkel csak egy lovat lehet megĂŒlni! Remelem, nem vagy abban a hitben, hogy en idegen tollakkal ekeskedem es a masok gondolataival akarok villogni! Ha valaki "kritizal", akkor tisztazni akar valamit es nem sertegetni. Ha te ezt felreerted - az a te bajod. A segitsegadast meg egyenlöre befejeztem, föleg MO- fele. En, ha segitek - azt önzetlenĂŒl teszem s nem azert, hogy barki is csodaljon, mert en okosabb, szebb, tapasztaltabb, stb. Vagyok. A magabiztossagom meg szĂŒletesi hiba - ennek a magyarazata hosszu lenne, mert itt bele kellene menni a reinkarnacio kerdesebe - az meg egyeseknek nem smakkol, hĂŒlyesegnek tartja, idegen töle, stb.
Akkor meg minek? Megnyugtatlak Arany, kemeny tapasztalataim vannak, amit hasznositani is tudok. Eppen ezert irok olyan dolgokrol, amiröl irok, hogy masok probaljanak meg belöle okulni - ha nem teszik, csak az en szemelyem kritizalasa a fö cel beleadva, hogy nins tudomasom arrol, hogy a magyarok a gengsztervaltas utan min mentek keresztĂŒl - elarulom: eleg sokat tudok rola, de meg mindig nem eleget. Szivesen meghallgatom a panaszaradatot, felajanlom minden alkalommal a segitsegemet is - megteszem, ami erömböl telik - de ha valaki egyszercsak se szo, se beszed megszakitja velem a kapcsolatot - azzal többe nem allok szoba. Segitsegadasnal nem a masik kapacitasat kell figyelembevenni (legalabbis nekem ez a velemenyem) -. hanem azt, hogy segiteni akarok. Ha a masik ezt maskent latja - az az ö dolga! En a felsöbbsegi (?) szövegemmel nem akarok semmire menni, s nem akarok senkit leteriteni a maga valasztotta utrol! Egyebkent mit nevezel te "fellsöbbsegi" szlvegnek? Nem artana tisztazni ezt a fogalmat. A magyar igazsagszolgaltatassal kapcsolatos velemenyem pedig a jelenleg hatalyos jogszabalyokon s szemelyes, kemeny tapasztalatokon alapul!! Miböl adodik a tudasom? az embernek az eletben egy feladata van - megpedig az, hogy önmagat tökeletesitse! S en ezt az elvet követem! Soha nem allitottam, hogy okosabb, tapasztaltabb vagyok masoknal - ha te Arany igy ertelmezed, akkor tevedtel. S honnan tudod te, kinek, mi lenne a dolga amikor meg maga sem tudja? A legnagyobb bajt en ott latom, hogy nagyon sokan mindent elhisznek, amiröl az ujsagok irnak, s amikor az irast nem tudjak mar tamadni - akkor nekiesnek az ironak, mint az en esetemben is. Többször elöfordult mar, meg sem vagyok lepve! Magyarorszag evszazados törtenelme igazolja: az összefogas sosem volt a magyarok erössege. Arulok mindig voltak, mindig lesznek. Tudtad te pl., hogy Canaris tengernagy is arulo volt? Az angolok kemje! Ahhoz, hogy valakiröl ez kiderĂŒljön, tanulmanyozni kellene a kikepzesĂŒket, a beszervezesĂŒket s ehhez hasonloakat. De ezek csak azok rendelkezesere allnak, akiket erre tanitanak - az egyszerĂŒ földi halando nem jut hozza ilyen informaciokhoz. Ezek eszrevetlenĂŒl bomlasztanak, hintik a viszaly magvait, ami elöbb-utobb ki is hajt! A valo eletböl pedig en tul sokat tapasztaltam s ma is tapasztalok. Ne vadolj tehat azzal, hogy nincsenek tapasztalataim a magyar valosagot illetöen. A problema mar csak ott van, hogy mindenki sir, mint a fĂŒrdös apaca, s amikor MO-on jarok, mit latok? Megy a vasarlas, tele vannak az ĂŒzletek vasarlo emberekkel, a repĂŒlöter zsufolt, a Wizzair gepein nincs szabad ĂŒlöhely s csak magyarul beszelnek - hogy ne soroljak meg nehany gyakoilati tapasztalatomat. Nem olyan egyszerĂŒ a kerdes, mint amilyennek latszik. Nins kedvem elöttetek barmiert is mentegetözni, mert nincs ra szĂŒkseg. Ti elfelejtettetek az irasok mögött a jo szandekot feltetelezni, csak a negativumokat latjatok a szemelyemmel kapcsolatban. Na es akkor mi van?
Nehany evvekl ezelött elmenybeszamolot irtam az egyik ujsagiro kolleganak egy megtörtent esemenyröl, kicsit karikirozva, ironikusan irtam arrol, mi is törtent. A z irast vegigkacagta s megkert, hozzam mindezt nyilvanossagra. Megirtam neki: a sajat neved alatt nyilvanossagra hozhatod, engem az eset annyira megrazott, hogy a sajat nevem alatt nem akarom nyilvanossagra hozni. Nos - megtette: nyilvanossagra hozta a sajat neve alatt. Következmeny? 2 oran belĂŒl kaptam töle a hirt, hogy a ****bukon a kommentarokat nem gyözi olvasni, az iras elfoglalta az elsö helyet az olvasottsag tekinteteben - s meg egy het mulva is ezen vitatkozott a fel orszag! Az en irasaimnak hatasa!!! van - akar tetszik, akar nem. Sajnos, egyre inkabb kialakul bennem az a meggyözödes, hogy felesleges irassal foglalkozni, mert sĂŒket fĂŒlekre talal! Mindenki hajtogatja a sajat kialakult velemenyet, oda sem figyelve arra, hogy az iras szerzöje mit is akar mondani? A mellebeszeles csucsa! Akkor meg minek koptassam a körmeimet?
#25 | Julia - 2015. augusztus 31. 12:24:23
Spari - nem vagyok hajlando megosztani veled a lovamat - azert ennyi önzest megengedhetsz nekem!
#26 | Arany - 2015. augusztus 31. 12:44:11
Kedves JĂșlia!

Nem kell sem a körmeidet koptatni, sem engem megnyugtatni...

Minden mondatod a mĂĄsikrĂłl valĂł feltĂ©telezĂ©s, Ă©s teszed mindezt Ășgy, hogy magadat Ă©rtĂ©keled valamire, mert "ilyennek szĂŒlettĂ©l"... :)

MĂĄsok meg mĂĄsmilyeneknek...:)

Hivatkozol reinkarnĂĄciĂłra, Ă©s ebben is mĂĄsokat hĂŒlyĂ©nek tekintesz. Nekem az a tapasztalatom, aki tudja is, ki volt korĂĄbban, az nem akarja Ă©ppen ezĂ©rt a mĂĄsikra rĂĄerĂ”ltetni azt, amit ma jobban tud...

És nem arra gondoltam, hogy Ă©ppen a gengsztrervĂĄltĂĄs Ăłta min ment keresztĂŒl a magyarsĂĄg, ennek hosszĂș törtĂ©nete van, de hiszen ezt is biztosan pontosabban ismered elĂ”zĂ” Ă©leteidbĂ”l, nekĂŒnk gyarlĂł tudatlanoknak nagy munkĂĄba kerĂŒl a mĂșlt lehetsĂ©ges pontos megismerĂ©se.

Ha pedig egy Ă­rĂĄs utĂĄn a kommenteket bogarĂĄssza valaki, hĂĄt akkor szerintem az idĂ”töltĂ©s felesleges, mert kap hideget meleget, Ă©s nem fogja tudni, kik közöttĂŒk a bĂ©rtollnokok.

A jĂłcselekedet pedig nem mindig jĂłl sĂŒl el...
A kiscserkĂ©sz is a napi kötelessĂ©gĂ©t megcselekedte, amikor a vak nĂ©nit ĂĄtkĂ­sĂ©rte az Ășton, amikor az nem is akart ĂĄtmenni.


Azt pedig mår régen megtanultuk, hogy senki és semmi nem az, aminek låtszik...
#27 | galipoli - 2015. augusztus 31. 15:58:35
Kedves mindenki!
Olvasom soraitokat örömmel bĂĄnattal, spari, te igazi harcos szellem vagy az voltĂĄl mindig Ă©s mĂ­g Ă©lsz ebben a testben az is maradsz. IgazĂĄn kedvellek Ă©s tisztelek ezĂ©rt a karakteredĂ©rt. Talpi szeretnĂ©m ĂŒzenni innen a messzi hontĂłl tĂĄvol Ă©n is ismerem az Ă©lĂĄrulĂĄst, a mai napig nem hevertem ki! TestvĂ©rem biztos tudod mire gondolok?! Aranyom drĂĄgĂĄm, te mindig az a racionĂĄlis gondolkodĂł maradsz, igazĂĄn nagyon szeretlek! MagamrĂłl annyit, lĂĄtom hogy Ă©lnek itt az emberek, b@zmeg ez Ă©g Ă©s föld kĂŒlönbsĂ©g! PrĂłbĂĄlom lĂĄzadĂł lelkemet mĂ©rsĂ©kelni, honvĂĄgyamat elnyomni, nem igazĂĄn sikerĂŒl! Ezt a jĂłlĂ©tet otthon simĂĄn ellehetne Ă©rni, kevĂ©s erĂ”feszĂ­tĂ©ssel, nem kell mĂĄs csak a nemzeti összefogĂĄs. Na ez ami nincs, sokat ĂĄrnyĂ©k bokszolok mert levezetem a felgyĂŒlemlett feszĂŒltsĂ©get. De, ez az Ă©n problĂ©mĂĄm, a nemzetem itt is utĂĄnam nyĂșl Ă©s emlĂ©keztet ki vagyok, reggel dĂ©lben este.
#28 | spartakusz - 2015. augusztus 31. 16:23:52
Kedves galipoli! Köszönöm soraidat, ahogy kiveszem soraidbĂłl te is tĂĄvol vagy szĂŒlĂ”földedtĂ”l - hazĂĄdtĂłl, MagyarorszĂĄgtĂłl, ha mĂ©g valĂłban lĂ©tezik? Gondolom a kĂ©nyszer vitt rĂĄ - Ă©n is voltam kint fiatalon egy Ă©vig az akkori NDK-ban LipcsĂ©tĂ”l 30 km-re levĂ” Kitcherben laktunk egy nagy közsĂ©gben 4.emeletes hĂĄzakban - a Tirbashi erĂ”mĂ»vön dolgozott az akkori szoc ĂĄllambĂłl mindenhonnan - sok nemzetisĂ©g volt - hatvanas Ă©v vĂ©gĂ©n 70 Ă©v elejĂ©n - mĂĄr akkor Ă©g Ă©s föld volt a kĂŒlönbsĂ©g - Ă©n sajĂĄt akaratbĂłl mentem a jĂł fizetĂ©s remĂ©nyĂ©ben ami be is jött - egy Ă©v keresetĂ©vel 10 Ă©vre elĂ”re ugrottam az akkori hazai szinten--
Vajon hol ållhatnak most Ôk?
szeretettel: id. Kiss LĂĄszlĂł
#29 | galipoli - 2015. augusztus 31. 16:46:17
Kedves barĂĄtom, Ă©n sem vagyok mĂĄr ifjĂș, az oldalrĂłl ismerhetsz mĂĄs nĂ©ven, valamikor a nevem my nĂ©mis janipapa.
Håborgó lelkem nem tudta elviselni azt a tehetetlenséget azt a sz@rt amit amit a nemzetem eszik. Mår nem tudok sírni csak megvetem a nemzetem, kivéve természetesen benneteket jó Magyarok! Azt gondoltam naivan ha elmegyek elhagyom a gondolataimat a bajaimat, hm a kutyåból nem lesz szalonna. Nem sajnålom magam miért is tenném, szeretlek benneteket mert egyként gondolkozunk, és a lényeg ha milliårdjaim lennének a közjóra a népem boldogulåsåra åldoznåm. Ez tuti!
#30 | Julia - 2015. augusztus 31. 17:29:42
Arany, megfogadom a tanacsodat (kivetelesen) s a jövöben a körömkoptatast rabizom a macskamra. A hozzaszolasodbol, velemenyedböl egyetlen tanulsag van szamomra, megpedig az, hogy te szandekosan felreertesz s mindent felremagyarazol. Ami peig az ertekelesemet/önertekelesemet illeti - azt mar elvegeztek masok helyettem - szpksegtelennek tartom sajat magat ertekelni. Elarulom neked: en nemcsask a gengsztervaltastol ismerem a magyar törtenelmet, de a kezdet kezdetetöl! S nemcsak a magyart. Ami a reinkarnaciot illeti, ebben a temaban nem vagyok hajlando senkivel vitaba bocsatkozni, mert ez nagyon komoly dolog s szinte mindenki felremagyarazza. S akar hiszed, akar nem: ezzel kapcsolatban is megvannak a szemelyes tapasztalataim! A kiscserkeszröl valo peldalozas itt nem helyenvalo, mert ezzel a jotekonysagot nem lehet magyarazni. A kiscserkesz kicsit figyelmetlen volt, mert elfelejtette a nenitöl megkerdezni, merre is akar menni tulajdonkeppen? Nos sok tevedesnek ez az alapja. Kerdes nem kerĂŒl semmibe, s mindenki (meg en is) okosabban teszi, ha elöbb kerdez s csak aztan cselekszik. En nem az elözö eleteimböl ismerem a tenyeket - en 6 eves koromban kezdtem a tanulast s ma sem hagytam abba! Hogy az elözö eletemböl ismerem a törteneseket - ez a mondatod is arra utal, hogy valoszinĂŒleg gunyolodni akarsz ezen a teman, s igen keves ismereted van ezekröl a dilgokrol. Nem tesz semmit, meg behozhatod.
S ne feltetelezd rolamÂŽ, hogy bertollnok vagyok!! A kommenteket pedig kifejezetten szeretem - tĂŒkrözik a hideget-meleget, a kĂŒlönbözö velemenyeket s kivaloan meg lehet belölĂŒk allapitani, kinek milyen szinten van a tudata s a lelkivilaga.
Latod? Spari maris tanult valami ujat: a legutolso kommentje vegen mar nem jelenik meg a "vegtelen tĂŒrelemmel" szöveg! Azt hiszem, fogalma sincs rola, mennyire halas vagyok neki ezert!
Nos, abbahagyom a körömkoptatast, s felebresztem a macskamat, hogy folytassa!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.