Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

KI Á B R Á N D U L T A M ?


KI VAGYOK ÁBRÁNDULVA?
spartakusz
2015.08.29. 17:24
https://www.youtu.
..Y2Vd5XX1gA a népek nem akarnak háborút - a háborús uszítók azok akik akarják - hogy lehetne õket leszerelni... spari... ui: meg kell oldani
[Szerkesztés] [Törlés]

spartakusz
2015.08.29. 17:21
http://indavideo..
.._ebredni_1 Kedves Julia - hogy élhetõ túl ami ránk vár - nézd meg a videót id. Kiss László
[Szerkesztés] [Törlés]

YYYYYYYYYYYYYYYYYY

A LEMONDÁS?


Alex-andros
2015.08.29. 17:51
hogy lehetne õket leszerelni... Egy-egy ilyen uszító, szervezõ báb kilövése esetén 10 áll a helyére. Megfontolatlan lenne az az uralkodó rendszer, amely nem így gondolkodik. Megoldás? A folyamat megfelelõ pontján, magát a rendszert zilálni, pusztítani függetlenül attól, hogy élünk vagy halunk. (röviden nem lehet nagy precizitással megfogalmazni)

YYYYYYYYYYYYY

A MEGADÁS?


Julia
2015.08.29. 19:57
Ösmagyar, köszi a tippet, de mar megprobaltam többször is - nem valtozik semmi! Spari, ha hihetöek a tervek - akkor Europara az atomhaboru var - azt meg nem lehet tulelni!

YYYYYYYYYYYYYYY

REND A LELKE MINDENNEK - NO IGEN, DE MELYIK REND?


Julia
2015.08.29. 22:06
Köszönet a remenytkeltö zöld szinert! Hiaba - rend a lelke mindennek, most mar nyugodtan mehetek aludni. Mindenkinek nyugodalmas jo ejszakat!

TALÁN EZ?

http://kanadaihir...s/#respond

NEM EZ!

AMI TETTRE KÉSZTESSEN:

László Kiss · Bázakerettye, Zala, Hungary
Éva Demeter - ÍGY SEM LESZ DÓZSA GYÖRGY unokája!

Mert - mirõl is van szó, nem mozdul a hallgattak többség - tûr és szenved - aki nem bírja menekül el innen! Így hazát szülõföldet megvédeni nem lehet. Már minden szenvedõ tudja - saját-bõrén megtapasztalva, hogy akik uralkodnak felette sanyargatva és irtva - közönséges köztörvényes bûnözõk! És akik ebben segítik asszisztálnak hozzá bûntársak! Ez a népünk irtása mellett ami a célja - még biztosítási csalást követett el - de elkövette a deviza csalást is - évek - sok évek bíráskodásai se hoztak a deviza csalások magsegítésére - hisz a jogszolgáltatásnál is õk ülnek - egy út maradt a megoldásra - ha rádöbbentek, hogy magyar van és van magyar ellenes - az együttes összefogás a magyargyûlölõk és írtok likvidálása - BÉKÉS MÁR NEM JÁRHATÓ A NEM BÉKÉS KEVÉS ÁLDOZATTAL MÉG EREDMÉNYT HOZHAT NEKÜNK!
ENGEM KI RENDÕRKÉNT VÉDTE ÕKET SEM KÍMÉLTEK AMIKOR 67 %-RA LE ROKKANTAM - A CSODÁVAL HATÁROS MÓDON MA IS KÜZDÕK ELLENÜK MERT MA MÁR TUDOM ÕK AZ ÉN HALÁLOS ELLENSÉGEM - ÉS HA A HALÁLOS ELLENSÉGEM NEM ÖLÖM MEG AZ ÖL MEG ENGEM!

VÉGTELEN NEM TÜRELEMMEL ID. Kiss László
Tetszik · Válasz · 1 · 15 órája

IDEÍRTAM:
http://karosz.hu/...om=1202097

SZÓVAL:

Elsõ kérdés ami felmerül bennem - HOL RONTOTTUK EL?

TALÁN AZ ARANYBULLA 1222 - mert a jó törvényei között megtaláltam ma a megosztást - igen ha befogadóak voltunk akkor nem termelünk magunk ellen ellenséget - melyik passzusra gondolok - arra amelyik tiltja vallás és nemzet megnevezésével különbözõ hivatalok gyakorlását!

HELYESEN ELRETTENTÕ TÖRVÉNY KELLETT VOLNA AMI VISSZATARTOTTA VOLNA AZ UZSORÁTÓL A CSALÁSTÓL meg stb. - tõl az egységben ténykedõket!

A MÁSIK KÉRDÉS AMI FELMERÜLT BENNEM - LEHET E OLYAN TÁRSADALMAT ÉPÍTENI AMIBEN NINCS uzsora - CSALÁS - LOPÁS, ÖLÉS, HAZUDOZÁS, élõsködés kizsákmányolás - DIKTATÚRA - HÁBORÚ ÉS stb. hasonló közerkölcsbe ütközõ vétkek!

A VÁLASZ ADOTT - N E M L E H E T!

AZT LEHET, HOGY MÉRSÉKLEM - MINIMÁLISRA CSÖKKENTEM ANNAK A LEHETÕSÉGÉT, HOGY ELPUSZTÍTSANAK - az üzenet úgy szól :
"....ha nem ölöm meg a halálos ellenségem, aki az életemre tör bár milyen formában - akkor az öl meg engem..."

csak diktatúra van - parancs uralom - a hozott törvények betartása, így abszolút ember - szabadság nincs emberek közösségeiben..."

BEFEJEZÉSÜL:

sajnálom julia végkövetkeztetését a "...bölcs korban XXI.SZ. ELEJE..." EURÓPÁRA ATOMHÁBORÚ VÁR..."

HA EZ VALÓS KÖVETKEZTETÉS - AKKOR TÉNYLEG ÉN IS
K I Á B R Á N D U L T A M EBEN A FIZIKA VILÁGÁBAN!

DE A REMÉNY OTT VAN - AKIK NEM AKARNAK ELPUSZTULNI A VÉGSÕ ÓRÁBAN ÖSSZEFOGVA EGYMÁS KEZÉT SEGÍTIK A TÚLÉLÉST AZ ATOM ELLEN IS!

EBBEN A KÉRDÉSEBEN VÉGES TÜRELEMMEL:

ID. KISS LÁSZLÓ
KELT BÁZAKERETTYE 2015. AUGUSZTUS 30-ÁN VASÁRNAP 07:04- ÓRAKOR ÍRTAM NEKTEK!

Hozzszlsok


#31 | Arany - 2015. augusztus 31. 18:24:07
Júlia, lehet, hogy gyorsan olvasol, és éppen ezért lehetnek szövegértési problémáid, vagy én nem fejezem ki magam számodra eléggé pontosan.
Nem gúnyolódtam a reinkarnáción, nem volt szándékomban, de te feltételezed...

Olvasd el figyelmesen, nem téged neveztelek bértollnoknak, hanem a kommentelõk némelyikét!

Valóban jobb, ha a macskád koptatja a körmét, azt pedig én tudom, hogy nekem még mit kell behozni, nem tõled fogom megtudni!
#32 | GERRY - 2015. augusztus 31. 18:27:17
huhhhhh... végig olvastam.

Szeretem, ha felkavarodik az állóvíz. Nekem már nincs (pontosabban nekem sincs) kevem igazán értelmes (mármint szerintem) hozzászólásokkal megbolygatni a dolgokat, talán azért mert sparival ellentétben az én türelmem véges, Juliával ellentétben a háttértudásom is csökött ('s lehet, hogy Julia egy nagyon nehéz ember valamint senki se szereti a lepofozást, de a helyzet az, ha neutrális sarokból olvasom amit-amiket-amiröl ír, többször kell igazat adnom neki mint azt szeretném).
Elsö hozzászólásommal azt próbáltam elérni, hogy ne durvuljanak el a hozzászólások. Spari itt van a kezdetek óta és igazán egyedi stílussal (khmmm) rendelkezik, néha kicsit rá kell szólni, és rögtön haptákba vágja magát... aztán hetekig, hónapokig nincs vele baj. Julia ezt nem érti (ami persze számomra meg néhányunk számára teljesen érthetö ill. ugyancsak nem érthetö, de ellentétben velünk, akik "angyali türelemmel" olvassuk el /vagy lapozzuk át/ Spari néha kissé összefüggéstelen írásait, Julia (mer'hogy türelmetlen és a realításban él) keményen beleszaladt a Siratófalba. Ez alatt azt értem, hogy Spari is dugdossa bele a résekbe papirfecniein az ö kívánságait. Végtelen türelemmel. Julia. Spari ilyen. Idegesít? Akkor is ilyen. Te más vagy, ahogy én is, Arany megint egy "szolídabb karakter". Sokfélék vagyunk. Teljesen mindegy, hogy milyen minösítéssel, az esetben ha jót akarunk a többieknek.
Nem tilthatod meg a hozzászólást azért mert te már ott tartasz, hogy TUDOD: "A pokolba vezetö út is jó szándékkal van - volt is, lesz is - kikövezve."

Mások is tudják. Spari is. De ö nem fogadja el. Van egy olyan hite ami ebben megerösíti. Neked, nekem ez a hit hiányzik.
Nem mintha jó dolog lenne, de ez van.

Lenne egy ötletem:
Akik idekeverednek, próbálják többször, más és más nézöpontból elolvasni a leírtakat. A tartalomra figyelve. (Néha ez a legnehezebb, mert legtöbbünk a belsö énjére hallgat - én is)
Persze nem szükséges senki pártjára állni, elég, ha elgondolkoztok rajta.

Julia - Sparit (meg olykor másokat is) néha "leugatom", tudva, hogy jó szóval tovább tartana elintézni a problémákat. Most a jó szóval próbálom kisöpörni az istállónkat. Több lópaci - szinte látom a fülemmel illetve hallom szemeimmel - hátracsapja a fülét és figyeli mit porolok össze a teremben. Na jó ennyit a kasmir-lópokrócomról...
s_*_bye
#33 | spartakusz - 2015. augusztus 31. 19:10:56
Kedves GERRY!
én ELFOGADOM ÁLLÁSPONTODAT, AMIT LEÍRTÁL!

Csupán csak egy kérésem lenne - mindenkihez - olvassa el újból az elejétõl újból a hozászolásokat - elõtte a vezér írásomat is, és láss csodát - hogy változik az ember véleménye - tanulságos volt számomra - köszönöm sokat tanultam tõletek!

id. Kiss László
#34 | spartakusz - 2015. szeptember 01. 06:41:25
SZEVASZTOK!

AJÁNDÉK A MÚLTBÓL IDÉZVE - AZ AKINEK SZÓL TUDNI FOGJA AZ ÜZENET ÉRTELMÉT!

"....VALÓS ÉLÕ GONDOLATOK - HELYETT KÉPZELEM!


;ha az a hited, hogy a sors téged szemelt ki arra, hogy az igazság hirdetõje légy, akkor tedd azt, legyen meg a kellõ bátorságod. Ha hiányzik ehhez a bátorságod, vagy magad sem vagy teljesen tisztában jobb jövõddel, akkor ne nyúlj hozzá;
ÍRD IDE - KITÕL IDÉZTEM:

.................................................

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
CD-ÉM BÕL IDÉZVE CSAK NEKED!
"...Kérlek téged olvasó és felhatalmazlak másold és terjeszd ezt a CD-t ingyen mindenkinek; KÖSZÖNÖM szeretettel: id. Kiss László ; útravalóul ; mindenkinek;miért töröd a fejed azon, ami megtörténhet veled ? Meglehet, hogy meg sem történik. Tûzvészre gondolok, házad összeroskadására, csupa olyasmire, amibe
beleeshetsz, s nem pedig BELECSALOGATNAK. Inkább a CSAPDÁKRA figyelj, azokra, amelyek orvul leselkednek rád;Mikor attól rettegsz, hogy az emberek veszélyt hozhatnak rád , gondolj arra, hogy mivel tartozol nekik; Méltóképpen élj, hogy méltóképpen ítéltess. Ne tégy semmit mások kárára, örülj , mások szerencséjének, indítson meg az elesetek balsorsa, és mindig tartogass egy könnycseppet a szívedben az arra rászorulóknak ; Ne feledd: emberhez méltóan kell élned , hogy méltó légy, e magas cím viselésére… Hívd segítségül a bölcsességet .Ha tógájában burkolózol, megóv a bajtól, szentélyében biztonságra lelsz. Csak azok lökdösik egymást, akik ugyanazon úton járnak. A bölcs sohasem kérkedik, sok emberre hozott már veszélyt a dölyfös lélek. Elûzi önmagától a bûnt, és másnak sem rója fel. Nem rémül meg a világi erkölcsök láttán, és nem kárhoztatja mások cselekedeteit. A kárhozat veszedelmes . Élj nemes szívvel , és élj egyenes lélekkel !
Parádé nélkül, gyûlölködés nélkül élni ; íme : tiéd a BOLDOG ÉLET;/seneca/

VÉGTELEN TÛR---ELEMMEL ID. KISS LÁSZLÓ
2015. SZEPTEMBER 1-ÉN 06:19 ÓRA K O R ! BÁZAKERETTYE ÍRTAM IDÉZTEM MAGOM!

Terjesztés mindig kettõnek soha egynek! Köszönöm!
#35 | Julia - 2015. szeptember 01. 16:11:02
Gerry, igazan kedves töled, hogy megint a nyakamba varrtad, hogy felkavartam az allovizet! >De legalabb felkavartam, nehanyan megirtak kendözetlenül a velemenyüket (jol tettek), s nem allandoan csak a figyelemfelhuivast kellett olvasnom az ujsagcikkekröl es a videokrol. Egy forum ugyanis nem erröl szol!
En egyenlöre csak követem az esemenyeket, mert tenni nem tudok ellene semmit - de addig mar eljutottam, hogy a hirekben mindig eljutok addig a szoig, amiböl kiderül: most jön a hazugsag. Tegnap egy egesz oran keresztül sirankozott az ARD a menekültek miatt, csak azert nem kapcsolatam ki, mert az erdekelt: meddig viszik a reklamot a menekültek ügyeben. Undorito volt. S a megkerdezettek egyaltalan nem ugy festettek, mint akik a haboru poklabol "menekültek" hozzank ingyen lakas, kaja, zsebpenz remenyeben, az adofizetök penzen. Hozzak a gyerekeiket is, hogy meg jobban sajnaljak öket, en viszont (ha tehetnem) - szeletenkent röviditenem meg a csaladfajukat.
Gyakorlatilag itt a forumon nekem nincs senkivel gondom, mert ami nem tetszik - arrol nyiltan es öszinten megirom a velemenyemet! S ha az irassal ralepek valakinek a tyukszemere - hat normalis hangnemben hajlando vagyok vitatkozni az ellenerveiröl - de ha durvul a hangnem - elöbb-utobb nalam is elszakad a cerna, ilyenkor nehezen tudom visszafogni magamat, de nem is teszek ezert eröfesziteseket.
S ha Sparival mar ott tartunk, hogy ra akar ülni a lovamra s a Romeom akar lenni, kerdezem en: hol itt a baj? A vita heveben neha ugy nez ki, hogy veszekszünk - pedig tavol all tölünk egymas sertegetese. Tudom, itt nagyon sokfele karakter van - szerencsere eleg hamar eszreveszem, kivel, milyen hangnemben lehet targyalni. Szeretem a tenyeken alapulo vitat - de amikor valaki az elöiteleteit dugja az orrom ala, nemigen akarodzik beleszagolni.

Csak azt nem ertem, miert ez a megallapitas, hogy "beleszaladtam a siratofalba"? Ez pillanatnyilag nekem kisse magas, örülnek, ha magyarazatot kapnek ra. Termeszetesen, mas lenne a helyzet, ha elöszoban beszelgetnenk - akkor a kerdeses problemak azonnal tisztazhatoak lennenek - de az irasnal kemenyen kell arra vigyazni, nehogy valaki szandekosan vagy veletlenül felreertse. S ami engem idegesit - azt elöbb-utobb feldolgozom magamban - vagy ha nagyon dühit: hat felkavarom az allovizet.
S akkor felölem mindenki sertegethet, uri kedveben megbanthat: nem erdekel!! Ha igazam van, akkor elöttem meg az uristen sem all meg a laban. Aki nem tud kulturaltan vitatkozni, megvilagitani az allaspontjat - az ne cdsapjon a billentyük köze! Elkepozelhetönek tartom, hogy nehez ember vagyok - sajnos, tul sokat tudok, tul sokat foglalkozok olyan dolgokkal, amik mellett masok elmennek erdektelenül - ez masok szamara rendkivül bosszanto lehet. Egy azonban biztos>: az en argumentaciom mindig tökeletes, ott meg egy professzor sem talal hibat. Neha talan fellengzösnek, lenezönek tünik - ami abbol is adodhat, hogy az olvasom nincs annyira "benne" a temaban s meg van gyözödve rola, hogy ki akarom oktatni s ezzel magamat felertekelni. Tevedes. Nekem nincs szüksegem sajat magam felertekelesere, azt mar regen megtettek masok. Ha egy megyei birosagi bironö, aki 25 eve biro - a targyalas megkezdesekor kijelenti: a fellebbezesemet, az argumentaciomat egyetemen kellene tanitani - askkor mi a feszkes fülemülenek kellene meg sajat magamrol dicshimnuszokat zengedezni? Ö tudja, en tudom - tovabb ragozni nem erdemes. A legelsö legfelsöbb birosagi peremet 3 ellenfel ellen nyertem egy olyan perben, ami mindenki szerint vesztesre allt: ezt nem lehet megnyerni - volt az altalanos velemeny. S en megmutattam MAGAMNAK: igenis ´, meg lehet nyerni, meg 3 ellenfellel szemben is. Soha nem törödtem tulzottan a masok velemenyevel, mert mindig megneztem: kitöl szarmazik. Egyszer azt mondta nekem egy idös takaritoneni a munkahelyemen: legyen inkabb 100 irigye, mint egyetlen egy, aki sajnalja. Igaza volt. Az irigyseg valodi erzelem, s nagyon erös. A sajnalat viszont leginkabb megjatszott, ami mögött a karöröm huzodik meg. Akkor meg miert foglalkozzam vele?
Nagyon tudom tisztelni a tudast, az annak erdekeben valo faradozast a meg több tudas elerese erdekeben. Soha nem jartam discoban, helyette inkabb könyveket olvastam - rengegetet. Nekem a könyvek nem szobadiszkent szolgalnak, mert szep szinesek. Reggelente kikapcsolodaskent a balkonrol szeretem nezni az apro mokuskakat, akik az ablakom elötti fakon hancuroznak - gondtalanul, vidaman. Ma az egyik csöpp teste alatt letörött egy faag - zuhant szegeny vagy 3 metert, megallt bennem az utö, azt hittem: na most vege. Csodat - megkapaszkodott a faagban s a következö percben vigan repült tovabb egyik agrol a masikra! Az ilyen nyugodt pillanatokat nagyon tudom ertekelni, s ez az idö szolgal a vilagrol valo elgondolkodasra, az elmelkedesre, a teljes nyugalomra.
Örülnek, ha a jövöben olyan informaciokra bukkannak itt a forumon, ami elöbbrevisz, gondolkodasra kesztet (mert hat a gondolkodas kemeny munka, ezert csinaljak olyan kevesen), s hozzasegit a helyes következtetesek levonasahoz. S ha valaki sertegetne vagy ketsegbe vonna az ertelmi kepessegeimet - akkor szamithat arra, hogy kemenyen belecsapok a nullas lisztbe!! Erthetö?

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.