Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

K√≠na a jap√°n h√°bor√ļs b√Ľntettek egyre borzalmasabb r√©szleteit publik√°lja


Az √©szakkelet-k√≠nai Harpin katonai k√≥rh√°zban nemcsak tan√ļja, hanem r√©szese is volt √©lveboncol√°snak az 1945-ben fogs√°gba esett, majd h√°bor√ļs b√Ľnei miatt b√≠r√≥s√°g el√© √°ll√≠tott jap√°n katona, Katagiri Szeizaburo, akinek vallom√°s√°b√≥l r√©szleteket k√∂z√∂lt a k√≠nai m√©dia.

A dokumentum szerint az oper√°ci√≥ sor√°n egy f√©rfi szerveit kellett elt√°vol√≠tania, amelynek k√∂vetkezt√©ben az illet√Ķ a m√Ľt√Ķasztalon meghalt. Katagiri azt is el√°rulta, hogy 1943-ban r√©szt vett egy olyan bevet√©sen, ahol kolerabakt√©riumokat sz√≥rtak sz√©t. Ez√°ltal t√∂bb mint h√ļszezer ember hal√°l√°ban volt b√Ľnr√©szes. Le√≠rta azt is, hogy koll√©g√°i m√©rgesg√°zok hat√©konys√°g√°t tesztelt√©k foglyokon.

A k√≠nai √Āllami Arch√≠vumok Hivatala az egykori jap√°n megsz√°ll√°snak, a h√°bor√ļ borzalmainak kegyetlen val√≥s√°g√°t id√©zi vissza olyan jap√°n katon√°k vallom√°sainak k√∂zz√©t√©tel√©vel, akiknek a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ befejez√©s√©t k√∂vet√Ķen K√≠n√°ban kellett felelni√ľk tett√ľk√©rt.

Szerd√°n Hajasi Tadasi k√©zzel √≠rott vallom√°s√°t tett√©k k√∂zz√©, amelyben t√∂bbek k√∂zt arr√≥l √≠r, hogy maga is jelen volt egy √©lveboncol√°son, valamint l√°tta, hogy egy jap√°n katonaorvos mik√©nt hozott f√©lig √∂nk√≠v√ľleti √°llapotba egy k√≠nai rabot, miel√Ķtt a medikusoknak tartott anat√≥miai oktat√°s keret√©ben mellt√Ķl hasig felnyitotta. Az 1920-ban sz√ľletett Hajasi 1941-ben csatlakozott a K√≠na elleni h√°bor√ļhoz √©s 1945 augusztus√°ban esett fogs√°gba.

Az 1895-ben sz√ľletett Hiranaka Kijokazu 1933-t√≥l vett r√©szt a K√≠na elleni h√°bor√ļban. Az √Ķ parancs√°ra 1934 okt√≥ber√©ben Csilin tartom√°nyban bakt√©riumokat terjesztettek el, amelynek k√∂vetkezt√©ben k√∂r√ľlbel√ľl ezer ember halt meg. 1935-ben m√©rgesg√°zk√≠s√©rleteket folytattak h√ļsz emberen. Bevallotta, hogy k√≠naiak tucatjait k√≠nozta meg vagy v√©gezte ki.

Uezono Fukuo 1939 √©s 1945 k√∂z√∂tt elk√∂vetett cselekm√©nyeit vetette pap√≠rra, k√∂zt√ľk a Sanhszi √©s Honan tartom√°nyban elk√∂vetett k√≠nz√°sokr√≥l √©s gyilkoss√°gokr√≥l, illetve a Santung tartom√°nyi n√Ķkkel szemben elk√∂vetett er√Ķszakr√≥l sz√°molt be.

Nakao Kunihiro, aki 1940-ben √©rkezett K√≠n√°ba, 1954-ben tett vallom√°s√°ban le√≠rta, hogy egy alkalommal lefejeztek egy foglyot √©s “megbajonetteztek” egy m√°sikat, de mivel ut√≥bbi m√©g √©letben volt, amikor f√∂ldet sz√≥rt r√°, ez√©rt lap√°ttal verte agyon.

Az arch√≠vumok hivatal√°nak igazgat√≥ja kor√°bban √ļgy fogalmazott, a dokumentumok nyilv√°noss√°gra hozatal√°val az eml√©kez√©st k√≠v√°nj√°k szolg√°lni, mik√∂zben bizony√≠t√©kokat szolg√°ltatnak azoknak, akik megk√©rd√Ķjelezik az elk√∂vetett brutalit√°sokat, tov√°bb√° azt √ľzenik a vil√°gnak, ne engedje, hogy hasonl√≥k el√Ķforduljanak. Az eredeti dokumentumok m√°solatait a hivatal honlapj√°n teszik k√∂zz√© k√≠nai √©s angol nyelv√Ľ √∂sszefoglal√≥kkal, de kivonatosan ismerteti √Ķket a hivatalos √°llami m√©dia is.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | jozsef toth - 2015. augusztus 30. 14:05:38
Nagy ugy!!

Egy ket feleszu szadistat most utolag haborus bunosnek nyilvanittanak!

De az igazi bunosok,akik elore kitervezik az egesszet azok sohase kerulnek birosag ele!

Itt az igazi pelda! Most kik az igazi bunosok??? Miert nemlehet megelozni a haborut! Es feljelenteni az igazi bunosoket?

Hol is van az a birosag amelyik az ilyen ugyeket targyalja?

Hany PAPAT iteltek halalra mit haborus bunot utolag ?
Pedig 30 evig olettek azokat akik NEM CSOKOLTAK az o segguket.

Lehet itt irni ,es ugatni a holdat ,de a valtozasra 0 az esely.

De lehet ,hogy a ZUFOK,es az ISTENKE egyszer ezt a horrrrrror emberiseget megunjak es valtoztatnak !

Csak turelem!
A jo politikusok,jo katona tisztek,majd jol elintezik a mi tovabbi eletunket.

Mind ezt az ISTEN szeme elott!
Amit isten lat,es tud sot jovahagy azzal semmi problema!

Isten akarata nelkul semmise tortenik!!
#2 | livia - 2015. augusztus 30. 22:07:02
Jozsef toth! Ezeknek nincs isten√ľk.
#3 | Perje - 2015. szeptember 04. 23:40:25
#4 | talpi - 2015. szeptember 05. 08:08:05
Livia
Nem hogy Isten√ľk lelk√ľk sincs nem is volt sosem csak "megj√°tszott√°k" hogy van. Hiszen n√©zz sz√©t mennyi de mennyi lelketlen ember vagy ink√°bb "ember form√°j√ļ" m√°szk√°l minden√ľtt a baj hogy ezek m√©g el√Ķ is asj√°k a nagy mes√©t √©s azonnal tal√°lnak hozz√° "t√°mogat√≥t" az m√°r rohadtul nem √©rdekli hogy k√∂zben kit kiket √©s mennyire "nyomorìt " meg. A l√©nyeg az √ē egy szem√©lyi sikere. Ez van √©s ezekb√Ķl egyre t√∂bb van sajnos. :(

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.