Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

10 ok, hogy mi√©rt kell elutas√≠tanunk a menek√ľlteket


1. Sokkal egy√ľtt√©rz√Ķbb a menek√ľlteket a nyugati orsz√°gokon k√≠v√ľl elhelyezni, k√∂zelebb a haz√°jukhoz, mivel √≠gy ugyanannyi p√©nzb√Ķl sokkal t√∂bb√ľknek tudunk seg√≠teni.

2. Azzal hogy beengedj√ľk a Nyugatra j√∂v√Ķ menek√ľlteket, t√°mogatjuk a cinikus, b√Ľn√∂z√Ķ embercsemp√©szeket. Ezek az embercsemp√©szek hazudnak a menek√ľlteknek az utaz√°s biztons√°g√°r√≥l √©s arr√≥l, hogy p√©nzt √©s mened√©kjogot kapnak Nyugaton. Emellett gyakran csal√°dokat tesznek t√∂nkre azzal, hogy indokolatlanul sok p√©nzt k√©rnek az illeg√°lis szolg√°ltat√°saik√©rt.

3. Ha beengedj√ľk a menek√ľlteket, akik ezeknek a b√Ľn√∂z√Ķknek a seg√≠ts√©g√©vel j√∂nnek, akkor a bev√°ndorl√°sra sz√°nt keretet olyan menek√ľltekre k√∂ltj√ľk akik megengedhetik maguknak hogy fizessenek ezeknek a b√Ľn√∂z√Ķknek. Ez megakad√°lyozza, hogy a seg√≠ts√©g az olyan igaz√°n szeg√©ny menek√ľltekhez jusson el, akik nem tudnak fizetni a b√Ľn√∂z√Ķ embercsemp√©szek szolg√°ltat√°sai√©rt.

4. Sok csal√°d csak egy csal√°dtag utaz√°s√°t tudja finansz√≠rozni. Leggyakrabban a fiatal f√©rfit v√°lasztj√°k √©s √≠gy eggyel kevesebb keny√©rkeres√Ķ marad a csal√°dban.

5. A menek√ľltek egy teljesen m√°s kl√≠m√°j√ļ √©s kult√ļr√°j√ļ k√∂rnyezetb√Ķl j√∂nnek. Egy teljesen k√ľl√∂nb√∂z√Ķ t√°rsadalomba √©rkezni, aminek a kult√ļr√°ja sok esetben teljesen az ellent√©te a menek√ľlt kult√ļr√°j√°val rendk√≠v√ľl stresszes, ami csak tet√©zi azt a traum√°t, amit a h√°bor√ļ alatt elszenvedtek √©s hogy a csal√°djukt√≥l elszakadtak.

6. A menek√ľlteket a saj√°t orsz√°gainkban elsz√°ll√°solni nagyon dr√°ga √©s kevesebb p√©nz marad a saj√°t gyerekeinkre, id√Ķseinkre √©s betegeinkre. Seg√≠ten√ľnk kell azoknak, akik vesz√©lyben vannak, de √ļgy hogy azok az emberek, akik ez√©rt fizetnek - teh√°t az ad√≥fizet√Ķk - ne szenvedj√©k ennek h√°tr√°ny√°t.

7. A menek√ľltek ha csoportban vannak nagyon vesz√©lyesek √©s b√Ľn√∂z√©sre hajlamosak. Azzal hogy befogadjuk az orsz√°gainkba √Ķket, a saj√°t √°llampolg√°rainkat tessz√ľk ki magasabb kock√°zatnak, hogy √°ldozatai lesznek lop√°snak, rabl√°snak, nemi er√Ķszaknak vagy gyilkoss√°gnak. (IKEA Sv√©dorsz√°g, stb.)

8. Rengeteg menek√ľlt nem fog vagy nem tud visszat√©rni az orsz√°g√°ba, teh√°t az orsz√°gainkban marad. Ez egy folyamatosan n√∂vekv√Ķ teher a t√°rsadalmainkra √©s az ad√≥fizet√Ķkre. Ezt lehetetlen fenntartani!

9. A t√©ny, hogy a harmadik vil√°gbeli menek√ľltek k√ľl√∂n√∂sk√©pp a muszlimok - nem igaz√°n integr√°l√≥dnak, azt eredm√©nyezi, hogy t√°rsadalmaink szegreg√°ltakk√° v√°lnak √©s p√°rhuzamos t√°rsadalmak alakulnak ki. Ezek a k√∂rny√©kek terhet jelentenek a t√°rsadalom sz√°m√°ra, mivel magasabb a b√Ľn√∂z√©si r√°ta, √©s hajlamosak arra, hogy nagy sz√°m√ļ muszlim fundamentalist√°t termeljenek ki, akik agressz√≠vak √©s antidemokratikus be√°ll√≠totts√°g√ļak.

10. Az Iszl√°m √Āllam √©s m√°s terrorcsoportok ny√≠ltan elismerik, hogy menek√ľltnek √°lc√°zott terrorist√°kat k√ľldenek nem muszlim orsz√°gokba.


http://www.dzsiha...ekulteket/

HozzŠszůlŠsok


#1 | virag - 2015. szeptember 01. 06:33:37
"nem akarnak az országban etnikai kisebbségeket,"
http://m.hir24.hu...menekultek
#2 | Julia - 2015. szeptember 01. 07:46:57
Bonifac, itt mindenki elutasithatja a menek√ľlteket, agalhat ellen√ľk, vilagga kialthatja, hogy "nem akarjuk" - ki t√∂r√∂dik vele? Mindez nem rajtunk mulik s pillanatnyilag nem ugy nez ki, hogy barki barmit tehet ellen√ľk. Tiltakozhatunk - de akkor a drezdai "Pack" lesz√ľnk s azonnal a naci kategoriaba sorolnak benn√ľnket. Egyenl√∂re ennek nins k√∂vetkezmenye - de vard csak ki a veget! Minden jo fel√ľlr√∂l j√∂n - meg az USA-bol!
#3 | Gutai Zub - 2015. szeptember 01. 11:03:50
1 ok, amiért jönnek és jönnek akadálytalanul, megállíthatatlanul.

Ez a Mi (helyesebben a "mi" hi√°nya)

Itt nagy b√ľd√∂s "√Čnek" vannak, sz√©tesett atomjaira szakadt, morzsol√≥dott cs√ľrhe. Ezek az √©nek csak azt l√°tj√°k, hogy √©ppen egy adott helyzetben mi j√≥ nekem, mi rossz. Megszokt√°k, hogy m√°sok d√∂ntenek mindenben az "√ēk".
De m√©g azzal sincsenek tiszt√°ban, hogy ki is az √ē? Legt√∂bbj√ľket nem is √©rdekli.

Az Isten nem ver bottal: n√©h√°ny √©vvel ezel√Ķtt milli√≥k bexartak, hogy j√∂nnek az erd√©lyiek, j√∂nnek a rom√°nok

Csak az a n√©h√°ny ezer igaz magyar ne lenne, mert a t√∂bbi hasonl√≥ cs√ľrhe migr√°ns..........
#4 | nyilasfergeteg - 2015. szeptember 01. 14:03:14
Kedves Gutai !

Megint pontosan l√°tod, de ez m√°r nagyon r√©gen √≠gy m√Ľk√∂dik. R√∂szke k√∂rny√©k√©n √©l egy bar√°tom csal√°dja, t√Ķl√ľk hallom a t√∂rt√©neteket. Gyakorlatilag a k√∂zmunk√°sok nagy r√©sze elk√ľldte a polg√°rmestereket a francba, mert biciklivel hordj√°k az ingyen vizet a szem√©tb√Ķl kivett m√Ľanyag palackokban a niggereknek. 10 euro/liter. √Čs ez csak egy t√∂rt√©net a sz√°zb√≥l.

Azt√°n eszembe jutott nagyap√°m is, aki elmes√©lte anno, hogy amikor be√∂z√∂nl√∂tt hozz√°nk a szifiliszhorda 1944 √Ķsz√©n, kik voltak azok, akik megmutatt√°k, hogy a parasztemberek hov√° rejtett√©k a tizen huszon√©ves l√°nyaikat. Egyb√Ķl elvt√°rsi lett a l√©gk√∂r a putrisoron...

Ez csak egy k√∂vetkez√Ķ felvon√°s. Most g√∂rd√ľlt fel a f√ľgg√∂ny, m√©g nem is l√°ttunk semmit...
#5 | spartakusz - 2015. szeptember 01. 15:11:26
Megr√©m√ľl√Ķk - amit el√Ķre vet√≠tetek - holott tudom, mert elmondt√°k, hogy 1956 -ig a cig√°nyt k√ľldt√©k fel a pal√°sra seperni minden javak begy√Ľjt√©sre alkalmazt√°k - no akkor ki is a hal√°los ellens√©geink a mocskos b√ľd√∂s kommunista elzsid√≥s√≠tott f√©rgek - √öGY IS FOGADJ√ĀTOK HA MEGL√ĀTOGATNAK TITEKET - eml√©kszek a 100 000 ft-√Ķs t√∂kmagra amit akkor egy cig√°ny k√©p√Ľ r√≥t r√°m m√©g 2003- el√Ķtt mi el√Ķtt lerobbantam volna...

mocskoknak nincs kegyelem - a term√©szetes rendben mert j√≥ ki√©rdemelt b√ľntet√©s√ľket megfogj√°k kapni...
id. Kiss László
#6 | Julia - 2015. szeptember 01. 21:09:54
Spartacus - vigyazz! Mert ha felebredsz a szep almaidbol - eszre fogod venni, hogy az ujjad belelog a bimbibe!
#7 | nyilasfergeteg - 2015. szeptember 02. 10:57:37
√Čs akik kimondj√°k...http://nemzetiarc...ji-haboru/
#8 | keepfargo - 2015. szeptember 02. 17:43:03
Na és ha "lenáciznak", mi van akkor? Szégyelljem el magam, vagy mi? A nemzeti szocializmus a legélhetöbb, legemberibb államforma tud(na) lenni, ha hagynák...
( nazi=nazionalsozialist )
#9 | nyilasfergeteg - 2015. szeptember 02. 20:58:13
keepfargo !

Kezdheted a ped√°loz√°st, √©n m√°r voltam fasiszta d√ļvad √©s nyilas briganti is... :D

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.