Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Pára-kaput a zsidókra !!!


Kiakadtak a látogatók az auschwitzi párakapukon


Ízléstelennek és felháborítónak tartja az Auschwitzi Látogatóközpont néhány izraeli látogatója az egykori haláltábor bejáratánál felállított párakapukat, amelyeket a rendkívüli hõhullám miatt helyezett ki a múzeum vezetése. A látogatók szerint a kapuk azokra az átalakított zuhanyokra emlékeztetnek, amelyekkel egymillió zsidót végeztek ki a második világháború idején, írja a Jerusalem Post.

A panaszokra reagálva az emlékközpont szóvivõje azt mondta, a párakapukat a látogatók egészsége érdekében állították fel, mert a bejárat környékén gyakran hosszú sorok vannak és nincs semmilyen árnyék, így korábban elõfordult, hogy a hõséghez nem hozzászokott látogatók rosszul lettek vagy elájultak.

"Olyan zsidóként, aki több rokonát is elveszítette a holokauszt során engem azokra a zuhanyokra emlékezettek ezek a párakapuk, amelyek alá a deportált zsidókat kényszerítették" - mondta a Jerusalem Postnak egy 48 éves izraeli látogató, aki szerint nem õ volt az egyetlen, akit megbotránkoztatott a látvány.

A helyi zsidó közösség és a holokauszt áldozatainak jogvédõ szervezete szerint az ügyet meglehetõsen felfújták a látogatók, bár tény, hogy lehetett volna egy kicsit máshogy kialakítani és egy jobb helyre tenni a kapukat.

"A németek kifacsarták a zuhany eredeti jelentését, és ma sokaknak a tisztaság és megkönnyebbülés helyszíne helyett a színtiszta borzalom helyszínét jelenti. De ez nem kell, hogy mindig így legyen. A példátlan nyári hõség miatt a múzeum vezetõinek lépéseket kellett tennie, és a párakapuk kihelyezése annak a jele, hogy törõdnek a látogatókkal", mondta Piotr Kaldcik, a lengyelországi zsidó hitközségek egyesületének legutóbbi elnöke.

forrás: zsindex.hu
[url] http://index.hu/k...rakapukon/ [/url]

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. szeptember 02. 08:17:32
Így kell igazat mondani! A képek beszédesek, korhûek, mintha zuhány-rózsák lennének akkoriból. Aztán lesz itt krema-dizájnos szolárium-fülke is a téli hideg idõkre, és a magyarázat, nehogy rosszra gondoljon, mert sosem volt az se....mert másképp oldották meg a földelést. Csak hát azok a fránya rossz csontok még mindig mozognak (azért már nem mind) bõrbe kötve és nincsenek a fõd alatt, ahol kellett volna lenniük rég a legenda szerint, de ott meg nem is találták.
#2 | talpi - 2015. szeptember 02. 08:47:41
Azta a Jerusalem post holokauszt tagadó lett"azokra az ausvitzban kivégzett" egymillió zsidókra ,,,," na **** meg akkor hol van a "bûvös hatmillió?" Mert úgy emlékszem valami hasonló szám "kering a történelem könyvekben és métejezi a köztudatot" :(
#3 | Julia - 2015. szeptember 02. 08:50:04
Lasssan kezdek torkig lenni, hogy ezeknek a nyomorultaknak semmi nem jo: ha törödnek velük, nem jo - ha nem törödnek velük, az sem jo - hat mi az Istent akarnak? Az egesz "emlekhelyet" el kellene tüntetni, talan akkor csönd lenne - vagy megsem? -
#4 | Szalonna - 2015. szeptember 02. 09:15:31
Most akkor nem 6 milliĂł, csak 1?
#5 | talpi - 2015. szeptember 02. 11:49:54
Szalonna
Még az is meglehet hogy kevesebb de tudod õk számolásban "nagyon jók" vagy mégsem?
#6 | jozsef toth - 2015. szeptember 02. 12:25:20
EMLEKEZET !!
engem azokra a zuhanyokra emlékezettek ezek a párakapuk, amelyek alá a deportált zsidókat kényszerítették" - mondta a Jerusalem Postnak egy 48 éves izraeli látogató, aki szerint nem õ volt az egyetlen, akit megbotránkoztatott a látvány.

Emlekezni csak arra lehet amit LATOTT vagy MEGTORTENT az illetovel !!!
A tobbi csak MESE amit az ovodaba hallottam! De En arra is emlekszem!

Miert nincs csont vizsgalat? Mert abbol kiderulne ,hogy valojaba milyen mergezo anyaggal oltek meg oket.

JAH mar TUDOM azokat mind elegettek,hogy ne legyen bizonyittek!!!

Ezert felesleges a bizogyittek keresese!s_*_ezt
#7 | GERRY - 2015. szeptember 02. 14:44:26
Jim Jones-nak (Peoples Temple) kellett volna megoldania a spriccölést! Egy kis Coctail, jól feloldva alkoholba, hogy könnyen felszívódjon...
#8 | keepfargo - 2015. szeptember 02. 17:16:33
Kertész Imre, az egyetlen Nobel-díjas "magyar" író szerint ( aki mellesleg kerek perec kijelenti hogy ö nem látott gázkamrát Auschwitzban - nehéz is azt látni, ami nincs ) a legnagyobb tetovált számjegy, amit neki mutattak ott, hatjegyü volt (voltak háromjegyüek is, a régebben zuhanyra várók büszkélkedtek velük), de akkor hol van a milliós nagyságrend, kérdezem én tisztelettel !?

- Ne hazuggyatok má´annyit, vazze, hogy bírtok ennyit hazunnyi ?
- Ja, hogy abból éltek, na jó, az más, csak azé´mekkérdeztem, nem baj ?
#9 | BOTOND - 2015. szeptember 02. 22:28:22
illen melegben tobbszor kell zuhoholonyozni,
es mindig sirnom kell
hogy emlekezzek arra milyen draga let a viz
#10 | Perje - 2015. szeptember 03. 00:15:38
Egy párakapu miatt parázni teljesen felesleges, mint ahogy a norvég bank által kibocsájtott antiszemita bankkártya miatt is:;)
https://www.rt.co...isemitism/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.