Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Pára-kaput a zsidókra !!!


Kiakadtak a látogatók az auschwitzi párakapukon


Ízléstelennek és felháborítónak tartja az Auschwitzi Látogatóközpont néhány izraeli látogatója az egykori haláltábor bejáratánál felállított párakapukat, amelyeket a rendkívüli hõhullám miatt helyezett ki a múzeum vezetése. A látogatók szerint a kapuk azokra az átalakított zuhanyokra emlékeztetnek, amelyekkel egymillió zsidót végeztek ki a második világháború idején, írja a Jerusalem Post.

A panaszokra reagálva az emlékközpont szóvivõje azt mondta, a párakapukat a látogatók egészsége érdekében állították fel, mert a bejárat környékén gyakran hosszú sorok vannak és nincs semmilyen árnyék, így korábban elõfordult, hogy a hõséghez nem hozzászokott látogatók rosszul lettek vagy elájultak.

"Olyan zsidóként, aki több rokonát is elveszítette a holokauszt során engem azokra a zuhanyokra emlékezettek ezek a párakapuk, amelyek alá a deportált zsidókat kényszerítették" - mondta a Jerusalem Postnak egy 48 éves izraeli látogató, aki szerint nem õ volt az egyetlen, akit megbotránkoztatott a látvány.

A helyi zsidó közösség és a holokauszt áldozatainak jogvédõ szervezete szerint az ügyet meglehetõsen felfújták a látogatók, bár tény, hogy lehetett volna egy kicsit máshogy kialakítani és egy jobb helyre tenni a kapukat.

"A németek kifacsarták a zuhany eredeti jelentését, és ma sokaknak a tisztaság és megkönnyebbülés helyszíne helyett a színtiszta borzalom helyszínét jelenti. De ez nem kell, hogy mindig így legyen. A példátlan nyári hõség miatt a múzeum vezetõinek lépéseket kellett tennie, és a párakapuk kihelyezése annak a jele, hogy törõdnek a látogatókkal", mondta Piotr Kaldcik, a lengyelországi zsidó hitközségek egyesületének legutóbbi elnöke.

forrás: zsindex.hu
[url] http://index.hu/k...rakapukon/ [/url]

Hozzászólások


#11 | Perje - 2015. szeptember 03. 23:01:22
A pára kapu már leszerelve, a norvégok pedig bocsánatot kértek azt ormányos bankkártyákért.
Na, ki a király?:o

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.