Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Már nem kérdés, hogy jöttek-e terroristák


Már rég itt vannak, és elsõdleges feladatuk a hálózatépítés, a kapcsolatok kialakítása, az itt élõ másod-, harmadgenerációs bevándorlók beszervezése - mondta a titkosszolgálati szakértõ az M1 reggeli mûsorában.
Elemzések szerint az Európába - például hazánkon keresztül is - érkezõ muzulmánok között a múltjukat eltitkoló terroristák is vannak, akik miatt indokolt volna a menekültek hátterének sokkal alaposabb vizsgálata. Az EU határõrizeti szervének 2015-ös jelentése elismeri: nem tudják kiszûrni sem a migránsok közé rejtõzött terroristákat, sem a szíriai-iraki mûveletekbõl a nyugati országokba visszatérõket.


Ami most folyik, pĂ©ldául a Keleti pályaudvarnál, már egyfajta „terroreljárás”, hiszen egy tömeg terrorizálja a normális, nyugodt Ă©letet azzal, hogy törvĂ©nytelenĂĽl gyĂĽlekezik, Ă©s prĂłbál ott cirkuszt csinálni – jelentette ki Földi LászlĂł titkosszolgálati szakĂ©rtõ az M1 reggeli mĂ»sorában. A közvĂ©lemĂ©ny elsõsorban nem is ettõl fĂ©l, hanem attĂłl, hogy olyanok Ă©rkeznek, akik terrorcselekmĂ©nyt hajtanak vĂ©gre, ezen azonban már rĂ©gen tĂşl vagyunk, ilyen emberek már rĂ©g Ăşton vannak, vagy már ide is Ă©rkeztek – jelentette ki a szakember. Ezeknek a terroristáknak az elsõdleges feladatuk nem robbantások elkövetĂ©se, hanem a hálĂłzatĂ©pĂ­tĂ©s, a kapcsolatok kialakĂ­tása, az itt Ă©lõ másod-, harmadgeneráciĂłs bevándorlĂłk beszervezĂ©se - tette hozzá.

Kiszûrni õket pedig nagyon nehéz, hiszen egyelõre a meglévõ törvényeinknek, szabályainknak sem tudunk érvényt szerezni, a kerítéssel jelzett országhatáron vígan átlépõ migránsokat a rendõr egyszerûen felsegíti a buszra, és Brüsszeltõl is csak teszetosza megoldásokat látunk, miközben a hozzánk érkezõk, úgy tûnik, bármire rávehetõk, és nincsenek számukra sem törvények, sem szokásjogok Európában - jellemezte a helyzetet a titkosszolgálati szakértõ a Ma reggelben.
Link

Hozzászólások


#1 | GP - 2015. szeptember 02. 16:51:29
YouTube Videó
Egy a rotherhami városi tanács megbízásából készült vizsgálat szerint 1997 és 2013 között mintegy 1400 gyereket bántalmaztak szexuálisan az angliai városban.

Az Alexis Jay, független szakértõ, a skót kormány volt szociálisügyi fõtanácsadója által készített jelentés fényt derített arra, hogy a gyerekek egyharmada szerepelt a helyi gyermekvédõ szervezetek nyilvántartásában, az ügyek mégis rejtve maradtak elõttük, és a rendõrség sem tudott semmirõl.

"Volt rá pĂ©lda, hogy egy gyereket benzinnel locsoltak le, majd megfenyegettĂ©k, hogy ha ellenáll, felgyĂşjtják. Másokat fegyverrel kĂ©nyszerĂ­tettek, hogy vĂ©gignĂ©zzĂ©k, ahogy másokat brutálisan megerõszakolnak, Ă©s azzal rĂ©misztgettĂ©k õket, hogy ha elmondják valakinek a törtĂ©nteket, õk lesznek a következõk, akikkel ezt teszik. 11 Ă©ves lányok váltak csoportos nemi erõszak áldozatává" – Ă­rja a beveztĂ©sben a szerzõ, aki miután alaposan átolvasta a vonatkozĂł jegyzõkönyveket, jelentĂ©seket Ă©s ĂĽgyiratokat, több száz áldozattal beszĂ©lgetett szemĂ©lyesen.

A jelentés szerint a tettesek jelentõs többségét az áldozatok ázsiaiként írták le, ám ezzel senki sem foglalkozott. Többen azért féltek a tettes etnikai hovatartozásának azonosításától, mert attól tartottak, hogy rasszistának bélyegzik õket, mások úgy emlékeztek, hogy egyértelmû utasítást kaptak vezetõjüktõl, hogy ezt ne említsék.

Jay megjegyzi, hogy a dél-yorkshire-i rendõrség sok áldozatot megvetõen kezelt, és hogy a városvezetés, a rendõrség, és a gyerekvédelemben dolgozók együttes hibájának eredménye, hogy ennyi gyereket bántalmazhattak.

A jelentĂ©sbõl az is kiderĂĽl, hogy több kiskorĂş szĂĽlei – hatĂłsági fellĂ©pĂ©s hiányában – megprĂłbálták önmaguk kiszabadĂ­tani gyermekeiket, akiket fogva tartottak, ám vĂ©gĂĽl a rendõrsĂ©g õket tartĂłztatta le – Ă­rja a Daily Mail. Többen prĂłbáltak segĂ­tsĂ©get kĂ©rni, 2002 Ă©s 2006 között három feljelentĂ©s is Ă©rkezett a helyi tanácshoz, a helyhatĂłság egyszerĂ»en nem hitte el az abban foglaltakat, ezĂ©rt nem indĂ­tott eljárást. Több iskola is jelezte a hatĂłságoknak, hogy az intĂ©zmĂ©ny elõtt gyanĂşs autĂłk Ă©s taxik szedik fel a 11, 12 Ă©s 13 Ă©ves gyerekeket, ám nem törtĂ©nt semmi. Jay a gyerekekkel valĂł beszĂ©lgetĂ©sek során megtudta, hogy a gyerekeket kĂĽlönbözõ ajándĂ©kokkal, pĂ©ldául Ăşj mobiltelefonnal, kĂ©sõbb pedig alkohollal Ă©s drogokkal csalták magukhoz az elkövetõk.

Néhány áldozat máig azt állítja, hogy nem bántották, nem történt erõszak. Alexis Jay úgy véli, a gyerekek többsége sérült, az erõszaktevõk olyan áldozatokat választottak, akiknek gondjaik voltak otthon: szüleik elváltak, vagy alkohol- vagy drogfüggõk, és sok esetben kiderült, hogy az áldozatokat kisebb korukban saját szüleik bántalmazták.

A városi tanácsot vezetõ Roger Stone azt nyilatkozta, otromba kollektív hiba történt és azonnali hatállyal lemondott. Martin Kimber a tanács operatív vezetõje kijelentette, hogy a tanácsban ettõl függetlenül nem indítanak eljárást.
Nincs vége a bûncselekmény-sorozatnak

Rotherhamben 2010-ben öt férfit börtönbüntetésre ítéltek gyermekkorú lányok elleni szexuális bûncselekményekért. Umar Razaq, Adil Hussain, Razwan Razaq, Zafran Ramzan és Mohsin Khan pakisztáni származásúak, akik áldozataikat játszótereken és parkokban cserkészték be. Ajándékokkal halmozták el õket, bemutatták õket a barátaiknak, míg a végül a négy lányt a rendõrség szabadította ki a bûnbanda karmai közül.

Nagy-Britanniában az utóbbi idõszakban sorra derül fény súlyosabbnál súlyosabb pedofil bûncselekményekre, amelyeket az elmúlt évtizedekben követtek el, és a vádlottak között számos ismert és befolyásos közéleti személyiség is szerepel.
#2 | keepfargo - 2015. szeptember 02. 17:07:17
Szóval ezek már többen vannak a keletinél...

Boross peter pedig, az idióta barom, vak vagy cionista v.mindkettö: nem a szín a lényeg egy embernél, hanem amit képvisel, és ahogy gondolkodik, érez. Ennyit már megtanulhatott volna ez a balfácán is. Lehet hogy meg is tanulta, csak nekünk hazudik, mert ez az érdeke.( Ha a magyar nem lenne toleráns, befogadó és segítökész, ö sem ronthatná itt a levegöt...)
#3 | talpi - 2015. szeptember 02. 20:05:08
keepfargo
Nem kell ahoz a "menekült" státus, hiszen, ebben a rommá alázott hazában, annyi, de annyi az ellen, hogy se szeri, se száma. Kezdhetnénk a politikusokkal, de nem ott a baj, hanem a legalján. Ugyanios, ahoz, hogy "valaki" politikus lehessen, elsõsorban kell, egy, vagy két jól megblankolt ismerõs. Akár azon az áron is, hogy "befekszik neki" szó szerint is. Majd a következõ lépés, az "eszme, vagy program" elhitetése, itt is van zsé, de már óvatosabban. Na akkor most kezdõdik igazán a "karrier" ugyanis az egyszerû családokkal is el kell hitetni , mekkora ász az a gondolat menet, ami "az Õ fejében megfoggant", és a baj tényleg itt kezdõdik, nem kicsit nagyon. Mert innentõl kezdve, a család kezd szétesni, ugyanis, egyiknek a rózsaszín, másiknak a narancs, harmadiknak a szegfû a "kedvenc", S lõn csoda, a nagy "kertészkedés" végén, nem marad semmi más, mint szétesett család, a "politkus" pedig szépen fenn gunnaszt a trónon. Oly mindegy milyen áron, de ól. Majd lassan fog máshol is, de még kicsit várni kell.
#4 | kakas - 2015. szeptember 02. 21:14:52
40.media.tumblr.com/c0f498d5bece80085a5eb6d5844eb0a6/tumblr_ntuteariAk1s4ew3vo1_1280.jpg
#5 | Perje - 2015. szeptember 02. 23:52:57
Érdekes, hogy azokba a kelet-európai országokban, ahol egyre nagyob az USA és Nato jelenlét, nem tolonganak a menekültek. Ezek az országok a Balti államok, Lengyelország, Románia. A velük nyugatról szomszédos országok hatástalanítva vannak a menekült áradattal.s_*_aha
Az oroszokkal határos államokban már a reptereket és a kikötõket is amerikai katonák ellenõrzik. Jó, ha tisztában vannak azok a helybéli logisztikával.
Az eddig semleges svédek is kacérkodnak egyre jobban Natoval.:o
#6 | monguzking - 2015. szeptember 03. 09:39:37
megoldás lehetne hogy véres merényleteket elkövetve bevándorlok közt megbuvo muszlimokra kenve oriási közfelháborodást keltve kikényszeriteni bevándorlok elüldözését..én véleményem hogy a gonoszt csak a gonosz eszközeivel lehet legyözni

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.