Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oroszorsz√°g nagyon kiosztotta Eur√≥p√°t a menek√ľltv√°ls√°g kapcs√°n


√Črtitek? Az antidemokratikus k√©pmutat√≥ "Nyugat" √©s a demokratikus "Kelet" k√∂zti k√ľl√∂nbs√©get? Ha nem, akkor igen. Ha igen, akkor nem. Az √ļt ki van jel√∂lve az emberek is. Szerint√ľk egyes EU-tag√°llamok elsietve haszn√°lj√°k a kitekert „illeg√°lis migr√°ns” kifejez√©st, az uni√≥ pedig tehetetlen.

Oroszorsz√°g „csod√°lkoz√°ssal √©s nagy aggodalommal” figyeli az EU „nyilv√°nval√≥ tehetetlens√©g√©t”, ami a K√∂zel-Keletr√Ķl √©s √Čszak-Afrik√°b√≥l √©rkez√Ķ menek√ľlt√°radat kapcs√°n jelentkezett – mondta az orosz k√ľl√ľgyminiszt√©rium sz√≥viv√Ķje. Marija Zaharova szerint a migr√°ci√≥s probl√©ma „val√≥ban katasztrof√°lisan fenyeget√Ķ fordulatokat vesz”, de nem Oroszorsz√°got √©rinti.

Zaharova azt mondta: nap mint nap l√°tja az Eur√≥p√°b√≥l √©rkez√Ķ „elborzaszt√≥ felv√©teleket”. „Ma azt l√°ttam, hogy az oda terhesen √©rkez√Ķ n√Ķk az utc√°n sz√ľltek. El lehet k√©pzelni, milyen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂zepette. Megrohamozz√°k a vonatokat. Mindez a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°ni helyzetre eml√©keztet. A m√©retei m√©g nem olyanok, de a dinamik√°ja √©s a tendencia nagyon hasonl√≠t r√°” – folytatta.

A sz√≥viv√Ķ szerint a menek√ľltv√°ls√°g egyenes k√∂vetkezm√©nye a k√∂zel-keleti √©s √©szak-afrikai r√©gi√≥kban lezajlott „abszol√ļt felel√Ķtlen √©s √°tgondolatlan politikai hatalomv√°lt√°soknak”. Zaharova azt mondta: Moszkv√°t aggasztja, hogy az EU egyes tag√°llamai elsietve haszn√°lj√°k a kitekert „illeg√°lis migr√°nsok” kifejez√©st az Eur√≥p√°ba menek√ľl√Ķ emberekkel kapcsolatban. Az ENSZ 1951-es Menek√ľlt√ľgyi Konvenci√≥j√°ra √©s a menek√ľltek st√°tusz√°ra vonatkoz√≥ 1967-es jegyz√Ķk√∂nyvre hivatkozott, amelyek alapj√°n – mint mondta – a k√∂zel-keleti √©s √©szak-afrikai r√©gi√≥kban uralkod√≥ helyzet megalapozza az onnan Eur√≥p√°ba √©rkez√Ķ emberek menek√ľltnek nyilv√°n√≠t√°s√°t.

Moszkva szerint az EU tag√°llamainak nemzetk√∂zi k√∂telezetts√©gei vannak a menek√ľltekkel kapcsolatban. A sz√≥viv√Ķ k√∂z√∂lte, sajn√°latukat fejezik ki amiatt, hogy az EU tehetetlen, √©s nem tesz hat√©kony l√©p√©seket azoknak az embereknek az elhelyez√©se, a sz√ľks√©ges orvosi ell√°t√°sa, √©tkeztet√©se √©rdek√©ben, akik nem saj√°t akaratukb√≥l jelentek meg Eur√≥p√°ban. Ek√∂zben azt hangs√ļlyozta, hogy Oroszorsz√°g t√∂bb mint 900 ezer Ukrajn√°b√≥l √©rkez√Ķ emberr√Ķl gondoskodik ter√ľlet√©n, k√∂z√ľl√ľk 400 ezret menek√ľltnek min√Ķs√≠tettek. √ögy v√©lte, hogy Eur√≥pa tanulhatna Oroszorsz√°gt√≥l ebben a k√©rd√©sben.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | postaimre - 2015. szeptember 04. 14:33:24
Vlagyimir Putyin: Az európai migrációs válság oka az amerikai politika

Eur√≥pa vakon k√∂veti az amerikai utas√≠t√°sokat, holott az Egyes√ľlt √°llamok semmilyen terhet nem visel az illeg√°lis bev√°ndorl√≥k okozta probl√©m√°b√≥l, k√∂z√∂lte Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k a vlagyivosztoki Keleti Gazdas√°gi F√≥rumon, √≠rja a TASS.http://www.magyar...-politika/
#12 | miskolcilaci - 2015. szeptember 04. 14:54:34
Doki, a szakad√©k ahogy l√°tom fokozatosan n√Ķ. J√≥ lenne, ha ezek egy m√°sik dimenzi√≥ban folytatn√°k √°ld√°sos tev√©kenys√©g√ľket, √©s ott enn√©k egym√°st! Vagy mi..
#13 | pozor124 - 2015. szeptember 04. 15:18:05
Nem igaz√°n k√∂ll sz√≥lni mit v√°rhatunk a cs√Ķcsel√©k, mindenre el√©gedetlen iszl√°mt√≥l (ha aranypalot√°ba k√∂lt√∂ztetik, akkor is el√©gedetlenek, ezek √≠gy programozottak), Palmira v√°ros√°t lerombolt√°k, m√ļzeumokat k√∂nyvt√°rakat √©gettek fel. Mit csin√°ltak M√°ty√°s kir√°ly hagyat√©k√°val?: √∂sszegy√Ľjt√∂tte a vil√°g minden t√°j√°r√≥l nem csak az inform√°ci√≥t, de az igazi tud√°st. A kib@szott t√∂r√∂k, Buda f√Ķter√©n napokig √°ll√≥ m√°gly√°ban semmis√≠ttette meg a felm√©rhetetlen tud√°st amit √ē nagy er√Ķvel √∂sszegy√Ľjt√∂tt √©s k√∂nnyv√© tett. Mit gondoltok?! Ez az istenver√©se hadsereg aki nem ismer semmit csak az √©rtelmetlen rombol√≥ d√ľh√∂t,, az kedvesebben fog b√°nni, mint az ISIS a felbecs√ľlhetetlen √©rt√©k√Ľ m√ļzeumokkal, √©s Palm√ľr√°val vagy a t√∂bbi vil√°g√∂r√∂ks√©ggel?! Ill√ļzi√≥k felejtve. -a megt√∂rt√©ntek alapj√°n, ak√°r r√©gen, s√Ķt most a napjainkban vannak... H√ĀT NEM KELL FOLYTATNOM!
#14 | Ro-zsola - 2015. szeptember 04. 18:18:51
Teljesen ki vagyok akadva egyesek viselkedésén. Bizony mondom néktek , már jórégen " megprófétáltam Isten szavát ". Meghallotátok ? Lófaxt !
Bulgárszki testvéreink meghallották az " Úr szavát " , nem " gec-iztek " annyit mint a " magyarok ". Fogták az összes fegyveres csapataikat és a határra telepítették.
Amikor " M√≥zes " m√©g G√∂r√∂gorsz√°g-Maced√≥nia-Szerbia ment√©n " sz√©delgett n√©p√©vel " , ti " √ľberokos magyarok " baxtatok r√°. " Mit √©rdekel minket az ! "
Most meg veritek a béleteket ?
Nemcsak Oroszorsz√°got hanem engem is agg√≥dalommal t√∂lt el a nyugat alj-r√≥p√°ban t√∂rt√©n√Ķ zsid√≥-fasiszta viselked√©sm√≥d a menek√ľltekkel szemben. Sajnos napi szinten k√ľl√∂n√∂sen s√ļlyos m√©rt√©kben s√©rtik meg " az alapvet√Ķ emberi jogokat ". Nem is √©rtem , a jogv√©d√Ķ zsid√≥ szervezetek mi√©rt nem vinnyognak. Elv√©gre a sz√≠riai arab is szemita n√©ps√©g.
Kellett nektek a zsid√≥-fasiszta Orb√°nra szavaznotok ! Bezzeg amikor szocialista-liber√°lis korm√°ny volt , nem volt gond a menek√ľltekkel. Most meg szajk√≥zz√°tok a cion-n√°ci Jobbik baroms√°gait. Nagyon hamar √°tvett√©tek a zsid√≥-fasiszmus ideol√≥gi√°j√°t.
Mert bizony mondom n√©ktek , annak idej√©n bexartatok 23 milli√≥ " rom√°n " inv√°zi√≥j√°t√≥l. " Mer' sz√©t fogj√°k baxni a t√°rsadalombiztos√≠t√°si rendszert ". No , kisk√∂cs√∂g√∂k , mutassatok nekem egyetlen menek√ľltet amelyik nyugd√≠jjat k√∂vetel a magyar √°llamt√≥l ! Akko' me' mit h√°nykol√≥dtok ?
Nézzetek egy csöppet " szever " irányába. A csehek is meghallották az " Úr intelmeit ". Mi a helyzet " zápád " felé ? Há' bizony az osztrák " sógorok " nemigazán segítenek. hmmm
√Črzem egyesek f√°jdalm√°t ami√©rt " vostok " k√∂rny√©k√©n nincsenek gondok. ( √©rdemes elgondolkodni vajon mi√©rt ? ) Ok seg√≠tek. Vostok-Vengria amerikai katonai megsz√°ll√°sa a napjainkban zajlik. Mer' ha a " zsid√≥-fasiszta magyarok tov√°bbra is gec-iznek " , h√°' ako' " davaj z√°p√°d " ! vagyis ink√°bb " g√≥ veszt "
m√°s
nemisolyanrégenmégnagyonodavoltatokSzíriáért. Ment a szófosás a " szír " nép ......... , tudja a tököm mit hordtatok össze. No , most már nem rajongtok annyira a szírekért ? Nahát nahát !
kb ennyi m√°ra. Ink√°bb foglalkozzatok az esti focimecssel. Az fontosabb
Dics√Ķs√©g Oroszorsz√°gnak , felszabadul√°s Eur√≥p√°nak !
#15 | mormota1968 - 2015. szeptember 04. 20:46:50
Az emberek t√∂bbs√©g√©vel soha nem lehet meg√©rtetni, hogy m√©gis kik √°llnak minden t√∂rt√©n√©s m√∂g√∂tt, az √©letben nem hallottak m√©g olyasmir√Ķl, hogy h√°tt√©rhatalom √©s most m√°r j√≥ lenne ha valaki v√©gre, aki el√©gg√© j√°rtas a t√©m√°ban, √∂ssze√≠rn√° azt a kb 6000 nevet, akik val√≥j√°ban uralj√°k a vil√°got. Csak hogy tudjuk v√©gre meg a f√Ķ gan√©k nev√©t. Itt mindig az iszlamist√°kra, zsid√≥kra mondjuk, hogy fanatikusak. √Čs mi van az eur√≥paiak t√∂bbs√©g√©vel, a liber√°lisan gondolkoz√≥ h√ľly√©k t√∂megeivel, a judeo keresz√©nys√©ggel √©s politikai ideol√≥gi√°kkal fanatiz√°lt t√∂megekkel? Ezek semmivel sem jobbak az iszlamista vagy zsid√≥ fanatikusokn√°l. Ugyan olyan ellens√©gei a fel√©bred gondolkoz√≥knak, a saj√°t fajuknak, n√©p√ľknek, mint a fentebb eml√≠tett fanatikusok. Ezekkel sem lehet semmit sem kezdeni, mert √ļgy h√ľly√©k, ahogy vannak. Tele van vel√ľk az ismerets√©gi k√∂r√∂m √©s a k√∂zvetlen k√∂rnyezetem. Nincs benn√ľk se faj, se haza szeretett, csak itt √©lnek semmivel sem foglalkozva. √ögy vannak vele, majd a v√°lasztott (zsid√≥) vezet√Ķk megoldanak minden probl√©m√°t, √Ķk az illet√©kesek ebben, nekik csak h√°tra kell d√Ķlni√ľk √©s semmi dolguk. √Člik a kis √©let√ľket, m√≠g egyszer csak azt nem veszik √©szre, hogy hopp√°, itt valami nagyon nincs rendben! Mint ahogy Pozor is √≠rja, sokan majd csak akkor veszik √©szre, hogy baj van, ha hazat√©rve m√°r m√°sok laknak a h√°z√°ban, lak√°s√°ban √©s esetleg m√©g meg is verik vagy √∂lik az ingatlan jogos tulajdonos√°t. Az emberek t√∂bbs√©ge buta, t√°j√©kozatlan, fanatiz√°lt, nem t√∂r√Ķd√∂m. Az ilyet nem is tudom sajn√°lni. Nem r√©g besz√©ltem egy √ļj ismer√Ķsnek ezekr√Ķl a dolgokr√≥l √©s teljesen le volt d√∂bbenve, mert m√©g soha nem hallott ezekr√Ķl a dolgokr√≥l. Megk√©rt r√°, hogy k√ľldjek neki anyagot, mit √©rdemes elolvasni, megn√©zni, mert √©rdekli a t√©ma. √Ėr√∂m ilyen emberrel tal√°lkozni, ez√©rt kell √°lland√≥an besz√©lni ezekr√Ķl a dolgokr√≥l, mert sokan az √©letben nem hallottak m√©g a h√°tt√©rhatalomr√≥l, nem tudnak abszol√ļte semmir√Ķl. Csak a dolgok hivatalos verzi√≥j√°t ismerhetik, azokb√≥l meg ugye semmi konkr√©t igazs√°got nem fog megtudni. A Tel-Aviv ATV k√ľl√∂n√∂sen √©len j√°r ebben a n√©ph√ľly√≠t√©sben. √Čs milyen sokan n√©zik!
#16 | Julia - 2015. szeptember 06. 18:06:07
Mormota1968 - elnezest, hogy javitalak - a vilagot kb. 300 ember (csalad) uralja, nem 6000.
Erröl megjelent egy könyv is - ugyan olvastam, de elajandekoztam. Ha erdekel - beszerzem ujra s közlöm a neveket.
Az angliai Travistok Institut dolgozza ki azokat a modszereket, pszichologiai taktikakat 4es egyebeket, melyeket be kell vetni ahhoz, hogy az el√∂re megalmodott "Vilagkormany" letrej√∂jj√∂n. Ime, megint az angolok. S kik vannak ott, akik a kez√ľkben tartjak a szalakat? A Rotschildok!! Igy mar talan vilagosabb.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.