Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

International Business Times: Orbán, a 'fasiszta'


csak zsidó-cigány szabadkõmûves összeesküvõ, de ha õ faszista, akkor én vagyok Szent Imre, már életemben, s halálomban új fogalmat kell találni, mert az eddigiek túl degradálóak a magasztalásban.
A menekĂĽltválságbĂłl kiindulva rajzol fel egy rövid Orbán Viktor-portrĂ©t a brit gazdasági-közĂ©leti lap. Hazajában közismert, Ă©s "nĂ©hányan" szeretik is EU-ellenes, bevándorlásellenes Ă©s nacionalista retorikájáért – Ă­rják rĂłla. Ellenfelei viszont cinikus megalkuvĂłnak tartják, aki azzal Ă©pĂ­ti politikai karrierĂ©t, hogy felkorbácsolja az idegengyĂ»löletet – olvashatĂł a cikkben.

Orbán ViktorrĂłl Ă­r a menekĂĽltválság kapcsán pĂ©ntek reggeli – Orbán Viktor: a "fasiszta" miniszterelnök az eurĂłpai menekĂĽltválság közepĂ©n cĂ­mĂ» jegyzetĂ©ben az International Business Times.

Megemlítik, hogy a magyar miniszterelnök csütörtökön német problémának titulálta az Európát sokkoló menekültkrízist, valamint hogy a FAZ-nak írt vendégcikkében a földrész keresztény gyökereit féltette a bevándorlók hullámától. Mint írták, Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke ezt úgy tette helyre, hogy éppen a keresztény elvek szabják meg, hogy az ember irgalmasan bánjon a rászorulókkal.

Magyar idõk

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A lap szerint Orbán számára nem idegenek a konfliktusok. Hazájában közismert, Ă©s "nĂ©hányan" szeretik is EU-ellenes, bevándorlásellenes Ă©s nacionalista retorikájáért – Ă­rják rĂłla. HĂ­vei szerint Orbán a magyar szuverenitás elszált vĂ©delmezõje, Ă©s megerõsĂ­tette a gazdaságot is.

Orbán becsmĂ©rlõi ugyanakkor diktátornak – Viktátornak – nevezik õt, cinikus megalkuvĂłnak tartják, aki azzal Ă©pĂ­ti politikai karrierĂ©t, hogy felkorbácsolja az idegengyĂ»löletet, miközben lassan elfojt minden ellenzĂ©ki hangot. IdĂ©zik John McCain republikánus szenátort Ă©s egykori amerikai elnökjelöltet, aki "neofasiszta diktátornak" nevezte Orbánt 2014-ben, miután Magyarország szorosabbra fĂ»zte kapcsolatait Moszkvával.

A legtöbben egyet Ă©rtenek azzal – összegez a lap –, hogy Orbán mindenek elõtt egy megalkuvĂł opportunista, Ă©s miután a közelmĂşltbeli idõközi választásokon pártja alulmaradt a szĂ©lsõjobbos Jobbikkal szemben, Orbán talán arra használja a menekĂĽltválságot, hogy bevándorlĂłellenes, EU-ellenes szĂłvirágait fĂ©nyesĂ­tgesse.
Link

Hozzászólások


#1 | BOTOND - 2015. szeptember 04. 18:51:41
vittyunak nem kell el menekulnie
egyenlore vagy majd kesobb lepnie kell
de hova,
ez a kerdes
indonezia az finom meleg hely es a romak
kedvelik a meleget
ott meg lehet tuzet is rakni
mert eleg szaraz a fa,

a menekultekkel kapcsolatban meg azt
teszi mit a soros papa meg sug neki,
egyszer jobbra jarja el a roka tancot
maskor meg balra,
de kozepen is ficereg ha mar
libat kell tomni a laba ala kaphat egyet

a lapok meg mit irnak az mind bullshitt
mert tudott kik a tulajok
de valami kell a goyimhimmelo nepnek
hogy szopjon egy kis oromot
vagy eppen egy kis kar vagy
vall veregetesi reszletet,

remelem ausztriaban uj cipoket kapnak
es regalabb less annyira eroltetett menet
mint radnotinak volt,
de ezekkel en meg horgonyt is huzatnak,
mert vannak boven,
a veg allomas England vagy oreg bolcs
kodos Anglia,
ott legyen az osszes,
es onnet majd usankaban vagy eppen
azokba az orszagokba legyenek
vezenyelve kuldve,
kik szortak a bombakat a hazajukra,
es legalabb minden menekultnek
adjanak egy platina mastercardot
meg egy mergyot
hogy jobban villogjanak mint az
ezust kanyal,
akkor beke es jo vilag less,

a krialunk is ezt akarja

beke veletek allah judde meg jahve
meg a tobbi muszlamossal is,
#2 | postaimre - 2015. szeptember 04. 20:26:02
Így rendelhetik el a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet

Bevándorlási hivatal: Felkészültek a menekülttáborok a télre

Ahogy az Gulyás Gergely frakciĂłvezetõ-helyettes sajtĂłtájĂ©koztatĂłján is elhangzott, a kormány a menedĂ©kjogrĂłl szĂłlĂł törvĂ©ny mĂłdosĂ­tásával bevezeti a „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet” fogalmát. Ă–sszesen tizenhárom törvĂ©ny mĂłdosĂ­tásával egy ilyen helyzetben speciális eljárásmĂłdokat alkalmazhatnának majd, a rendõrök kĂĽlön jogosĂ­tványokat kapnak, Ă©s a katonákat is be lehetne vetni. A bĂĽntetõ törvĂ©nykönyvet Ă©rintõ mĂłdosĂ­tásokrĂłl itt olvashat>>>
Szétszakíthatják a menekültek családjait
Megvan, hogyan szigorítanák a Btk.-t, tényleg 3 évvel fenyegetett bûncselekménnyé tennék a kerítésen átmászást önmagában is. Automatikus lenne ilyenkor a kiutasítás és az embercsempészek vagyonának az elkobzása is.
Tovább

A válsághelyzetet a kormány rendeletben rendelheti el az országos rendõrfõkapitány Ă©s a menekĂĽltĂĽgyi hatĂłság vezetõje kezdemĂ©nyezĂ©sĂ©re, õk „kötelesek folyamatosan figyelemmel kĂ­sĂ©rni” a feltĂ©telek fennállását.

A kormányrendelet legfeljebb hat hónapig marad hatályban, kivéve, ha a kormány még tovább meghosszabbítja. A kormány rendeletben hirdetheti ki a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet, és megállapítja az elrendeléshez és a megszüntetéshez kapcsolódó szabályokat is.http://index.hu/b...helyzetet/

200 ezer menekült befogadására szólította fel az EU-t az ENSZ-fõbiztos

António Guterres, az ENSZ menekültügyi fõbiztosa arra szólította fel pénteken az Európai Unió tagországait, hogy legalább 200 ezer menekültet fogadjanak be minden tagországra kötelezõ érvényû áttelepítési (relokációs) program keretében. http://www.hirado...-fobiztos/

Zuhan Merkel népszerûsége

A németek 59 százalékának nincsenek félelmei a menekülthullám miatt, és több mint 90 százalékuk támogatja a menekültek tagállamok közötti elosztását kvóták alapján - mutatta ki az ARD német országos közszolgálati televízió megbízásából a napokban készített felmérés. http://www.atv.hu...pszerusege

A szerb miniszterelnök menekült gyerekeket simogatott http://vs.hu/koze...paign=main

Durva jóslat jött a menekültekrõl az USA-ból

Naponta 42 ezer család menekül el az otthonából a világon, és ennek hosszú, évtizedekre szóló hatásai lehetnek - mondta az ABC amerikai tévécsatornának Martin Dempsey tábornok, az amerikai vezérkari fõnökök egyesített bizottságának elnöke. Szerinte a jövõ vezetõinek is fel kell készülniük arra, hogy ezzel a generációs problémával legalább 20 évig még szembe kell nézniük.
http://hvg.hu/vil...az_USA#rss

Menekültnek álcázva alkudoztunk a hiénákkal http://vs.hu/koze...-0904#!s71

Orbán Viktor: Szeptember 15-tõl új idõszámítás kezdõdik

A miniszterelnök péntek reggeli interjúja a Kossuth Rádióban. A magyar kormány szeptember 15-tõl új jogi helyzetet hoz létre, és a bevándorlók nem fognak tudni illegálisan belépni Magyarországra. http://magyaridok...kozt-8087/


Végrehajthatatlan az orosz adatvédelmi törvény

Szakértõk szerint kétséges az államvédelmi szempontok diktálta új orosz adatvédelmi törvény végrehajthatósága, amelyhez több millió alanynak kellene alkalmazkodnia, és jelentõsen hozzájárulna Oroszország elszakításához a világhálótól.
http://www.168ora...38785.html


Kétmilliónál is több embert üldözött el a Boko Haram


Már több mint 2,1 milliĂłan váltak menekĂĽlttĂ© NigĂ©riában a Boko Haram iszlamista szervezet támadásai miatt az utĂłbbi hat Ă©vben – közölte a Nemzetközi MigráciĂłs Szervezet (IOM) pĂ©nteken.
http://mno.hu/kul...am-1303058

Putyint körberöhögték - nem jött be a "mesterterve"
http://www.napi.h...02632.html

Kiakadtak Orbánra, haramot hirdettek a magyar muszlimok

Aki be akarja tartani a haram tiltását, az nem szavazhat a kormánypártokra, nem támogathatja, nem mĂ»ködhet velĂĽk egyĂĽtt. Az iszlám közössĂ©g errõl Orbán Viktor pĂ©ntek reggeli rádiĂłinterjĂşja után döntött – mondta a hirado.hu-nak Bolek Zoltán. A szervezet elnöke a döntĂ©st azzal indokolta, hogy a miniszterelnök rendkĂ­vĂĽl ellensĂ©gesen nyilatkozott a muszlimokrĂłl. A Korán szerint azokkal, akik a muszlimok ellen vannak, nem lehet barátkozni, nem lehet segĂ­teni õket. A Magyar Iszlám KözössĂ©g megdöbbent azon, hogy a kormányfõ nem szeretne nagy lĂ©tszámĂş muszlim közössĂ©ggel egyĂĽtt Ă©lni.http://24.hu/belf...muszlimok/
#3 | kakas - 2015. szeptember 04. 21:13:08
40.media.tumblr.com/ca65a6cd0d47395473b28bae96198424/tumblr_nu5uxavxWU1qe06xao1_1280.jpg31.media.tumblr.com/dfe7b2f5190ab2fb5f39e659ee5527be/tumblr_ntujgtU4L61rzarwio1_400.gif
#4 | Perje - 2015. szeptember 04. 22:59:51
Az alábbi cikk a Nagy Izrael tervrõl szól, mely szerint a határai a Nilustól az Euphrates folyóig terjednének ki, bekebelezve Szíriát, Libanont, egy hatalmas közel-keleti területet.
http://www.global...st/5324815
.
Nem kizárt, hogy Szíria részleges megsemmisítésével, esetleges feldarabolásával, a lakossága menekülésre késztetésével területet akarnak saját célja nyerni a fenti terv alapján..
Ördögi terv lehet ez, amelyhez az USA és Törökország is asszisztálhat. Õk is kaphatnak egy jókora falatot Szíriából.
Az ókori keleti kultúrát, beleértve a keresztény mûemlékeket is ennek érdekében pusztítják a nyugati titkosszolgálatok által kiképzett iszlám szélsõségesek..

Ez itt egy másik ugyan arról a témáról:
http://www.rense....l35/si.htm
#5 | sstall - 2015. szeptember 05. 02:15:34
Szia Imre! Pár mondatban leírnám, hogy mire gondolok mi lehet annak az oka, hogy ilyen menekültügyi válság jött létre.
A forgatókönyv a következõ lesz:
Jelenleg beengedik a "menekülteket", akik jelentõs hányada harcrakész férfi. Ezek mind menekülnek adják ki magukat, de valójában azért érkeznek, hogy a többiekkel szövetkezni tujanak , ki tudják robbantani a háborút. A már Németországban élõ testvéreikkel igen erõs belsõ bomlasztásra, lázadásra készülhetnek. Jelenleg még beengedik a menekülteket, szabad utat adnak Nekik. Kint az információ igen jól terjed, és egyre nagyobb tömeg indul el európa felé. Mikor úgy érzik, hogy eléggé megerõsödött a belsõ lázadható migránsok száma, és még nagyobb tömeg indul meg az Unió felé, akkor megálljt fognak parancsolni, határzárat adnak ki és akár tûzparancsot is. Na ekkor fog elszabadulni a pokol, bevetik a honvédséget, és kaotikus állapotok élünk majd meg. A tömeges bevándorlást az Usa szponzorálta, idézte elõ, nem csak azért hogy kitörjön a háború, hanem hogy az Unióval- európával megerõsítse az oldalát. Ugyanis egy háborúban kevés lenne csak az USA. Az usa az unió védelmére fog kellni, hogy elíndíthassa régóta áhított ellenségeik ellen a hódítását, és a nem zsidó területek gyarmatosítását. Én úgy vélekedek, hogy ez lehet a háttérben ezért van ez az invázió. De szívesen veszem más véleményét is, ha másként látja.
#6 | 1 hazafele - 2015. szeptember 05. 04:46:00
Ezt kell figyelembe venni az okok magyarázatához!!!

https://youtu.be/...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.