Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

El√Ķzm√©ny n√©lk√ľl?
http://huntv.info/tv/menekulok-a-keleti-pu/

M√°r megint, van√≥dott egy helyzet. Nem kell gondolkodni most sem, mert a megmond√≥k megmondj√°k, hogy mi m√≥don lehet√ľnk ellens√©gek √∂nmagunkkal szemben an√©lk√ľl, hogy a r√∂h√∂g√Ķ harmadik ter√ľletszerz√Ķ man√Ķver√©t √©szrevenn√©nk.
F√ČLJETEK! F√ČLJETEK! √ĖLJETEK! √ĖLJETEK!
Nem kell szeretned egy sz√≠riai menek√ľltet, hiszen mindenki tudja, hogy csak √©rdekb√Ķl vagy kereszt√©ny, de a kamu korm√°ny tr√ľkkj√©nek sem kell bed√Ķln√∂d!
Minim√°lis t√∂rt√©nelem ismerettel n√©zegetsd a nagyt√©rk√©pet Izrael k√∂r√ľl! Azut√°n d√Ķlj h√°tra, √©s k√©pzeld el a t√©rk√©pet 2-3 √©v m√ļlva. Biztos vagy abban, hogy Sz√≠r menek√ľlteket kell √∂ln√∂d?

Forr√°s

HozzŠszůlŠsok


#11 | Kimi - 2015. szeptember 06. 00:23:49
monguzking!

K√©zigr√°n√°tjaid, √©s kett√Ķ pisztolyod birtok√°ban el√©g vesz√©lyesnek t√Ľnsz sz√°momra, de engedd meg nekem a k√©rd√©st, az alap cikk √©rtelm√©ben mi a szarr√≥l hadov√°zol?
#12 | miskolcilaci - 2015. szeptember 06. 00:50:26
Lassan sem nemzete, sem haz√°ja, csak a vall√°sa. Valahogy kontrasztba van, az ezen r√∂h√∂g√Ķ zsid√≥ cs√ľrh√©vel.
#13 | monguzking - 2015. szeptember 06. 01:04:00
kimi arrol hogy oda minden rem√©ny igy nem engedek szivemnek s nem csin√°lok mor√°lis k√©rd√©st t√∂bb√© hogy mit tenne isten s krisztus-ahogy leszarom allahot,jehov√°t ugy isten sem √©rdekel t√∂bb√© mert nagyon er√∂s k√©telyeim t√°madtak a teremt√©ssel kapcsolatban.....hozz√°d szolok k√∂zvetlen√ľl a gonoszhoz akk√°rhogy is nevezzenek lehetsz t√∂lem lucifer,d√©mon vagy tal√°n ink√°bb paprika jancsivagy?√Čn seggfejnek nevezzlek s r√∂h√∂g√∂k szolg√°loidon---gyere kispajtika s k√∂zvetlen√ľl mutasd rusnya k√©pedet vagy tal√°n teli gaggy√°d szarral s fossoll egy embert√∂l?
#14 | Szalonna - 2015. szeptember 06. 08:41:22
Nincs semmi meglep√Ķ a milli√≥s sz√°mban. A zsid√≥ N√≥gr√°di Gyurka is megmondta, hogy ez m√©g semmi, mert hamarosan milli√≥k fognak j√∂nni. √Čs ha egy zsid√≥, volt titok√ľgyn√∂k mondja, r√°ad√°sul fedett, akkor biztos √ļgy is lesz. Mintha TULK√ČK a saj√°t oldalukon m√°r mi√≥ta emlegetn√©k hogy milli√≥s nagys√°grendben telep√≠tik be majd √Ķket hogy felsz√≠ts√°k az ellent√©teket, √©s bevezess√©k a katonai ir√°ny√≠t√°st a zuni√≥n bel√ľl, lehet √≠gy ossz√°k fel a zuni√≥t?!

Imre mi az hogy "od√©bb van" gondolkodjunk 10-20 √©vekben? Tudjuk j√≥l hogy addig m√©g a megl√©v√Ķ magyarnak mondhat√≥ t√°rsadalmi r√©teg is elt√Ľnik. Vagy 2-3 √©v? Az megint m√°s lenne. T√ļl h√ľlye seggfej ez a n√©p hogy 10 √©veket kih√ļzzon, de ezt tudod te is Imre.
#15 | Kimi - 2015. szeptember 06. 12:45:34
Monguzking!
A J√°sdi Kiss Imre al√°√≠r√°s azt is jelenti, hogy a hunpjp.com honlapomon szerepl√Ķ adataimmal √©rt√©kelhet√Ķ a mondand√≥m.
C√≠mem, telefonsz√°mom r√©sze ennek az oldalnak. Rusnya k√©pemet mutatom p√°r vide√≥n, √©s ha lenn√©k olyan primit√≠v, hogy elinduljak mong√ļzkingi√°ba verekedni, el√Ķbb a koordin√°t√°idat megn√©zn√©m a t√©rk√©pen. Furcsa ellentmond√°snak t√Ľnik sz√°momra, hogy a cikk tartalm√°val szemben 180 fokos ir√°nyba tereled a dolgot. Benne vagyok egy j√≥ vereked√©sbe, de most lesz√∂gezem, hogy a mondand√≥m tartalmi, √©s erk√∂lcsi vonatkoz√°sain az sem v√°ltoztat ha laposra versz. √Čn, az√©rt nem k√≠v√°nok veled verekedni, hogy a mondand√≥mat elfogadd. Ha laposra verlek, azzal csak s√©rtem saj√°t c√©lomat, ami√©rt ezt a vide√≥t √∂sszehoztam, nevezetesen, hogy egy nagyobb r√°l√°t√°ssal kezelj√ľk az adott helyzetet.
M√©gegyszer: benne vagyok egy j√≥ vereked√©sbe, de f√ľggetlen att√≥l, hogy ki marad a padl√≥n, ut√°na s√∂r√∂zz√ľnk egyet, √©s besz√©lj√ľk meg az alaphelyzetet!
#16 | monguzking - 2015. szeptember 06. 14:22:17
kimi eln√©zted-eszem √°g√°ban sincs egy magyart b√°ntani---csak els√∂ p√°r mondatot cimeztem hozz√°d ut√°na m√°r k√∂zvetlen√ľl gonoszt provok√°ltam---√©n gonoszt s csicsk√°sait fick√°zom csak--sajnos hi√°ba mert akk√°rmit mondok is f√ľl√ľl botj√°t sem mozditj√°k-----kimi de az√©rt s√∂r√∂z√©s jol esne s igen hi√°nyolom azt is hogy √©rthet√∂en legyen minden magyar√°zva hogy mi zajlik---nem vagyok tiszt√°nl√°to igy t√©vedhetek,rosszul √©rtelmezhetek dolgokats legf√∂k√©pp nagyon fruszl√°lt vagyok tehetetlens√©g ok√°n mert √©n nem tudok semmif√©le hatalomnak behodolni √∂r√∂k l√°zado tipus vagyok tiszta skorpio tipus asztrologilag---teh√°t t√©nyleg jo lenne egyszer √∂sszej√∂nni minden tisztes√©ges sz√°nd√©ku jo embernek √∂sszegy√ľlni s er√∂siteni egym√°st hitben hogy m√©g nem veszett ki a jo az emberekb√∂l....
#17 | galipoli - 2015. szeptember 09. 10:42:14
J√≥ a taktik√°ja kiminek, monguzt r√∂gt√∂n v√©dekez√©si poz√≠ci√≥ba k√©nyszer√≠tette. Imre minden ember m√°s minden ember aki b√°r felvil√°gosult m√°s a v√©lem√©nye bizonyos dolgokr√≥l. Sajnos csak k√©tszer tal√°lkoztam veled, tal√°n t√∂bbet kelet volna besz√©lgetn√ľnk, de k√©rlek a v√©lem√©nyedet a gondolataidat ne er√Ķltesd r√° m√°sokra. K√ľl√∂nben gratul√°lok, egyre t√∂bb ember fogadja el v√©lem√©nyedet mint p√°r √©vvel ezel√Ķtt. A t√ľrelem a kitart√°s be√©ri gy√ľm√∂lcs√©t!
#18 | Pitkin - 2015. szeptember 13. 07:22:59
Milyen Ember az, akire v√©lem√©nyeket, gondolatokat r√° lehet er√Ķltetni?

Felfogni, meg√©rteni √©s azokat el√Ķsz√∂r tudatosan majd k√©s√Ķbb reflexszer√Ľen alkalmazni, az m√°r m√°s k√©rd√©s. Az viszont m√°r nem er√Ķszak.

Oszt' jó napot! s_*_oh1
#19 | talpi - 2015. szeptember 13. 10:11:38
Pitkin
"milyen ember?" k√©rded, biztos vagy benne, hogy ember? vagy csak embernek l√°tsz√≥. Hiszen, ha saj√°t gondolatai√©rt nem k√©pes ki√°llni, saj√°t nemzet√©√©rt harcba sz√°ll, majd egy nagyon frapp√°ns "h√°tra arc"-al ellenkez√Ķj√©t csin√°lja mint addig, az mit√Ķl is ember? Pitkin, ha valaki egyszer, "esk√ľt tett" Isten szabad ege alatt √©s aszerint kezd el gondolkodni, √©lni, cselekedni, ha elhat√°rozza, hogy √∂n ell√°t√≥ lesz, mert nem akar a "p√©nz" rabs√°g√°ban √©lni, ha elhat√°rozza, hogy gyermek√©t igaz MAGyarnak neveli, akkor az mit √©r, ha ennek egy "k√ľls√Ķ" szem√©ly tan√°cs√°ra, h√°tat ford√≠t mindennek. H√°tat a Nemzetnek, h√°tat elveinek, h√°tat a j√∂v√Ķnek, h√°tat, tulajdon gyermek√©nek. Mert valljuk be, ha valaki, abban elt√∂k√©lt, hoghy igenis, megtan√≠tja gyermek√©t a MAGyars√°g igaz t√∂rt√©net√©re. N√©pdalokra, szok√°sokra, megtan√≠tja neki az IGAZ MAGyars√°g viselked√©s√©t, akkor mi√©rt van, hogy egyszer csak pof√°n k√∂p mindenkit, aki addig ebben seg√≠tette? Pof√°n k√∂pi √©s Molloh kincseire √°h√≠tozva, fel√°ldozza tulajdon magzat√°t! Li is volt, anno, √Ābrah√°m, ki felment a hegyre √©s gyermek√©t akarta fel√°ldozni, de valami okn√°l fogva, nem "kellett" nem, mert a h√Ľs√©g√©re volt csak k√≠v√°ncsi valaki. Nos, √©n a Nemzetem, benne a gyermekem, a "j√∂v√Ķt" nem √≥hajtom fel√°ldozni, semmi√©rt √©s senki√©rt, senki "kegyei√©rt" f√Ķleg √ļgy nem, hogy az, ki "l√°tsz√≥lag seg√≠t" nyakig benne van ebben a Nemzet √°rul√≥ bag√°zsba. Ez van testv√©rem, nem tudom, de nekem ett√Ķl er√Ķsen h√°nyingerem van, amikor olvasom, hogy ki mekkora harcos, de tenni, amikor tenikellene, akkor a **** jelz√Ķ villog, majd folyamatosan √©g √©s azonnal sz√Ľk√∂lve rohan anyuci szokny√°ja al√°t. Na ez az amit√Ķl itt tart a Nemzet, ez az amikor val√≥j√°ban el√°rultattunk, √©s ez az, ami√©rt nem is igen fogom magam s√Ķtt a t√°rsaim sem fel√°ldozni, magukat. Ezeket kell el√Ķsz√∂r kard√©lre h√°nyni, mert semmit sem tudsz vele m√°st kezdeni, annyian vannak, mint a kuty√°ban a bolha, r√°ad√°sul, ott cs√≠√≠pnek, ahol √©rnek, sajnos, de ha r√°csapsz, akkor √ēk vannak legjobban megs√©rt√Ķdve. :(
A gondolatokat ezekre pedig nem "er√Ķltetik" r√°, mag√°t√≥l sz√≠vja a "megold√°st" mert nincs √∂n√°ll√≥s√°ga, vezethet√Ķ, ir√°ny√≠that√≥ √©s m√©g √∂r√ľl is neki, ha "√ļgy viselkedhet" ahogy a "gazda" besorolja neki a "tutit", Majd kider√ľl, hogy a v√©g√©n mi t√∂rt√©nik, de akkorra m√°r √°ltal√°ban "k√©s√Ķ" ez√©rt nem √©rtem, " mi√©rt is √©bresztget√ľnk" b√°rkit is, amikor szinte 95% az aki "hagym√°√Ľzas √°lomban fetrengve √ļgy gondolja, "nagyon ****a amit csin√°l", ha sz√≥lsz, akkor neked megy √©s leord√≠tja a fejed. Ez van, Bajt√°rs, ez, sajnos. Akkor nem kell csod√°lkozni, azokon akik a "migr√°ns k√©rd√©st" annak l√°tj√°k, aminek l√°ttatni akarj√°k vel√ľk. Majd, ha valakit m√°r kibeleztek, vagy romm√° er√Ķszakoltak, na akkor, tal√°n. Igaz, n√©melyek ezek k√∂z√ľl m√©g "felt√Ľn√Ķen is √∂lt√∂zk√∂dik" h√°tha "er√Ķszakolnak egyet" na persze, ha "j√≥l esett neki," akkor nem er√Ķszak, de ha nem, na akkor van gubanc. √ćgy er√Ķszakolta, er√Ķszakolja a Nemzetet ez a nyomorult t√°rsas√°g, akiket ak√°r nevezhet√ľnk zsid√≥nak is, mert semmire kell√Ķ kifoszt√≥ n√©ps√©g, √©l√Ķsk√∂d√Ķk, addig sz√≠vj√°k a "gazda testet, m√≠g az belerokkan.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.