Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

MIT MOND A KORÁN A NÕKRÕL?


Az alĂĄbbiakban olyan rĂ©szleteket Ă©s tanĂ­tĂĄsokat adunk közre, melyek egyrĂ©szt a KorĂĄnbĂłl, a muzulmĂĄn vezĂ©relveket lefektetĂ” iszlĂĄm szent könyvbĂ”l szĂĄrmaznak, mĂĄsrĂ©szt a HadithokbĂłl, olyan iszlĂĄm szövegekbĂ”l, amelyek arrĂłl szĂłlnak, hogyan kell a KorĂĄn ĂștmutatĂĄsait a gyakorlati Ă©letben megvalĂłsĂ­tani. A muszlimok Allah akaratĂĄnak tekintik a Hadithokat.

A Korån a férfiak erÔszakhoz való jogåról

• Ha egy fĂ©rfi attĂłl tart, hogy felesĂ©gĂ©ben lĂĄzadĂĄs van, elĂ”ször intse meg. Ha ez nem hasznĂĄl, joga van arra, hogy szexuĂĄlisan se közelĂ­tsen hozzĂĄ. Ha ez sem vĂĄlik be, megverheti. (KorĂĄn 4:34)

• A fĂ©rfi enyhĂ©n megverheti felesĂ©gĂ©t, ha 1. nem Ășgy Ă©kesĂ­ti magĂĄt, ahogy Ă” elvĂĄrja; 2. nem hajlandĂł szexuĂĄlis kapcsolatra, Ă©s nincs erre törvĂ©ny adta kifogĂĄsa; 3. nem hajlandĂł megfĂŒrdeni az imĂĄhoz valĂł megtisztulĂĄs cĂ©ljĂĄbĂłl; 4. a fĂ©rje engedĂ©lye nĂ©lkĂŒl kĂŒlföldre utazik. (A Hadith Miskat al-Maszabit angol nyelvĂ» fordĂ­tĂĄsĂĄhoz fĂ»zött lĂĄbjegyzet)

• A fĂ©rfit nem kell kĂ©rdĂ”re vonni, hogy miĂ©rt ĂŒtötte meg felesĂ©gĂ©t, hiszen ez megkĂ©rdĂ”jelezhetetlen joga. (Ibn Kaathir, kommentĂĄr a KorĂĄn 4:34-hez)

• A verĂ©s visszatĂ©rĂ­t a magatartĂĄsi elhajlĂĄstĂłl, Ă©s jĂłlesik a nĂ”knek. NĂ©mely nĂ” nem ismeri fel az ĂĄltala szeretett fĂ©rfi erejĂ©t… csak amikor a fĂ©rfi fizikailag leigĂĄzza. (Sajid Qutb, kommentĂĄr a KorĂĄn 34:4-hez)

ForrĂĄs: Charisma

A KorĂĄn a fĂ©rfiak Ă©s nĂ”k kĂŒlönbsĂ©gĂ©rĂ”l

• A fĂ©rfi a nĂ”höz kĂ©pest felsĂ”bbrendĂ». (KorĂĄn 2:228, 4:34)

• A fĂ©rj isteni eredetĂ» jogokkal rendelkezik felesĂ©ge fölött. (Hadith Miskat al-Maszabih)

• A nĂ”k intelligencia, hĂĄlĂĄdatossĂĄg Ă©s vallĂĄs tekintetĂ©ben csökkent kĂ©pessĂ©gĂ»ek. (Hadith Sahih al-Bukhari)

• A nĂ”k „jĂĄtĂ©kszerek”. (Hadith No. 919)

• A nĂ”k tĂ©velygĂ©se elkĂ©pesztĂ”, gonoszsĂĄguk ragĂĄlyos, legfĂ”bb jellemvonĂĄsuk a rossz termĂ©szet Ă©s a csekĂ©ly Ă©rtelem. (Hadith Ihj’a ’Uloum ed-Din)

• KĂ©t nĂ” tanĂșvallomĂĄsa egy fĂ©rfi tanĂșvallomĂĄsĂĄval Ă©r fel. (KorĂĄn 2:282)

• Ha egy nĂ” kilĂ©p a hĂĄzbĂłl, az örömet okoz az ördögnek. (Hadith Ihj’a ’Uloum el-Din)

• A nĂ”knek nemcsak azĂ©rt kell „hidzsabot” (fĂĄtylat, leplet) hordaniuk, hogy a maguk erkölcsi tisztasĂĄgĂĄt megĂ”rizzĂ©k, hanem azokĂ©t a fĂ©rfiakĂ©t is, akik meglĂĄthatjĂĄk Ă”ket. (Mohamed Sza’id Ramadan al-Buti hadithja)

• Egy fĂ©rfi nĂ©gy nĂ”t vehet felesĂ©gĂŒl (egyes szövegek szerint kilencet, mĂĄsok szerint bĂĄrmennyit), Ă©s korlĂĄtlan szĂĄmĂș rabszolgalĂĄnnyal lĂ©tesĂ­thet szexuĂĄlis kapcsolatot. (KorĂĄn 4:3)

• A fĂ©rjnek joga van a felesĂ©gĂ©t megakadĂĄlyozni abban, hogy az asszony az elĂ”zĂ” hĂĄzassĂĄgĂĄbĂłl szĂĄrmazĂł gyermekĂ©rĂ”l gondot viseljen. (Hadith al Figh ’ala al-Mazahib al-Arba’a)

• A fĂ©rfiak a Paradicsomban folyamatos szexuĂĄlis Ă©lvezetben rĂ©szesĂŒlhetnek pĂĄratlan szĂ©psĂ©gĂ» szĂ»z nĂ”kkel Ă©s fiatal fiĂșkkal. (KorĂĄn 44:51-54, 55:56-58, 55:72, 56:17)

• Ha a felesĂ©g templomba viszi a gyerekĂ©t, a fĂ©rjnek joga van elvenni tĂ”le a gyermeket. (Hadith al Figh ’ala al-Mazahib al-Arba’a)

• A fĂ©rfi rĂ©szĂ©rĂ”l leereszkedĂ©s az, hogy Ă©letĂ©t egy nĂ”vel tölti. A nĂ” ezt a kegyet, bĂĄrmilyen ĂĄldozatot is hoz, nem tudja meghĂĄlĂĄlni. (Szujuti hadithja)

• A fĂ©rfitĂ”l elvĂĄrhatĂł, hogy tĂĄmogassa felesĂ©gĂ©t „cserĂ©ben azĂ©rt, hogy az asszony a fĂ©rfi hĂĄzĂĄban be van zĂĄrva”. Ezt a tĂĄmogatĂĄst a fĂ©rfi megvonhatja, ha a nĂ” engedĂ©ly nĂ©lkĂŒl elhagyja a hĂĄzat; nem hajlandĂł szexuĂĄlis kapcsolatra; Ășgy csĂłkolja meg a fiĂĄt, ami a fĂ©rj szemĂ©ben kĂ©jelgĂ©snek tĂ»nik; ha sĂșlyosan megbetegszik; vagy ha egy mĂĄsik fĂ©rfi megerĂ”szakolja. (Hadith al Figh ’ala al-Mazahib al-Arba’a, Az IszlĂĄm EnciklopĂ©diĂĄja)

• A nĂ”k nagy rĂ©sze pokolba fog jutni. (Hadith No.33 Ă©s 301)

www.facebook.com/Enigmatv

ForrĂĄs: Charisma
Összeállította: Horváth Hajnalka

Hozzászólások


#11 | talpi - 2015. szeptember 07. 18:26:00
Szofi.
Semmi gond hamarosan azok a nagy mellĂ©nyĂ» " nĂ”k" leszneknaz elsĂ” ĂĄldozatai ennek a rettenetnek kik nagukrĂłl többet kĂ©pzelnek mint amik valĂłjĂĄban. Biztos lehet mindenki abban is hogy lesznek"ĂĄrtatlan " ĂĄldozazai is a zsidĂłk szervezte "tĂĄrsas" utazĂĄsnak. Mert amint a "könnyĂŒvĂ©rĂ» ledĂ©r""menyecskĂ©k kikopnak"" lĂ©vĂ©n nagy valĂłszìnĂ»sĂ©ggel kivĂ©gzik Ă”ket persze hasznĂĄlat utĂĄn Ă©s ugye nĂĄluknszokĂĄs a csoportos buli. Igaz itt nĂĄlunk is egy egy csapatnĂĄl csak az azĂ©rt mĂ©gis europid nem muszlim buli. Na szĂłval majd akkor jönnek az asszonyok Ă©s gyermekek. Ha nincs ki megcĂ©dje Ă”ket hatĂĄrtalan terror következik. TĂșlĂ©lĂ©s esĂ©lye 20% nem több de az is lelkileg megnyomorĂ­tva jĂł esetben csak lelkileg lehetsĂ©ges a csonkolĂĄsnis mert arrafelĂ© divat.
#12 | talpi - 2015. szeptember 07. 18:35:26
Na lĂĄnyok asszonyok szinglik Ă©s lelĂ©pĂ”sök lehet vĂĄlasztani :) itt a nagy lehetĂ”sĂ©g mind mind olajnilliĂĄrdos csak" ĂĄlcĂĄzzĂĄk magukat" :D lehet hĂĄzayodni viszont egy biztos ott nem lehet egĂ©sz nap heverĂ©szni mert jön ĂĄm a nyakas ja Ă©s duzzogni sem nagyon Ă©rdemes mert akkor is nyakas vagy korbĂĄcs.. Éljetek a nagy lehetĂ”sĂ©ggel mit kell egyeseknek tisztessĂ©ges dolgozĂł csalĂĄd apa . Azzal csak a baj van mert szinte semmire nincs ideje a csalĂĄdjĂĄĂ©rt dolgozi Ă©s Ă©rte nĂ©ha mĂ©g jĂł szĂłt sem kap de ĂĄtverĂ©st hazugsĂĄgot megalĂĄzĂĄst azt igen. Ìgy helyes ìgy is kell tegyĂ©tek meg ezekkel az ĂĄllatokkal amĂșgy is szarbannlesztek de Ă­gy gyorsabban.
#13 | talpi - 2015. szeptember 07. 18:37:59
Az igazi baj hogy szinte senki fel nem fogja ennek a dolognak a "valós jelentöségét" pedig nagyon nagy a szar és **** jó lenne elkezdeni "félni" mert minden ok megvan rå nyomorult lelkûek.
#14 | Julia - 2015. szeptember 08. 07:42:08
"A ferfi reszeröl leereszkedes az, ha az eletet egy növel tölti" - vegre megertettem, miert nem tĂŒrök magam mellett egy himnemĂŒt - de hogy erre valamikor a Koran fog radöbbenteni: soha nem gondoltam volna.
Nos, ha mar felmaszni nem tud ilyen koranos, mohamedanos eletelvek mellett - akkor maradjon, ahol van. De komolyra forditva a szot: Törökorszagban tilos a fejkendö viselese (csak Erdogan szultan neje viselhet ilyet a nyilvanossag elött), a nyugati orszagokban viszont politikai szimbolum!! Ezzel akarjak kifejezesre juttatni, hogy ök masok, mint a nyugati tarsadalmak hölgytagjai. Rabszolgara, cseledlanyra van szĂŒksegĂŒk a ferfiaknak, cseledekre kenyelmes elethez - mert a melohoz, ahhoz nemigen fĂŒlik a foguk! Becsapni mindenkit - a sajat anyagi elönyeik erdekeben!
Eljutottak a kezmĂŒipar perfekcionalizalasaig - de ha altalanossagban megfigyeljĂŒk a moszlemokat, mivel is foglalkoznak? KezmĂŒvesseggel, kereskedelemmel - mert azt evszazadok ota gyakoroljak - s tovabb nem jutottak, ezen a szinten megrekedtek. Akik a haboru utan itt szĂŒlettek, nagyon sokan egyetemet vegeztek - s mennek vissza Törökorszagba, mert olyan tudast visznek magukkal, ami a gazdasagot elöbbreviszi, ami ott ismeretlen - s ezzel többlepcsös elönyben vannak az ottaniakkal szemben. Mentalitasukban mar szabadabbak - de az evszazadok ota a nökkel kialakult allaspontjuk es magatartasuk nem valtozhott: a csaladi "becsĂŒlet" megsertese ma is föbenjaro bĂŒn. Persze - mindez intelligencia kerdese is!
Az alacsonyabbrendĂŒek, a mezögazdasagban dolgozok, falvakban elök között kialakult a munkamegosztas: a ferfi gondoskodik a csaladrol - az asszony meg a gyerekekröl, a ferfi kenyelmeröl s a haztartasrol. A varosokban elö nök a moszlem allamokban lassan a valtoztatas utjara leptek - de ha nyugatra kerĂŒlnek - 100 %-os hivei az iszlamnak, mint politikai tevekenysegnek - s fejkendösen rohangalnak. Teny, hogy emellett egy hivni a masik nem figyelmet a sajat szepsegĂŒkre - a konkurrencia itt is nagy. Ritkan latni török szarmazasu nöt errefele tömött bevasarloszatyrok es babakocsik nelkĂŒl - mert a nök feladata az utanpotlas biztositasa azok helyett, akik elestek a harcban - amire a jövöben meg nagyobb szĂŒkseg lesz. Allitolag Mohamed nagy szoknyapecer volt - valoszinĂŒ, ezert is tette altalanos szabalykent, hogy a ferfiak a paradicsomban .... Tehat mar ö kilatasba helyezte a ferfinemnek, hogy igyekezzek a Paradicsomba, ahol kizarolag az erzeki örömök varjak - csak azt lenne erdekes kideriteni, honnan szednek elö annyi szĂŒzlanyt, hogy ezeket az örömöket allando utanpotlas kereteben tudjak kielegiteni. Ez ugyanis tökeletesen logikatlan - de ki a csoda kezd el ilyesmin gondolkodni a moszlemok közĂŒl?
Mohamednek valoszinĂŒ nem volt internete, a törtenelemtudasa is lyukacsos lehetett oriasi hezagokkal, mert az anyajogu tarsadalomrol nem is hallott, holott ebböl alakult ki minden kesöbbi tarsadalmi rendszer. A mai liberalis vilagban sajnos erösen kihasznalhato politikai celokra a NÖK szabadossaga. Mert itt a elsösorban a nökben van a hiba!! Elsosorban a viselkedesĂŒkben, a ruhazkodasukban - s gondolkodas nelkĂŒl követik az "Ikonokat", Madonnat, Cyrust s ehhez hasonlo ketes ertekĂŒ hölgyeket, akik tehetseg hijan semmi massal nem tudnak feltĂŒnni, mint a perverz cselekedeteikkel s a magamutogatasukkal. Ketes ertekĂŒ "nepszerĂŒsegĂŒket" a hölgyvilag deformalasara hasznaljak fel - s az ostobak meg követik is öket.
Talan nem veszik eszre, hogy ezzel sajat ertekĂŒket közelitik a Nulla fele - fö dolog, hogy a bankszamlajuk növekszik, mert az ostoba tinik a zsebpenzĂŒket is kiadjak a nulla ertekĂŒ CD-re, amit produkalnak.
Termeszetesen a sajto is közrejatszik ebben: ök teszik "naggya" ezeket a hölgyemenyeket, a profit erdekeben, ezzel eltĂŒntetve a valodi ertekeket szep lassan a nyugati vilagbol.
A valtozatlanul azon a velemenyen vagyok: a nök a hibasak, nagyban hibasak. Szinte felkinalkoznak az "erösebb" nemnek ugy, hogy a sajat önbecsĂŒlesĂŒk, ertekĂŒk eszĂŒkbe sem jut. Alkalmazkodnak a CSORDA viselkedesehez, tul akarjak szarnyalni a ferfiakat az alkohol vedeleseben, a viselkedesĂŒk neha minösithetetlen - s fogalmuk sincs, merre menjenek a vilagban. Mert a szĂŒlöktöl mar nem kapnak iranymutatast, az iskolaban egyre gyakrabban talalkoznak az eröszakkal, s valoszinĂŒleg igy probaljak kompenzalni a kissebbrendĂŒsegi erzeseiket. Meg nem jöttek ra, hogy helytelen uton jarnak - s mire rajönnek, mar kesö lesz talan. Az sem veletlen, hogy "meleg" divatdiktatorok (?) diktaljak a divatot - s ha a filmsztrarok ezt követik, akkor a nöknek is trendiknek kell lenni - akar jol all nekik a kivalasztott, meregdraga darab, akar nem. Mert hat - tul kell szarnyalni a nötarsakat s meg kell mutatni, ki a trendi. Ami szamomra borzaszto, hogy a nyugaton felnött lanyok, nök lassan olyan holmikat is magukra öltenek, ami a moszlem "divatbol" szarmazik: palazzo nadrag, ahol terdig buggyos a gatya (mert ezt masnak nem lehet nevezni) - ugy elcsufitja a legszebb alakot is, hogy az ember hanyingert kap - s viselöjenel csak egy hianyzik: az önkritika! Szep lassan raszoktatjak a moszlemok a Nyugat hölgyeit a sajat viseleteikre: gyĂŒrött ballonkabat, bokaig erö - alatta hosszu ruha, vagy feszĂŒlö nadrag, felette feneket takaro triko, majd jön egy rövidebb melleny, s legfelĂŒl egy dzseki - a reteges öltözködes tehat biztositott a megfazas ellen. Arrol mar szot sem erdemes ejteni, hogy mindez hogy nez ki egy bajos arcu iskolaslanyon - mert ö ugyan szepnek kepzeli magat. S mi van a moszlem hölgyekkel? Megmutatjak az arabok, akik gyogyulasra jönnek: 30-40 tagu nösereggel, gyerekekkel, s ugyanannyi kiserö szemelyzettel - mert mindez a himnemĂŒ egyedek kenyelmet szolgalja a szalloda szemelyzete mellett! A nök feketeben tetötöl talpig, semmi kinai - tetötöl talpig letakarva, csak a szem latszik ki. A homlok es az orrhegy között egy vekony csik - hogy legalabb lasson valamit, nehogy hasraessen! EgyszerĂŒen ijesztöek - de a fekete lepel alatt "integralva" vannak.
Ez a tendencia csak egyet jelent: visszafele a sötet közepkorba, a barbarsagba!

S hogy a nyugati vilagban is kezd elterjedni ez a szokas, a nökkel szembeni tiszteletlenseg - szinte naponta megfigyelhetö. A himnemĂŒek utcai viselkedese kifejezi a hozzaallasukat: mi vagyunk az urak - a többi csak szolgal bennĂŒnket, igy a nök is.
Az imamok erösitik bennĂŒk ezt az ostoba hitet, mert hat rajuk agyutöltelekkent szĂŒkseg lesz, ha kitör a polgarhaboru, mert hogy ki fog törni elöbb-utobb, az biztos. A Nyugat ferfiai is lassan kezdik eszrevenni, hogy ez a moszlem hit nekik is elönyöket hoz - s lassan ök is követik ezt a hozzaallast.
Valaki itt a forumon mar röviden, de velösen felajanlotta nekem: "kapd be" - nyiltan. Hogy kepzelte, nem tudom, mert figyelmen kivĂŒl hagyta, hogy ez csak akkor valosithato meg a gyakorlatban, ha a hosszusag nagyobb, mint a tavolsag! Ez esetben meg bele is mentem volna a gyakorlati megvalositasba - az esetben, ha az illetö a tettek mezejeröl nem ugy tavozott volna nyafogas nelkĂŒl, hogy a felajanlottat a zsebeben viszi haza!
Mindebböl csak egy következtetes vonhato le: ifjaink kezdenek elfajzani s magukat a teremtes koronajanak erzik. Sajnos, arrol elfeledkeznek, hogy a korona fej nelkĂŒl nem helyezhetö sehova. A fej pedig:
nöknel van - akar tetszik, akar nem!
#15 | galipoli - 2015. szeptember 09. 08:29:57
Így van, Ă©ljen a vilĂĄgfeminizmus ĂŒgye Julia?
Közös megoldås minden gonddal szemben szóba sem jöhet? Mindent a nÔk tudnak, gondolom nagyon tetszett a védett férfiak címû regény?
#16 | Julia - 2015. szeptember 11. 18:04:02
Galipoli, nem vagyok a vilagfeminizmus hive - mert sajnos - a nök neha kegyetlenebbek, mint a ferfiak! Bar - az egyik 19 - a masik meg eggyel kevesebb, mint 20. KÖzös megoldas? Benne lennenek sokan - de a hĂŒlye magyar szomszedom az elö pelda: nem megy. Ö mindenben okosabb, mindent jobban tud, a kerem-köszönöm szokat elfelejtette a magyar nyelvböl - s en allergias vagyok azokra, akiknek nincs stilusuk, fökent hĂŒlyenek nezik a nöket. A Vedett ferfiak cimĂŒ regenyt nem olvastam, en jelenleg a ket Ulfkotte könyvvel vagyok elfoglalva: Nemetorszagrol, mint az europai Mekkarol ir, s rövidesen megjelenik az Asyl-ipar c. könyve is. Be kellene meg szereznem egy valodik tösgyökeres török, Akif Pirincci könyvet az europai ferfiak homosexualizalasarol - hat, ez a török nemetebb a nemetnel - s nagyon jol latja a dolgokat - de a stilusa nagyon kemeny, itt nincs kec-mec, mindent leir. Ezen tulmenöen gondolj bele: nem azt irtam, hogy mindent a nök tudnak - csak hat ...na hagyom, mert megint novella lesz az irasbol.
#17 | galipoli - 2015. szeptember 11. 19:10:54
Julia!
Nem problĂ©ma a novella, szeretek olvasni igaz könyvet Ă©s nem a monitort bĂĄmulva. Nem ismerem az Ă­rĂłt akit emlĂ­tesz, nem is fogom a homoszexualitĂĄs nem Ă©rdekel semmilyen formĂĄban, plĂĄne miĂłta ez a mĂłdi divat szintre emelte magĂĄt a kivĂĄlasztottak lĂ©vĂ©n. Erre a rövid idĂ”re ami mĂ©g hĂĄtravan maradok a nĂ”knĂ©l Ă©s teljes mĂ©rtĂ©kben a nejemnĂ©l. Igazad van, sok ember nem ismeri az alapvetĂ” dolgokat mint kĂ©rem köszönöm Ă©s ami lĂ©nyeges az alĂĄzat. Nem megalĂĄzkodĂĄsrĂłl beszĂ©lek hanem Ășgy ĂĄltalĂĄban az alĂĄzatrĂłl. Sajnos politikai kĂ©rdĂ©sekrĂ”l kifolyĂłlag Ă©n sem gyakorlom ezt a lĂ©nyeges fogalmat cselekedet. TalĂĄn tĂșl sok postaimrĂ©t olvastam azĂ©rt, de ami igaz sokkal többet lĂĄtok a valĂłsĂĄgbĂłl mint az ĂĄtlag, boldogok a lelki szegĂ©nyek szoktam mondani nĂ©ha komolyan. Sok vĂ©lemĂ©nyem vĂĄltozott, a pĂĄrkapcsolat Ă©s a hĂĄzassĂĄg kompromisszumok lemondĂĄsok nĂ©lkĂŒl csak nĂ©vben fedi a valĂłsĂĄgot. PĂĄrszor majdnem elrontottam több esĂ©lyt nem adok rĂĄ.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.