Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A N√ČMET SAJT√ď MAGYARORSZ√ĀG "KIDOB√ĀS√ĀT" K√ĖVETELI AZ EU-B√ďL


Nah√°t nah√°t ! Mit meg nem enged mag√°nak ez a " fasisztaviktor " !
http://gepnarancs...az-eu-bol/
Eközben Bulgáriában a drótkerítés " jól teljesít ". Hajrá drótkerítés , Hajrá Bulgária !
Luk dö videó : http://www.ataka....11865.html
K√ľl√∂n √©rdekess√©g , hogy sem √Āmerika , sem Izr√°el , sem az EU de m√©g a bulg√°riai " liber√°lisok " sem vinnyogtak a bolg√°r korm√°ny " rasszista-fasiszta ker√≠t√©s√©p√≠t√©s√©n ". Csak nekem furcsa ez ?

HozzŠszůlŠsok


#1 | kakas - 2015. szeptember 05. 16:33:30
36.media.tumblr.com/42c13bad1fc5719ce9568835d110dd5a/tumblr_nu741giTRX1qzjtj5o1_500.jpg
#2 | Szalonna - 2015. szeptember 05. 17:15:04
Bár valóssággá válna....
#3 | jozsef toth - 2015. szeptember 05. 17:55:33
kakas !
Tetszik az otlet,de van egy kis bibi!
A geecibol meg lehet ember!
De ebbol csak a szar es a hazugsag jon ki!!!
#4 | Satori - 2015. szeptember 05. 18:21:25
Az Egyes√ľlt √Āllamok cserben hagyja sz√∂vets√©geseit: nem fogadnak be menek√ľlteket

A Feh√©r H√°z sz√≥viv√Ķj√©nek bejelent√©se szerint, b√°r a K√∂zel-Kelet politikai instabilit√°sa okozta humanit√°rius v√°ls√°g egy "trag√©dia", az Egyes√ľlt √Āllamok nem fogad be sz√≠riai menek√ľlteket.

Josh Earnest - sz√≥viv√Ķ - szerint az Egyes√ľlt √Āllamok nem enged be t√∂bb sz√≠riai √°llampolg√°rt az orsz√°g ter√ľlet√©re, ehelyett "t√°mogatja a v√°ls√°ggal k√ľzd√Ķ eur√≥pai orsz√°gokat" √©s forr√°sokat k√ľl√∂n√≠t el az ENSZ menek√ľlt√ľgyi f√Ķbizotts√°ga sz√°m√°ra. Eddig mind√∂ssze 1541 sz√≠riai menek√ľltet fogadtak be (√∂sszehasonl√≠t√°sk√©nt: √°lland√≥ jelleggel k√©tezer f√∂l√∂tt van a Magyarorsz√°gra naponta √©rkez√Ķ bev√°ndorl√≥k sz√°ma), √©s a tov√°bbiakban sem tervezik, hogy ezzel ellent√©tes d√∂nt√©seket hozzanak.

Az Egyes√ľlt √Āllamok teh√°t maga nem seg√≠t a menek√ľltek helyzet√©nek rendez√©s√©ben, a probl√©m√°t teljes eg√©sz√©ben az eur√≥pai orsz√°gokra h√°r√≠tja.

Ek√∂zben anyagilag t√°mogatja a bev√°ndorl√≥k Eur√≥p√°ban letelep√≠t√©s√©t, hogy az eur√≥pai kontinensen is megval√≥suljon az Egyes√ľlt √Āllamok√©hoz hasonl√≥ etnikailag kevert, elfojtott faji ellent√©tekkel k√ľzd√Ķ t√°rsadalom.

Emellett tan√°csokkal is szolg√°lt a sz√≥viv√Ķ annak kapcs√°n, Washington szerint mit kellene tegyen az Eur√≥pai Uni√≥:

"Javasoljuk, hogy az Eur√≥pai Uni√≥ l√©pjen fel azok ellen, akik a rem√©nytelen helyzetben l√©v√Ķk√∂n nyer√©szkednek."

Az Eur√≥p√°t s√ļjt√≥ illeg√°lis bev√°ndorl√°s ek√∂zben k√∂zvetlen visszavezethet√Ķ az Egyes√ľlt √Āllamok K√∂zel-Kelet-politik√°j√°ra.

Washington rendszerv√°lt√°sok sorozat√°t t√°mogatta az arab vil√°gban, ahol √ļj rendszerek ugyan nem j√∂ttek l√©tre, de az eddig m√Ľk√∂d√Ķket v√©gleg megsemmis√≠tett√©k.

L√≠bi√°ban m√°ig nincs k√∂zponti korm√°ny, m√≠g Egyiptomban a hadsereg, Sz√≠ri√°ban az orosz √©s ir√°ni seg√≠ts√©g tudta meg√°ll√≠tani az "Arab Tavasz" m√Ľveletet.

Az ENSZ adatai szerint eddig t√∂bb mint 300 ezer menek√ľlt √©rkezett az Eur√≥pai Uni√≥ ter√ľlet√©re.

Ezek azonban csak a regisztr√°lt, nyilv√°ntart√°sba vett menek√ľltek.

Az Eur√≥pai Uni√≥ ny√≠lt "hat√°rain" √°t √©rkez√Ķ t√∂megeket √©rtelemszer√Ľen megsz√°molni sem tudj√°k, mivel egy r√©sz√ľk semmilyen hat√≥s√°gi ellen√Ķrz√©ssel nem tal√°lkozik se az Eur√≥pai Uni√≥ hat√°r√°n, se a schengeni √∂vezeten bel√ľl.

A Nemzetk√∂zi Menek√ľlt√ľgyi Bizotts√°g eln√∂ke, David Miliband felsz√≥l√≠totta az Egyes√ľlt √Āllamokat, hogy 2016 folyam√°n fogadjon be 65 ezer sz√≠riai menek√ľltet.

Erre v√°laszk√©nt reag√°lt a Feh√©r H√°z sz√≥viv√Ķje, aki kijelentette, hogy egy√°ltal√°n nem fognak sz√≠riai menek√ľlteket befogadni.

http://hidfo.ru/2...ekulteket/
#5 | Satori - 2015. szeptember 05. 19:54:27
"K√ľl√∂n √©rdekess√©g , hogy sem √Āmerika , sem Izr√°el , sem az EU de m√©g a bulg√°riai " liber√°lisok " sem vinnyogtak a bolg√°r korm√°ny " rasszista-fasiszta ker√≠t√©s√©p√≠t√©s√©n ". Csak nekem furcsa ez ?"

Nekem is furcsa, de barhogyan is agyalok rajta, nem tudom, hogy mi lehet az oka!?

Talan annyi, hogy igy meg tobben lesznek beloluk, nalunk.
#6 | livia - 2015. szeptember 05. 19:54:49
Ez csak sz√≠nj√°t√©k. B√°r √ļgy lenne. Parasztvak√≠t√°s minden orb√°ni besz√©d, k√∂zben meg f√©nyesre nyalja merkel nagy segg√©t. Egyszer m√°r igazat is sz√≥lhatna!
#7 | Satori - 2015. szeptember 06. 00:07:12
Hogyan kellene t√°j√©koztatni a menek√ľlteket

1. Magyarorsz√°g alkotm√°nyos demokratikus jog√°llam, amely marad√©ktalanul betartja a nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©seket, √ļgymint az ENSZ menek√ľlt√ľgyi egyezm√©nyt, a schengeni meg√°llapod√°st illetve a Dublini egyezm√©nyt is, annak ellen√©re a dublini egyezm√©nnyel alapos emberi jogi aggodalmaink √©s kifog√°saink vannak.

A dublin III egyezm√©ny ellent√©tes az ENSZ menek√ľlt√ľgyi egyezm√©ny√©vel, mivel korl√°tozza a menek√ľltek szabad mozg√°s√°t, illetve ellent√©tes az uni√≥s alap√©rt√©kekkel, Eur√≥p√°ban az emberek szabad mozg√°s√°t biztos√≠tani kell a schengeni z√≥n√°n bel√ľl, ez uni√≥s alapjog, az ENSZ menek√ľlt√ľgyi egyezm√©nye szerint tilos diszkrimin√°ci√≥t alkalmazni a befogadott menek√ľltek √©s a saj√°t polg√°rok k√∂z√∂tt.

A Dublin III egyezm√©ny felr√ļgja mind az Uni√≥s alapelveket, mind az ENSZ menek√ľlt√ľgyi egyezm√©ny√©t, illetve az emberiess√©g √©s a humanizmus √°ltal√°nos elveit.

Magyarorsz√°g tiszteletben tartja az emberi jogokat, √©s ki√°ll az emberi jogok √©rv√©nyesit√©s√©√©rt, ez√©rt is gondoljuk, hogy az Eur√≥pai Uni√≥nak meg kell sz√ľntetni sz√©gyenletes Dublin III egyezm√©nyt, amely legink√°bb a c√°ri oroszorsz√°g azon gyakorlat√°ra eml√©keztet, amely szib√©ri√°ba deport√°lta a nemkiv√°natos elemeket.

Ugyan√ļgy elfogadhatatlan √©s embertelen az a javaslat, amely k√©nyszerbefogad√°st √©s k√©nyszerlakhelyet kiv√°n kijel√∂lni a menek√ľltek sz√°m√°ra, olyan orsz√°gokban ahol a menek√ľltek nem besz√©lik a befogad√≥ orsz√°g nyelv√©t, √©s a szeg√©nys√©g miatt nem biztositott a meg√©lhet√©s√ľk.

Persze a k√©nyszer kitoloncol√°sokat ( deport√°l√°sokat ) a fejlettebb tagorsz√°gok saj√°t uni√≥s polg√°raikkal szemben is alkalmazz√°k, p√©ld√°ul rendszeresen visszatoloncolnak betegeket, szeg√©nyeket,rom√°kat √©s m√°s h√°tr√°nyos helyzet√Ľ kissebs√©geket.

Ez persze nem zavarja ezen országok, médiáit abban hogy utána teleszemeteljék a világsajtót, állítólagos magyarországi rasszizmussal és diszkriminációval.

Magyarorsz√°g k√©sz befogadni olyan menek√ľlteket, akik kifejezetten Magyarorsz√°gra szeretn√©nek k√∂lt√∂zni, itt szeretn√©nek dolgozni, √©lni beilleszkedni √©s betartj√°k t√∂rv√©nyeinket.

K√ľl√∂n√∂sen sz√≠vesen fogadunk orvosokat, eg√©szs√©g√ľgyi szakdolgoz√≥kat, m√©rn√∂k√∂ket, fizikusokat, IT szakembereket, vegy√©szeket, g√©p√©szeket, tud√≥sokat.

K√ľl√∂n el√Ķnyt jelent ha valaki besz√©l magyarul √©s ismeri a magyar kult√ļr√°t √©s t√∂rt√©nelmet √©s be tud illeszkedni egy kereszt√©ny kult√ļr√°ba √©s mag√°√©v√° tudja tenni a kereszt√©nys√©g √©rt√©keit.

De nem k√≠v√°nunk olyan bev√°ndorl√≥kat akiket valamely uni√≥s hat√≥s√°g k√©nyszerb√Ķl telep√≠tene az orsz√°gba, aki nyelvismeret n√©lk√ľl egy szeg√©ny orsz√°gr√©szben csak frusztr√°ci√≥k√©nt √©ln√© √°t, az uni√≥s politika embertelens√©g√©t.

Magyarorsz√°g az uni√≥s csatlakoz√°s ut√°n jelent√Ķsen szeg√©nyedett, az orsz√°g v√°llalati jelent√Ķs r√©szben k√ľlf√∂ldi tulajdonba ker√ľltek, sok gy√°rat, √ľzemet bez√°rtak √©s depresszi√≥s elszeg√©nyedett t√©rs√©gek alakultak ki.

Tudjuk, hogy a migr√°nsok sz√°m√°ra magyarorsz√°g nem els√Ķdleges c√©lpont, hisz magyarorsz√°gr√≥l is az EU gazdagabb orsz√°gaiba v√°ndorolnak az emberek a jobb √©let rem√©ny√©ben.

√ćgy √©rthet√Ķ ha a menek√ľltek N√©metorsz√°g, Sv√©dorsz√°g, Norv√©gia, Luxemburg, Nagy Britannia ,Belgium, Hollandia, D√°nia fel√© igyekeznek.
Magyarország soha nem volt gyarmattartó hatalom, igy a magyar nyelv a világ nagy részén ismeretlen.

A kor√°bbi gyarmatokon √©l√Ķ menek√ľltek jelent√Ķs r√©sze angolul, franci√°ul, olaszul, n√©met√ľl besz√©l de magyarul nem, ez√©rt sokkal nagyobb teher sz√°mukra idegen nyelvi k√∂rnyezetbe t√∂rt√©n√Ķ beilleszked√©s.

Magyarorsz√°gon az emberek magyarul besz√©lnek, a magyar nyelv jelent√Ķsen elt√©r a t√∂bbi eur√≥pai orsz√°g nyelv√©t√Ķl.

Ez√©rt is embertelennek tartan√°nk, ha valakit olyan orsz√°gba k√©nyszer√≠ten√©nek, ahol meg sem tud sz√≥lalni, √Ķ sem √©rt m√°sokat √©s √Ķt sem √©rtik.

De akik, √∂nk√©nt itt kiv√°nnak beilleszkedni √©s elfogadj√°k itt Eur√≥pa relative szeg√©nyebb orsz√°g√°ban szeretn√©nek a magyar emberekkel egy√ľtt kem√©nyen dolgozni az orsz√°g fejl√Ķd√©s√©√©rt, arcuk ver√≠t√©k√©vel keresni kenyer√ľket, √©s v√°llalj√°k hogy k√∂zben megtanulj√°k a magyar nyelvet, kult√ļr√°t, t√∂rt√©nelmet azokat befogadhatjuk.

Magyarorsz√°gon els√Ķsorban orvosok, eg√©szs√©g√ľgyi szakalkalmazottak, m√©rn√∂k√∂k, IT szakembereknek, lakatosoknak, hegeszt√Ķknek, aut√≥ipari szakembereknek, henteseknek van es√©lye, hogy szakm√°jukban munk√°t tal√°ljanak, szakk√©pzetlenek legink√°bb a k√∂zfoglalkoztat√°sban, illetve mangalicatelepeken vannak lehet√Ķs√©geik.

Magyarorsz√°g nem hat√°ros a h√°bor√ļs √∂vezetekkel, igy magyarorsz√°gnak nincs k√∂zvetlen befogad√°si k√∂telezetts√©ge, k√ľl√∂n√∂sen nincs azokkal szemben akik nem tartj√°k be az orsz√°g t√∂rv√©nyeit.

Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n jogtalanul tart√≥zkod√≥ menek√ľltek kiutasithat√≥k.
Az ENSZ menek√ľlt√ľgyi egyezm√©ny 31. cikkelye csak az esetben v√©di a jogtalanul az orsz√°g ter√ľlet√©re √©rkez√Ķ menek√ľlteket, ha k√∂zvetlen√ľl olyan orsz√°gb√≥l √©rkeznek, ahol √©let√ľk nincs biztons√°gban.

T√∂r√∂korsz√°g, Bulg√°ria, Rom√°nia, G√∂r√∂gorsz√°g, Maced√≥nia, Szerbia mind biztons√°gos jog√°llamok, ez√©rt azon menek√ľltek akik nem a kijel√∂lt hat√°r√°tl√©p√©si pontokon kereszt√ľl √©rkeznek, √©s nem m√ľk√∂dnek egy√ľtt a magyar hat√≥s√°gokkal azonnali hat√°llyal kiutas√≠that√≥k, az ENSZ egyezm√©ny 32. cikkelye alapj√°n csak a jogszer√ľen tart√≥zkod√≥ menek√ľltek nem utas√≠that√≥k ki, a jogszer√Ľtlen√ľl bel√©p√Ķk viszont igen.

Magyarorsz√°g jog√°llam, a t√∂rv√©nyek mindenkire vonatkoznak √©s az orsz√°g ter√ľlet√©re bel√©p√Ķk k√∂telesek betartani az orsz√°g t√∂rv√©nyeit.

Az ENSZ egyezm√©ny 32. cikkelye alapj√°n a t√∂rv√©nyeket be nem tart√≥, a hat√≥s√°gokkal nem egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ szem√©lyek, m√©g akkor is kiutasithat√≥k k√∂zrendi vagy nemzetbiztons√°gi okokb√≥l, ha egy√©bk√©nt jogszer√Ľen l√©ptek az orsz√°g ter√ľlet√©se.

Miut√°n legt√∂bb migr√°ns biztons√°gos eur√≥pai orsz√°gokon kereszt√ľl √©rkezik az orsz√°gba, a hat√°r√°tkel√Ķhelyen a hat√≥s√°gok mindenk√©pp k√©rni fogj√°k a migr√°nsok sz√°m√°ra azon orsz√°gok √°ltal ki√°ll√≠tott okm√°nyokat, amelyeken eddig kereszt√ľl utaztak.

K√ľl√∂n√∂sen fontosak az uni√≥s regisztr√°ci√≥s dokumentumok.

Aki v√©letlen√ľl elveszitette ezeket, a dokumentumokat annak mindenk√©pp c√©lszer√Ľ ha visszautazik Ath√©nba hogy az uni√≥s regisztr√°ci√≥t igazol√≥ dokumentumr√≥l, hiteles m√°solatot ig√©nyeljen.

A z√∂ldhat√°ron kereszt√ľl okm√°nyok n√©lk√ľl √©rkez√Ķket, nemzetbiztons√°gi kock√°zatot jelent√Ķ szem√©lynek kell tekinteni, √©s nem fogjuk beengedni az orsz√°gba.

Akik nem Magyarorsz√°got tekintik v√©gs√Ķ utic√©ljuknak, azok sz√°m√°ra javasoljuk hogy m√°r Ath√©ban, de legal√°bb valamelyik k√∂zbens√Ķ √°llamban adj√°k be v√≠zumk√©relm√ľket azon orsz√°g k√∂vets√©g√©n, ahov√° utazni akarnak.

Ezt min√©l k√©s√Ķbb teszik meg, ann√°l hosszabb ideig k√©nyszer√ľlhetnek befogad√≥ v√≠zumra v√°rni a r√∂szkei menek√ľlt t√°borban, vagy a magyar-szerb hat√°r szerbiai oldal√°n.

Magyarorsz√°g minden nemzetk√∂zi, emberi jogi √©s uni√≥s k√∂telezetts√©g√©t teljesiti azok jav√°ra a jogszer√Ľen l√©pnek az orsz√°g ter√ľlet√©re, de √©rv√©nyesiteni fogja a t√∂rv√©nyeket a jogellenesen itt tart√≥zkod√≥kkal √©s azokkal akik nem tartj√°k be a t√∂rv√©nyeket.

Befogadásra csak azok számíthatnak akik betartják a fogadó állam törvényeit.
Sz.Cs.

http://nlgy.blog....nekulteket
#8 | Satori - 2015. szeptember 06. 03:43:35
A d√©li hat√°rt pedig nem szeptember 15-t√Ķl, hanem m√°t√≥l kell lez√°rni!

Mi az oka annak, hogy mi mindig a k√ľls√Ķ birodalmi szab√°lyoknak akarunk k√©nyszeresen, str√©ber j√≥ kisfi√ļkhoz ill√Ķen megfelelni, akkor is, ha az √©let m√°r r√©gen t√ļll√©pett ezeken, akkor is, ha senki m√°s nem tartja be ezeket, akkor is, ha sem az √©rintett bev√°ndorl√≥k, sem a magyarok t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge nem akarja ezt, √©s akkor is, ha a j√≥zan √©sz parancs√°val is szembemegy?

A bevándorlók ezrei lábra kelve tegnap kikényszerítették azt, amit akartak.

√Ātjutottak Magyarorsz√°g nyugati hat√°r√°n Ausztri√°ba.

N√©h√°ny nappal kor√°bban, augusztus 29-√©n √≠rtam Ki√°lt√≥ ellentmond√°sok a n√©pv√°ndorl√°s √ľgy√©ben c√≠m√Ľ √≠r√°somban:

"Két jobb megoldás is kínálkozik.

Az egyik, hogy "egynapi vend√©gl√°t√°s ut√°n poros- v√≠zi- l√©gi √ļton tov√°bb√≠tani kell √Ķket Nyugatnak, megjegyezve, hogy az √°ltaluk kicsire szabott orsz√°gunkban nincs hely sz√°mukra" (Csap√≥ Endre, Ausztr√°lia)."

Ezzel ellent√©tben Orb√°n Viktor minisztereln√∂k a Kossuth R√°di√≥ reggeli m√Ľsor√°ban nyilatkozva m√©g tegnap reggel is azt mondta, hogy az eur√≥pai, schengeni szab√°lyokat Magyarorsz√°g mindenk√©ppen betartja, azaz pap√≠rok n√©lk√ľl nem engedi tov√°bb a bev√°ndorl√≥kat. (Mik√∂zben korl√°tlanul, ezr√©vel √©rkeznek hozz√°nk pap√≠rok n√©lk√ľl a d√©li hat√°ron.)

Mi az oka annak, hogy mi mindig a k√ľls√Ķ birodalmi szab√°lyoknak akarunk k√©nyszeresen, str√©ber j√≥ kisfi√ļkhoz ill√Ķen megfelelni, akkor is, ha az √©let m√°r r√©gen t√ļll√©pett ezeken, akkor is, ha senki m√°s nem tartja be ezeket, akkor is, ha sem az √©rintett bev√°ndorl√≥k, sem a magyarok t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge nem akarja ezt, √©s akkor is, ha a j√≥zan √©sz parancs√°val is szembemegy?

Azzal szoktak √©rvelni, hogy mit sz√≥l majd az Eur√≥pai Uni√≥, (kor√°bban mit sz√≥l a Szovjet√ļni√≥, m√©g kor√°bban mit sz√≥l a b√©csi udvar √©s m√©g sorolhatn√°nk), √©s hogy meg fognak b√ľntetni minket, ha nem az √°ltaluk elv√°rtaknak megfelel√Ķen viselked√ľnk.

Nem gyerekes, gyönge, meghunyászkodó, önfeladó magatartás ez?

Ez k√∂vetkezne a magyar jellemb√Ķl?

Nem, nem ez következik, ebben biztos vagyok.

Ezek csak a politikusaink.

A baj csak az, hogy rajtuk sokkal t√∂bb m√ļlik, mint az √∂szt√∂n√∂sen okosan, gyakorlatiasan gondolkoz√≥ milli√≥kon.

M√≠g ezeket a mondatokat g√©peltem, hallom a Kossuth R√°di√≥ 9 √≥rai h√≠reiben, hogy a bev√°ndorl√≥k tegnapi √°tenged√©se csak egyszeri megold√°s volt a vesz√©ly elker√ľl√©se √©rdek√©ben.

Azaz ma folytatódik minden, ahogy eddig.

Ezt nem akarom elhinni!

Nem lehetnek ennyire bután rövidlátóak!

Rem√©lem, hogy a bev√°ndorl√≥knak t√∂bb esz√ľk lesz, mint a hazai legf√Ķbb d√∂nt√©shoz√≥knak, √©s nem hallgatnak a hazai hivatalos emberekre, hanem a tegnapi sikeres p√©ld√°t k√∂vetve indulnak tov√°bb gyalog!

A d√©li hat√°rt pedig nem szeptember 15-t√Ķl, hanem m√°t√≥l kell lez√°rni!

Mert nek√ľnk csak egy valamit kell v√©deni:

saj√°t magunkat √©s magyar haz√°nkat, mert k√ľl√∂nben...

Mert k√ľl√∂nben belepusztulunk.

Dr. Nagy Gergely

http://hunhir.inf...p;id=86366
#9 | Vizilo - 2015. szeptember 06. 07:27:14
Talan ez lenne a legjobb dolog ami törtenhetne de nem engedik a gyarmatot !

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.