Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Világvége, armagedeon...könyv és a józan ész


Tegnap fotóztam a POSTA-n. Nem vettem meg. Megvetem.
HozzŠszůlŠsok


#1 | tudatlanka - 2015. szeptember 05. 17:20:39
"Reality show" Rem√©lem shownak fogja tekinteni "√©l√Ķben" is a sok birka, mikor rajta "gyakorlatoznak."
#2 | Perje - 2015. szeptember 05. 20:07:39
A borítóból ítélve mire eljön Gedeon, már csak szinte a kampósokat találja itt.
#3 | kontroll88 - 2015. szeptember 05. 20:26:53
Nem az√©rt, de a mai POST√ĀK is meg√©rn√©nek 1-2 sz√≥t: a chipses zacsk√≥k meg a csokispolcok k√∂z√∂tt m√°r alig tal√°lni meg a p√©nznyel√Ķ ablakokat, a biztos√≠t√°si-√ľgyn√∂knek √°tk√©pzett post√°sokkal...

Viszont ott l√°ttam, hogy a 4 p√°nc√©los √©s egy kutya c. "filmeposz" els√Ķ √©vada most √ļjra megv√°s√°rolhat√≥. Ki eml√©kszik m√©g Cseresny√°k harcosra? Mert √©n m√°r nem, csak a neve r√©mlett el√Ķ valahonn√©t az √Ķsk√∂db√Ķl :D :D
#4 | postaimre - 2015. szeptember 05. 21:23:49
Afganisztán segítséget kért Oroszországtól

Abdul Rashid Dostum t√°bornok, Afganiszt√°n els√Ķ sz√°m√ļ eln√∂khelyettese seg√≠ts√©get k√©rt Oroszorsz√°gt√≥l az Iszl√°m √Āllam elleni harcban – √≠rja a RapidPress H√≠rszolg√°lat.
http://www.karpat...zorszagtol

http://bitport.hu...a-bankokat


Kihirdetheti a v√°ls√°ghelyzetet a korm√°ny

Megszavazta a parlament a korm√°ny menek√ľlt√ľgyi t√∂rv√©nycsomagj√°nak egy r√©sz√©t, eszerint kihirdethetik a t√∂meges bev√°ndorl√°s okozta v√°ls√°ghelyzetet. A javaslatot a Jobbik is megszavazta, a baloldal elutas√≠totta. Arr√≥l csak k√©s√Ķbb tudnak szavazni, hogy mi lesz a dolguk a rend√Ķr√∂knek √©s a katon√°knak a v√°ls√°ghelyzetben.
http://index.hu/b...a_kormany/

J√≥ nagy leb√Ķg√©s volt a t√°dzsik kultur√°lis napok Oroszorsz√°gban


Fejek hullottak p√©nteken Dusanb√©ban, mert j√≥form√°n teljesen √ľres n√©z√Ķterek el√Ķtt tartott√°k a koncerteket az oroszorsz√°gi t√°dzsik kultur√°lis napok keret√©ben.
http://hvg.hu/vil...uralis#rss

Százak jutottak Európába Moszkván át
Kott√°sz Zolt√°n
Az Eur√≥p√°ba igyekv√Ķ sz√≠riai menek√ľltek biztons√°gosabb √ļtvonalat tal√°ltak a sokak √°ltal haszn√°lt nyugat-balk√°ni √ļtvonaln√°l, amely Magyarorsz√°gon kereszt√ľl halad N√©metorsz√°gba – jelentette a Wall Street Journal amerikai napilap. http://magyaridok...n-at-8849/

Miért nyit Németország a bevándorlók felé?

A 71 √°ldozattal j√°r√≥ hal√°lfurgon trag√©di√°ja ut√°n Angela Merkel megel√©gelte a nyugat-eur√≥pai politikusok ny√°ri t√©tlens√©g√©t, √©s kez√©be vette a menek√ľltv√°ls√°g kezel√©s√©t. Eddig is sejteni lehetett, hogy a kontinensen nagyj√°b√≥l az t√∂rt√©nik, amit N√©metorsz√°g akar, de a migr√°ns√ľgy ezt most egy√©rtelm√Ľv√© tette. Berlin pedig azt teszi, amit  saj√°t √©rdek√©nek l√°t. K√©rd√©s, hogy mit eredm√©nyez ez m√°s orsz√°gok - k√∂zt√ľk haz√°nk - sz√°m√°ra? Megpr√≥b√°ltuk √∂ssze¬≠gy√Ľjteni, milyen szempontok vez√©relhetik Merkel√©ket a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ √≥ta tapasztalt legnagyobb eur√≥pai menek√ľltv√°ls√°g kezel√©s√©ben. A Hetek cikke.http://www.atv.hu...orlok-fele


Moszkva színre lép

Ak√°rcsak k√©t √©ve, most is Moszkva fell√©p√©se mozd√≠thatja ki a holtpontr√≥l a sz√≠riai helyzetet. Az orosz diplom√°cia Bass√°r el-Aszadot puh√≠tja, s mint tegnap a kibontakoz√°s lehet√Ķs√©geit taglalva Vlagyimir Putyin bejelentette, a sz√≠r eln√∂k k√©sz a v√°laszt√°sok el√Ķre hoz√°s√°ra, √©s egy eg√©szs√©ges ellenz√©kkel megosztan√° a hatalmat. Ha azonban ezek az er√Ķfesz√≠t√©sek zs√°kutc√°ba jutnak, Moszkva alighanem az eddigin√©l hat√©konyabb √©s k√∂zvetlenebb katonai seg√≠ts√©ggel mentheti meg k√∂zel-keleti sz√∂vets√©ges√©t.
http://mno.hu/mag...ep-1303099

Z. K√°rp√°t: Eur√≥pa csicsk√°sak√©nt viselked√ľnk

A legszerencs√©tlenebb helyzetek egyike alakult ki azzal, hogy t√∂bb ezren elindultak Ausztria fel√© – ezt Z. K√°rp√°t D√°niel mondta az ATV Egyenes Besz√©d c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban.http://www.atv.hu...-daniel-eb
#5 | miskolcilaci - 2015. szeptember 06. 01:35:17
Vil√°gv√©ge.. m√©g v√°rat mag√°ra. A m√°sik hamar j√Ķ.
#6 | Satori - 2015. szeptember 06. 03:16:17
Mi az Armageddoni csata?

V√°lasz:

Az "Armageddon" kifejezés a héber Har-magedón szóból ered, melynek jelentése:

"Megidd√≥ hegye", √©s szinonim√°j√°v√° v√°lt annak az elj√∂vend√Ķ csat√°nak, amelybe Isten beavatkozik majd, s a bibliai pr√≥f√©ci√°ban meg√≠g√©rt m√≥don elpuszt√≠tja az Antikrisztus seregeit (Jelen√©sek 16:16; 20:1–3, 7–10).

√ďri√°si embert√∂megek fognak r√©szt venni az Armageddoni csat√°ban, mivel minden nemzet √∂sszefog majd, hogy harcoljon Krisztus ellen.

Armageddon v√∂lgy√©nek pontos helye ismeretlen, mivel Megidd√≥ nev√Ľ hegy nincsen.

Minthogy azonban a "har" sz√≥ dombot is jelenthet, a legval√≥sz√≠n√Ľbb helysz√≠n a megidd√≥i s√≠ks√°got √∂vez√Ķ, Jeruzs√°lemt√Ķl csaknem sz√°z kilom√©terre √©szakra es√Ķ dombvid√©k.

Több mint kétszáz csatát vívtak már ebben a térségben.

Az Armageddoni csata a megidd√≥i s√≠ks√°gra √©s a k√∂zeli Esdrelon s√≠ks√°gra √∂sszpontosul majd, de d√©li ir√°nyban eg√©szen a Bocra n√©ven ismert edomita v√°rosig (√Čzsai√°s 63:1) kiterjed.

Armageddon v√∂lgye k√©t nagy gy√Ķzelem kapcs√°n √≠rta be mag√°t Izr√°el t√∂rt√©nelm√©be: 1) B√°r√°k itt aratott gy√Ķzelmet a k√°na√°niak f√∂l√∂tt (B√≠r√°k 4:15), √©s 2) Gedeon itt gy√Ķzte le a midi√°nit√°kat (B√≠r√°k 7).

Ugyanakkor Armageddon k√©t nagy trag√©dia sz√≠nhely√©√ľl is szolg√°lt: itt lelte hal√°l√°t 1) Saul a fiaival egy√ľtt (1 S√°muel 31:8), √©s 2) itt halt meg J√≥si√°s kir√°ly is (2 Kir√°lyok 23:29–30; 2 Kr√≥nik√°k 35:22).

E t√∂rt√©nelmi esem√©nyek t√ľkr√©ben Armageddon v√∂lgye Isten √©s a gonosz er√Ķk v√©gs√Ķ √∂sszecsap√°s√°nak a jelk√©p√©v√© v√°lt.

Az "Armageddon" kifejez√©s mind√∂ssze egy helyen, a Jelen√©sek 16:16-ban fordul el√Ķ:

"√Čs √∂sszegy√Ľjt√∂tt√©k a f√∂ldkereks√©g kir√°lyait arra a helyre, amelyet h√©ber√ľl Harmaged√≥nnak neveznek" (K√°roli ford√≠t√°sban: Armageddon).

Az Antikrisztushoz h√Ľ kir√°lyokr√≥l van itt sz√≥, akik √∂sszegy√Ľlnek, hogy v√©gs√Ķ csap√°st m√©rjenek Izr√°elre.

Armageddonn√°l t√∂lti ki „Isten haragos indulata bor√°nak a pohar√°t” (Jelen√©sek 16:19), √©s szenved teljes buk√°st √©s veres√©get az Antikrisztus k√∂vet√Ķivel egy√ľtt.

"Armageddon" m√°ra √°ltal√°nos √©rtelm√Ľ kifejez√©ss√© v√°lt, amely nem kiz√°r√≥lag a Megidd√≥i s√≠ks√°gon v√≠vand√≥ csat√°ra utal, hanem a vil√°g v√©g√©re √°ltal√°ban.

http://www.gotque...csata.html
#7 | nyilasfergeteg - 2015. szeptember 06. 21:34:39
kontroll88 !

Már én sem emlékszem, de Gömböc nagy vagány volt. :)

A kedvenc sorozatom volt. Hi√°ba, nagy z√∂ld vas, meg egy val√≥di kutya... H√ľmm. Nem is rossz √∂tlet am√ļgy. Venni egy m√Ľk√∂d√Ķ F√öG-ot vagy PSZH-t, berendezni √©s elvonulni az erd√Ķbe kuty√°st√ļl ha kezd√Ķdik a "fesztiv√°l". :)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.