Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Basescu: Schengen és a Dublini Egyezmény összeomlott


Ez nem viccel! Ez is volt a c√©l √©s sz√©pen araszolunk a hadi√°llapot fel√©, hogy azt√°n a sok "megvil√°gosult" m√©giscsak l√°ssa, amire most m√©g vak. Az Eur√≥pai Uni√≥ k√©t fontos int√©zm√©nye, a schengeni √∂vezet √©s a dublini egyezm√©ny √∂sszeomlott - jelentette ki Traian Basescu volt rom√°n √°llamf√Ķ szombaton a v√©dn√∂ks√©g√©vel alakult N√©pi Mozgalom P√°rt egy ifj√ļs√°gi rendezv√©ny√©n.


R√°mutatott:

a dublini egyezm√©ny m√°r nem m√Ľk√∂dik, az illeg√°lis bev√°ndorl√≥kat m√°r nem k√ľldik vissza oda, ahol bel√©ptek az uni√≥ ter√ľlet√©re.

Basescu azt mondta: eur√≥pai √°llampolg√°rk√©nt tudni szeretn√©, mit tesz az EU az√©rt, hogy ez ne folytat√≥dj√©k √≠gy a k√∂vetkez√Ķ √©vekben is.

"Rom√°nia nem volt el√©g j√≥, hogy felvegy√©k a schengeni √∂vezetbe, de Schengen egy √°tereszt√Ķ t√©rs√©gnek bizonyult, ahova b√°rki b√°rhol, b√°rhogyan bej√∂het" - m√©ltatlankodott a volt rom√°n eln√∂k. Hozz√°tette: Olaszorsz√°g, Spanyolorsz√°g √©s G√∂r√∂gorsz√°g √©vek √≥ta nem k√©pes a bev√°ndorl√≥kkal szemben alkalmazni az uni√≥s szab√°lyokat.


"Id√©n azzal szembes√ľlt√ľnk, hogy √∂sszeomlott az a k√©t pill√©r, amely megv√©dte az Eur√≥pai Uni√≥t az ellen√Ķrizetlen bev√°ndorl√°st√≥l: a dublini egyezm√©ny √©s a schengeni √∂vezet, amely nem k√©pes m√°r ell√°tni a k√ľls√Ķ hat√°rok v√©delm√©t"

- jelentette ki a rom√°n politikus.

Basescu b√≠r√°lta a bukaresti korm√°nyt, ami√©rt k√©szs√©gesnek mutatkozik bev√°ndorl√≥kat √°tvenni m√°s uni√≥s √°llamokt√≥l. Szerinte nem el√©g most sz√©tosztani a mened√©kk√©r√Ķket, mert ha Rom√°nia id√©n befogad ezer, vagy ak√°r h√©tezer mened√©kk√©r√Ķt, j√∂v√Ķre lehet, hogy m√°r 30 ezret kell befogadnia.

"Vajon mennyi ideig fogjuk a m√°s vall√°s√ļ emberek milli√≥it elosztani?

Mi az Európai Unió terve arra, hogy csökkentse ezt az emberáradatot?"

- tette fel a k√©rd√©st a volt rom√°n √°llamf√Ķ.

Rom√°ni√°ban Basescu a leghangosabb ellenz√Ķje annak, hogy az orsz√°g mened√©kk√©r√Ķket fogadjon be m√°s uni√≥s orsz√°gokt√≥l a Br√ľsszel √°ltal javasolt kv√≥ta-rendszer alapj√°n.

A volt √°llamf√Ķ kor√°bbi nyilatkozat√°t Victor Ponta szoci√°ldemokrata minisztereln√∂k demag√≥g, populista k√©ptelens√©gnek nevezte √©s lesz√∂gezte: Rom√°nia nem z√°rhatja le a hat√°rokat, hanem a t√∂bbi uni√≥s orsz√°ggal partners√©get √©s szolidarit√°st v√°llalva kell hozz√°j√°rulnia a menek√ľltv√°ls√°g megold√°s√°hoz.

MTILink

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. szeptember 06. 14:02:53
Muszlimbiztos gépkarabélyt tervezett egy amerikai fegyvergyártó

Olyan g√©pkarab√©lyt tervezett egy floridai fegyvergy√°rt√≥, amelyet nem √©rinthet meg az Iszl√°m √Āllam harcosa. A fegyverre ugyanis bibliai id√©zetet √©s a templomos lovagok keresztj√©t v√©st√©k. M√°ris kiv√°ltotta vele az amerikai muszlim csoportok haragj√°t.http://karpathir....vergyarto/


Nem √°llnak meg a lejt√Ķn a g√∂r√∂g√∂k

Alig h√°rom h√©ttel a g√∂r√∂g v√°laszt√°sok el√Ķtt m√©g semmit nem lehet l√°tni abb√≥l, hogy mely p√°rtok ir√°ny√≠thatj√°k az orsz√°got az elk√∂vetkez√Ķ √©vekben. De ami bizonyosan l√°tszik, hogy a gy√Ķztes form√°ci√≥ a kamikaze-korm√°ny szerep√©t v√°llalja.
http://mno.hu/kul...an-1302780


√Čp√ľl az orsz√°g: √ļj idegenrend√©szeti el√Ķ√°ll√≠t√≥t √©p√≠tettek a rabok R√∂szk√©n

Megny√≠lt az √ļj idegenrend√©szeti el√Ķ√°ll√≠t√≥ R√∂szk√©n. A t√°borba, ahol a regisztr√°ci√≥ zajlik, vas√°rnapra virrad√≥ √©jszak√°t√≥l folyamatosan k√≠s√©rik be az elfogott hat√°rs√©rt√Ķkethttp://444.hu/201...k-roszken/

√ērizetbe vett√©k Bukarest f√Ķpolg√°rmester√©t

Vas√°rnapra virrad√≥ √©jszaka √Ķrizetbe vett√©k Bukarestben Sorin Oprescut, a rom√°n f√Ķv√°ros f√Ķpolg√°rmester√©t, miut√°n tetten √©rt√©k, hogy egy k√∂zvet√≠t√Ķt√Ķl, egy √∂nkorm√°nyzati int√©zm√©nyvezet√Ķt√Ķl 25 ezer eur√≥ ken√Ķp√©nzt vett √°t - k√∂z√∂lte a korrupci√≥ellenes √ľgy√©szs√©g (DNA).
http://www.hirado...rmesteret/


A lengyel p√ľsp√∂ki kar eln√∂ke el√©gg√© szembe mozog az Erd√Ķ P√©ter k√©pviselte racionalit√°ssal


Minden lengyelorsz√°gi egyh√°zk√∂zs√©gnek k√©szen kell lennie az √ľld√∂z√∂ttek befogad√°s√°ra – mondta vas√°rnapi pr√©dik√°ci√≥j√°ban az eur√≥pai migr√°ci√≥s hull√°mra utalva Stanislaw Gadecki √©rsek, a lengyel p√ľsp√∂ki kar eln√∂ke a kelet-lengyelorsz√°gi Chelmn√≥ban.http://444.hu/201...alitassal/


Die Welt: √Ārtalmasak az „Eur√≥pa er√Ķd” h√≠vei

Bernard-Henry L√©vy a a Die Welt √°ltal k√∂z√∂lt √≠r√°s√°ban √ļgy l√°tja, hogy Eur√≥pa most fizeti meg a k√∂z√∂mb√∂ss√©g √°r√°t, √°m a v√°ls√°g miatt nem csak a menek√ľlt√°radat van vesz√©lyben, hanem a humanista √∂r√∂ks√©g is, ami a szem√ľnk el√Ķtt porlad sz√©t.
http://www.168ora...zaszolasok

K√∂zvesz√©lyes jogv√©delem: az AI legaliz√°ln√° a prostit√ļci√≥thttp://www.atv.hu...ostituciot

Elvette a britek kedv√©t a menek√ľltv√°ls√°g az EU-tags√°gt√≥l http://vs.hu/koze...paign=main


Kitiltatnák Orbánt Svájcból a szociáldemokraták


A sv√°jci korm√°nykoal√≠ci√≥ m√°sodik leger√Ķsebb p√°rtj√°nak, a Sv√°jci Szoci√°ldemokrata P√°rtnak az eln√∂ke k√©rte egy vas√°rnap megjelent interj√ļban, hogy az alpesi orsz√°g fagyassza be Magyarorsz√°g p√©nz√ľgyi t√°mogat√°s√°t az ottani „emberi jogi helyzet √©s a menek√ľltbotr√°ny” miatt. Christian Levrat ezenk√≠v√ľl azt javasolja a sv√°jci hat√≥s√°goknak, hogy tilts√°k meg Orb√°n Viktor magyar minisztereln√∂knek a Sv√°jcba val√≥ bel√©p√©st.http://444.hu/201...emokratak/

√úzentek: Magyarorsz√°gon √∂lik a sz√≠riai menek√ľlteket

A m√°sodik, Magyarorsz√°gr√≥l indult, mened√©k√©r√Ķket sz√°ll√≠t√≥ k√ľl√∂nvonat is meg√©rkezett Ausztri√°b√≥l M√ľnchenbe – a m√ľncheni rend√Ķrs√©g h√°romezer mened√©kk√©r√Ķ √©rkez√©s√©re sz√°m√≠t. A migr√°nsokat regisztr√°lj√°k, ell√°tj√°k, majd elsz√°ll√°solj√°k a bajor tartom√°nyi f√Ķv√°ros egyik menek√ľltk√∂zpontj√°ban. M√°s n√©met v√°rosokba is indulnak majd szerelv√©nyek. A mened√©kk√©r√Ķket az eg√©sz orsz√°gban sz√©tosztj√°k.http://mno.hu/hir...et-1303176


Radikalizálódnak a migránsok és az európai lakosság is?

Ha az elm√ļlt 24 √≥ra eur√≥pai nyilatkozatait megn√©zz√ľk, az katasztrof√°lis – jelentette ki N√≥gr√°di Gy√∂rgy biztons√°gpolitikai szak√©rt√Ķ az M1 Ma reggel c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban.
Az osztr√°kok azt mondt√°k, nyitva kell hagyni a hat√°rt, erre tegnap lez√°rt√°k. Horst Seehofer bajor minisztereln√∂k kijelentette, hogy t√∂rt√©nelmi t√©ved√©s a menek√ľlteket beengedni. A migr√°nsok hossz√ļ h√≥napokat fognak menek√ľltt√°borokban t√∂lteni N√©metorsz√°gban, pedig nem erre k√©sz√ľlnek, nem ez az elv√°r√°s. M√°rpedig am√≠g nem d√∂ntenek a st√°tuszukr√≥l, nem kaphatnak √°ll√°st. R√°ad√°sul a menek√ľlteknek legfeljebb 35 sz√°zal√©ka maradhat N√©metorsz√°gban, 65 sz√°zal√©kot kiutas√≠tanak, amib√Ķl √≥ri√°si fesz√ľlts√©gek lesznek. A probl√©ma az, hogy senki nem meri kimondani, a migr√°nsk√©rd√©sre egy √∂sszeur√≥pai v√°laszt kellene adni – magyar√°zta.http://www.hirado...kossag-is/


P√©nzbeli hozz√°j√°rul√°ssal ki lehetne v√°ltani a menek√ľltek befogad√°s√°t


Az Eur√≥pai Bizotts√°g megadn√° a v√°laszt√°si lehet√Ķs√©get a kv√≥tarendszer ellenz√Ķinek: vagy befogadj√°k a menek√ľlteket, vagy fizetnek.
http://vs.hu/koze...paign=main

YouTube Videů
#2 | Satori - 2015. szeptember 06. 17:00:33
"Az Eur√≥pai Bizotts√°g megadn√° a v√°laszt√°si lehet√Ķs√©get a kv√≥tarendszer ellenz√Ķinek: vagy befogadj√°k a menek√ľlteket, vagy fizetnek."

Milyen jo felek, nem?

Inkabb a masodik lehetoseget kellene valasztani!

Aztan felhivni Nemetorszag figyelmet arra, hogy elkezdhetik levonogatni az osszegeket abbol a penzbol, amivel meg tartoznak Magyarorszag-nak a haboru ota!
#3 | Satori - 2015. szeptember 06. 17:21:09
Traian Basescu volt √°llamf√Ķ szerint Rom√°ni√°nak el kell utas√≠tania a migr√°nsok √°tv√©tel√©t m√°s uni√≥s orsz√°gokt√≥l, mert nem lesz k√©pes integr√°lni √Ķket, ahogy a "rom√°kat sem tudta integr√°lni annyi √©vtizeden kereszt√ľl" k√∂z√∂lte a Mediafax h√≠r√ľgyn√∂ks√©g a volt eln√∂k egy telev√≠zi√≥s interj√ļj√°t id√©zve.

http://www.origo....teket.html
#4 | GERRY - 2015. szeptember 06. 18:00:11
A kancell√°r (Werner Faymann) k√∂zlem√©nye szerint ... az elm√ļlt napokban Ausztria v√©szhelyzettel szembes√ľlt, √©s t√∂bb, mint 12 ezer kritikus helyzetben l√©v√Ķ emberen kellett seg√≠teni√ľk.


Vészhelyzet.


Basescu k√©rd√©s√©re: ""Vajon mennyi ideig fogjuk a m√°s vall√°s√ļ emberek milli√≥it elosztani?" a v√°lasz.
Ne idegeskedjen ilyen elméleti kérdések miatt, mert nem a muszlimok fognak eloszlani...
:|
#5 | Satori - 2015. szeptember 06. 18:30:05
"az elm√ļlt napokban Ausztria v√©szhelyzettel szembes√ľlt, √©s t√∂bb, mint 12 ezer kritikus helyzetben l√©v√Ķ emberen kellett seg√≠teni√ľk."

Remelem, hogy valaki felvilagositja a menekulteket, hogy Ausztria fele kellene menniuk!

Azert mert akkor nem ragadnak Magyarorszag-on es ok nem rasszistak, mint a magyarok!

Kivancsi lennek ra, hogy ha lenne naluk 100-200 ezer menekult, akkor hogyan vinnyognanak!
#6 | livia - 2015. szeptember 06. 19:02:08
Jobban mint a kuty√°m vill√°ml√°skor, vagy durrogtat√°sn√°l. Ny√ľsz√≠tenek. Kirakatb√°bu az √∂sszes, a felbujt√≥ most csendben lapulva figyeli az esem√©nyeket. A lavina beindult, k√©rd√©s, van-e es√©ly az egym√°sra-mutogat√°son k√≠v√ľl a val√≥di, re√°lis megold√°sra. A helyzetelemz√Ķk nem haszontalanok, mert r√°vil√°g√≠tanak n√©h√°ny sarkos, esetleg hom√°lyos ter√ľletre, de mi a b√°bokt√≥l v√°rjuk, hogy kib√°boz√≥djanak v√©gre, √©s merj√©k v√°llalni a r√°juk b√≠zott n√©p sors√°nak jav√≠t√°s√°t, √©s a probl√©m√°s helyzet megold√°s√°t. Nem a n√©metek, nem az osztr√°kok, nem a sv√°jciak, hanem a mi probl√©m√°ink a fontosak. Magyarorsz√°g nem k√©r az idegenekb√Ķl! Nem mi h√≠vtuk √Ķket ide!
#7 | virag - 2015. szeptember 06. 20:45:42
Minden pl√©b√°nia fogadjon be egy menek√ľlt csal√°dot, h√≠vott fel a p√°pa
http://www.hirado...el-a-papa/
Embercsemp√©ssz√© v√°lna az egyh√°z, ha befogadn√° a menek√ľlteket – mondta cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Erd√Ķ P√©ter b√≠boros.
http://444.hu/201...ata-miatt/
Kaotikus egyh√°z:)
#8 | talpi - 2015. szeptember 07. 06:30:04
Bizony bizony nem befogadni beengedni sem kellene √Ķket. Rendben van hogy a korm√°ny tekint√©jes p√©nzt zsebel be ebb√∂l is de az orsz√°g √©s benne a lakoss√°g biztons√°ga azt gondolom fel√ľl ìrja ezt a k√©rd√©st. Igaz ezeknek a tetveknek az orsz√°g s benne a lakoss√°g csak bev√©teli forr√°s s annak megfelel√Ķen is kezelik. Rem√©lem hogy az els√Ķk k√∂z√∂tt kapja majd "szegre " valamelyik nagyon okos gyermek√©t vagy feles√©g√©t a "kecske tosz√≥" igazhitt√Ľ. Senkinek ne legyen affel√∂l sesem k√©ts√©ge hogy valaha is kivizsg√°lj√°k majd az "er√Ķszakot"" mondjuk sokan bem is fogj√°k annak tartani mert oly mindegy nekik kivel zyid√≥val xig√°nnyal csak ne tisztess√©ges MAGyarral legyen. Na √©s ezek a bagy magyarkod√≥k. Tal√°n abban rem√©nykednek mint eddig is hogy valamelyik arab herceg? :) akkor miben rem√©nykednek ha zsid√≥ vagy cig√°ny √°gyasai lesznek? Semmi rem√©ny a gy√≥gyul√°sukra vel√ľk sem haz√°t sem nemzetet menteni nem lehet haszontalan semmire val√≥ plussz teher mind a Nemzet test√©n akk√©nt kell is vel√ľk b√°nni. Od√©bb r√ļgni mint √ļtr√≥l a kutyaszart. Hisz annakcis annyi a haszna mint ezeknek ugatnak h√≠zelebgnek .mimindent √∂sszeszarnak √ľzekednek b√°rhol b√°rkivel √©s azt a kezet harapj√°k legjobban amelyik lakhelyet √©s enni adott nekik. Ez van csak gondolkodjatok re√°lisan. Ezek gondolj√°tok megfogj√°k a "bet√∂r√Ķt" a nagy szarr "farok cs√≥c√°lva kezet nyalva kerengenek k√∂r√ľl√∂tte hiszen mediterr√°n √©rdekess√©g lehet valami Sz√≠r herceg vahy fels√Ķ kaszt beli"kivel meg lehet √∂regedni" na persze egy k√©t k√≥sza numeroun√≥ majd l√°bt√≥rl√©s √©s egy j√≥ nagy r√ļg√°s de nem is √©rdemelnek m√°st..
#9 | spartakusz - 2015. szeptember 07. 07:32:04
szevasztok!

Az el√Ķre vizion√°lt le√≠r√°s√°t, √ļgy tudom zsid√≥nak el kell fogadnom, mert √©n is √ļgy l√°tom - megfog t√∂rt√©nni ha engedj√ľk!

olvass√°tok el:

itt:

https://internetf...ny-europa/

sz√≥val - √∂sszekeveri folyamatosan a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ vall√°s√ļ - hit√Ľ - m√°s - m√°s kult√ļr√°j√ļ n√©peket - nemzeteket! Amikor pont az ellenkez√Ķj√©t kell tenni - mindenkit r√° er√Ķltetni arra, hogy menjen vissza oda ahonn√©t j√∂tt √©s ezt kell seg√≠teni - el√Ķseg√≠teni, hogy musz√°j legyen neki vissza mennie!

Hogyan ER√ēVEL - √©s szint√©n er√Ķvel ott a rendet fenn tartani azokkal szemben akik b√Ľn√∂z√Ķk - akiknek tev√©kenys√©ge miatt kellett elmenek√ľlnie - ezek a k√∂zvetlen gyilkoss√°gok √©s a k√∂zvetett gyilkoss√°gok ami az ellehetetlens√©gben nyilv√°nultak meg - lak√≥ k√∂rnyezet√©t kirabolva!

A ki rablóval ezt nem lehet véghez vinni - akik a jelenlegi hatalom bitorlok pillérei - akkor kivel és hogyan?

N√©pek fiai √©s l√°nyai mindenhol a vezet√Ķitek azok - a jelenlegi vezet√Ķitek azok akik rabszolga sorsba tartanak √©s m√©g m√©lyebbre tasz√≠tanak √©s puszt√≠tanak bennetek - fogjatok √∂ssze - egym√°st seg√≠ts√©tek - j√≥ h√≠r, hogy minden nap t√∂bb √©s t√∂bb - n√∂vekszik azok sz√°ma akik ezt felismerve tev√Ķlegesen is tesznek ennek megval√≥s√≠t√°s√°ban!

K√∂sz√∂net √©s h√°la √©rte nekik . mert ezek val√≥ban az-emberis√©g fenn marad√°s√°√©rt k√ľzdenek!

M√°r √©rezhet√Ķen nagy hat√°ssal - mert a puszt√≠t√≥ tervei m√°r nem √ļgy mennek ahogy eltervezte - a migr√°ns projekt√©t az utols√≥ el√Ķtti, mert az √∂sszekever√©s ut√°n az alv√≥ √ľgyn√∂keiket felhaszn√°lva hangad√≥nak usz√≠t√≥nak tettre fogja buzd√≠tani a tudatlan bev√°ndorol√≥kat mindenhol az a harca az utols√≥ ha siker√ľl neki... ez eszk√∂z neki mint a p√©nz terv√©nek megval√≥s√≠t√°s√°ban -sz√≥val befejezve: egysz√≥val minden sz√≥ felvil√°gos√≠t√≥ a "menek√ľltek - bev√°ndorlok, tudatlan h√≥d√≠t√≥k - eszk√∂zei, - " meg stb. b√°rminek mondhatjuk √Ķket GYENG√ćTI A PUSZT√ćT√ď H√ďD√ćT√ď, ir√°ny√≠t√≥t - √©s a v√©g√©n olyan lesz mint a m√©reg full√°nk n√©lk√ľli dar√°zs - hat√°stalan!

√ļgy lesz! id. Kiss L√°szl√≥

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.