Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A menek√ľlt-inv√°zi√≥ Nagy Izrael el√Ķk√©sz√≠t√©se


J√≥, j√≥, az√©rt nem k√©k ennyire hiszt√©ri√°zni! Persze, meg vasorr√ļ b√°b√°k, √©s mesebeli l√©nyek, nem? Zsid√≥? Hol l√°ttatok ti zsid√≥t, egy√°ltal√°n? H√ľlyes√©g! Na, a zuluk, azok igen. Azok akarnak Zuluf√∂ldet az √Čjszakai Sarkon.
Nagy Izrael, az emberi min√Ķs√©g gy√Ľl√∂let√©nek f√∂ldje, a s√°t√°n leend√Ķ otthona

T√∂bb √≠r√°sunkban hangs√ļlyoztuk, hogy a menek√ľlt√°radatot cionista h√°tt√©rhatalmi er√Ķk ir√°ny√≠tj√°k. El√©g megn√©zni a zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ szak√©rt√Ķkkel kit√∂m√∂tt jogv√©d√Ķ szervezeteket, akik p√©nzzel, √©lelemmel √©s ruh√°kkal l√°tj√°k el a be√∂z√∂nl√Ķket. √ēk a jogokra hivatkoznak, a h√°tt√©rben viszont sokkal s√∂t√©tebb tervek lappanganak, melyeket a zsid√≥s√°gnak a szabadk√Ķm√Ľvess√©ggel √∂sszefon√≥dott r√©tege pr√≥b√°l megval√≥s√≠tani.

Utalunk itt a cionista vil√°guralmi t√∂rekv√©sekre, melyek a Cion b√∂lcseinek jegyz√Ķk√∂nyveiben vannak megfogalmazva. Ezek k√∂z√∂tt l√©tezik egy terv, mely a zsid√≥ vil√°gbirodalmat k√©sz√≠ti el√Ķ k√ľl√∂nb√∂z√Ķ fokozatokon kereszt√ľl.

Ennek els√Ķ r√©sze a zsid√≥ √°llam l√©trehoz√°sa. Ez m√°r egy j√≥ ideje megt√∂rt√©nt. Izrael a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°n komoly vil√°gpolitikai t√©nyez√Ķv√© n√Ķtte ki mag√°t amerikai h√°tt√©rt√°mogat√°ssal.

A terv m√°sodik foka a Nagy Izrael l√©trehoz√°sa, √©s ez az, ami jelen helyzetben a legaktu√°lisabb. Nagy Izrael az Eufr√°teszt√Ķl a N√≠lusig terjedne, ez a ter√ľlet mag√°ba foglaln√° a jelenlegi Izraelt, Sz√≠ri√°t, Egyiptomot √©s Irak egy r√©sz√©t. M√°s sz√≥val a K√∂zel-Kelet fel√©t elfoglaln√°. √Črdekes m√≥don pont ezekb√Ķl az orsz√°gokb√≥l √©rkezik a legt√∂bb bev√°ndorl√≥ Eur√≥p√°ba. Ezek az orsz√°gok viszonylag j√≥ gazdas√°ggal √©s term√©szeti er√Ķforr√°sokkal rendelkeztek, p√©ld√°ul olajjal. Az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok Izrael k√©r√©s√©re pontosan ez√©rt itt robbantott ki h√°bor√ļkat √©s lehetetlen√≠tette el az √©letet. Mivel az eml√≠tett orsz√°gok ter√ľleteit az elj√∂vend√Ķ Nagy Izraelben zsid√≥knak kell, hogy lakjanak, √≠gy az ottani lakoss√°got fel kell sz√°molni. A h√°bor√ļk √°ltal romba d√∂nt√∂tt orsz√°gok lassan ki√ľr√ľlnek. Akik m√©gis maradnak, azokat a szint√©n zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s alatt l√©v√Ķ ISIS – (ellen-iszl√°m/ellen-√°llam) terrorszervezete irtja ki, megteremtve ezzel az √©letteret a zsid√≥k sz√°m√°ra. Mivel ilyen nagy sz√°mban m√©g sosem √©rkeztek bev√°ndorl√≥k Eur√≥p√°ba a K√∂zel-Keletr√Ķl, √≠gy joggal mondhatjuk, hogy Izrael elkezdte megteremteni mag√°nak az √©letteret √©s munk√°lkodik egy nagyobb √°llam l√©trehoz√°s√°n.

Mire ezt megval√≥s√≠tj√°k, addigra Eur√≥pa tele lesz idegen n√©pekkel. A liber√°lis jogv√©d√Ķk cionista gazd√°ik parancs√°ra folyamatosan pr√≥b√°lj√°k elfogadtatni az idegeneket. Vel√ľk val√≥ kevered√©sre illetve a kult√ļr√°k √∂sszeolvaszt√°s√°ra √∂szt√∂n√∂znek. Ezzel legyeng√≠tik √©s megsemmis√≠tik az √Ķshonos eur√≥pai rasszt. Min√Ķs√©gtelen, √∂ntudatlan v√©gl√©nyeket termelnek ki, akiket a zsid√≥k hercege egyszer√Ľen tud ir√°ny√≠tani, illetve rabszolg√°nak haszn√°lni. Sajnos nyugaton ez m√°r megval√≥sult. Most Kelet-Eur√≥p√°t is megpr√≥b√°lj√°k multikultur√°lis olvaszt√≥t√©gelly√© v√°ltoztatni. Ha Eur√≥pa elbukik, onnant√≥l m√°r nagyon k√∂nny√Ľ a zsid√≥ vil√°gbirodalom megval√≥s√≠t√°sa. Birodalmuk az eur√≥pai ember kiirt√°s√°val j√°r, √©s a k√°osz torz vil√°ga szab√°lyainak √©rv√©nyes√≠t√©s√©vel.

Nem engedhetj√ľk, hogy megval√≥s√≠ts√°k! Eur√≥pa fiainak minden eszk√∂zzel fel kell l√©pni√ľk a zsid√≥ vil√°guralmi t√∂rekv√©sek ellen! Eur√≥p√°ban mi fogjuk √©rv√©nyes√≠teni akaratunkat, mely helyre√°ll√≠tja a rendet √©s el√Ľzi a h√≥d√≠t√≥kat.

Varga-Vikerny√©s S√°ndor — NemzetiArcvonal.net

HozzŠszůlŠsok


#11 | ARMOGUR - 2015. szeptember 08. 11:10:15
A fenti r√∂vid bej√°tsz√°sban egy√©telm√Ľen a nyaklev√°g√°st mutatja ez a fizetett f√©reg.
√ögy t√Ľnik k√∂z√∂lt√©k is vel√ľk, hogy mi lesz a feladatuk. A zsid√≥ ingyen nem osztogatja a t√Ķl√ľnk lopott p√©nz√©t.

V√©g√ľl is az arabok a zsid√≥kkal "f√©ltestv√©rek"! N√©mi baksis√©rt b√°rmit el tudnak vel√ľk v√©geztetni.

Megint ugyanaz a módszer, a nincstelen tömegekkel végeztetik el a piszkos munkát, likvidáltatják az utukba állókat, vagyis most éppen minket.
A kommunist√°kat is "legy√°rtott√°k" az ipari m√°gn√°sok, azt√°n hamisan sugalmazt√°k r√©sz√ľkre, hogy a nemess√©g a kifoszt√≥juk √©s p√©nzelt√©k a forradalmakat. A tudatlan t√∂meg √∂ner√Ķb√Ķl soha nem lett volna k√©pes erre.

Az ISIS vezet√Ķje Al-Bagdadi, m√°sik nev√©n Eliot Simon , izraeli √°llampolg√°r, moszad √ľgyn√∂k.

Minden d√∂nt√©shoz√≥ pozici√≥ban zsid√≥ √ľgyn√∂k, vagy fizetett √°rul√≥ √ľl. A migr√°ci√≥s √ľgyben ez√©rt csak l√°tszat int√©zked√©s fog t√∂rt√©nni.
#12 | Perje - 2015. szeptember 08. 22:04:52
Titokban adtak magyar √°llampolg√°rs√°got ezer keleti csal√°dnak.
Na,vazze! Ilyen is van n√°lunk?
http://propeller....zer-keleti

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.