Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Holobiznisz; megérte-e anyagilag a népirtás?


A zsid√≥ p√∂nty√∂gi m√°r...de nem az a l√©nyeg itt is mit hazudik √∂ssze, hanem azt, hogy gondolat-k√∂zeliv√© akarj√°k tenni, hogy biza "n√©pirt√°s" ideje van √©s ez most nem a "kinek √©ri meg" kateg√≥ria, hanem sz√ľks√©gszer√Ľs√©g. Az egyik legf√Ķbb v√°d a zsid√≥k ellen – m√°r azon t√ļl, hogy √Ķk ir√°ny√≠tj√°k a vil√°ggazdas√°got √©s √ļgy √°ltal√°ban a vil√°got – az, hogy √ľzletet csin√°lnak m√©g a Holokausztb√≥l is. Ezt h√≠vj√°k „holobiznisznek” sz√©ls√Ķjobbos k√∂r√∂kben. A Vigy√°z√≥ blog ut√°naj√°rt, ki nyert 6 milli√≥ zsid√≥ kirabl√°s√°n √©s kiirt√°s√°n.

A blog sz√°m√≠t√°sai szerint nem a zsid√≥k. A legt√∂bbet a n√©metek kasz√°ltak, ut√°nuk pedig a kelet-eur√≥pai orsz√°gok k√∂vetkeznek a ranglist√°n. Az 1934. √©s 1945. k√∂z√∂tt elrabolt n√©met zsid√≥ vagyon – melynek egy r√©sz√©t „v√°lts√°gd√≠jk√©nt” fizetett√©k ki az orsz√°gb√≥l menek√ľl√Ķkkel, m√°s r√©sz√©t a deport√°l√°sokkor kellett beszolg√°ltatni, vagy a koncentr√°ci√≥s t√°borokban kobozt√°k el – mai √©rt√©k√©n sz√°m√≠tva legal√°bb 240 milli√°rd doll√°rt √©r. Ennek kevesebb, mint 15 sz√°zal√©k√°t fizette vissza a n√©met √°llam eddig k√°rp√≥tl√°s form√°j√°ban.

A Vigy√°z√≥ blog √°ltal hivatkozott kutat√°sb√≥l kider√ľl, hogy a h√°bor√ļs k√∂lts√©gek legal√°bb 30 sz√°zal√©k√°t a zsid√≥kt√≥l elrabolt javakb√≥l finansz√≠rozt√°k, de jutott bel√Ķle az 1940-es √©vek gazdas√°gi fellend√ľl√©s√©nek beind√≠t√°s√°hoz is forr√°s. √ćgy val√≥j√°ban a k√°rp√≥tl√°st abb√≥l a nyeres√©gb√Ķl fizetik, amit a r√©szben a zsid√≥k vagyon√°b√≥l fellend√≠tett n√©met gazdas√°g termel. „Ez a val√≥di holokauszt√ľzlet, ami ma sem z√°rult le. – sz√∂gezi le a Vigy√°z√≥ blog.

A elrabolt vagyon m√°sik r√©sz√©t m√Ľt√°rgyak √©s judaik√°k alkott√°k, melyek jelent√Ķs r√©sze sosem ker√ľlt vissza jogos tulajdonosaihoz. Szinte minden √©rintett orsz√°g, s√Ķt az Egyes√ľlt √Āllamok gal√©ri√°iban √©s m√Ľgy√Ľjtem√©nyeiben is tal√°lunk bel√Ķle darabokat. Az elrabolt vagy megsemmis√≠tett szakr√°lis t√°rgyak √©rt√©ke felbecs√ľlhetetlen √©s a nyomuk is nehezebben k√∂vethet√Ķ, √°m nemr√©giben 103 magyarorsz√°gi T√≥ra tekercset tal√°lt az EMIH a Nyizsnyij Novgorodi lev√©lt√°rban.

A kelet-eur√≥pai orsz√°gokban a k√°rp√≥tl√°sk√©nt visszafizetett √∂sszeg az elvett vagyon √©rt√©k√©nek 5 sz√°zal√©k√°t sem teszi ki. Ha ez biznisz, akkor nagyon rossz biznisz. M√°rpedig a sz√©ls√Ķjobbos sztereot√≠pi√°k szerint a zsid√≥k olyat nem csin√°lnak.

Munkatársunktól
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kincses - 2015. szeptember 07. 12:29:01
A blog nagyon gyenge strat√©ga, matekes √©s emberismer√Ķ.s_*_huha itt van egy kis val√≥ vil√°g: https://www.youtu...GdcQMaLinE
#2 | Szalonna - 2015. szeptember 07. 15:45:29
√Čs rotschild√©k meg rockefeller√©k mi√©rt maradtak ki a sz√°m√≠t√°sb√≥l? Amikor az amerikai zsid√≥knak volt a legnagyobb √©rdeke hogy a keletr√Ķl √©rkez√Ķ zsid√≥kat t√°borokba z√°rj√°k, mert gazdas√°gilag √ļtban voltak nekik.
#3 | keepfargo - 2015. szeptember 07. 18:24:50
A cikk tényként kezeli azt a - ma már közszájon forgó, de máig nem igazolt - feltevést, hogy 6 millió zsidót irtottak volna ki a németek. Na, ennyire lehet komolyan venni azt is, amit a továbbiakban spekulálgat.

Aprop√≥ rablott vagyon, a zsid√≥kt√≥l elrabolt vagyonok h√°ny sz√°zal√©ka volt - vagy lehetett - rablott vagyon ( vagy eb√ľl szerzett j√≥sz√°g, ami azt√°n eb√ľl is veszett el ) ?
Erröl, ugye, nem illik spekulálni...

Azt√°n m√©g agy apr√≥(p√≥)s√°g: akik a Don-kanyarban vesz√≠tett√©k el legf√∂bb vagyonukat, az √©let√ľket, vagy a m√°lenkij robotb√≥l csak 15 √©v ut√°n vagy sosem t√©rtek haza, azoknak a csal√°dja milyen k√°rp√≥tl√°st kapott?
Erröl sem illik beszélni, ugye?

Pedig a koncentr√°ci√≥s t√°borokban a t√ļl√©l√©s es√©lye, legal√°bbis amig nem bomb√°zt√°k t√∂nkre m√©g a n√©met √©lelmiszerell√°t√°st is, nagyobb volt, mint a Don-kanyarban, vagy a Gul√°gon. Hol volt az orosz f√∂ldre elhurcoltaknak kult√ļrh√°z, meg uszoda? √Ālmukban. Auschwitz.-ban azonban volt mindkett√∂b√∂l - csak persze a turist√°knak nem mutatj√°k.
David Cole-nak megmutatt√°k; tal√°n mert kip√°val a fej√©n √©s amerikai angolt besz√©lve jelent meg kamer√°val egy√ľtt. M√©g a t√°bor igazgat√≥j√°t is sz√≥ra b√≠rhatta. Meg is lett a jutalma: az igazgat√≥ tiz percen bel√ľl elvesztette a fonalat, nem tudta hogy mit hazudott az els√∂ √∂t percben. Napi egy "g√°zos√≠t√°sr√≥l" besz√©l, azt√°n amikor Cole bebizony√≠tja, hogy az nem lehetett el√©g, akkor m√°r k√©t "g√°zos√≠t√°s" zajlott naponta. (Annak, aki ezt beveszi..)

Sz√≥val √©rdekes egy t√©ma ez. K√°r, hogy kevesen vannak olyanok, mint David Cole, de annak az√©rt √∂r√ľlj√ľnk, hogy a filmjei megtekinthet√∂k a YouTube-on. Ma m√©g ! Egy id√∂ben magyar sz√∂vege is volt, azt√°n levett√©k, azt√°n megint visszatett√©k, azt√°n m√°r nem n√©ztem. Minek? Egyszer el√©g megn√©zni; az ember √∂r√∂kre kij√≥zanodik.
#4 | mormota1968 - 2015. szeptember 08. 05:58:58
√Čs melyik zsid√≥ is dolgozott meg a vagyon√°√©rt √©s kikt√Ķl is csalt√°k ki ezeket a p√©nzeket? √Čn √ļgy tudom, hogy a k√©t vil√°gh√°bor√ļ el√Ķtt √©s k√∂z√∂tt mind√∂sszesen a zsid√≥s√°g 2%-a volt k√©tkezi munk√°s. Akik val√≥ban fizikai munk√°val kerest√©k meg a napi betev√Ķt. A t√∂bbi meg a buta g√≥jokon √©l√Ķsk√∂d√∂tt, uzsor√°skodott. Luzs√©nszky Alfonz is le√≠rja "A zsid√≥ n√©p b√Ľnei-ben" hogyan is tett szert hatalmas vagyonokra a zsid√≥s√°g t√∂rt√©nelmi megjelen√©s√ľk √≥ta. √Čn tudok egy nagyszer√Ľ helyet a vil√°g zsid√≥s√°ga sz√°m√°ra, de akkor gy√Ľlj√∂n oda az √∂sszes √©s ne csak kamuzzanak a zsid√≥
nemzeti otthon megteremt√©s√©vel. M√©g f√©lni√ľk sem kellene, hisz m√©ly √°rkokkal √©s magas betonfalakkal v√©dett az eg√©sz ter√ľlet. G√°za volna az igazi zsid√≥ nemzeti otthon a sz√°mukra. De onn√©t azt√°n t√∂bb√© se be, se ki!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.