Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter


Na a zsidó gaz falovat cserél. Nekem nagyon viszket már! Asszony mondja, hamarosan jönnek értem zubbonnyal. Mondok: már épp itt az ideje, ha kényszer, ha katonai...teljesen mindegy. Lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter - közölte Kormányzati Információs Központ hétfõn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint hétfõn ülésezett a kormány nemzetbiztonsági kabinetje, ahol áttekintették az illegális bevándorlással kapcsolatos helyzetet, ezen belül beszámolót hallgattak meg a magyar-szerb határon épülõ ideiglenes biztonsági határzár készültségi állapotáról.
FotĂł: Barakonyi Szabolcs

A kabinet ülését követõen Hende Csaba honvédelmi miniszter benyújtotta lemondását a miniszterelnöknek, amelyet Orbán Viktor elfogadott. A kormányfõ ezek után felkérte Simicskó Istvánt a honvédelmi miniszteri feladatok ellátására. Simicskó 2010-ben Hende riválisaként indult a miniszteri posztért, de akkor Orbán végül Hende mellett döntött. Kárpótlásként Simicskó egy darabig államtitkár volt a HM-nél, de két dudás valószínûleg nem fért meg egy csárdában, ezért távozott onnan. Most az EMMI sportügyi államtitkári pozícióját cseréli a miniszterségre.
Nem számítottak rá

HendĂ©hez közzel állĂł fideszes Ă©s minisztĂ©riumi forrásaink azt állĂ­tják, teljes meglepetĂ©skĂ©nt Ă©rte õket a bejelentĂ©st, egyelõre ezekben a körökben sem tudják, mi a lemondás pontos oka. Igaz, Hende lecserĂ©lĂ©se korábban többször felmerĂĽlt már – 2012-ben Ă©s a 2014-es választások körĂĽl is –, de a mostani idõzĂ­tĂ©s meglepõ, mert a miniszter fontos feladatokat kapott a határra Ă©rkezõ menekĂĽltáradat kezelĂ©sĂ©ben. MĂşlt hĂ©ten ott volt a honvĂ©delmi Ă©s nemzetvĂ©delmi bizottságának összevont ĂĽlĂ©sĂ©n, tájĂ©koztatott a hadsereg lehetsĂ©ges alkalmazásárĂłl, Ă©s válaszolt felmerĂĽlõ kĂ©rdĂ©sekre a kerĂ­tĂ©sĂ©pĂ­tĂ©ssel Ă©s a menekĂĽltkĂ©rdĂ©ssel kapcsolatos Ăşj törvĂ©nymĂłdosĂ­tással kapcsolatban.

Amint új információnk lesz a miniszter lemondásáról, frissítjük a cikket.
Link

Hozzászólások


#51 | talpi - 2015. szeptember 09. 22:39:12
Ă•smagyar!
jelen "helyzetemben gondolkodva" semmi másra nem tudok gondolni, mint arra, semmi nem az aminek látszik"
Nagyon sokat elmélkedtem miért történik ez s pont velem? Maga a dolog, csak sejtés szinten,de bennem v olt, míg nem beszéltem valakivel, ki csak annyit mondott" Talpi, mert ezzel tudnak rajtad a legnagyobbat ütni". Igaza volt. Nevet nem mondok, tudja az kirõl szó van.Nos, akkor fésüljük csak össze, mirõl is van szó. A s/how/o elindult. Keresni kell gyenge pontokat, amivel, vagy amilyen módon a potenciálisnak mondható még valamire képes egyedeket ki lehet iktatni! Ugye, hogy ugye. Adjunk nekik elfoglaltságot, hogy ne tudjanak teljesen a meglévõ gondokra koncentrálni, ne tudjanak szervezni, vagy netán oda figyelni a történésekre.
Imre nem volt itthon, jano, kissé odébb van, teszi a dolgát, s van méh néhány, de tényleg számításba vehetõ ember. Erre mi történik? Egyik napról a másikra a társam, gyermekestõl eltûnik. Rendõrség ugyan, ma, és csak most. eddig mi a faxt csináltak. Ma már volt meghallgatás, sõtt gyámügy is, persze, mindenki a teljes igazat mondta,m a gyermekjólétis is, na me nem. mert tényleg, arról nem is beszélve, hogy együtt buszoztunk, csak Õ valahogy lemaradt, mert valakivel"találkozott" elõtte, :) szem nem marad szárazon. Szóval édes kérem szépen, ha a magát nemzeti gondolkodónak mondó, mindebbõl nem következteti ki, hogy "eszköz" a hatalom kezében és erre akár gyermeke élete árán is ráveszik, akkor én nagyon sajnálom. Nem kell semmit tenni, csak "hinni", hinni abban, hogy majd a "hat-alom" negoldja és "i-gazságot" hirdet. Aha, és ha nem? akkor mi a retek van. ?Tovább folyik a herce-hurca. Igaz, idõ nincs, mert tényleg, de ha bele gondolsz. akkor miért éskinek is éri meg. A folyamatos presszió alatt tartás, a családon belül, a megoldás keresése helyett a "végzetes" döntésre való rábírás, majd esetleg, egy-egy könny, a szem sarkában, ha mégis embernek érzed magad, mert a másik, annak ellenére, hogy szarul cselekedtél a nemzeted árulod, mégis kedvesen szól hozzád. Holott magad is tudod, "bûnöd zsoldja a halál"
Mégis megy a "prés" ellened" hangoztatva, "igazad van, tedd-tedd". Viszont, megszövegezik neked mit kell mondanod, majd felolvastatják veled, s észre sem veszed, "hamis papír fecnit, gyermeked halálát tartod kezedben"., Mintsem azt sem veszed észre, hogy a döntésed, valójában nem is a tied, ezt neked csak "eljátsznod kell.Kecsegtetnek munka alkalommal, és hamisan vezetnek. Semmi gond, Tudod, a gyermek, mint mi magunk egyszer felnõ/remélem szerencsés lesz/ és akkor lesz ám sírás-rívás, fogaknak csikorgatása, ha majd Õ számon kér. Mit fogsz neki mondani? Körültekintõ voltál, érte és érette harcoltál,?vagy, vagy beismerd eszköze voltál egy hatalmas szarkeverésnek, amibe jó esetben a "paraszt szerepe volt a Tied", mert tiszt, sosem lehetsz ebben a játszmában. Sem Te, sem én, sem senki, akinek esze van, fõleg.
tehát, mit kell tenni, hogy két nappal tovább él/nem mindegy milyen mód és áron/ árulj el mindent és mindenkit, add fel korábbi elveid, vidd áldozó oltárra gyermeked és élhetsz még keveset. Tudod, ilyen áron, akkor inkább a a halál, de becsülettel, mint packázzanak velem, lássák kínlódásom, vegyen rajtam erõszakot, akár Kicsinyem rablása útján, akár társam eltérítésével.
A gyerek nem hazudik, tudja, ki mennyire szereti és tépi húsod, szaggatja ruhád, mert érez és õszinte. No, ki kíván gyerek lenni? Tépni nemzete húsát, szaggatni, még megmaradt ruháját, de annak mégis új értelmet adni, életének. Mert ugye, építeni csak tényleg úgy lehet, "ha elõtte valamit lerombolunk". Nos, én leromboltam, hogy építhessek és Te-Ti? Lehet kezdeni, elsõ, mint korábban írtam, "meditáció". Ott majd kiderül "tényleg én és még mások hazudtunk nektek", vagy netán a kedves "család" mondjuk, Gáspár-Menyhért-Boldizsár, mert ugye Õk nagy királyok voltak, s ma is ezzel a névvel szentelnek házakat. Azt mondom legyen inkább László-Imre és Ferenc, de ne az elõbbiek.
Akkor kell a Haza, vagy sem? Gondolkodjunk "béláim"
#52 | osmagyar - 2015. szeptember 10. 10:43:33
Az elõzõ hosszabb írásomból kimaradt, hogy akkor hiszem el a jó irányú változást, ha majd felelõsségre kezdik vonni az összes, még élõ politikust pártállástól függetlenül a tevékenysége miatt és elszámoltatják az utolsó fillérig. Igazából az is elég, ha megjön rájuk a kilövési engedély.
#53 | postaimre - 2015. szeptember 10. 11:23:22
Õsmagyar, látom nem érted! Ha akkor kezded el "hinni"...akkor már ne tedd, mert akkor már tudnod kék. De megkérdem: ki vonja felelõss-égre? Az egész banda benne van és az orbán-szint csak a kesztyûbáb, rótschild sem a vége...a teljes rendszer el van baxva. Mindenki felelõs már most és mindenért, ki a maga szintjén.
#54 | osmagyar - 2015. szeptember 10. 11:54:35
A kérdésedre a válasz a hozzászólásom utolsó mondata.
#55 | postaimre - 2015. szeptember 10. 14:56:00
Ösmagyar, nem "lövészeken" múlik ez már rég. Ide emberek kellenek, vezetõk, gondolkodók. Nem engedik elfajulni a helyzetet, laikusokat meg pláne nem engednek a dógok közelébe. itt, ahogy mi vagyunk a "profik", itt úgy látom ennyi a szint, ez a nívó és ezt ma már képes vagyok belátni. Ez a plafon. Ezt helyettünk nem teheti más, és amit megtehetünk, közben nem tesszük, mikor arról ábrándozunk, amit nem tehetünk meg....balgaság. Én is "vágyom" a likvidálásukra. A "puszta tudata" a létüknek már nem csak irritál, hanem kizárólagossá teszi az életbe vetett minden optimizmusomat...de több dolgok vannak Földön és égben....
#56 | talpi - 2015. szeptember 10. 17:59:51
Valahogy úgy kell azért "lövész" de abból a lehetõ legjobbak merr drága roppant drága a lõszer legalábbis az elsõ néhány darab. :)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.