Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kertész Imre Európa gyerekes és öngyilkos liberalizmusáról ír a menekültek kapcsán


Azt a zsidó szabadkõmûves pofátlan mindenkit! Európa gyerekes és öngyilkos liberalizmusáról ír Kertész Imre A végsõ kocsma címû könyvében, amelybõl a svéd Friatider címû lap idézett vasárnap, írta a Magyar Idõk hétfõi számában.

A lap szerint az irodalmi Nobel-díjas író könyvében éles hangon bírálja a kontinens gyakorlatát, amely az európai kultúrát muszlim kultúrával akarja helyettesíteni, és hagyja, hogy lakosságát a harmadik világ országaiból történõ tömeges bevándorlás kicserélje.

“EurĂłpa, gyerekes Ă©s öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik. EurĂłpa alkotta meg Hitlert, Ă©s Hitler után a kontinensnek nincsenek Ă©rvei: a kapuit szĂ©lesre tárja az iszlám elõtt, nem mernek többĂ© beszĂ©lni fajrĂłl Ă©s vallásrĂłl, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal Ă©s vallásokkal szembeni gyĂ»lölet nyelvĂ©t ismeri” – Ă­rja a Magyar Idõk szerint KertĂ©sz Imre a könyvben.

A lap szerint az Ă­rĂł azt Ă­rja: “BeszĂ©lnĂ©k arrĂłl, hogy a muzulmánok elárasztják, megszállják Ă©s elpusztĂ­tják EurĂłpát, Ă©s hogy az eurĂłpaiak hogyan viszonyulnak mindehhez, az öngyilkos liberalizmussal Ă©s a buta demokráciával. (…) Mindig ugyanĂşgy vĂ©gzõdik: a civilizáciĂł elĂ©ri az Ă©rettsĂ©g bizonyos fokát, ahol már nemcsak hogy nem kĂ©pes megvĂ©deni önmagát, hanem látszĂłlag Ă©rthetetlen mĂłdon a saját ellensĂ©gĂ©t imádja”.
Link

Hozzászólások


#1 | lucuska - 2015. szeptember 07. 20:34:47
Na ? Kertész "úr" megvilágosodott ? Vagy megbolondult?
#2 | postaimre - 2015. szeptember 07. 20:47:32
Nyomorult féregnek nevezték az olasz kormányfõt

Nyomorult féregnek nevezte az olasz kormányfõt Matteo Salvini, az ellenzéki Északi Liga vezetõje hétfõn, miután Matteo Renzi különbséget tett a bevándorlókat befogadó "emberek" és az õket elutasító "bestiák" között.

Matteo Salvini egy olasz televíziónak azt mondta, hogy a kormányfõ kijelentései megsértették a "szabályokat és biztonságot" követelõ olaszok többségét. Az Északi Liga vezetõje hozzátette, hogy pártja támogatja a háború elõl menekülõk befogadását, de kitoloncolná Olaszországból mindazokat, akik nem háborús országból érkeztek.http://www.atv.hu...kormanyfot
#3 | livia - 2015. szeptember 07. 21:36:07
A könyvét se olvastam el, mert amikor nobel-díjat nyert még örültem is, de mióta megváltozott a világ, mármint észrevettem, utána már még se olvastam el.. Nos, õ már nem éri meg, hogy lefejezéssel végezze. Kár!
#4 | livia - 2015. szeptember 07. 21:45:07
Nagy a káosz! Szerintem a túlélõk is már behúzott farokkal tárgyalják az esélyüket.. Miért? Mit hittek? Valszeg elszámították magukat, no, van még egy két hülye, aki még mindig lengeti az üdvözlõt, pedig már pá van. Remélem, legalábbis.
#5 | Satori - 2015. szeptember 08. 00:48:58
"Na ? Kertész "úr" megvilágosodott ? Vagy megbolondult?"

Elkepzelhetoen, mindketto megtortent vele. :)
#6 | talpi - 2015. szeptember 08. 06:21:52
Tehát világos hogy hülye na szt kitárgyaltuk
:)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.