Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szemit√°k.Eltitkolt m√ļlt.


Harcunk a szemita arab-zsid√≥ fajok ellen nem most kezd√Ķd√∂tt, hanem sok ezer √©vvel ezel√Ķtt.

Szemit√°k.Eltitkolt m√ļlt.K√ľzdelem a nom√°d √©letform√°j√ļ szemit√°kkal.
magyar.rajtmester...age_id=133

Mindenki sz√°m√°ra aj√°nlom elolvasni az eg√©sz √≠r√°st, sok mindenre v√°laszt ad, p√©ld√°ul a szemita elnevez√©sre is, ami nem No√© egyik fi√°nak S√©mnek a nev√©b√Ķl ered.

Iskol√°soknak k√ľl√∂n√∂sen aj√°nlan√°m elolvas√°s√°t, b√°r n√©ha el√©g neh√©z k√∂vetni a √≠r√≥ gondolatmenet√©t. A l√©nyeg, amit mi m√°r tudunk √©s a zsid√≥k is tiszt√°ban vannak vele, hogy a F√∂ld leg√Ķsibb n√©pe √©s legels√Ķ faja a magyar, illetve el√Ķdn√©peik, akik sok ezer √©ve vannak jelen a F√∂ld valamennyi f√∂ldr√©sz√©n √©s egyes szigetein.

Most csak az √≠r√°s elej√©b√Ķl id√©zn√©k, de v√©gig olvasva egyes sorokr√≥l a cig√°nys√°g is azonnal be fog ugrani sokaknak, mint s√©mi t√≠pus√ļ vagy eredet√Ľ n√©p, ugyanis 4000 √©v √≥ta semmit se v√°ltoztak. M√°r akkor is m√°sok kirabl√°s√°b√≥l, lop√°sb√≥l √©ltek √©s meg√∂ltek, akit csak tudtak.
M√©g j√≥, hogy ma m√°r nem mindegyik√ľk ilyen.

A szemiták eredete és népi kiléte.

A szemit√°knak nevezett n√©pek els√Ķ nagyobb k√∂tel√©kei a Kr.e II-III √©vezred fordul√≥j√°n jelentek meg a magyar nyelv√Ľ n√©pek keleti hat√°r√°n√°l, a
Tigris foly√≥ vonal√°n√°l. Valahonnan Nagy-√Āzsia belsej√©b√Ķl j√∂ttek, a Gobi sivatag kiterjeszked√©s√©vel kapcsolatban, a nagym√©ret√Ľ n√©pmozg√°s sor√°n. Miut√°n √°tl√©pt√©k a magyar hat√°rfoly√≥t, emberanyaguk r√∂vid id√Ķ leforg√°sa alatt oly tekint√©lyes l√©tsz√°mra tett szert Mezopot√°mi√°ban, hogy ott az √°rja √©s kus elemekb√Ķl alakult n√©prajzi egyens√ļlyt gy√∂keresen megv√°ltoztatt√°k. Mezopot√°mia t√∂rt√©nete a Kr.e II
√©vezredt√Ķl kezdve m√°r h√°rom emberfajta, √°rj√°k, kusok √©s szemit√°k k√ľzdelm√©b√Ķl sarjadt ki.

Kik voltak √©s hogy n√©ztek ki az √ļjonnan √©rkez√Ķk,
akik ilyen t√ľnem√©nyes gyorsas√°ggal ker√ľltek el√Ķt√©rbe? √ēsi t√≠pusukat a s√∂t√©t arc√ļ, fekete haj√ļ emberekben l√°tj√°k, akik jellemz√Ķ von√°sa a csontos nagy orr, a szokottn√°l vastagabb ajak, a
d√ļs sz√Ķr√Ķzet √©s a saj√°tos ijedt tekintet. Faji hovatartoz√°suk azonban m√©g ma sincs egys√©gesen meg√°llap√≠tva, mert az emberis√©g nagy csal√°dj√°ban szemita nev√Ľ faj nincs. A legval√≥sz√≠n√Ľbb n√©zet szerint √Ķk a turki emberfajta egyik √°g√°t k√©pezik, amely azonban a magyar n√©pek √Ķshaz√°j√°ba val√≥ be√©rkez√©sekkor
m√°r keveredett kus fajta fekete emberekkel. A
magyar √Ķshaz√°ba √©rve viszont a vil√°gos arc√ļ √°rj√°kkal keveredtek √©s tulajdonk√©ppen e h√°rom emberfajta elkevered√©se ut√°n j√∂tt l√©tre az a szint√©zis, amit ma szemit√°nak nevez√ľnk.

√údv Csapat: Mormota.

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2015. szeptember 08. 15:04:50
Mormota,

Olyan szerencs√©ben volt r√©szem √©letemben, hogy Bar√°th Tibor professzort √©l√Ķben hallgattam Toront√≥ban, anno.
(azok a sz√©p id√Ķk?)

Sokan kritiz√°lj√°k magyar nyelv√Ľ √©rtelmez√©sei technik√°j√°t, de a legt√∂bb kutat√≥ egyet √©rt, hogy eredm√©nyei megk√©rd√Ķjelezhetetlenek.

De az√≥ta a g√©nkutat√°s eredm√©nyek√©nt, √ļj √©s √ļj probl√©m√°k mer√ľltek fel az emberi fajok eredet√©re vonatkoz√≥lag.

A hely √©s id√Ķ hi√°ny√°ban n√©zz√ľnk meg Egyet:

Mi√©rt van az, hogy a legt√∂bb ember h√ľly√©n r√∂h√∂gve elutas√≠tja, hogy 10 15 ezer √©vvel ezel√Ķtt, valakik (f√∂ld√∂n k√≠v√ľliek, istenek, jehov√°k, annunakik,) a main√°l kicsit magasabb technik√°val rendelkez√Ķk, manipul√°lt√°k, megv√°ltoztatt√°k, a f√∂ld√∂n √©l√Ķ emberek g√©n fel√©p√≠t√©s√©t, √©s nem √©ppen j√≥s√°gos c√©lokkal?

Nem sokkal értelmesebb és logikusabb felelet mint a mai hivatalos tudomány magyarázata:
a majom, majd ut√°na az emberszab√°s√ļ csak √ļgy "mag√°t√≥l" valami titokzatos fejl√Ķd√©s hat√°s√°ra, hirtelen √°tv√°ltozik emberr√©.(mert hirtelen t√∂rt√©nt, azt √Ķk is elismerik)

A szemit√°kn√°l van egy "szok√°s" amit pr√≥b√°lnak igy vagy √ļgy magyar√°zni, de a term√©szet rendj√©be nem lehet besorolni.
Ez a "k√∂r√ľlmet√©lked√©s" ma is gyakorolt √©s nagy fontoss√°ggal b√≠r√≥ szok√°sa.

Az hogy egy embercsoport megcsonk√≠tja mag√°t, ezzel is valamit ut√°nozva, s√Ķt mutatva valamihez tartoz√°s√°t, szolg√°lat√°t?

Elk√©pzelhet√Ķ e az, hogy ez senki m√°s mint a s√°t√°n az √∂rd√∂g, aki √Ķket alkotta, aki az apjuk?
(mert Jézus épp ezt mondta)
#2 | monguzking - 2015. szeptember 08. 16:38:06
én is azt képviselem hogy embereket ugy alkották s cseppetsem joindulatbol vagy jo szándékbol bár én azért inkább 20ezer évet mondanék vagy még régebben...
#3 | Gutai Zub - 2015. szeptember 08. 17:18:48
Monguz,

Nagyon jó érzéseid vannak

Az emberis√©g "√ēst√∂rt√©net√©t" √©ppen azok tartj√°k titokban, akik ma manipul√°lj√°k az eszement t√∂megeket.

Képzeld csak el, hogy a beavatkozás, manipulálás, sokkal régibb.
Képzeld csak el, hogy Atlantisz, és a kontinens "Mu" tényleg létezett

Képzeld csak el, hogy a Bibliában is említett "paradicsomban" a kígyó tulajdonképpen a tudást szimbolizálta.

-és milyen manipuláló lehet az, aki erre féltékeny?

Szerintem: ahogyan a mai t√∂rt√©n√©sek lezajlanak, k√©t f√Ķ csoportot lehet l√°tni:

emberek akiknek van lelkiismerete, egy√ľtt√©rz√©se, √©s respektusa a "F√∂ldh√∂z"

a m√°sik csoport: semmi ilyesmi
#4 | mormota1968 - 2015. szeptember 08. 18:01:09
Gutai Zub! Val√≥ban szerencs√©s vagy, hogy √©l√Ķben hallgathattad v√©gig egy h√≠res professzor el√Ķad√°s√°t. √Čn r√©gebben mikor m√©g volt YouTube az internet t√©v√©men, sok el√Ķad√°st v√©gig n√©ztem, sajnos azonban nemr√©g ezt a lehet√Ķs√©get is elvett√©k a YouTube √ļj tulajdonosai. A sz√°m√≠t√≥g√©pemen meg el√©g rendesen akad a k√©p. Ez√©rt az ilyen el√Ķad√°sokat most m√°r csak √ļgy tudom norm√°lisan megn√©zni, ha let√∂lt√∂m a g√©pemre. De vissza t√©rve a t√©m√°ra.
Az embert nem Isten teremtette, hanem olyan idegenek, akiknek (el√©g √©rtelemmel b√≠r√≥) rabszolg√°kra volt sz√ľks√©g√ľk
√©s erre a c√©lra az itt fel lelt kezdetleges, n√©mi √©rtelemmel is meg√°ldott l√©nyeket haszn√°lt√°k fel, a maguk kis paradicsom√°ban. A saj√°t g√©njeik be√ľltet√©s√©vel megteremtett√©k a mai embert, ember fajt√°kat. A Paradicsom legend√°ja igaz, csak nem √ļgy ahogy az a Bibliai tan√≠t√°sok √°ll√≠tj√°k. Val√≥ban volt egy elz√°rt ter√ľlet, valahogy √ļgy, mint "A sziget" c√≠m√Ľ filmben. R√°nk emberekre az√©rt volt sz√ľks√©g√ľk, hogy kitermelj√ľk nekik a term√©szeti kincseket, tulajdonk√©pp, hogy helyett√ľk dolgozzunk.

Az emberek t√∂bbs√©ge az√©rt utas√≠tja el a paleoasztronautika elm√©leteit, mert k√∂nnyebb abban hinni√ľk, hogy az embert valamif√©le Isten teremtette. √Čpp most volt a Spektrum T√©v√©n, hogy tulajdonk√©ppen mib√Ķl is √°ll √∂ssze az emberi test. Az biztos, hogy mint azt m√°r t√∂bbsz√∂r is √≠rtam, √°sv√°nyi √©s k√©miai anyagokb√≥l √°ll az eg√©sz. A f√Ķ √∂sszetev√Ķk.
Sz√©n, nitrog√©n, hidrog√©n, oxig√©n, foszfor, k√©n, h√©lium √©s 25 f√©le nyomelem. Az emberi szervezete nyomokban tartalmaz aranyat, ez√ľst√∂t, rezet, higanyt is t√∂bbek k√∂z√∂tt.

Ami a Teremt√Ķt√Ķl, a nem anyagi vil√°gb√≥l sz√°rmazik, az a L√©lek, ami szerintem az √∂t√∂dik elem, a n√©gy f√Ķ elemen k√≠v√ľl.
Ami a tulajdonképpeni én, a személyiség, ami annyifélévé teszi az embert.

√Čs ahogy van vil√°goss√°g, j√≥s√°g, √ļgy a negat√≠v oldal is k√©pviselteti mag√°t a F√∂ld√∂n. Ezeket mindannyian j√≥l ismerj√ľk.

Ez a k√∂r√ľlmet√©l√©ses megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s, √∂ncsonk√≠t√°s val√≥ban arra vall, hogy valakit ut√°nozni szeretn√©nek. A teremt√Ķj√ľket.
#5 | Gutai Zub - 2015. szeptember 08. 19:00:33
Mormota,

Emlékeimben még midig él a Professzor

Tal√°n tanuls√°gnak legyen j√≥ a tanult √ļj gener√°ci√≥knak:

El√Ķad√°sa k√∂zben, √©ppen a Sum√©rokr√Ķl, k√∂zbesz√≥lt valaki:

De Professzor √ör, ki az a hivatalos tudom√°nyos f√≥rum, aki az √Ėn √°ll√≠t√°sait majd igazolja?

Bar√°th Tibor professzor r√°n√©zett a k√©rdez√Ķre, majd nyugodtan ezt felelte:

Kedves k√©rdez√Ķ, mivel ebben a t√©m√°ban √Čn vagyok hivatalos √©s egyed√ľli f√≥rum, aki a magyar nyelv √©s a sum√©r kult√ļra √©s nyelv meg√©rt√©s√©ben megegyez√©s√ľkb√Ķl kifoly√≥lag jogos√ļlt, ez√©rt nyugodjon meg, √©s √ľlj√∂n le

Nem volt több kérdés.......
#6 | mormota1968 - 2015. szeptember 09. 06:56:02
Gutai Zub! A hivatalos f√≥rumokkal az a baj, hogy mind a h√°tt√©rhatalom √©rdekei szerint cselekszenek √©s besz√©lnek, az igazs√°g n√°luk teljesen mell√©kes. Mint n√°lunk a (magyar) tudom√°nyos akad√©mia, amely m√©g azt sem engedi meg, hogy felkutass√°k Atilla vagy √Ārp√°d s√≠rhely√©t, b√°r √ļgy tudom, hogy vannak erre utal√≥ nyomok, hol is vannak eltemetve a hunok √©s magyarok els√Ķ nagy vez√©rei. Az a baj, hogy az ilyen el√Ķad√°sokat sohasem fogj√°k hivatalosan iskol√°kban leadni, tan√≠tani, mert az oktat√°s is teljesen a zsid√≥k uralj√°k.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.