Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Putyin hadgyakorlatot rendelt el


Mert ilyenje v√≥t. Fel√©bredt √©s aszonta, hopp, legyen egy hadgyakorlat....√©s lett is...meg √©szt √©s litv√°n. V√°ratlan hadgyakorlatot rendelt el h√©tf√Ķn Vlagyimir Putyin orosz √°llamf√Ķ Oroszorsz√°g k√∂zponti katonai k√∂rzet√©ben.

„Az eln√∂k parancs√°nak megfelel√Ķen teljes k√©sz√ľlts√©gbe helyezt√©k a k√∂zponti katonai k√∂rzet csapatait, m√°s katonai k√∂rzetek l√©gierej√©nek egy r√©sz√©t, a hadsereg l√©gi sz√°ll√≠t√°s√ļ (deszantos) er√Ķit √©s a katonai sz√°ll√≠t√≥ rep√ľl√Ķg√©peket” – jelentette be Szergej Sojgu v√©delmi miniszter, a man√Ķversorozatban r√©szt vev√Ķ katon√°k sz√°m√°t azonban nem √°rulta el. A nagy hat√≥t√°vols√°g√ļ katonai rep√ľl√Ķg√©peket szint√©n k√©szenl√©tbe helyezt√©k.

A t√°j√©koztat√°s szerint a harck√©sz√ľlts√©g ellen√Ķrz√©s√©t c√©lz√≥ rendk√≠v√ľli hadgyakorlat szombatig fog tartani. A k√∂zponti katonai k√∂rzet a Volga foly√≥ √©s az Ur√°l t√©rs√©g√©t, valamint Nyugat-Szib√©ri√°t foglalja mag√°ban, f√Ķhadisz√°ll√°sa Jekatyerinburgban tal√°lhat√≥. Legnyugatibb cs√ľcske mintegy 400 kilom√©terre van Ukrajn√°t√≥l. A n√©gy orosz katonai k√∂rzet k√∂z√ľl ennek a ter√ľlete a legnagyobb: 7,06 milli√≥ n√©gyzetkilom√©terre terjed ki, ami Oroszorsz√°g ter√ľlet√©nek t√∂bb mint 40 sz√°zal√©ka.

A fekete-tengeri orosz flotta h√©tf√Ķn fejezte be gyakorlatoz√°s√°t a jogilag Ukrajn√°hoz tartoz√≥, azonban Oroszorsz√°g √°ltal tavaly m√°rciusban bekebelezett Kr√≠m f√©lszigetn√©l.
A meglepetés ereje

Vlagyimir Putyin, aki egyben az orosz fegyveres er√Ķk f√Ķparancsnoka, az ut√≥bbi id√Ķben sz√°mos harck√©sz√ľlts√©gi gyakorlatot rendelt el Oroszorsz√°gban. A hadsereg tavaly √≥ta gyakorlatozott egyebek mellett a Bajk√°lon t√ļli t√©rs√©get √©s az orosz T√°vol-Keletet mag√°ba foglal√≥ keleti katonai k√∂rzetben, valamint az √Čszaki-sarkvid√©ken is.

A NATO kor√°bbi k√∂zl√©se szerint komoly aggodalmat v√°ltanak ki az orosz hadsereg k√©sz√ľlts√©g√©nek „v√°ratlan ellen√Ķrz√©sei”, amelyek egyben hozz√°j√°rulnak a bizonytalans√°g megteremt√©s√©hez Eur√≥p√°ban. Az √©szak-atlanti szervezet hangs√ļlyozta: minden √°llamnak joga van hadgyakorlatot tartani, am√≠g azt a nemzetk√∂zi k√∂telezetts√©gei keret√©ben v√©gzi. A meglepet√©sszer√Ľ, el√Ķre nem l√°that√≥ √©s v√°ratlan katonai man√Ķverek azonban hozz√°j√°rulnak a bizonytalans√°g kialakul√°s√°hoz.
A szomszédokat nem fenyegetik

Egyetlen Oroszorsz√°ggal hat√°ros √°llamot sem fenyegetnek az orosz fegyveres er√Ķk harck√©sz√ľlts√©g√©nek v√°ratlan ellen√Ķrz√©sei – jelentette ki Szergej Koselev, az orosz v√©delmi miniszt√©rium nemzetk√∂zi katonai egy√ľttm√Ľk√∂d√©si igazgat√≥s√°g√°nak vezet√Ķje a k√ľlf√∂ldi katonai attas√©knak Moszkv√°ban tartott t√°j√©koztat√≥n az Interfax szerint.

Andrej Kartapolov, az orosz vez√©rkar m√Ľveleti f√Ķoszt√°ly√°nak parancsnoka ehhez hozz√°tette, hogy a k√∂zponti katonai k√∂rzetben elrendelt hadgyakorlat „semmik√©ppen sincs √∂sszef√ľgg√©sben azokkal a v√°ltoz√°sokkal, amelyek a nemzetk√∂zi katonai-politikai helyzetben, illetve a k√∂z√©p-√°zsiai t√©rs√©gben k√∂vetkeztek be”. A mostani v√°ratlan ellen√Ķrz√©s a Centr-2015 fed√Ķnev√Ľ hadgyakorlat el√Ķk√©sz√≠t√©si szakasz√°t jelenti.

Kartapolov t√°j√©koztat√°sa szerint a fegyveres er√Ķk szem√©lyi √°llom√°ny√°b√≥l mintegy 95 ezer f√Ķt √©s t√∂bb mint 7 ezer haditechnikai eszk√∂zt, tov√°bb√° 170 rep√ľl√Ķg√©pet vonnak be a harck√©sz√ľlts√©gi gyakorlatba. A k√∂zpontin k√≠v√ľl m√°s katonai k√∂rzetekb√Ķl is r√©szt vesznek a l√©gier√Ķ egyes egys√©gei, sz√°ll√≠t√≥ rep√ľl√Ķg√©pei √©s l√©gideszant csapatok.

A vez√©rkar k√©pvisel√Ķje arr√≥l is besz√°molt a Moszkv√°ban dolgoz√≥ k√ľlf√∂ldi katonai attas√©knak, hogy a fegyveres er√Ķk harck√©sz√ľlts√©ge mellett azt is ellen√Ķrzik, fel vannak-e k√©sz√ľlve a sz√∂vets√©gi szint√Ľ v√©grehajt√≥ hatalmi szervek, illetve Bask√≠rf√∂ld, valamint a Novoszibirszki, a Szamarai √©s a Cseljabinszki r√©gi√≥ egy felt√©telezett h√°bor√ļs helyzetre.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Antal Jovon - 2015. szeptember 08. 19:53:08
Sajnos √©rik a k√∂vetkez√Ķ vil√°gh√°bor√ļ lehet√Ķs√©ge, mert a cionist√°k nem f√©rnek a b√Ķr√ľkbe!
#2 | postaimre - 2015. szeptember 08. 20:31:44
Washington légtérzárat kért Athéntól egy Szíriába tartó orosz segélyszállítmány miatthttp://oroszhirek...many-miatt


Egyhavi fizet√©s√©t, 3,1 milli√≥ forintnak megfelel√Ķ eur√≥t aj√°nlott fel a menek√ľlteknek a finn nemzeti bank vezet√Ķje http://www.hirado...-vezetoje/


Fényszórókkal világítják ki Székelyföld határait

A Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs (SZNT) k√∂z√∂ss√©gi √©lm√©nyt k√≠v√°n ny√ļjtani a sz√©kelyeknek azzal, hogy okt√≥ber 24-√©n este √Ķrt√ľzekkel √©s f√©nysz√≥r√≥kkal kivil√°g√≠tj√°k Sz√©kelyf√∂ld k√ľls√Ķ hat√°rait.
http://mno.hu/hat...it-1303494

Merkel: Németország meg fog változni
Magyar Id√Ķk
A dublini szab√°lyokat valamennyi uni√≥s tag√°llamnak be kell tartania, az eur√≥pai menek√ľltv√°ls√°got pedig k√∂z√∂sen kell megoldani – ism√©telte meg kor√°bbi √°ll√°spontj√°t h√©tf√Ķn a n√©met kancell√°r. Angela Merkel a n√©met koal√≠ci√≥s p√°rtok vezet√Ķinek egyeztet√©se ut√°n √ļjs√°g√≠r√≥knak azt mondta, hogy a Magyarorsz√°gr√≥l √©rkezett bev√°ndorl√≥k befogad√°sa ellen√©re a dublini egyezm√©ny tov√°bbra is √©rv√©nyes, N√©metorsz√°g nem hajland√≥ egyed√ľl fogadni az √∂sszes menek√ľltet. http://magyaridok...zni-10781/


Clinton: az eg√©sz vil√°gnak √∂ssze kell fogni a menek√ľltek√©rt

Ferenc p√°p√°t dics√©rte √©s az √Ėb√∂l-menti arab orsz√°gokat t√°madta Hillary Clinton, eln√∂kjel√∂lts√©gre t√∂r√Ķ demokrata politikus. Szerinte aki nem fogad be menek√ľltet, annak fizetnie k√©ne az ell√°t√°sukat. http://24.hu/kulf...kultekert/

"Magyarország xenofób válasza"

Magyarorsz√°g xenof√≥b v√°lasza c√≠mmel √≠rt terjedelmes cikket "a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ √≥ta legnagyobb menek√ľltv√°ls√°gr√≥l" Eleni Tsakopoulos Kounalakis, az Egyes√ľlt √Āllamok volt budapesti nagyk√∂vete a The New York Times c√≠m√Ľ amerikai lapban. √ćr√°s√°ban aggaszt√≥nak nevezte, "ahogyan √©s ami√©rt a magyar korm√°ny √Ķrizetbe vette √©s zaklatta" a t√∂bbs√©g√©ben Sz√≠ri√°b√≥l, kisebb l√©tsz√°mban Afganiszt√°nb√≥l √©s √Čszak-Afrik√°b√≥l √©rkez√Ķ menek√ľlteket. De brit, olasz √©s horv√°t m√©diumok sem k√≠m√©lt√©k az Orb√°n-korm√°nyt. http://www.atv.hu...ob-valasza

Visszasírhatjuk Kadhafit?

Kialakul√≥ban van egy sz√©ls√Ķs√©ges iszlamista vil√°gszervezet, mely egyel√Ķre csak k√∂zvetett m√≥don, verb√°lisan, el√Ķbb-ut√≥bb azonban tev√Ķlegesen is fenyegeti a nyugati, demokratikus kult√ļr√°t √©s t√°rsadalmakat – √≠rja a Honv√©d Vez√©rkar f√Ķn√∂ke az „Afrikai terrorista- √©s szakad√°rszervezetek” c√≠m√Ľ, h√©tf√Ķn bemutatott k√∂tetben. A 22 tanulm√°nyban 64 milit√°ns egys√©get felvonultat√≥ k√∂nyv nem feledkezik meg e csoportok er√Ķszakos tev√©kenys√©ge nyom√°n Eur√≥p√°ra, s √≠gy haz√°nkra is h√°rul√≥ k√∂vetkezm√©nyekr√Ķl sem. http://www.atv.hu...k-kadhafit

B√∂rt√∂nbe z√°rt√°k a donyecki szakad√°rok saj√°t parlamentj√ľk menesztett eln√∂k√©t

A jelek szerint komoly hatalmi √°trendez√Ķd√©s zajlik a szakad√°rok √°ltal √∂nk√©nyesen kiki√°ltott Donyecki N√©pk√∂zt√°rsas√°gban: n√©h√°ny napja lev√°ltott√°k parlamenti eln√∂ki tiszt√©r√Ķl, √©s egy politikai sz√∂vets√©gese szerint be is b√∂rt√∂n√∂zt√©k Andrij Purhint feles√©g√©vel, Olen√°val egy√ľtt.http://www.hirado...t-elnoket/

Orb√°n: Hadd d√∂nts√ľk el, kivel √©l√ľnk egy√ľtt!
Judi Tamara
Ragaszkodunk Magyarorsz√°g jelenlegi etnikai √©s kultur√°lis √∂sszet√©tel√©hez – jelentette ki Orb√°n Viktor minisztereln√∂k tegnap a misszi√≥vezet√Ķk budapesti √©rtekezlet√©n a K√ľlgazdas√°gi √©s K√ľl√ľgyminiszt√©riumban. A korm√°nyf√Ķ hosszasan besz√©lt a migr√°ci√≥s v√°ls√°g jelentette kih√≠v√°sr√≥l, v√©lem√©nye szerint az orsz√°gnak olyan √∂n√°ll√≥ k√ľlpolitik√°val kell rendelkeznie, melynek ered√Ķje a magyar √©rdek. Magyarorsz√°g sz√°m√°ra rendk√≠v√ľli terhet jelent a kontinensre √©rkez√Ķ bev√°ndorl√≥k t√∂mege, hiszen sz√°zezrek helyett lassan t√∂bb t√≠z milli√≥ emberr√Ķl besz√©lhet√ľnk. http://magyaridok...utt-10802/
#3 | Perje - 2015. szeptember 08. 23:09:20
Holnap, kik kor√°n kel, n√©zheti √©l√Ķben a katonai bemutat√≥t az Rt csatorn√°n. Na, nem a Retek Klubon.:
Reggel 7 -kor kezd√Ķdik:
https://www.rt.co...w-rt-expo/
#4 | talpi - 2015. szeptember 09. 07:55:10
Nocsak nocsak köhög a bolha? NATO-ni most akkor mi is van? Az már nem is érdekes hogy belgiumi és Német támaszpontokról éjt nappalá téve cuccolgattok Vászka határaihoz minnél közelebb osongatva. Na persze a .migránsok valamellyest elterik a figyelmet de azért tudnotok kellene MAGyar honnban "jók ám a szem orvosok" :D
#5 | Satori - 2015. szeptember 09. 19:14:07
Putyin: Washington okolhat√≥ a menek√ľltv√°ls√°g√©rt

Vlagyimir Putyin szerint az eur√≥pai menek√ľltv√°ls√°g el√Ķrel√°that√≥ volt, √©s els√Ķsorban Washington elhib√°zott k√∂zel-keleti politik√°ja tehet√Ķ √©rte felel√Ķss√©.

Az orosz eln√∂k p√©nteken Vlagyivosztokban, a T√°vol-Kelet fejleszt√©s√©nek szentelt nemzetk√∂zi gazdas√°gi f√≥rumon besz√©lt err√Ķl.

A Ria Novosztyi orosz h√≠r√ľgyn√∂ks√©g szerint Putyin felh√≠vta a figyelmet arra, hogy az eur√≥pai migr√°nsv√°ls√°g "teljesen el√Ķrel√°that√≥" volt.

Moszkva t√∂bbsz√∂r figyelmeztetett arra, hogy s√ļlyos probl√©m√°k ad√≥dhatnak, ha - mint fogalmazott - Oroszorsz√°g "√ļgynevezett partnerei" folytatj√°k azt a "t√©ves k√ľlpolitik√°t", amelyet ma is folytatnak, kiv√°ltk√©ppen a muzulm√°n vil√°gban, a K√∂zel-Keleten √©s √Čszak-Afrik√°ban.

"Mi is ez a politika?

Ez a saj√°t norm√°k r√°er√Ķltet√©se, figyelmen k√≠v√ľl hagyva a r√©gi√≥ t√∂rt√©nelmi, vall√°si, nemzeti √©s kultur√°lis saj√°toss√°gait...

Ez els√Ķsorban term√©szetesen amerikai partnereink politik√°ja.

Eur√≥pa vakon k√∂veti ezt a politik√°t az √ļgynevezett sz√∂vets√©gi k√∂telezetts√©gek keretein bel√ľl, majd maga cipeli a terhet" - mondta Putyin, √©s megjegyezte, hogy elk√©pesztett√©k az eur√≥pai migr√°nsv√°ls√°g kezel√©s√©re vonatkoz√≥ amerikai b√≠r√°latok.

"Ez els√Ķsorban term√©szetesen amerikai partnereink politik√°ja.

Eur√≥pa vakon k√∂veti ezt a politik√°t az √ļgynevezett sz√∂vets√©gi k√∂telezetts√©gek keretein bel√ľl, majd maga cipeli a terhet"

Az orosz eln√∂k szerint a menek√ľltv√°ls√°g megold√°s√°nak els√Ķ l√©p√©sek√©nt a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©gnek k√∂z√∂s er√Ķvel kell fell√©pnie a terrorizmus √©s sz√©ls√Ķs√©gess√©g ellen.

"L√©tre akarunk hozni egy nemzetk√∂zi koal√≠ci√≥t a terrorizmus √©s sz√©ls√Ķs√©gess√©g ellen.

Tan√°cskozunk err√Ķl az amerikai partnereinkkel" - mondta Putyin.

Hozz√°tette, hogy javaslat√°t megvitatta Barack Obama amerikai eln√∂kkel, illetve a t√∂r√∂k √©s a sza√ļdi korm√°nnyal is.

Sz√≠ri√°b√≥l nem Bass√°r el-Aszad √°llamf√Ķ, hanem az Iszl√°m √Āllam dzsihadista szervezet el√Ķl menek√ľlnek az emberek.

Az Iszl√°m √Āllam jelent√Ķs ter√ľleteket foglalt el Sz√≠ri√°ban √©s Irakban, √©s most ott "√°llatkodik" - fogalmazott az orosz √°llamf√Ķ.

Putyin szerint korai m√©g besz√©lni Oroszorsz√°g r√©szv√©tel√©r√Ķl egy hadm√Ľveletben, amelyet az Iszl√°m √Āllam elleni harchoz esetlegesen l√©trehozand√≥ koal√≠ci√≥ ind√≠tana.

Felh√≠vta a figyelmet arra, hogy Moszkva m√°r √≠gy is elegend√Ķ seg√≠ts√©get ny√ļjt Sz√≠ri√°nak haditechnikai eszk√∂z√∂kkel, fegyverekkel √©s katon√°k kik√©pz√©s√©vel is.

Vlagyimir Putyin ugyanakkor megjegyezte, hogy nem hat√©konyak az Iszl√°m √Āllam elleni amerikai l√©gicsap√°sok.

http://www.oroszh...tvalsagert
#6 | enid - 2015. szeptember 09. 20:11:54
szeptember vegen indul a Nato "Trident Juncture 2015" nevu hadgyakorlata, ami november 6-ig tart. (TRIDENT JUNCTURE! de jo nev)
Elosor Szardinia szigeten probalkoztak, de a lakossag erosen tiltakozott a hadgyakorlat ellen, igy Sziciliaba folytattak.

http://it.sputnik...z3lGCCtLmq

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.