Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

List√°zz√°k a gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķ kommentel√Ķket


Ahogy a liber√°lbuzi zsid√≥kat is! Beony! Sz√©t-v√°logat√°s megyen. Eml√©keztek m√©g pvc-padl√≥ g√©z√°ra? A zsid√≥ nyekerg√Ķre? Na itt van magyaros d√≠szben hinti a zsid√≥ m√©rget tov√°bb. Na √≠gy megyen ez.
M√°r Magyarorsz√°gon sem menek√ľlnek a gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķ kommentel√Ķk. Egy blogon a nev√ľket √©s a f√©nyk√©p√ľket is nyilv√°noss√°gra hozz√°k azoknak, akik a menek√ľltek hal√°l√°t k√≠v√°nj√°k. Szlov√°ki√°ban m√°r sikerrel j√°rt egy hasonl√≥ kezdem√©nyez√©s.

Most m√°r Magyarorsz√°gon is nyilv√°noss√°gra hozt√°k azon szem√©lyek Facebook-profilj√°t, nev√©t √©s f√©nyk√©p√©t, akik a menek√ľltek hal√°l√°t k√≠v√°nj√°k, vagy gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķ posztokat √≠rnak a megoszt√°sok al√°.

A K√∂zt√ľnk√©lnek.tumbrl.com oldalon (cikk√ľnk megjelen√©se ut√°n t√∂r√∂lt√©k) m√°r most t√∂bb olyan Facebook-felhaszn√°l√≥ f√©nyk√©pe tal√°lhat√≥, akik a magyar rendsz√°m√ļ kamion h√Ľt√Ķter√©ben meghalt 71 menek√ľlt hal√°l√°val viccel√Ķdtek.

N√©h√°ny kommentel√Ķ √∂r√ľlt a parndorfi trag√©di√°nak
Forr√°s: MTI/EPA/Roland Schlager
Szlovákiában már bejött

A jelens√©g nem √ļj, nemr√©g az Origo is √≠rt egy hasonl√≥ szlov√°k kezdem√©nyez√©sr√Ķl. Az Islamonline.sk szerkeszt√Ķi akkor √ļgy d√∂nt√∂ttek, nyilv√°noss√°gra hozz√°k azok szem√©lyazonoss√°g√°t, akik a menek√ľltekkel szemben gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķ posztokat √≠rtak.

Az Origo lev√©lben kereste meg az oldal szerkeszt√Ķit, akik v√°laszukban el√°rult√°k: sokan egyet√©rtettek az akci√≥val. V√©lem√©ny√ľk szerint nagyon sokan pozit√≠van reag√°ltak, √∂r√ľltek, hogy sz√ľletett egy ilyen cikk, √©s t√°mogatt√°k √Ķket. S√Ķt, m√©g olyanok is elismert√©k a sz√≠nvonalat, akiket n√©v szerint megeml√≠tettek.
Nem mindenki √∂r√ľlt

Persze az√©rt nem mindenki √∂r√ľlt annak, hogy felker√ľlt a szlov√°k list√°ra.

„Sokan k√©rt√©k, hogy t√∂r√∂lj√ľk √Ķket, de olyan is akadt, aki
maga t√∂r√∂lte a hozz√°sz√≥l√°s√°t, s√Ķt m√©g a profilk√©p√©t √©s a nev√©t is megv√°ltoztatta.”
Vita a nyilvánosságról

Szlov√°ki√°ban vita alakult ki arr√≥l, hogy szabad-e mag√°njelleg√Ľ adatokat nyilv√°noss√°gra hozni, de a szerkeszt√Ķk szerint nyilv√°nos hozz√°sz√≥l√°sokr√≥l √©s adatokr√≥l van sz√≥, amelyet az √©rintettek val√≥s n√©vvel a saj√°t nyilv√°nos adatlapjukon tettek k√∂zz√©. Azt sem gondolj√°k, hogy ezzel az idegenelleness√©get fokozz√°k.

„Hissz√ľk, hogy ezzel pont az idegengy√Ľl√∂let ellen harcolunk.
Megmutattuk az embereknek, hova vezethet a nem megalapozott f√©lelem √©s ijeds√©g azokt√≥l, akiket eddig nem l√°ttunk, nem hallottunk r√≥luk” – mondt√°k.
Nem volt feljelentés

A szerkeszt√Ķk a gy√Ľl√∂lk√∂d√©s ellen√©re nem terveznek feljelent√©st, √©s √Ķket sem id√©zte be senki a b√≠r√≥s√°gra.

„A cikk √©s a m√©diavisszhang √∂nreflexi√≥hoz vezetett, √©s m√°r kevesebb a hasonl√≥ hozz√°sz√≥l√°s. Ezzel m√°r c√©lt √©rt√ľnk” – mondt√°k.

Azt sem z√°rj√°k ki, hogy a j√∂v√Ķben terveznek m√©g hasonl√≥ akci√≥kat. Mint √≠rt√°k, nyomon k√∂vetik a helyzetet, √©s megl√°tj√°k, hogy kell-e m√©g folytat√°s.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | galipoli - 2015. szeptember 09. 10:48:30
Na b@zd meg ezt j√≥l elcs√≥t√°nyoztamferk√≥. M√°s nem r√©v√©n egy virust kaptam be amit nem lehet t√∂r√∂lni de be sem enged l√©pni a f@szbukra. Na ezt j√≥l besz√≥pt√°k, ott vagyok virulok, de t√©nyleg Imre, most n√©ztem nem szerepelsz az ismer√Ķseim k√∂z√∂tt, pedig nem t√∂r√∂ltelek mint a sok jobbikos senkih√°zit!
#2 | Perje - 2015. szeptember 09. 13:25:44
#3 | galipoli - 2015. szeptember 09. 13:30:39
Perje!
Szorry, de ez gondolom neked nem h√≠r? Ha igen k√©sz√ľlj a b√©k√©re, fegyverkezz!
#4 | Perje - 2015. szeptember 09. 14:15:18
Eur√≥pa egy puskal√∂v√©s n√©lk√ľl megadta mag√°t. Leig√°zt√°k asz√©lnek eresztett, elkergetett menek√ľl√Ķkkel, mint most hallom, m√°r tenorist√°kat is tal√°ltak itt n√°lunk is k√∂zt√ľk.
https://www.rt.co...
Arra volt " j√≥ " az √°radat, hogy ne lehessen egyenk√©nt a t√∂meget tagjait leellen√Ķrizni. Ravasz.... :|
#5 | enid - 2015. szeptember 09. 19:27:53
nemaaa! most tenyleg a "menekulteket" kek-feher szidni?
#6 | Ro-zsola - 2015. szeptember 09. 20:31:21
#7 | Balu - 2015. szeptember 09. 21:18:20
:D
Aszongya "Szlov√°ki√°ban m√°r sikerrel j√°rt egy hasonl√≥ kezdem√©nyez√©s"... Az ja, marha nagy siker volt. Gondolom a "Smatana-list√°ra" gondol a szerz√Ķ, √°mde a t√∂rt√©netnek **** nem ott van v√©ge. Ez a gy√∂k√©rk√≥r√≥ gimis tan√°r - Smatana - nyilv√°noss√°gra hozott egy list√°t, amit garant√°ltan √Ķ gy√Ľjt√∂tt √∂ssze, dehogyis s√ļgt√°k neki a titkosszolg√°k. F√©szb√ļk term√©szetesen, annak m√©g mindig olyan "alulr√≥l j√∂v√Ķ" nimbusza van. Csakhogy. Egy m√°sik fazon ezen bepikulva √∂ssze√°ll√≠tott egy M√ĀSIK list√°t, ahol a leghangosabb EU-USA-NATO sat√∂bbi b√©rencek vannak (etnikailag 90%-ban √©nugyankinemmondommik), azt√°n az√≥ta t√∂bben is jelezt√©k, hogy m√©g hozz√°tenn√©nek √©s a lista - imm√°r titokban - csak n√Ķ √©s n√Ķ. Sz√≥val val√≥ban, nagy siker az √∂tlet.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.