Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megkezdõdött a katonai mozgósítás


Micsoda hülyeség ez kérem, amit a zsidók hergelésbõl írnak? Mozgolódás? Hát itt béke van, kérem, már maga a gondolat is per verzijó! Nem sokkal azután, hogy Hende Csaba honvédelmi miniszter állítólag az Orbán Viktorral folytatott, elmérgesedett vitái után lemondásra kényszerült, minden eddiginél drasztikusabb intézkedéseket hoztak a Magyar Honvédség vezetõi.

Az Index információi szerint a laktanyákban mozgósítást rendeltek el, a Honvéd Kórházban pedig lajstromozni kezdték az alkalmazottak közül azokat, akiket szükség esetén el lehet vezényelni Budapestrõl.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfõn este nézte meg, hogy mi történik a magyar-szerb határon, és utána a Napi gazdaságból Magyar Idõkké átvedlett kormánypárti újságnak azt mondta, hogy

„Fel kell gyorsĂ­tani a kerĂ­tĂ©sĂ©pĂ­tĂ©st, Ă©s ehhez nagy lĂ©tszámĂş Ă©lõerõt kell biztosĂ­tani. Mindenkinek fel kell kĂ©szĂĽlni az intenzĂ­v munkára a következõ hetekben.”

Ezen kívül a kormány múlt héten megszavazott törvénycsomagja már lehetõvé teszi azt is, hogy a bevándorlás okozta krízishelyzetre tekintettel a katonaságot is be lehessen vetni határvédelmi feladatokra.

Hende még minisztereként azt mondta a a honvédelmi és a nemzetbiztonsági bizottságok együttes ülésén, hogy az új törvények akár 3000-3500 fõ bevetését is lehetõvé teszik a honvédségnél.

Sajtóértesülések szerint Hende lemondásához közvetlenül a kerítésépítés elhúzódása vezetett, állítólag Orbán keményen számon kérte a késésért, amit az öreg szamuráj nem tudott elviselni, inkább a karrierharakirit választotta.
Link

Hozzászólások


#1 | Gutai Zub - 2015. szeptember 10. 11:04:32
"Nem akarok katonát látni"
linder béla

-és láss csodát, a mai bélák végrehajtották a katona sose volt kis írógép ügynök, hadügyminiszter parancsát.

Mert a mai "hadrafogható" siserehad, semmi több mint több száz elhízott és elhülyült tábornok, néhány száz még hülyébb parancsteljesítõ, eszement ócska zsoldos.

Az ország hadrafoghatatlan férfi? lakosságáról érthetõ okokból ne is beszéljünk.

orbán a megszokott globalista zsargonban, "élõerõ"-rõl beszél, mert ugye ma már munkaerõ van, munkaerõ piac, (nevezzük csak rabszolgavásárnak)

egyszerûen embertelen világ, és a mi hibánkból úgy is kezelik............
#2 | Fidel - 2015. szeptember 10. 15:10:29
Latod Gutai ,ha egy ertelmes, gyors magyar lett volna belank mellett aki egy mozdulattal kiszurta volna ket szemet, nem kellett volna neki latni semmit!!s_*_kukk
#3 | Gutai Zub - 2015. szeptember 10. 15:56:56
Fidel,

"Látod" ez jó

Az igazi "Bélánk" aki vakon is jobban látott mint legtöbb kortársa háborúkban is gyõzedelmeskedett: magyar katonákkal.......
#4 | talpi - 2015. szeptember 10. 17:55:51
Pedig az a bizonyos mlzgĂłsìtás be fog következni ha tetszik ha nem. Viszont tudni kell melyik a "barrikád" jĂł oldala. Gyermdkeinkrõl Ă©s a lehetsĂ©ges maradĂ©k jövõnkrõl fog szĂłlni a nemzeti homokozlĂłs "játĂ©k"
#5 | Szalonna - 2015. szeptember 10. 19:29:58
Ez ránk nem vonatkozik... hadd bohóckodjanak...
#6 | talpi - 2015. szeptember 10. 22:27:58
Szalonna!
Persze hogy nsm mert mi tudjuk hogy õk tudják hogy mi tudjuk :D
Ne aggodj az "agónia" már folyik és nincs " EU-tanázia :)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.