Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Times: a 'liberális uralkodó osztály' nácinak bélyegez mindenkit, aki kultúráját védi


Súlyos hibának nevezi a The Times szemleírója az Európába érkezõ menekültek befogadását.

Melanie Phillips a tekintélyes konzervatív brit napilap csütörtöki kiadásának véleményrovatában közölt öthasábos cikkében azt írta: Orbán Viktor miniszterelnököt már "nácinak" is bélyegezték a menekültek befogadásával kapcsolatos álláspontja miatt, ám éppen az ilyen megbélyegzésekkel lehet elérni, hogy Európában a fasizmus realitássá váljék.

Ha ugyanis a "liberális uralkodó osztály" nácinak bélyegez mindenkit, aki kultúráját akarja megvédeni, azzal az embereket az igazi rasszisták és fasiszták karjaiba hajtja.

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front vezetõje ki fogja aknázni a jelenlegi folyamatok táplálta dühöt, csakúgy, mint Magyarországon "az ultranacionalista Jobbik", Görögországban az Arany Hajnal, vagy Belgiumban a Vlaams Belang - olvasható a The Times kommentárjában.

A szemleíró szerint a válság mibenlétének megjelölése is hibás. Nem humanitárius menekültválságról, hanem politikai migránsválságról van szó, hatalmas, példátlan méretû népvándorlásról a fejlõdõ térségbõl a fejlett világ felé, amely elöntéssel fenyegeti Európát.

A szerzõ úgy véli: a migránsok többsége nem felel meg a menekültek jogállását meghatározó 1951-es konvenciónak sem, mivel zömük nem az életét féltve menekül.

Melanie Phillips ugyanakkor érthetõnek nevezi, hogy a migránsok ott akarják hagyni hazájukat, mivel tudják, hogy ott nincs jövõjük. Az arab és a szélesebb muszlim világ káosz, háború és terror közepette esik éppen darabjaira, a Nyugat által exportált nemzetállami modellt törzsi háborúskodás söpri el; egy haldokló kultúra fordult gyilkos módon saját maga ellen, miközben egyidejûleg a világot is meg akarja hódítani - fogalmaz csütörtöki cikkében a The Times szemleírója.

Ebben a helyzetben "látványos tévedés" az az álláspont, hogy Nagy-Britanniának és Európának "erkölcsi kötelezettsége" befogadni a konfliktustól érintett százezreket.

"Elõször is miért a mi felelõsségünk ez, amikor az Öböl menti (arab) országok egyetlen menekült befogadását sem vállalták. (...) A jelenlegi migráció nem tekinthetõ-e elsõdlegesen az arab és a muszlim világ felelõsségének?" - teszi fel a kérdést a The Times szemleírója.

Hozzáteszi: néhány kelet-európai ország kivételével Európa keresztény országai nem törõdnek az iszlám terror elõl menekülõ keresztényekkel, miközben megnyitják határaikat több százezer muszlim elõtt.

MTILink

Hozzászólások


#1 | virag - 2015. szeptember 10. 14:15:13
EurĂłpa halott! Agyhalott!
http://magaspart....
#2 | Gutai Zub - 2015. szeptember 10. 15:34:38
Európai "Kultúra" és a migránsok?

"Európába érkezõ idegen nyelvû, idegen fajú és idegen civilizációjú és kultúrájú mediterrán kolonizátorok létesítményein kívül sem nyugaton, sem északon, sem délen, egyetlen város, egyetlen épület, egyetlen sor írás, egyetlen tudományos, v agy technikai , vagy mûvészi alkotás , egyetlen államalkotó nép, vagy politikai tett az u. n. "középkor" elindulásáig nincsen, sõt még a középkor elsõ három évszázadában is csak egyetlen történelmi tárgyalásra érdemes európai és "nordikus" tett van: a mediterrán (görög, római) kolonizáció eredményeinek elpusztítása."
Padányi Viktor

Európa érdemleges "kultúrája", ha ilyenrõl egyáltalán beszélhetünk, csak a kontinens keleti népeinek vannak.
(a jobblét, a fogyasztás, nem kultúra)

"néhány kelet-európai ország kivételével" (ahogy hozzá teszi) a többi csak judeó keresztény, soha nem is volt más..........
#3 | keepfargo - 2015. szeptember 10. 17:20:19
Ne áltassuk magunkat: ami itt most folyik, az nem más, mint a magyar nemzet, ország, nép, kultúra újabb halálraítélése a "müvelt nyugat" által, és itt utalnom kell a közismert, de háttérböl uszító felbujTÓRA is...

...mert arról nem hallunk egy k...a kukkot, hogy miért nem a 90%-ban bevándorlóktól benépesült, földrésznyi országok (USA, Kanada, Ausztrália) a célpontok, ahol fejlödö gazdaságok, természeti kincsek és óriási kihasználatlan területek vannak.
Nem, oda nem mehet senki, ha kell kerítéssel, élesre töltött löfegyverrel (USA), vagy haditengerészeti flottával (Ausztrália) tartják távol a nemkívánatos "menekülteket".

Fogadja be ezeket a muszlim, vagy hitetlen felforgatókat a jó öreg, egyharmadára csonkított Hunnia, akinek már a kés úgyis a torkán van, a visszafizethetetlen kölcsönök, a rabszolgatartó gyarmatosítók, és a gazdasági kivándorlás által - de mivel még mindíg mutat életjeleket, és védekezö reflexei vannak, oda kell koncentrálni az idegen vérszívók támadását.

"Európa" és liberális "gerince" hanyadszor árul el bennünket, a civilizáció letéteményeseit (30 ezer éves ABC-nk a tanúm ez utóbbi címhez), és hanyadszor fog pofára esni, ha ezt is túléljük? Mikor tanulják már meg, hogy akit a SZER etet, az sosem fog éhen, szomjan, kirekesztéstöl, vagy gyülölettöl kimúlni? (Belsö ellenségtöl, vérszívótól esetleg, de a vészt már felismertük, tudjuk, kikre kell vigyáznunk...)
#4 | mormota1968 - 2015. szeptember 11. 08:20:50
Nem is tudom mit lehetne még írni, amit még nem írtam le. Gondoljunk csak bele! Itt van egy mindenféle nemzetiségekbõl összeállt nép, amit ma gyûjtõnéven magyarnak neveznek, akik
jó része még most is töretlenül hisz a pártoskodásban, democsokráciában. Ez a kevert népesség simán, minden ellenállás nélkül hagyta, hogy a háború után újra felépített országot, iparát, mezõgazdaságát, teljes nemzeti vagyonát szétrabolja néhány tucat volt MSZMP-KISZ vezér. Hogy bele rángassanak minket két olyan mocskos zsidó szervezetbe, mint az Európai zsidó-jezsuita Unió és a cionisa-jezsuita NATO és akkor még nem beszéltünk Kádár elvtársékról, akik meg a zsidó IMF rendszerébe rángatták bele az országot.
Ez a nép, (népség) többségében megérdemli a legnagyobb szenvedést, amivel az ég csak sújthat egy népet! Egy olyan népség, amely hagyja így tönkre tenni a saját országát, szülõföldjét, bármekkora szenvedés megérdemel! Mindaz ami most folyik Magyar földön, nem ma kezdõdött! Ez minden nép sorsa amely elfelejti, hogy a nacionalizmus, a fajszeretet, hazaszeretett és az utódok erre való nevelése, a saját érdekeink szem elõtt tartása, a saját érdekeink védelme és érvényesítése a leges-legfontosabb! Nem egy jött-ment óhéber cigány-szemita-kazár zsidó csürhének kell tövig benyalni, idegen érdekeket szolgálni, vagy csak megtûrni, hanem a saját fajunk, népünk érdekeit védeni foggal-körömmel, tûzzel-vassal irtva az ellenünk szövetkezõket! s_*_ezt

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.