Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyarországot megtámadták! Mozgósít a Betyársereg ; újabb tudósításunk Röszkérõl


Az NBH mozgósít és a sikítófrász sincs sehol. A cigány-gárda, zsidó tetvek és védelem kivonult a zsidó-cigány határra védeni a gyarmatot. Összefogni a "rendõrökkel", de iziben, mert ...., tisztára jóbikos zsidó-buzi retorika. Ezek a "betyárok" egyre osto-bábnak mutatkoznak. Az hagyján, hogy totockai zsidó, de a többiek is?
A helyzet egyre elkeserítõbb. Most összefogás kell és félre kell tenni a napi nézeteltéréseket! A rendõrséggel együtt kell rendet tenni a déli végeken, mert az egész országra az vár, ami most Röszkét is jellemzi. Mintha egy sáskahad tarolna végig azon vidékeken, ahol régen Rózsa Sándor lovagolt betyárjaival. Magyarországot megtámadták, ez egy újkori invázió.

Ezekben a percekben érkeztem meg a Röszke 1. gyûjtõbõl, és még most is azon gondolkozom, hogyan lehetne mind azt szavakba önteni, amit kint láttam.

Nyolc éve vagyok ennek a kis falunak a lakosa, és állíthatom, hogy itt hét évig semmi sem történt, minden barátomnak ajánlottam ezt a helyet, aki nyugodt életet keresett magának a letelepedéshez, családalapításhoz. Azt hiszem, most részesévé válik ez a falu egy olyan történelemkönyvnek, amit arab nyelven fognak kiadni, egy olyan Európában, ahol már nem is élnek keresztény, fehér emberek. Röszke lesz az egyik olyan falu, ahol a keresztény, fehér Európa elbukik. Feladjuk mind azt, amiért az õseink ezer éven át küzdöttek, és harc nélkül adjuk át a helyünket az új honfoglalóknak. Amit ma láttam, az nem egy menekült áradat volt. Mosolygó betolakodók dézsmálták, a mindenféle szervezetek által kínált adományokat, ruhát, cipõt, élelmiszert. Folyamatosan az járt a fejemben, hogy családok százezrei éheznek az öreg kontinensen, de a segélyszervezetek mégis a betolakodó hordát etetik, akik az átvételt követõ percekben az élelem, és ruhanemû felét szét is dobálták a táborban, ami most már leginkább egy fesztiválra emlékeztet. Több országból érkezett szervezetek, szinte versengenek most, hogy ki etesse ingyen étellel, ezt a csürhét. Egy család a szemem láttára pakolt fel direkt kóserül elkészített húsos lepényekbõl, és ahogy sétáltak a táborig, út közben már dobálták is szét az üres palackokat, csomagolópapírt, a szemetesektõl három méterre.

DSC_0181

Beszélgetésbe elegyedtem olyanokkal, akik egész nap kint voltak, és mesélték az eseményeket. Ma nap közben több alkalommal kitörtek a táborból a jóllakatott sáskák, és szétszéledtek a pusztában, ahol valaha Rózsa Sándor is oly sokat kalandozott. Ez a puszta most leginkább egy csata utáni állapotra emlékeztet. Letarolt paprikaföldek, ledézsmált gyümölcsfák, kitaposott napraforgó, és kukoricások, és mindemellett az irdatlan szemétmennyiség, ami ellepi a földeket. Nehéz elhinni, de úgy látszik, ezeknek a jöttmenteknek több joguk van, mint nekünk. Büntetlenül átsétálnak az unió határán, jól is lakatjuk õket, és ha kedvük van, tovább állnak.

DSC_0186

A rendõrökkel beszélgettem errõl a helyzetrõl. A rendõri vezetõk úgy csinálnak ötszázból ezer rendõrt, hogy a szolgálati idõt megszorozzák kettõvel. Egy rendõr alezredes elmesélte, hogy tizenkét óra alatt még senki sem kérdezte meg tõle, hogy kapott-e enni, a válasza amúgy az lett volna, hogy nem. Ott tartunk, hogy már a tisztek is együtt éheznek, az állománnyal, miközben a horda, jóllakottan nevetgél, vagy épp követeli a buszt, vagy mikor mit, mert nekik jogaik vannak, amit számon is kérnek rajtunk a külföldrõl ide pofátlankodó jogvédõk.

DSC_0201

A rendõri állomány parancsba kapja, hogy a sokszor hússzoros tömeget tartsa kordában, de nem használhatnak semmilyen eszközt, egyszerûen, csak szépen kérhetik a menekülteket, hogy ne hõzöngjenek, és ezzel ki is merült az eszköztár.

Így a Magyar-Román meccs után azt kell mondanom, hogy minden nemzetinek, fel kellene fogni, hogy nem a rendõrökkel kell harcolni most, nem 2006 van, hanem 2015. Most más az ellenség. Egy pesti rendõrrel beszélgettem, aki tudja, hogy hová tartozom, és azt mondta, hogy ide a határra a Betyársereg kellene, és arról beszélt, hogy ha háború lesz, akkor ezt a csatát együtt kell megvívni, betyár a rendõrrel, magyar a magyarral, kart karöltve kell, hogy nekimenjen ennek a hordának.
DSC_0179

Eldobált Ă©telek mindenhol…

Az igazi ellenség itt van a határon, és özönlik befelé, nap mint nap ezresével, és mellettük az a sok irtani való liberális újságíró, emberjogi harcos, és segélyszervezetes. Már a német antifa csürhe is itt jótékonykodik, az én falumban. Ezek közül egyiket sem érdekli, az iszonyatos kár, ami a gazdákat érte, vagy minket, Magyar adófizetõket, mert hogy ebbe beleroppan az ország hamarosan, az is biztos.

Ha valakinek most harcolni támad kedve, ne a rendõröket üsse, mert a haza védelmére keltek, egy pár perces keresés után, mindenki találhat itt a röszkei határban neki való ellenfelet.

(Betyársereg)

Hozzászólások


#1 | bujnyik - 2015. szeptember 10. 18:33:34
Keltek ám a jó édesanyjuk izéjére!Éheznek csóri sünök,
na ja,de azért még most sem a kivágott k....va gazdáik
nyakát nyiszálnák hanem szegény hülye magyarokat
biztatgatják,hogy álljanak harcba azért amit õk gazdikkal együtt ránk engedtek.Ha itt valakinek neki kellene menniük a magyaroknak azok pont a zsici vagy
bérenc sünök és **** gazdáik!
#2 | bujnyik - 2015. szeptember 10. 18:36:24
Az igazi ellenség itt van és itt is volt.Csalással jogtalan illegitim hatalmával árulja folyamatosan a hazánkat
Ezek ellen ugyan miért vagyunk képtelenek összefogni?
#3 | talpi - 2015. szeptember 11. 05:52:20
Nagyon jól mondod bujnyik nagyon még csak nem is dadogsz :) /ez csak vicc volt ébredéshez kávé mellé/. Na majd kiderül hamarosan azt hiszem nagymon hamar.
#4 | postaimre - 2015. szeptember 11. 07:25:05
Pár napja volt nálam egy sokat megélt harcos, volt rendõr. Torót is ösmeri, zsidózza, is ahogy kell, mert az. A rendõrökrõl érdek, mit lehet velük kezdeni, van-e köztük "nemzeti". Nos, akiket õ ismer, régiek és még ott vannak, szarnak mindenbe, munkába, csak túlélik, kihasználják a trendszer adta pozíciót a jólétre. Nos, semmi ok feltételezni, hogy a "rendõrség", mint szervezet egy száraz kutyaszart is érne e jelenlegi irányítással, bár erõs érékcsalódást akarnak okozni azzal, hogy úgy tesznek itt virtuálisan, hogy néha már "megválaszolnak" egy-egy levelet. Agyon kell lõni, meg kell tizedelni a bandát amint lehet, ez nem kérdés. A vezérkart mind egy szálig, a legénység meg segghülye volt eddig s, maffia -csicska, ott látok némi esélyt, vagyonelkobzásra és kényszermunkára is, de lehet, tévedek. A "honvédség" nem is tudom hirtelen milyen kategória, de a TEK megy a ****, zacsiba...persze demokratikusan.
#5 | mormota1968 - 2015. szeptember 11. 07:52:56
Elõször is a jogvédõket, liberál csürhét kell lerendezni, magyarul a sz@rkavarókat és nem foglalkozni vele mit ugatnak külföldrõl. Szemmel láthatóan csak minket szívatnak nyugatról és nincs nehéz dolguk, hisz ilyen szolgálatkész zsidó-cigány kur-mány még soha jobban nem szolgálta ki a cionista-jezsuita neoliberális zsidó érdekeket, mint a FITYESZ, úgy hogy nem kell azon sem csodálkozni, hogy már harmadjára emelik vissza a hatalomba zsidó gazdáik õket. Jó lenne, ha most már a rendõrök is elgondolkoznának azon kiket is szolgálnak hûséggel már vagy 25 éve. Remélem hamarosan elszakad náluk is a cérna. Ilyet még a legidõsebb emberek sem láthattak ebben az országban, hogy mindenfajta fegyveres ellenállás nélkül
lépheti át az ideiglenes magyar határt egy közel-keletrõl és Afrikából ide hordott csürhe. Mert ez ugye ideiglenes határ, az igazi határaink jóval arrébb vannak. Sajnos ez igaz, hogy a zsidók hozzák mindig létre a saját radikálisnak és hû de nagyon nemzetinek látszó szervezeteket. Így szûrve ki az igazi nemzeti érzelmû hazafiakat is a magyarságból. Azt hittem valamikor jó néhány évvel ezelõtt, mikor kezdtem felébredezni, hogy ennél rosszabb már nem lehet a helyzet.
Hát lett! Ez már tényleg a legszürreálisabb rémálom, amit csak álmodni lehet. Ilyen nincs! Ez nem lehet a valóság! Ez nem is velünk történik! Pedig igen! És felkészülhetünk azokra a borzalmakra, amiket eddig csak a tévé híradók híreiben láthattunk. Remélem végre sokkal fogékonyabbak lesznek az emberek az igazságra, egyre többen jönnek rá, hogy ennek az országnak jó ideje nem magyarokból verbuválódott kormánya van, akik mindig csak a magyar érdekeket tartják szem elõtt. Most lehetne rávezetni az ezeken a helyeken élõ és a migránsok miatt szenvedõ lakosokat a helyes útra, a felébredés útjára. Most kellene azon a részen elõadásokat szervezni. Most igazán volna értelme. Ennél fogékonyabbak már csak akkor lesznek az emberek az igazságra, valóságra, ha kitör a küszöbön álló
ennél is rosszabb válság és megismerhetik a polgárok a véres valóságot, amit eddig élbõl utasítottak el sokan.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.