Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izrael szerint iráni katonák is megjelentek Szíriában az oroszok mellett


Izrael "k√©t √ļj bar√°tja" megyen meg√≥vni az antiszemitizmustt√≥l a szemit√°kat? P√°r kalas ide is j√≥l j√∂nne. M√≠g a bety√°rok a szarh√°zi rend√Ķr√∂kkel "v√©dik" a zsid√≥knak a hat√°rt, addig itt a h√°torsz√°gban le lehetne gyakni a betelep√ľlt mocskos parazita vez√©rkart, ut√°na meg "h√°tba t√°madni" a seggnyal√≥ vazallusaikat. Persze csak demokratikusan!Coki! Izraeli biztons√°gi forr√°sok szerint t√∂bb sz√°z ir√°ni katona √©rkezett Sz√≠ri√°ba, hogy Bass√°r el-Aszad sz√≠riai eln√∂k oldal√°n harcoljanak.

A H√°√°rec c√≠m√Ľ √ļjs√°g honlapja szerint az ir√°ni Forradalmi G√°rda egys√©geit vetett√©k be az ut√≥bbi napokban els√Ķsorban a Hezbollah csapatainak megseg√≠t√©s√©re Damaszkuszt√≥l √©szaknyugatra, Zabadani k√∂rny√©k√©n, a libanoni hat√°rn√°l.

A H√°√°recnek nyilatkoz√≥, meg nem nevezett biztons√°gi forr√°s szerint Aszad m√°r csak Sz√≠ria ter√ľlet√©nek mintegy negyed√©t uralja, f√Ķk√©nt a "kis Sz√≠ri√°nak" vagy "Alaviszt√°nnak" is nevezett r√©szeket, Latakia tengerparti vid√©k√©t, Tartosz kik√∂t√Ķj√©vel. Damaszkuszt is fenyegetik az Aszad-ellenes er√Ķk, mind az Iszl√°m √Āllam, mind a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ felkel√Ķ egys√©gek. A Gol√°n-fenns√≠kon Kader √©s H√°n Arnaba dr√ļz falvak √©s k√∂rny√©k√ľk vannak m√©g a korm√°nyer√Ķk kez√©n, de ezeken a ter√ľleteken is egyre jobban visszavonulni k√©nytelenek.

Izraelben azt felt√©telezik, hogy a Forradalmi G√°rda bevet√©s√©t Ir√°n egyeztette Oroszorsz√°ggal, tal√°n azon a Moszkva √°ltal tagadott tal√°lkoz√≥n, amely Kaszem Szulejm√°ni, az al-Kudsz Er√Ķknek, az ir√°ni Forradalmi G√°rda k√ľlf√∂ldi k√ľl√∂nleges m√Ľveletekkel megb√≠zott egys√©g√©nek parancsnoka √©s Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k k√∂z√∂tt zajlott le egy h√≥nappal ezel√Ķtt.

Az ir√°ni csapatok mellett orosz katon√°k is harcolnak Sz√≠ri√°ban, amelyek jelenl√©t√©t szerd√°n a Kreml meger√Ķs√≠tette, noha a sz√≠riai inform√°ci√≥s miniszter tagadta.

Az izraeli biztons√°giak szerint az orosz katonai jelenl√©t Sz√≠ri√°ban jelenleg f√Ķk√©nt tan√°csad√≥kra √©s egy biztons√°gi egys√©gre szor√≠tkozik, s ezek az er√Ķk arra k√©sz√ľlnek, hogy a j√∂v√Ķben orosz vad√°szg√©peket √©s harci helikoptereket telep√≠tsenek a Lataki√°n√°l l√©v√Ķ katonai rep√ľl√Ķt√©rre.

"Latakia √©s Tart√ļsz enkl√°v√©ja fenyeget√©s al√° ker√ľlt, √©s orosz √©rdek az ottani jelenl√©t√ľk. Meg akarj√°k v√©deni az Aszad-rezsimet, √©s r√©szt akarnak venni az Iszl√°m √Āllam elleni harcban" - mondta M√≥se Jaal√≥n izraeli v√©delmi miniszter cs√ľt√∂rt√∂k√∂n biztons√°gpolitikai √ļjs√°g√≠r√≥knak.

"Az orosz jelenl√©t vajon meg fogja v√°ltoztatni a sz√≠riai er√Ķegyens√ļlyt? Neh√©z ezt meg√°llap√≠tani. De val√≥sz√≠n√Ľleg meghosszabb√≠tja a harcokat, mert az Iszl√°m √Āllam nem adja fel. √Črt√©kel√©s√ľnk szerint tov√°bb fog folyni a harc √©s a v√©ront√°s, a sz√≠riaiak √∂sszes emberi trag√©di√°j√°val egy√ľtt" - tette hozz√° Jaal√≥n. Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2015. szeptember 10. 21:09:19
Vajon az izraeliek jelenléte a Golánon és a harcokban nem hosszabbítja meg vérontást? Saját magukról elfelejtettek beszámolni.
Arról is hallgat a média, hogy a törökök behatoltak Irakba és ott öldösik a kurdokat.

Eddig arr√≥l √≠rt a m√©dia, hogy az oroszokat is be kell vonni az iszlamist√°k elleni h√°bor√ļba. Most, hogy ott vannak , ha igaz ( Szesz√°k √ļr v√°gya teljes√ľlt), mindenki t√°madja √Ķket. Most akkor nem szabad harcolni a sz√©ls√Ķs√©gesek ellen?
s_*_aha
#2 | monguzking - 2015. szeptember 10. 21:26:29
nem is kellenének oroszok--ha izraelt semlegesitenék hogy nem adhat támogatást isisnek akkor irán két honap alatt letudná gyalulni isist totálisan..
#3 | Perje - 2015. szeptember 10. 23:20:51
Itt egy jelent√©s arr√≥l, h√°ny helyen, l√©gib√°zisokon, t√°rolnak atomfegyvert Eur√≥p√°ban ( N√©metorsz√°g, Hollandia, Belgium, Olaszorsz√°g, T√∂r√∂korsz√°g) . Kett√Ķben, a t√∂r√∂k√∂kn√©l √©s az olaszokn√°l nem megfelel√Ķ k√∂r√ľlm√©nyek vannak a termonukle√°ris " mun√≠ci√≥" t√°rol√°s√°ra. Most foltozz√°k be azokat. A m√Ľholdk√©pen is l√°tszik a munka. A t√∂r√∂k l√©gib√°zisr√≥l , Sz√≠ri√°t√≥l alig 100 km-re, felaj√°nlott√°k a pil√≥t√°k csal√°djainak, hogy hagyj√°k el a terepet, h√°tha v√©letlen√ľl elpukkan valami.
http://fas.org/bl...nsecurity/

Nos, ebbe az al√°bomb√°zott Eur√≥p√°ba igyekszik a menek√ľlt√°radat, tenorist√°kkal egy√ľtt.
Az egyik olasz b√°zisra, ahol t√°rolnak atombamb√°t, m√°r " szemet vetett" egy felt√©telezett mer√©nyl√Ķ.
http://fas.org/bl...di-terror/
A sz√≠rek cs√∂b√∂rb√Ķl-v√∂d√∂rbe esnek .Igaz, hogy vel√ľnk egy√ľtt. Ennyit a vil√°gb√©k√©r√Ķl √©s a nato ny√ļjtotta biztons√°gr√≥l.:o
#4 | postaimre - 2015. szeptember 11. 14:21:20
A zsizsik szerint az ir√°ni hader√Ķ m√°r a sz√≠r spejzban van.
https://eadaily.c...oycov-ksir

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.