Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Roml√°s'-eredet


Szia Imre, szerintem ismered az oldalt -fent van egy √ļjabb k√©t r√©szes sz√∂veg, ide meg csak egy r√©szt emeln√©k ki...min√Ķ 'csoda', hogy visszaigazolja m√°s s√≠kon is, amir√Ķl eddig is sz√≥ volt a honlapodon...:) Persze ha igaz...nekem annak t√Ľnik, f√Ķleg mivel amikr√Ķl √≠r, m√°s szavakkal, de m√°s forr√°sokban is szerepel r√©szben...:

"A gnosztikusok figyelmeztet√©seket is hagytak a sz√°munkra. Ezek a figyelmeztet√©sek igaz√°b√≥l nem is a gnosztikus √≠r√°sokban maradtak fenn, hanem az egyh√°zaty√°k gnosztikusok ellen √≠r√≥dott m√Ľveiben. Ennek ellen√©re nagyon hat√°rozott kijelent√©sekkel tal√°lkozhatunk ezekben. Irenaeus-nak (http://egyhazatyak.blog.hu/2010/02/02/szent_irenaeus_a_vallascsinalo) „Az eretneks√©g ellen” c√≠m√Ľ √≠r√°s√°nak (http://www.keresztenyek.hu/pdf/eretnekek-ellen.pdf) 1. k√∂nyv√©nek 4. fejezet√©ben tal√°lhatjuk pl azt, hogy az arkh√≥n Lord-nak (akit a gnosztikusok YALDABAOTH-nak h√≠vtak) siker√ľlt bet√∂rnie az emberi faj elm√©j√©nek egy bizonyos r√©sz√©be. Ezt √ļgy √©rte el, hogy implant√°tumokat helyezett el egy bizonyos t√∂rzsbe tartoz√≥ emberek agy√°ban – ezek az emberek pedig a H√ČBEREK voltak. Az arkh√≥nok megfert√Ķzt√©k a h√©berek elm√©j√©t egy f√∂ld√∂nk√≠v√ľli v√≠russal, amin itt els√Ķsorban egy gondolkod√°sm√≥dot kell √©rteni. A h√©bereket v√°lasztott√°k ki arra, hogy az arkh√≥nok k√©pvisel√Ķi legyenek, majd ezut√°n h√°bor√ļt hirdettek az emberi faj ellen. A h√©ber t√∂rzs lett az eszk√∂z√ľk az emberi fajba t√∂rt√©n√Ķ benyomul√°shoz.A h√©ber, zsid√≥ v√©rvonalnak term√©szetesen nem minden tagja lett „√°ldozata” ennek a be√ľltet√©snek, hanem csak egy bizonyos frakci√≥juk, akik egy k√ľl√∂n szekt√°t alkottak. Ennek k√∂vetkezt√©ben pedig √Ābrah√°m idej√©ben l√©trej√∂tt egy kultusz, egy szekta. Ez a szekta zaddikim, vagy m√°sk√©ppen tzaddikim n√©vre hallgatott. A zaddek sz√≥ h√©ber√ľl azt jelenti, hogy „kiv√°lasztott”, „feljebbval√≥”, „legfels√Ķbb”. T√∂rt√©nelmileg ez a szekta i. e. 1800 k√∂r√ľl emelkedett ki az ismeretlens√©gb√Ķl √©s ennek a csoportnak a tan√≠t√°sai k√©pezt√©k az alapj√°t az √∂sszes megv√°lt√≥, messianisztikus eszm√©ket hirdet√Ķ vall√°snak. Ezek a tanok el√Ķsz√∂r a judaizmusban fejl√Ķdtek ki, majd a kereszt√©nys√©gben √©s k√©s√Ķbb pedig az iszl√°mban jelentek meg. Elmondhat√≥ teh√°t, hogy mindh√°rom √°brah√°mita vall√°s ugyanabb√≥l a forr√°sb√≥l ered √©s ez a forr√°s egy EMBERI ELM√ČBE BE√úLTETETT F√ĖLD√ĖNK√ćV√úLI IMPLANT√ĀTUM, vagyis egy be√ľltet√©s. Sokak sz√°m√°ra mindez tal√°n sci-fi-nek hangzik, de m√©gis √≠gy szerepel a gnosztikus le√≠r√°sokban."

Link

√údv,

HozzŠszůlŠsok


#1 | kuka7 - 2015. szeptember 11. 09:50:44
√ögy l√°tom √©n,hogy mivel 40/√©vig v√°ndoroltak,a sivatagban,k√∂rbe k√∂rbe.Igaz hogy akkor valahogy nem tal√°ltak,ki √©rdekes m√≥don?Teh√°t ott t√∂rt√©nhetett a G√©n v√°ltoztat√°s,ami eltartott 40/√©vig,m√≠g kialakult,egy tiszta √ļj,zsid√≥ faj,m√°s g√©n,m√°s tudat,gondolkod√°sm√≥ddal.-Csak elgondolkodtam egy kicsit!
#2 | Gutai Zub - 2015. szeptember 11. 10:08:14
Romlás-eredet vagy Genezis (génezés?)

Az emberis√©g leg√Ķsibb √≠rott vagy √≠ratlan visszaeml√©kez√©sei az √Ķskorba tele vannak utal√°sokkal, s√Ķt r√©szletekkel olyan beavatkoz√°sokra "idegenek" √°ltal, amelyeket a mes√©k √©s fant√°zi√°k sor√°ba helyezt√©k a hivatalos szak√©rt√Ķk, kutat√≥k.

V√°ltoz√°s akkor k√∂vetkezett be, amikor a tudom√°nyoss√°g a g√©nkutat√°s ter√©n olyan szintre jutott, hogy kezdtek √©rtelmet nyerni ezek az √Ķsi feljegyz√©sek.
Sok√°ig elterjedt gyakorlat volt p√©ld√°ul az indiai szent k√∂nyvek angolra ford√≠t√°s√°ban, hogy nemes egyszer√Ľs√©ggel kihagyt√°k a ford√≠t√≥k azokat a r√©szeket, amelyeket nem √©rtettek, vagy √©ppen nem akartak √©rteni.

√Črdekes √©s vitatott k√©rd√©s (a sok k√∂z√ľl) a pszichopata viselked√©s oka √©s mi√©rtje.
Sok kutat√≥ r√°mutatott, hogy vannak sz√ľletett pszichopat√°k. (ezt a hivatalos tudom√°ny tagadja)

Az viszont l√°tszik, hogy a h√°tt√©rhatalom olyan emberi pszichol√≥giai rendelleness√©gekr√Ķl is tud, amely a rabszolgatart√°st fenntartja az id√Ķk kezdet√©t√Ķl.

Ma m√°r tiszt√°n l√°tszik, hogy t√ļlzs√ļfolt vil√°gunkban szinte orrukn√°l fogva vezetik a t√∂megeket, akik √∂nk√©nt √©s dalolva mas√≠roznak mintha √≠gy lenn√©nek k√≥dolva.....
#3 | Szalonna - 2015. szeptember 11. 10:36:48
T√°rgyalja m√°r ki az a csikk szerz√Ķje a belterjess√©g miatti kialakult torzul√°st, testi,szellemi, lelki, m√°r is megkapja a v√°laszt mi√©rt ilyenek....
#4 | postaimre - 2015. szeptember 11. 12:20:44
Sokszor idézte, de soha nem elég. Minden el van mondva, be van mutatva.

YouTube Videů
#5 | Skorpio58 - 2015. szeptember 11. 13:02:47
A genezis helyett g√©nez√©s - Golenya √Āgnes, Jakab Istv√°n
https://www.youtu...Os9Hcf16AE
#6 | postaimre - 2015. szeptember 11. 13:12:40
Zsidó titok, hogy nincs zsidó....sok éve írtuk

„Korcs DNS telep√≠tve – Medina, D√©l Sza√ļd. K√©s√Ķbb Merentaph (M√ľkerinos = kisPiramis √©p√≠t√Ķje) kiveri √Ķket. Babilon: zsid√≥ n√©ven ellopj√°k Hamurabbi k√∂nyvt√°r√°t + bele√≠rj√°k neveiket annak t√∂rt√©neteibe.
Pl. Siddirtha nem k√≠v√°nt gyerekk√©nt ker√ľl k√°tr√°nycs√≥nakba √©s foly√≥ba. (Ugye ezt nevezik √Ķk M√≥zes-legend√°nak, de h√°t hazugs√°g.)
Pl. Hangcsou foly√≥ – 6 √≥r√°nk√©nt sz√©tny√≠lt! /√ĖZ√ĖN√ĀR/, nem a V√∂r√∂s-tenger. Ott menek√ľltek el a jap√°nok a Mandarinh√°z el√Ķl.
Van √°tj√°r√≥ az Andokon =INTI templomok + PIRATUA foly√≥. Templomosok = p√°pai + zsid√≥ koprodukci√≥ ki lettek verve onnan. INKA birodalom soha nem l√©tezett! A kecsu√°k pr√≥b√°ltak k√©s√Ķbb ut√≥d√°llamot l√©trehozni de k√∂zben meg√©rkezett FRANCISCO PIZARRO. M√≥ricz sejtette ezt.
A d√©l-amerikai „kisz√°radt foly√≥ban” nagyobb k√∂vek vannak lerakva hull√°mt√∂r√Ķnek, mint Ba√°lbek + Piramisok egy√ľtt.
Zsid√≥knak nincs k√∂ze a KAZ√ĀR t√∂rzsekhez, de ezt er√Ķs√≠tik, hogy joguk legyen a betelep√ľl√©shez! A szarmat√°k √°ltal megt√Ľrt (orosz √Ķs n√©p) d√©li vegyes keresked√Ķ cs√ľrhe voltak." http://ch-serverh...dmore=2337
#7 | Ro-zsola - 2015. szeptember 12. 10:32:15
Csak az√©rt sz√≥l a t√∂rt√©net 40 √©vr√Ķl mert j√≥l hangzik.
12 kevés lett volna , 300 hihetetlen . Milyen érdekes lenne ha 6,000,000 évig kóboroltak volna
#8 | Ro-zsola - 2015. szeptember 12. 10:34:19
" Szeg√©ny zsid√≥k csak √°ldozatok ". Mert a t√∂k√∂mtudjaki valamikorvalahol csin√°lt vel√ľk valamit. M√©ghogy " be√ľltet√©s ".
" Hagyjuk Marisk√°t ".

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.