Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Düh és harag!


Ez egy tegnapi cikk alá írt hozzászólásom lenne itt a főoldalon, de úgy gondoltam ide is leírom, mert úgy érzem le kell írnom!

Nem is tudom mit lehetne még írni, amit még nem írtam le. Gondoljunk csak bele! Itt van egy mindenféle nemzetiségekből összeállt nép, amit ma gyűjtőnéven magyarnak neveznek, magyar nemzetnek, akik jó része még ma is töretlenül hisz a pártoskodásban, democsokráciában. Ez a kever népesség simán, minden ellenállás nélkül hagyta, hogy a háború után újra felépített országot, iparát, mezőgazdaságát, teljes nemzeti vagyonát szétrabolja néhány tucat volt
MSZMP-KISZ vezér. Hogy bele rángassanak minket két olyan mocskos zsidó-jezsuita szervezetbe, mint az Európai zsidó-jezsuita Unió
és a cionista-jezsuita NATO és akkor még nem beszéltünk Kádár elvtársékról, akik meg a zsidó
IMF rendszerébe rángatták bele az országot és teljes lakosságát. Ez a nép, (népség) többségében megérdemli a legnagyobb szenvedést, amivel az ég csak sújthat egy népet! Egy olyan népség, amely hagyja így tönkre tenni a saját országát, szülőföldjét, bármekkora szenvedést megérdemel! Mindaz ami most folyik Magyar földön, nem ma kezdődött! Ez minden nép sorsa, amely elfelejti, hogy a nacionalizmus, a
fajszeretet, hazaszeretett és az utódok erre való nevelése, a saját érdekeink szem előtt tartása,
a saját érdekeink védelme és érvényesítése a leges-legfontosabb! Nem egy jött-ment óhéber cigány-szemita-kazár zsidó csürhének kell tövig benyalni, idegen érdekeket szolgálni, vagy csak megtűrni az idegenek térnyerését hazánk földjén, hanem a saját fajunk, népünk érdekeit védeni, foggal-körömmel, tűzzel-vassal irtva az ellenünk szövetkezőket. A széthúzókat megfelelő fizikai ráhatással kell vissza terelni a helyes útra, vagy ha erre nem hajlandóak, meg kell szabadulni tőlük! Azt, hogy ki dolgozik fajunk, nemzeti érdekeink ellen, könnyű észre venni, meglátni, a megnyilatkozásaiból. Az ilyenek mindig saját magukat buktatják le. Ezeket az egyéneket kell majd kiszűrni, ha eljön végre, valaha is a mi időnk és megszabadulni tőlük örökre! Addig nem lesz rend, csak káosz és széthúzás, míg egy is akad ebben az országban, aki nem a magyar faj, valaha volt nemzet érdekeit szolgálja. Üdv csapat! Mormota.

Hozzászólások


#1 | Gutai Zub - 2015. szeptember 11. 11:06:24
Mormota,

Gondolat meneted jól kezdődik.

Nekem a Mi, Nekünk, Értünk, a "mi" látszik zsákutcának.
Legtöbbször az ilyen "mi, értünk, nekünk" fogjunk össze, vagy pusztába kiáltott szavak maradnak, vagy politikai hülyítésbe torkollanak.

A mindenféle nemzetségekből összeállt magyar nép, talán nem véletlen, hogy úgy kezdte, nem is sikertelen életét itt a Kárpát Medencében, hogy gyepükkel, határokkal választották el egymást, nagycsaládok, törzsek?

Az ego mindig társaságot keres, mint a nyomorúság.
Az Én viszont megtalálhatja a biztonságot akkor is ha körülveszi magát azokkal, akik iránt közösséget is tud vállalni.

Őseink tudtak valamit, ismertek olyan természeti törvényeket, amelyekben individuálisan és közösen is belefértek, egészben...........
#2 | talpi - 2015. szeptember 11. 12:27:40
Igen fiuk volt bennük kitartás és volt hittük s nem utolsó sorban ott volt a "család" szó szerint a CSALÁD ami mindent megoldott mert akkor még együtt akartak s nem külön külön.
#3 | gurka - 2015. szeptember 11. 20:19:53
Mi is tudjuk. Akarni kell a szerelmet, a családot a hazát, ha akarod kitartasz, ha akarod van benned tartás, ha akarod te fogod össze a családot, ha akarod az akaratoddal akarod az akaratodat, és megy. Gurka
#4 | mormota1968 - 2015. szeptember 11. 21:34:40
Gutai Zub! Hát igen, a "mi" az már nem megy! Mehetne, ha élne még olyan vezér köztünk, aki erős marokkal és ha kell erőszakkal is, de összetartaná a nemzetet, már ha lenne olyan. De "nemzet" már régóta nincs! Ami van a pártoskodás, széthúzás, ami nekem olybá tűnik, hogy soha nem ér véget. A mindenféle "fehér" nemzetiségekkel még nem lenne baj, de idegen fajok is keveredtek közénk és ez már igen is baj és mára megvannak a jól látható súlyos következményei is ennek. Talán nem annyira passzol ide, de hátha még is. Ami a családot illeti, látom itt a faluban ezt a sok üresen álló házat. Valamikor három generáció élt együtt egy egyszerű parasztházban és mikor kihaltak az idősek, a fiatalok örökölték meg az ingatlant, legalábbis a legidősebb gyermek és családja. Most meg ott áll üresen és szomorúan a sok kihűlt otthon. A zsidónál nagyobb kárt még nem tett ezzel a néppel senki! Az eredeti szokásainkat, kultúránkat, vallásunkat, történelmünket vették el és ez lett a vége.
Én egy magányos farkas vagyok, szerettek egyedül lenni a gondolataimmal. Sok ismerősöm is ilyen. Se barátnő, se család. Ki tudja miért? Így alakult vagy csak ilyen a természetünk, nem tudom! Gyávák volnánk? Nem tudom!
Azt mondják az idősebb lelkek már nem vágynak családra, társaságra. Igen! A család a legfontosabb és épp az esik széjjel mindenfelé. Érdemes megnézni egy tipikus zsidó filmet, miért! "Jennifer Aniston-Vágyaim netovábbja".
A film buzikról, leszbikről, szinglikről szól, egy olyan nőről, aki olyantól szül gyereket, akivel nem tud együtt élni, viszont szerelmes a lakótársába, akit befogad és aki homokos. Az viszont egy fiúba szerelmes. Aztán végül hármasban nevelik a megszülető gyereket. A világ zsidó
kultúrával fertőzött, zsidó vallási, politikai ideológiákkal fertőzött, a világ haldoklik, de közben úgy néz ki, hogy már készül a feltámadásra is.
#5 | talpi - 2015. szeptember 12. 05:00:24
gurka- mormota!
Tudjátok van igazság a szavaitok mögött. De kérdem én, egyszerű, kis ostoba ember. Mit jelent az "akár erőszakkal..." hiszen a liberális bíróságok, a fancsalul megalkotott," erőszak a családon belül,,," című törvényi/?/ elemekkel, egyszerűen ellehetetlenítették a legfontosabbat a "család" képet. Ha manapság nincs kedve, kedvesednek hozzád, s Te mégis szeretnéd" a következő pillanatban,már a "vádlottak padján ülsz. :( Miért is,? mert elképzelted magadban, hogy a család, az család, persze nem a hétköznapi, de akkor is.
Próbálj meg hangosabban szólni valakinek a családban, azonnal ellened indul és a büdös gyökér zsidó már dörzsöli is a markát, mármint az ögyvéd. Hiszen indul a mókus kerék.- Na a család többi tagja pedig a fölébe liheg a másiknak, "még,-még,-még, nyúzzuk, húzzuk, basszunk ki vele." Szóval a mai család ez, de ha bebasz a krahh, na majd akkor meglátjuk a nagy "családi idill mire is volt jó. Mert azért az igazság előbb utóbb kiderül, akkor pedig lehet sírás rívás fogaknak csikorgatása. ?Majd a gyerek idővel eldönti ki is volt a tetű, és akkor lehet vinnyogni,. Ez a mai liberális család, az Ősi, eredeti, igazi, már rég el van temetve, bár itt-ott még lehet egy-két halvány fényét látni.
Ezeket kellene mintázni, nem a mesterkélten kialakított, "kispolgári jegyeket felvevő" kényszer dolgokat, melyeket a z érdek tart össze, mert melegség és szeretet ott nincs. A korábban elkövett bűnök és közös titkok tartják össze, az amúgy semmit nem érő, felszínes de látszólag "jó családot".
#6 | mormota1968 - 2015. szeptember 12. 08:18:03
Talpi! Gondolom a rossz tapasztalat beszél belőled, de sajnos ez tényleg így van. A zsidó szellemiség mindenhová beette magát, mint a penész és teszi a dolgát rendületlenül. Régen néhány pofon után se váltak el a házasfelek, mert még az is belefért, habár nem volt szép dolog. Most meg tényleg, elég egy összeveszés is a váláshoz, amivel szintén a zsidók járnak jól, mivel alig akad olyan ügyvéd, bíró, ügyész, stb...amelyik nem zsidó lenne. Sajnálatos, hogy idáig fajulhattak a dolgok. Hogy családon belül is ölik már egymást az emberek, régi sérelmek miatt is, szavakkal és rosszabb esetben tettekkel is. Iszonyatosan nehéz megtalálni azt a társat, aki tényleg olyan, amilyennek lennie kellene. Megértő, elnéző, türelmes, elviseli a másik bogarait, rossz szokásait és képes megbocsájtani esetleges hibáit, bűneit. Na, ez olyan ritka mint a fehér holló! A zsidó métely beitta magát mindenhová, még a családba is. Ezt hozta a büdös nagy liberalizmus és democsokrácia. Őseim is állandóan eszik egymást, egymás agyára mennek, de ha valamelyikük megbetegszik, nagyon aggódnak egymásért és ha a szerelem el is múlik idővel, a szeretett még képes összetartani a folyton marakodókat is. Legalábbis az idősebb korosztályban. A mai fiatalok már nem ilyenek.
Gyorsan házasodnak és még gyorsabban elválnak. Ami a társadalmat, nemzetet illeti, hogy mit jelent az "akár erőszakkal" is? Ahogy régen mentek a dolgok, nagyon-nagyon régen, mikor még volt igazi vezérlő csillaga a magyarságnak. Amikor a pártoskodásért, nemzet árulásért még halál járt, nem is akár milyen vagy jobb esetben csak egy alapos verés, illetve kínzás. Mikor még négy lóval hajtották végre a halálos ítéletet azokon, akik vétettek a vezér és népe ellen. Liberalizmussal, demokráciával nem lehet hosszú távon fenntartani a rendet, még rövid távon sem. A mai börtönviszonyok is olyanok, hogy nem megtörten, kiégve, lefogyva hagyják el az elítéltek a büntetés letelte után a börtönt, fogházat, hanem kigyúrva, felhizlalva, még több gazemberséget tanulva oda bent.
Bíznák rám a börtönök megtervezését, biztos vagyok benne, hogy soha senki nem vágyna oda vissza többé.
Egy az, miért kell egy börtönt a felszínre építeni? Miért kell
közös cellába tenni a rabokat? Így soha nem száll magába, nem értékeli át az addigi életét, nem ismeri be az elkövetett bűnét, hisz nincs egyedül. Az egész törvénykönyv egy rossz vicc! Tele van kis kapukkal, enyhítő körülményekkel és a felső vezetőkre nem is vonatkozik, mindig sikerül kihúzniuk magukat a törvények alól. A világot uralókra meg főleg nem szabható ki semmilyen büntetés, hisz ők hozzák a törvényeket és ők maguk minden törvény felett állók.
Még az egész emberiség ellen elkövetett bűneikért se vonhatók soha felelősségre. Ez pedig számomra mindig is érthetetlen marad, miért nem? Miért nincs egy olyan titkos
földalatti szervezet, amely ezeket az érinthetetleneket is meg tudná büntetni? A mai technikai vívmányokkal teli világban bárkit ki lehetne nyírni, például a világháborúra való felkészítés miatt.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.