Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A jezsuitákról összegzés - Újratöltve!


"A jezsuit√°k szofizm√°kkal, √°lltanokkal √©s ferde elvekkel megzavarj√°k az ifj√ļs√°g fej√©t, szorgalmasan oktatnak arra, hogy mik√©nt lehessen az igazs√°got cs√Ľrni-csavarni... arra oktatnak, hogy hamisan esk√ľdni nem b√Ľn, csak bens√Ķleg kell m√°st gondolni... A korm√°ny gyepl√Ķit minden√ľtt √Ķk akarj√°k magukhoz ragadni, az √°ltaluk nevelt ifj√ļs√°got elk√∂telezik maguknak, a legmagasabb √°ll√°sokra seg√≠tik √Ķket, hogy √©rdekeiket v√©deni tartozzanak... A jezsuit√°k egy √°llamnak sem h√≠vei, az Ad maiorem Dei gloriam (Isten nagyobb dics√Ķs√©g√©re) terjeszt√©s√©nek sz√≠ne alatt saj√°t javukat √©s el√Ķny√ľket hajh√°ssz√°k, mik√©nt ez saj√°t sorsomban is bebizonyosodott." (II. R√°k√≥czi Ferenc)

"A jezsuit√°kr√≥l √≠rt t√∂rt√©nelmi m√Ľvem bizony nem sz√©pirodalmi alkot√°s, de megk√©rd√Ķjelezhetetlen tekint√©lyek √°llnak m√∂g√∂tte, √©s el√©g r√©szletes √©s fertelmes. A rend vissza√°ll√≠t√°sa bizony√°ra egy l√©p√©s a s√∂t√©tbe, a kegyetlens√©g, a despotizmus, √©s a hal√°l fel√©.

...Egyszer√Ľen nem tetszik, ha felt√Ľnnek a jezsuit√°k. Ha valaha is l√©tezett egy olyan test√ľlet, amely a f√∂ldi √©s a t√ļlvil√°gi k√°rhozatot meg√©rdemelte, az Loyola t√°rsas√°ga." (John Adams, az Egyes√ľlt √Āllamok 2. eln√∂ke)

"Az √©n v√©lem√©nyem, hogy ha ennek az orsz√°gnak, az Egyes√ľlt √Āllamoknak a szabads√°g√°t elpuszt√≠tj√°k, az a r√≥mai katolikus jezsuita papok alattomoss√°g√°nak lesz k√∂sz√∂nhet√Ķ, mivel √Ķk a legfurfangosabb, legvesz√©lyesebb ellens√©gei a polg√°ri √©s vall√°si szabads√°gjogoknak. Eur√≥p√°ban √Ķk okozt√°k a legt√∂bb h√°bor√ļt."
(Marquis de Lafayette, francia szabadk√Ķm√Ľves) (Bizony√≠tv√°n, hogy az als√≥bb szinten beavatott k√Ķm√Ľvesek nem felt√©tlen ismerik az igazi tervet, illetve c√©lt.)

"A polg√°rh√°bor√ļ sosem t√∂rhetett volna ki a jezsuit√°k alattomos befoly√°sa n√©lk√ľl."
(Abraham Lincoln)

"√ögy t√Ľnik, hogy a jezsuit√°k esz√ľkbe vett√©k a polg√°rh√°bor√ļ elej√©t√Ķl kezdve, hogy kiv√©gezz√©k Mr. Abraham Lincolnt." (Thomas M. Harris, amerikai t√°bornok)

"Ez a szervezet [a r√≥mai egyh√°z] teljesen despotikus katonai hierarchikus szervez√Ķd√©s, amelynek a l√°tsz√≥lagos feje a p√°pa, de amelynek a val√≥di feje a fekete (√©s sz√ľrke) p√°pa. A fekete p√°pa a jezsuita rend f√Ķn√∂ke, √©s gener√°lis rangja van. Nemcsak a saj√°t rendj√©t vezeti, hanem a r√≥mai egyh√°z √°ltal√°nos igazgat√°s√°t is. √ē van a hatalom a tr√≥nus m√∂g√∂tt, √©s a val√≥di feje a hierarchi√°nak. Az eg√©sz g√©pezet a legszigor√ļbb katonai fegyelem alatt van. Az eg√©sz g√©pezet gondolkod√°sa √©s akarata, az √Ķ fej√©b√Ķl ered. Az alatta l√©v√Ķ tagokban nincsen √∂n√°ll√≥ gondolkod√°sa vagy cselekedete. A megk√©rd√Ķjelez√©s n√©lk√ľli engedelmess√©g a felettes hatalomnak minden pap k√∂teless√©ge..."
(Thomas M. Harris, amerikai t√°bornok)

"A jezsuit√°k egy titkos t√°rsas√°got alkotnak - a szabadk√Ķm√Ľvesekhez hasonl√≥an - egyfajtat√∂bblet visszatasz√≠t√≥s√°ggal egy√ľtt - r√°ad√°sul ezerszer vesz√©lyesebbek."
(Samuel Morse, amerikai feltaláló)

"N√©zz√ľk meg ennek az osztr√°k t√°rsas√°gnak a m√Ľk√∂d√©s√©t [a St. Leopold alap√≠tv√°ny], mivel nagyon sokat tev√©kenykedik, saj√°t orsz√°gunkban is. B√©csi sz√©khellyel √©s nem m√°s, mint Metternich a fel√ľgyel√Ķje. L√©tez√©s√©t √©rezni is lehet az amerikai k√∂zt√°rsas√°gban. Kik a k√ľld√∂ncei? A jezsuit√°k. Ez a t√°rsas√°g, amely a zsarnoks√°g√°t t√∂bb mint 200 √©vig gyakorolta, akkora vesz√©lyt jelentenek a vil√°gra n√©zve, hogy az eg√©sz t√°rsadalmat akarj√°k felforgatni, hogy a p√°pa, XIV. Kelemen is arra k√©nyszer√ľlt, hogy feloszlassa a rendj√ľket, noha h√Ľs√©ges alattval√≥i voltak."
(Samuel Morse, amerikai feltaláló)

"A jezsuiták a polgári és vallási szabadságok veszélyes ellenségei"
(R. W. Thompson, az amerikai tengerészet egyik titkára)

"A jezsuita Weishaupt √©s a jezsuita t√°rsai a Vatik√°nba befoly√≥ p√©nz√∂sszegeket azzal v√°gt√°k el, hogy a francia forradalmat √ļtnak ind√≠tott√°k √©s levez√©nyelt√©k azzal, hogy Nap√≥leon h√°bor√ļi r√©v√©n a katolikus Eur√≥p√°t megh√≥d√≠tott√°k, √©s Nap√≥leont arra ir√°ny√≠tott√°k, hogy VII. Piusz p√°p√°t b√∂rt√∂nbe dobj√°k Avignonban, am√≠g az bele nem egyezett abba, szabads√°ga √°rak√©nt, hogy vissza√°ll√≠tsa a jezsuita rendet. A Vatik√°n ellen sz√≥l√≥ jezsuita h√°bor√ļ v√©get √©rt a b√©csi kongresszusban √©s a titkos 1822-as veronai szerz√Ķd√©ssel." (Emanuel M. Josephson, amerikai orvos √©s t√∂rt√©n√©sz)

"A jezsuit√°k egy hadtest√ľletet alkotnak, √©s nem egy vall√°si rendet. A f√Ķn√∂k√ľk egy hadseregnek parancsol, √©s nem csak egy sima rendh√°z f√Ķn√∂k. Ennek a szervezetnek a c√©lja a hatalom - amit a legdespotikusabban akarnak gyakorolni abszol√ļt hatalom, egyetemes hatalom, egy olyan hatalom, hogy az eg√©sz vil√°got lehessen vezetni egyetlen ember √°ltal. A jezsuitizmus az abszol√ļt despotizmus, √©s ugyanakkor a legnagyobb hatalmi vissza√©l√©s..." (Nap√≥leon Bonaparte)

"A r√≥mai Inkviz√≠ci√≥t a jezsuit√°k vezett√©k eg√©szen 1542-t√Ķl fogva."
(F. Tupper Saussy)

"1555 √©s 1931 k√∂z√∂tt a J√©zus T√°rsas√°g√°t 83 orsz√°gb√≥l kiutas√≠tott√°k, v√°ros√°llamb√≥l √©s v√°rosb√≥l, politikai intrik√°k √©s az √°llam ellen val√≥ sz√∂vetkez√©sei miatt, egy j√≥ h√≠rnev√Ľ jezsuita szerint (Thomas J. Campbell), gyakorlatilag minden kiutas√≠t√°s politikai intrika, behatol√°s, √°rul√°s, √©s l√°z√≠t√°s v√©gett rendelt√©k el."
(J.E.C. Shepherd, kanadai történész)

"Lehetetlen √ļgy olvasni az Erzs√©bet kori t√∂rt√©nelmet, hogy ne tenn√©nk bele olyan keretbe, amelyet a jezsuit√°k hat√°roztak meg, a maguk megt√©veszt√©seivel, √°rul√°saival, behatol√°saival, l√°z√≠t√°saival, gyilkoss√°gaival, k√©nyszer√≠t√©seivel √©s polg√°rh√°bor√ļival, a p√°pa el√Ķrel√©ptet√©s√©re, √©s a p√°pa ellens√©geinek legy√Ķz√©se √©rdek√©ben vil√°gszerte." (J.E.C. Shepherd, kanadai t√∂rt√©n√©sz)

"A sz√∂rny√Ľs√©ges harminc√©ves h√°bor√ļ r√©miszt√Ķ felel√Ķss√©ge II. Ferdin√°nd cs√°sz√°r v√°llain kell, hogy fek√ľdj√∂n, valamint a tan√°rainak, urainak, √©s kebelbar√°tainak v√°llain - akik Loyola fiai." (Theodor Griesinger, n√©met t√∂rt√©n√©sz)

"Ha v√©gig nyomon k√∂veted az eg√©sz szabadk√Ķm√Ľvess√©get, am√≠g el nem jutsz a legfels√Ķbb szabadk√Ķm√Ľves vezet√Ķh√∂z, felfedezed, hogy ez a borzalmas szem√©ly, √©s a J√©zus T√°rsas√°g√°nak feje egy √©s ugyanaz a szem√©ly" (James Parton, amerikai t√∂rt√©n√©sz)

"Ezen a dolgok miatt f√©lik a p√°pa √©s az uralkod√≥k a jezsuita atya-gener√°list... Egy olyan uralkod√≥, aki nem a jezsuit√°k bar√°tja hamar megtapasztalja a bossz√ļjukat."
(Luigi Desanctis, az Inkvizíció cenzora)

"A J√©zus t√°rsas√°ga az emberis√©g ellens√©ge! Az eg√©sz emberis√©gnek egyes√ľlnie kell az√©rt, hogy elt√∂r√∂lj√©k a rendet." (Robert J. Breckenridge, szerz√Ķ)

"A jezsuita rend nem m√°s, mint a r√≥mai hadsereg, egy j√∂v√Ķbeli f√∂ldi kir√°lys√°g √©rdek√©ben √ļgy, hogy a r√≥mai f√Ķpap a cs√°sz√°ruk lesz. A rend egyszer√Ľen a hatalom ut√°ni v√°gyr√≥l, a f√∂ldi nyeres√©gr√Ķl √©s a dominanci√°r√≥l sz√≥l, hogy √Ķk lehessenek a vil√°g urai. Ez minden, ami√©rt ki√°llnak, √©s tal√°n nem is hisznek Istenben." (Boyd Barrett)

"A jezsuita rend hatalm√°nak √©s preszt√≠zs√©nek cs√ļcs√°ra a 18. sz√°zad elej√©n √©rt fel. Befoly√°sosabb √©s hatalmasabb lett, mint b√°rmely m√°s f√∂ldi szervezet. Olyan helyzetet foglaltak el vil√°gban, amivel, egyetlen esk√ľvel rendelkez√Ķ t√°rsas√°g nem √©r fel. Eur√≥p√°nak majdnem minden uralkod√≥j√°nak a lelkiismeret√©t jezsuit√°k vez√©nyelt√©k √ļgy, hogy √ļgy t√Ľnt, hogy eg√©sz Eur√≥p√°t kiz√°r√≥lag a jezsuit√°k ir√°ny√≠tott√°k." (Boyd Barrett, volt jezsuita)

"R√≥mai katolikus k√∂r√∂kben j√≥l tudj√°k, hogy a fekete p√°pa kifejez√©s a jezsuit√°k gener√°lis√°ra haszn√°lj√°k. Ahogy a p√°pa feh√©r ruh√°ban jelenik meg, √©s a jezsuita gener√°lis pedig feket√©ben, a k√ľl√∂nbs√©g szembe√∂tl√Ķ. De azok a p√°pist√°k, akik nem k√ľl√∂n√∂sen szeretik a jezsuit√°kat - nem kis sz√°mban vannak - ezt a fogalmat arra haszn√°lj√°k, hogy azt kifejezz√©k, hogy a fekete p√°pa a feh√©r p√°pa felett uralkodik. K√∂zben az a szerepe, hogy jelk√©pesen a p√°p√°nak al√°vesse mag√°t."
(M.F. Cusack, Kenmore volt ap√°c√°ja)

"Soha eddig a történelem során nem volt még ilyen társaság. Maga a régi római szenátus sem alkotott világuralomra szóló terveket ekkora biztos sikerrel."
(Friedrich von Hardenberg, német filozófus)

"A jezsuita Adam Weishaupt egy fed√Ķszervezetk√©nt hozta l√©tre az Illumin√°ti rendet, ami m√∂g√∂tt a jezsuit√°k elb√ļjhatnak. Miut√°n a rendet XIV. Kelemen p√°pa 1773-ban elt√∂r√∂lte a jezsuit√°k az Illumin√°tit √©s m√°s szervezeteket haszn√°lt√°k fel a c√©ljaik el√©r√©s√©re. √ćgy az fed√Ķszervezetet okolt√°k azok√©rt a probl√©m√°k√©rt, amelyeket a jezsuit√°k okoztak." (Bill Hughes,)

"A t√∂rt√©nelemk√∂nyvek azt tan√≠tj√°k, hogy a francia forradalom vagy 1787-ben, vagy 1789-ben kezd√Ķd√∂tt el. Att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy melyik k√∂nyvet olvasod. Ezzel szemben a forradalmat Dr. Adam Weishaupt √©s a Rotschild h√°z m√°r 20 √©vvel kor√°bban megtervezte." (William Sutton)

"Mi√©rt haszn√°ln√°k fel a jezsuit√°k a zsid√≥kat, a hal√°los ellens√©g√ľket arra, hogy a vil√°got megh√≥d√≠ts√°k? A jezsuit√°k sosem csin√°lnak olyasvalamit ny√≠ltan, amivel leleplezhetn√©k √Ķket. Ha √Ķk lenn√©nek a b√Ľn elk√∂vet√Ķi, √Ķket b√ľntetn√©k meg, √©s viselni√ľk kellene a k√∂vetkezm√©nyeket. Viszont, ha olyasvalakit haszn√°lnak fel, akit, akiket "a vil√°g bajainak" neveznek, k√ľl√∂n√∂sen egy olyan ellens√©get, akit k√∂zben ezzel el is puszt√≠thatnak, azzal egyszerre k√©t c√©ljukat is el√©rik. A zsid√≥ n√©p a t√∂k√©letes b√Ľnbak. A Rotschildok olyan jezsuita √°gensek zsid√≥ fed√©l alatt azzal, hogy k√∂zrem√Ľk√∂dtek az Illuminati rend l√©trehoz√°s√°ban 1776-ban, ami egy√©rtelm√Ľen az √∂sszeesk√ľv√©s felel√Ķss√©g√©t a zsid√≥kra h√°r√≠tja. A Rotschildok nem az egyetlen jezsuita √°gens zsid√≥ mez alatt." (Bill Hughes)

"√Ālland√≥an belekeverik magukat (a jezsuit√°k) az udvari √©s √°llami intrik√°kban, √≠gy jogosan azzal kell v√°dolni √Ķket, hogy a vil√°guralomra t√∂rnek. Kir√°lyokat is √∂ltek meg, nem csak az akaszt√≥f√°n√°l, hanem az Illumin√°ti t√°rsas√°g√°nak tagjaik√©nt is. √ēk √°lltak a t√∂meg √©l√©n minden esem√©nyn√©l, amikor P√°rizsban gyilkoss√°got k√∂vettek el a francia forradalomban." (Hector Macpherson)

"200 √©vig a jezsuit√°k c√©lja az amerikai alkotm√°ny teljes elpuszt√≠t√°sa. Vall√°si ter√ľleten pedig c√©ljuk a protestantizmus teljes kiirt√°sa, minden m√°s vall√°ssal egy√ľtt, √©s hogy vissza√°ll√≠ts√°k a vil√°g feletti uralm√°t a p√°p√°nak." (Bill Hughes)

"az amerikai tenger√©szet titk√°ra, R.W. Thompson pontosan megmutatta, kik lesznek az eur√≥pai uralkod√≥k √°gensei abban, hogy az amerikai k√∂zt√°rsas√°got elpuszt√≠ts√°k, nevezetesen R√≥ma jezsuit√°i! Az Egyes√ľlt √Āllamok 1815 √≥ta folyamatos t√°mad√°s alatt √°ll a jezsuit√°k √°ltal a c√©llal, hogy elpuszt√≠ts√°k ezen orsz√°g alkotm√°nyos jogait. A Morse k√≥d feltal√°l√≥ja, Samuel B. Morse √≠rt err√Ķl a s√∂t√©t tervr√Ķl az Egyes√ľlt √Āllamok ellen." (Bill Hughes)

"1815-re a jezsuit√°k teljhatalomra jutottak Anglia felett. Ha egy vezet√Ķ nem √ļgy viselkedett, ahogyan megmondt√°k neki, azt megvesztegett√©k vagy meg√∂lt√©k, vagy megr√°galmazt√°k, vagy megfenyegett√©k, hogy elkergetik a hivatal√°b√≥l. Amit Angli√°ban tettek, azt ma sok orsz√°gban is megteszik." (Bill Hughes)

"A jezsuitizmus egyik c√©lja a protestantizmus √©s elveinek nyom n√©lk√ľli kiirt√°sa, amibe beletartozik a vall√°si szabads√°g, a k√∂zt√°rsas√°gi elvek, a k√©pviseleti korm√°ny, √©s a k√∂z√©poszt√°lyra √©p√ľl√Ķ er√Ķs gazdas√°g. A jezsuit√°k m√°sik c√©lja a p√°pas√°g hatalm√°nak √©s kontrollj√°nak kiterjeszt√©se az eg√©sz vil√°gban." (Bill Hughes)

"Az 1822-es veronai kongresszus során Amerikát célba vették a jezsuita ágensek, céljaik szerint Amerikát mindenáron el kell pusztítani. Az Alkotmány minden elvét fel kell oldani, és helyébe jezsuita elveket kell bevezetni, hogy a pápaságot felmagasztalják Amerikában." (Bill Hughes)

"Ezt a h√°rom tal√°lkoz√≥t B√©csben, Veron√°ban √©s Chieriben a legnagyobb titokban tartott√°k. Egy ember azonban, aki az els√Ķ k√©t tal√°lkoz√≥n r√©szt vett nem maradt csendben. George Canning √©rtes√≠tette az amerikai korm√°nyt, hogy Eur√≥pa uralkod√≥i el akarj√°k puszt√≠tani Amerikai szabad int√©zm√©nyeit." (Bill Hughes)

"A Monroe doktr√≠na Amerika v√°lasza volt a jezsuit√°k √°ltal vezetett b√©csi √©s veronai kongresszusra. Amerika h√°bor√ļs cselekm√©nynek tekintette azt, ha b√°rmelyik eur√≥pai orsz√°g gyarmatos√≠t√°si tervekkel √°llt volna el√Ķ a nyugati f√©ltek√©n. A jezsuit√°k el√©rt√©k azt, hogy titokban behatoljanak Amerik√°ba, √©s meghi√ļs√≠ts√°k a Monroe doktr√≠n√°t. Ezt az√©rt tudt√°k megtenni, mert abszol√ļt titokban csin√°lt√°k, annak leple alatt, hogy egyh√°zi emberek voltak."

"...A Monroe doktr√≠na szembesz√°llt minden eur√≥pai t√°mad√°s ellen, ami Amerika ellen ir√°nyult. Monroe eln√∂k azonban azt nem √©rtette meg, hogy a jezsuit√°k el√Ķsz√∂r nem fegyverhez ny√ļlnak c√©ljaik el√©r√©se √©rdek√©ben. A jezsuit√°k ravaszs√°got √©s titokzatoss√°got haszn√°ltak. Az ember legvulg√°risabb pontjait pr√≥b√°lt√°k el√©rni. Az √°genseiket hatalmi √©s p√©nz√ľgyi poz√≠ci√≥kba helyezt√©k el - √©s √≠gy minden hatalmukat arra haszn√°ltak, hogy minden protest√°ns elvet elpuszt√≠ts√°k, ami benne van az amerikai alkotm√°nyban." (Bill Hughes)

"A jezsuit√°k a (fekete, feh√©r, sz√ľrke) p√°pa titkos szolg√°latak√©nt viselkednek vil√°gszerte. Nagyon titkosak √©s mindent megtesznek, hogy titokban maradjanak. Senkinek nem mondj√°k el, hogy jezsuit√°k. K√≠v√ľlr√Ķl √ļgy t√Ľnnek, mintha norm√°lis emberek lenn√©nek." (Bill Hughes)

"A jezsuit√°k kedvenc elj√°r√°sa a politikai gyilkoss√°g." (Thomas M. Harris, amerikai t√°bornok)

"James Buchanant (amerikai eln√∂k√∂t) megm√©rgezt√©k, √©s majdnem meg is halt. Csak az√©rt √©lte t√ļl, mivel tudta, hogy arz√©nnel m√©rgezt√©k meg, √©s ezt el is mondta az orvosainak. Tudta, hogy a jezsuit√°k Harrison √©s Taylor eln√∂k√∂ket szint√©n megm√©rgezt√©k." (Bill Hughes)

"A jezsuita rend bet√∂lt√∂tte esk√ľj√©t, hogy megm√©rgezik, meg√∂lik, vagy minden eszk√∂zt ig√©nybe vesznek, hogy elt√°vol√≠ts√°k azokat, akik a terveiknek ellen√°llnak.1841 √©s 1857 k√∂z√∂tt h√°rom eln√∂k√∂t t√°madtak meg, mik√©pp azt a b√©csi, veronai √©s chiesai kongresszusok el√Ķ√≠rt√°k. Ketten meghaltak, √©s egy alig menek√ľlt meg. A jezsuit√°k nem engedik meg, hogy b√°rmi k√∂zt√ľk, √©s ak√∂z√∂tt √°lljon, hogy Amerik√°t teljesen a hatalmukba ker√≠ts√©k, √©s az amerikai alkotm√°nyt megsemmis√≠ts√©k." (Bill Hughes)

"Rothschildok jezsuit√°k voltak, akik arra haszn√°lt√°k a zsid√≥ h√°tter√ľket, hogy a s√∂t√©t tev√©kenys√©geiket leplezz√©k. A jezsuit√°k, akik a Rothschild √©s a Biddle nev√Ľ p√©nz√ľgyi szakembereiken kereszt√ľl az Egyes√ľlt √Āllamok bankrendszere f√∂l√∂tt pr√≥b√°lt√°k megszerezni a hatalmat." (Ami 1913-ban siker√ľlt is.) (Bill Hughes)

"Ahol egy totalit√°rius rendszer megjelenik, legyen az a kommunizmus vagy a n√°cizmus, mindig lehet tal√°lni egy jezsuit√°t, aki a "tan√°csad√≥" vagy vezet√Ķ szerep√©t t√∂lti be, legyen ez Fr. Armando Llorente Kub√°ban vagy Fr. Menvieille Argent√≠n√°ban." (Emanuel M. Josephson)

"Ma [a jezsuit√°k] annyira er√Ķsek az Egyes√ľlt √Āllamokban, mint valaha Eur√≥p√°ban, ahonnan kiutas√≠tott√°k √Ķket a korm√°nyra val√≥ vesz√©ly√ľk miatt." (Jeremiah J. Crowley, volt √≠r r√≥mai szerzetes)

"Mindenekel√Ķtt a jezsuit√°k "gy√≥ntat√≥k" voltak. Az uralkod√≥knak sz√ľks√©g√ľk volt r√°juk, √©s az arisztokrat√°k, cs√°sz√°rok, kir√°lyok, kir√°lyn√Ķk, hercegek, hercegn√Ķk, √©s a korm√°ny minden szintj√©n l√©v√Ķ emberek - mindenki felt√°rta el√Ķtt√ľk a titkos terveiket, titkos b√Ľneiket √©s legbels√Ķbb gondolataikat. √ćgy az √©let√ľk egy nyitott k√∂nyv volt a jezsuit√°k sz√°m√°ra.

...A diplom√°cia sokf√©le eszk√∂z√©vel a jezsuit√°k behatoltak az √°llami hivatalokba, kir√°lyok tan√°csad√≥i lettek, √©s √≠gy a nemzetek d√∂nt√©seit is befoly√°solt√°k. A gy√≥n√°sokat szent√ľl meghallgat√≥ jezsuit√°k √≠gy kov√°csolt√°k a siker√ľket. A vall√°sos gy√≥ntat√°s n√©lk√ľl a jezsuit√°k t√∂rt√©nete m√°sk√©ppen festett volna. A jezsuit√°k pedig kem√©nyen bebiztos√≠tott√°k, hogy √Ķk legyenek a gy√≥ntat√≥ papok, mintsem a t√∂bbi rend papjai, mivel nagyon enged√©kenyek voltak a gy√≥nni k√≠v√°n√≥ emberek sz√°m√°ra." (John Daniel, "A nagy terv leleplez√©se")

"Azért, hogy megmentse a római egyházat attól, hogy a világ feletti uralmat a protestánsokkal szemben elveszítse, valamint azért, hogy megtartsák a szellemi és világi hatalmukat, amit a pápák bitoroltak a középkorban, Róma most "eladta" a római egyházat a Jézus társaságának; vagyis lényegében odaadták magukat a jezsuiták kezébe."

"Nyolc √©vvel az Armada t√°mad√°sa el√Ķtt a jezsuit√°k alattomos m√≥don akt√≠van pr√≥b√°lt√°k az angol korm√°nyt meggyeng√≠teni. K√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°larcok, √°lnevek √©s titkos k√≥dokkal ki √©s be tudtak jutni Angli√°ba. A jezsuita Robert Parson, aki 1580-ban misszi√≥t szervezett, hogy t√∂bb m√°sik jezsuit√°t behozzon Angli√°ba, hogy folytathass√°k a hatalmi √°tv√©tel√ľket."

Amikor a spanyol Armada t√°mad√°sa sikertelen volt, az intrik√°k mesterei egy bizarr tervhez fordultak. Az Enciklop√©di√°kban ez a puskaporos mer√©nylet neve alatt v√°lt ismertt√©. 13 katolikus nemes √©s 5 jezsuita √∂sszeesk√ľv√©st sz√Ķttek, hogy 36 hord√≥ puskaport robbantsanak fel a house of Lords pinc√©j√©ben, hogy ezzel I. Jakab kir√°lyt √©s a House of Commons-t meg√∂lj√©k, amikor √∂sszegy√Ľltek 1605 november 5.-√©n. Azt tervezt√©k, hogy a robban√°s miatti k√°osz k√∂zepette l√°zad√°st sz√≠tanak. (Melynek √©l√©re √°llnak, √≠gy v√©ve √°t a hatalmat.) de, miel√Ķtt a pinc√©t felrobbantott√°k volna, a hord√≥kat felfedezt√©k, √©s √≠gy az √∂sszeesk√ľv√Ķket letart√≥ztatt√°k. Az √∂t jezsuita k√∂z√ľl ketten elmenek√ľltek, egy meghalt b√∂rt√∂nben, √©s kett√Ķt b√≠r√≥s√°gon el√≠t√©lt√©k, √©s kiv√©gezt√©k.

Az √∂t jezsuita felforgat√≥ egyike volt Guy Fawkes, akir√Ķl a British-Columbia √©s Yukon szabadk√Ķm√Ľves nagyp√°holy tagja, Alan Moore √≠rt magasztal√≥ m√Ľvet, "V, mint v√©rbossz√ļ" c√≠mmel. E m√Ľ azt√°n XXI. sz√°zad CIA √°ltal ir√°ny√≠tott felforgat√≥ mozgalm√°nak, az Anonymous mozgalomnak lett k√©s√Ķbb ideol√≥giai alapja. A mozgalom szimb√≥luma, az √°larc, term√©szetesen a jezsuita Guy Fawkes arc√°t mint√°zza.

"A harminc √©ves h√°bor√ļ, 1618 √©s 1648 k√∂z√∂tt sok k√ľzdelem sorozata volt, amely a legutols√≥ vall√°sh√°bor√ļ volt Eur√≥p√°ban. T√∂bbnyire n√©met ter√ľleten v√≠vt√°k, de mire v√©ge lett, szinte minden eur√≥pai nemzet belekeveredett. Ennek a legf√Ķbb oka a m√©lys√©ges ellent√©t a n√©met protest√°nsok √©s a n√©met katolikusok k√∂z√∂tt - akik a jezsuit√°kkal √©s Richelieu b√≠borossal, aki Franciaorsz√°g val√≥di uralkod√≥ja volt, felsz√≠tott√°k ezeket a l√°ngokat, hogy el√©rj√©k a c√©ljaikat." (John Daniels)

"A hatodik √©s utols√≥ esem√©ny az a barb√°r √≠r m√©sz√°rl√°s, amelyet 1641 okt√≥ber 23.-√°n ind√≠tottak, √©s ami azon katolikus √ľnneps√©gen t√∂rt√©nt, amely azt Loyola-i Ign√°cot √ľnnepli, aki a jezsuita rendet alap√≠totta.

...Megint, a tervet a jezsuita papok √©s szerzetesek ind√≠tv√°nyozz√°k, hogy a tudatlan √≠r katolikus embereket arra hergelik, hogy a legsz√∂rny√Ľbb b√Ľn√∂ket elk√∂vess√©k. A t√°voli Franciaorsz√°gban Richelieu b√≠boros, a francia miniszter az [√≠r katolikus] √∂sszeesk√ľv√Ķknek sok p√©nzt √©s embert √≠g√©rt. Egyetlen csap√°sra a katolikusok fell√°zadtak a b√©k√©s, √©s semmit sem sejt√Ķ protest√°ns szomsz√©djaik ellen, √©s senkit sem hagytak √©letben. A fanatikus papi vezet√Ķk kijelentett√©k, hogy nem szabad egy protest√°nst sem √©letben hagyni, √©s hogy nem nagyobb b√Ľn egy protest√°nst meg√∂lni, mint egy kuty√°t meg√∂lni. Gondozni vagy megv√©deni √Ķket pedig megbocs√°thatatlan b√Ľn volt. A gyilkol√°s folytat√≥dott, √©s amikor v√©ge lett sz√°z√∂tvenezer protest√°ns sz√©tszaggatva, holtan hevert.

...az el√Ķ√≠t√©letek n√©lk√ľli t√∂rt√©n√©szkutat√≥ sz√°m√°ra a t√∂rt√©nelem tele van a r√≥mai egyh√°z gyilkoss√°gaival, ahol eg√©sz v√°rosokat √©s n√©peket kegyetlen√ľl kiirtottak, mivel azok oly m√≥don tisztelt√©k Istent, ami elt√©rt a r√≥mai katolicizmust√≥l." (John Daniel)

"...egy fajta szinkronizmust mutat, amikor Mussolini Olaszorsz√°gban hatalomra jutott don Sturzo seg√©dlet√©vel, aki a katolikus p√°rt jezsuita vezet√Ķje volt. Egy jezsuita, Monseigneur Seipel pedig kancell√°r lett Ausztri√°ban. 1929-ig t√∂lt√∂tte be a posztot, 2 √©ven kereszt√ľl, ez id√Ķ alatt az osztr√°k belpolitik√°t a reakci√≥s √©s klerik√°lis √ļtra terelte; az ut√≥dja pedig addig ment ezen az √ļton, m√≠g az orsz√°g a n√©met blokkba be nem ker√ľlt. A dolgoz√≥ oszt√°ly azt a nevet adta neki, hogy "Keine Milde Kardinal" - a "kegyetlen b√≠boros"." (Edmond Paris)

"√ögy tartj√°k, hogy a p√°pa ezeket a szolg√°ltat√°sokat odaadja Signor Mussolininek, Pietro Tachi-Venturi jezsuita aty√°n kereszt√ľl, akit Mussolini gyakran felkeres fontos √ľgyekben." (Daily Express, 2/9/1935) British Uinted Press

"A legt√∂bbet a jezsuita rendt√Ķl tanultam. Lenin szint√©n, amennyire eml√©kszem. A vil√°g nem ismert annyira csod√°latos dolgot, mint a katolikus egyh√°z szerkezet√©t. Eddig semmi m√°s nem hatott jobban r√°m, mint a r√≥mai egyh√°z hierarchikus szervez√©se. Ebb√Ķl a szervezetb√Ķl sok dolgot egyenesen √°tvettem a saj√°t p√°rtomba. A Katolikus Egyh√°zat p√©lda gyan√°nt fel kell mutatni.
Elmondok egy titkot: én is rendet alapítok." (a náci SS-t). (Adolf Hitler)

"Himmlerben l√°tom a mi Ignatius de Loyola-nkat." (Adolf Hitler)

Hitler a "legt√∂bb" dolgot t√Ķl√ľk tanulta, tal√°n az eg√©sz Mein Kampf-ot is, √©s m√©g ki tudja mit. Ma k√∂z√ľl√ľk val√≥ a p√°pa. Lehet, hogy itt az ideje elgondolkodni!

"Az SS-t Himmler szervezte meg a jezsuita rend elvei alapj√°n. A t√∂k√©letes engedelmess√©g volt a legf√Ķbb szab√°ly, √©s minden parancsot hozz√°sz√≥l√°s n√©lk√ľl v√©gre kellett hajtani." (Walter Shellenberg, a n√°ci Sicherheitsdienst vezet√Ķje)

"Walter Hagen, a német írótól tudjuk: A jezsuita generális, Halke von Ledochowski gróf készen állt közös antikommunista alapon szövetséget kötni a német titkosszolgálat és a jezsuita rend között."

"...ennek eredm√©nyek√©nt az SS k√∂zponti titkosszolg√°lat√°n bel√ľl egy olyan szervezet j√∂tt l√©tre, amelynek a vezet√Ķs√©g√©nek nagy r√©sz√©t katolikus papok foglalt√°k el. Akik a n√°ci SS fekete egyenruh√°j√°t viselt√©k. A jezsuita Himmler "atya" volt az egyik f√Ķtisztj√ľk." (Edmond Paris francia √≠r√≥, volt katolikus)

"A "jezsuita" kifejezés szinonimája lett a félrevezetésnek, behatolásnak, intrikáknak, társadalmi felfordításnak." (J. E. C. Shepherd, kanadai történész)

"A jezsuit√°k jelenl√©te b√°rmely orsz√°gban, legyen az katolikus vagy protest√°ns val√≥sz√≠n√Ľleg t√°rsadalmi b√©k√©tlens√©ghez vezet." (Lord Palmerston)

"Nem volt semmif√©le √°larc, amit a jezsuit√°k nem tudtak volna felvenni, √≠gy mindenhov√° be tudtak hatolni. Be tudtak jutni hang n√©lk√ľl az uralkod√≥ udvar√°ba, vagy az √°llamf√Ķ hivatal√°ba."

"Nem volt olyan nyelv, amit meg ne tanultak volna, olyan vall√°s, amit fel ne vettek volna, nem volt n√©p ahov√° el nem mentek volna, nem volt olyan felekezet ahova ne csatlakozhattak volna, √©s amelynek feladatait el nem v√©gezt√©k volna. Hangosan b√≠r√°lhatt√°k a p√°p√°t a luther√°nussal egy√ľtt, √©s esk√ľt is felvehettek a sz√∂vets√©gessel egy√ľtt." (J.A. Wylie Rev.; A protestantizmus t√∂rt√©net√©nek szerz√Ķje)

"A Szent Bartimeus gyilkosai, az inkviz√≠torok √©s a jezsuit√°k olyan sz√∂rnyetegek, amelyeket megbomlott elm√©j√Ľ emberek sz√ľltek, a s√∂t√©ts√©g szellem√©nek √©s a hal√°l term√©szetes sz√∂vets√©gesei" (Edwin A. Sherman)

"A jezsuita rend, amelyet a jezsuita felettes gener√°lis vezet a vall√°si √©s polg√°ri jogok leghal√°losabb ellens√©ge, amit a vil√°g valaha l√°tott. Eur√≥p√°ba a jezsuit√°k annyira h√≠rhedtek lettek a h√°bor√ļk √©s forradalmak ind√≠t√°s√°√©rt, √°llamf√Ķk meg√∂l√©s√©√©rt, hogy 83 orsz√°gb√≥l √©s v√°rosb√≥l toloncolt√°k ki 1931-ig, gyakran r√≥mai katolikus uralkod√≥k √°ltal is! A jezsuita felettes gener√°lis, a fekete p√°pa nemcsak a jezsuita rendet vezeti, hanem a hatalmas m√°ltai lovagrendet is, valamint a szabadk√Ķm√Ľvess√©g legfels√Ķbb vezet√Ķit is. A titkos t√°rsas√°gok legfels√Ķbb vezet√Ķinek ir√°ny√≠t√°sa r√©v√©n a vil√°g legfels√Ķbb titkos szolg√°latait is √Ķ vezeti. (P√©ld√°ul a m√°r eml√≠tett CIA-t.) Erre egy j√≥ p√©lda az, amikor a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļban a m√°ltai lovag William "wild Bill" Donovan a CIA legfels√Ķbb embere volt; a n√°ci N√©metorsz√°g legfels√Ķbb vezet√Ķje a keleti fronton pedig a szint√©n a m√°ltai lovag Reinhard Gehlen t√°bornok volt; a Szovjet hader√Ķk egyik t√°bornoka pedig az ugyancsak m√°ltai lovag Anton Turkul herceg volt (akinek az √ľzenet tov√°bb√≠t√≥i jezsuita szerzetesek voltak). √ćgy a jezsuita rend a legfontosabb harcosokat vezett√©k, √≠gy a h√°bor√ļt b√°rmelyik ir√°nyba ir√°ny√≠thatt√°k, amerre csak akart√°k, √≠gy milli√≥nyi protest√°nst, zsid√≥t, illetve ortodoxot is kiirthattak k√∂zben. Emellett mivel a Vatik√°n hierarchi√°j√°t is hatalm√°ba vette (a jezsuita renden kereszt√ľl √©s a P-2 szabadk√Ķm√Ľvess√©g r√©v√©n), a jezsuita felettes gener√°lis a Hit Doktr√≠nai Kongreg√°ci√≥t is vezeti, azaz az Inkviz√≠ci√≥ hivatal√°t, a r√≥mai k√ļri√°t. Tov√°bb√° a tetemes Vatik√°ni p√©nz√∂sszegek is rendelkez√©s√©re √°llnak. Ha mindezek nem teszik a fekete p√°p√°t a vil√°g leghatalmasabb ember√©v√©, akkor nem tudom, mi m√°s tehetn√©." (J.E.C. Shepherd, kanadai t√∂rt√©n√©sz)

"A polg√°rh√°bor√ļ sosem j√∂hetett l√©tre a jezsuit√°k alattomos befoly√°sa n√©lk√ľl. A p√°pas√°gnak k√∂sz√∂nhetj√ľk azt, hogy orsz√°gunkat legnemesebb fiainak v√©re v√∂r√∂sre festi. Nagy k√ľl√∂nbs√©gek voltak az √©szaki √©s deli √°llamok k√∂z√∂tt a rabszolgas√°g k√©rd√©s√©ben, de sem Jefferson Davis, sem a Konf√∂der√°ci√≥ egyik vezet√Ķ tagja sem merte volna megt√°madni az √©szaki √°llamokat, ha nem √≠g√©rt√©k volna meg a jezsuit√°k a demokr√°cia fedele alatt, hogy a r√≥mai katolikus orsz√°gok, mint p√©ld√°ul Franciaorsz√°g a rendelkez√©s√ľkre √°llnak. R√≥ma papjait, p√ľsp√∂keit √©s szerzeteseit sajn√°lom, amikor a k√∂zn√©p felfedi, hogy √Ķk nagy r√©szben felel√Ķsek ebben a h√°bor√ļban folyt k√∂nnyek√©rt √©s v√©r√©rt. Ezen ismereteimet az√©rt fedem el a nyilv√°noss√°g el√Ķl, mert ha megtudn√° a k√∂zn√©p, akkor a h√°bor√ļ vall√°sh√°bor√ļv√° csapna √°t, √©s t√≠zszer olyan v√©res lenne. Teljesen kegyetlenn√© v√°lna, amint minden vall√°sh√°bor√ļ ilyen. A teljes kiirt√°s lenne a c√©lja mindk√©t oldalon." (Abraham Lincoln)

"Az √©szaki √©s deli protest√°nsok biztosan egyes√ľln√©nek a papok √©s a jezsuit√°k kiirt√°s√°ra, ha megtudn√°k azt, amit nekem elmondott professzor Morse, a R√≥m√°ban sz√Ķtt tervekr√Ķl, amelyek k√∂zt√°rsas√°gunk ellen sz√Ķttek, ha tudn√°k, hogy azok a katolikus papok √©s ap√°c√°k, akik naponta a partjainkra √©rnek a vall√°suk tan√≠t√°s√°nak, a n√©p oktat√°s√°nak √©s a betegek gy√≥gy√≠t√°s√°nak leple alatt semmi m√°st nem csin√°lnak, mint hogy a p√°p√°nak √©s Nap√≥leonnak √©s m√°s zsarnokoknak a k√ľldet√©s√©t teljes√≠tik. A c√©lb√≥l, hogy elidegen√≠ts√©k a sz√≠v√ľnket az alkotm√°nyunkt√≥l √©s t√∂rv√©nyeinkt√Ķl, hogy elpuszt√≠ts√°k iskol√°inkat, √©s hogy anarchi√°t hozzanak l√©tre, ami van p√©ld√°ul √ćrorsz√°gban, Mexik√≥ban vagy Spanyolorsz√°gban, b√°rhol ahol szabadon akarnak √©lni az emberek." (Abraham Lincoln)

N√©zz√ľnk csak sz√©t a vil√°gban! Egyre t√∂bb helyen a "forradalom", az anarchia √©s k√°osz uralkodik, vajon kiknek a c√©ljait szolg√°lja mindez? Az emberek, mivel erre vannak kondicion√°lva, egyetlen megold√°sk√©nt az utcai t√ľntet√©seket √©s zavarg√°sok eszk√∂z√©t ismerik, mint a probl√©m√°ik lehets√©ges megold√°s√°t. Pedig az utc√°n m√©g egy probl√©m√°t sem oldottak meg. K√∂zben esz√ľkbe sem jut, hogy val√≥j√°ban nem a szabads√°guk√©rt, csup√°n az √ļj, f√©nyesebb rabl√°ncok√©rt "k√ľzdenek", √©s az eg√©sz nem sz√≥l m√°sr√≥l, csak az elnyom√≥k hatalm√°nak √°tment√©s√©r√Ķl egy √ļjabb, szint√©n √°ltaluk fel√©p√≠tett t√°rsadalmi-, vagy ak√°r vil√°grendbe. A rombol√°s, ami ahhoz sz√ľks√©g, hogy a r√©gi hely√©n √ļjat √©p√≠thessenek, pedig sz√ľks√©ges velej√°r√≥ja a terveiknek. √Čp√≠t√©s el√Ķtt gyakran sz√ľks√©ges a rombol√°s, f√Ķleg akkor, ha az √ļjat a r√©gi hely√©re szeretn√©nk fel√©p√≠teni.

Forradalomnak √°lc√°zva ezt a piszkos munk√°t v√©geztetik el a magukat forradalm√°rnak gondol√≥ t√∂megekkel, akik el√Ķtt feltehet√Ķleg a "dics√Ķs√©ges" (szint√©n h√°tt√©rhatalom √°ltal manipul√°lt) francia forradalom ide√°ja lebeg.

K√°oszb√≥l rend, √ļj vil√°grend, mik√©pp erre a sk√≥t r√≠tus√ļ szabadk√Ķm√Ľvess√©g 33. fokozata az "Ordo ab Chao", azaz a "K√°osz rendje" is utal.

"A jezsuita rend az egyetlen vall√°si rend a r√≥mai egyh√°zon bel√ľl, amelyet a feh√©r p√°pa valaha feloszlatott, vagy amelyet b√°rmelyik orsz√°gb√≥l kiutas√≠tottak politikai zavarg√°sai miatt. √ćgy ebb√Ķl levezethetj√ľk, hogy a J√©zus T√°rsas√°g egyik legf√Ķbb c√©lja a politikai hatalom megszerz√©se." (M.F. Cusack)

"Sajnos tudtam, hogy megm√©rgeznek [a jezsuit√°k], de ara nem sz√°m√≠tottam, hogy ilyen lass√ļ √©s kegyetlen m√≥don haln√©k meg." (XIV. Kelemen p√°pa, aki "√∂r√∂kre" feloszlatta a jezsuita rendet)

"Nem nyomt√°k el 50 √©vig sem, amikor a p√°pas√°g √©s a despotizmus elgyeng√ľlt a demokr√°cia hat√°s√°ra VII. Piusz p√°pa a Szent Sz√∂vets√©g megalkot√°sa ut√°n √ļjra√©lesztette a jezsuita rendet teljes hatalmukkal."

"Nem kell megmondani az amerikai n√©pnek, hogy kicsod√°k a jezsuit√°k? Ha nem tudj√°k, meg kell nekik mondani k√©sedelem n√©lk√ľl, nem szabad id√Ķt vesz√≠teni, mivel minden nap tev√©kenykednek, titkos t√°rass√°got alkotnak, egyfajta szabadk√Ķm√Ľvess√©g, mindenf√©le undorm√°nnyal egy√ľtt, de ezerszer vesz√©lyesebbek. Nem csup√°n papok, vagy egyetlen vall√°s papjai, hanem kalm√°rok, √ľgyv√©dek, szerkeszt√Ķk, vagy b√°rmilyen szakma gyakorl√≥i, semmif√©le k√ľls√Ķ ism√©rv√ľk nincsen. amely alapj√°n felismern√©nk √Ķket; minden√ľtt jelen vannak ebben az orsz√°gban. B√°rmilyen szerepet fel tudnak venni, ak√°r a f√©nyess√©g angyalai legyenek, vagy a s√∂t√©ts√©g d√©monai, hogy el√©rj√©k a c√©ljukat, ami lehet b√°rmilyen feladat, amire elk√ľldik √Ķket." (ismeretlen)

Voltaire r√©szt vett a paraguayi jezsuita mini √°llam felsz√°mol√°s√°ban. (T√°rstulajdonosa volt a Pascal nev√Ľ haj√≥nak, ami a jezsuit√°k ellen harcol√≥ spanyol katon√°kat sz√°ll√≠totta. Pascal maga is a jezsuit√°k ellens√©ge volt, e miatt tal√°lhatta Voltaire mulats√°gosnak) Ekkor √≠rta egykori iskolat√°rs√°nak, Richelieu hercegnek:

"Nagyon helyes, hogy a Pascal a jezsuiták ellen harcol, és valóban mulatságos."

De nehogy egyoldal√ļak legy√ľnk, hallgassuk meg az √©rintett felet, nevezetesen Ferenc p√°p√°t is, hogy mint gondol a rendj√©r√Ķl. Hogy kinek hisz√ľnk, az pedig mindenkinek a saj√°t joga eld√∂nteni, csak el√Ķtte t√°j√©koz√≥djon olyan sz√©les k√∂rben, amennyire csak lehet√Ķs√©ge van!

"A jezsuita nyugtalan ember, mert f√°radhatatlanul keresi Istent." (Ferenc P√°pa)

"Sose legyen m√°s nev√ľnk, sose hajtsunk v√©gre m√°s cselekedetet, csak olyat, ami szorosan kapcsol√≥dik Krisztushoz!" (Ferenc P√°pa)

Vajon ez ut√≥bbit h√°nyszor mondta el az "√ļj vil√°g p√°p√°ja" argentin bar√°tj√°nak, a kegyetlen dikt√°tornak, a n√©hai Jorge Rafael Videlanak?

V√©gezet√ľl, ugyan n√©h√°ny id√©zetb√Ķl arra k√∂vetkeztethetn√©nk, de ne gondoljuk, hogy a t√∂rt√©netnek ezzel v√©ge, vagy, hogy ezzel fel√©rt√ľnk annak a bizonyos piramisnak a cs√ļcs√°ra. A jezsuita rend m√∂g√∂tt megh√ļz√≥d√≥ √≥kori r√≥mai csal√°dok m√©g csak most j√∂nnek! Jelen √°ll√°s szerint sz√°lak eg√©szen a "Ptolemaic Papal" zoroasztrikus v√©rvonalig vezetnek...
http://magyarnemz...;c_start=0

i568.photobucket.com/albums/ss128/blackpope1/OrsiniHELL.jpg

13 - A Tizenh√°rmak
http://magyarnemz...dmore=6203

4.bp.blogspot.com/_Qxq9iTGa0H0/TTRZqKwdXJI/AAAAAAAAHf8/uYqwhj-nolk/s400/RothschildAldobrandini.png
Olimpia Anna Aldobrandini és David de Rothschild
http://nobleyreal...lonia.html

kepfeltoltes.hu/131101/s_t_ni_benedek_p_pa_joseph_ratzinger_meteor_orosz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Láttam Joseph Ratzingert, amikor megölt egy kislányt
http://magyarnemz...;c_start=0

www.spirituallysmart.com/images/nazibanner4.gif
Hitler kancellár, Rothschild báró és a Jezsuiták
http://magyarnemz...;c_start=0

magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/merkelhitleranyja.jpg
Tiszta öreganyja ez a gyerök!
http://magyarnemz...;c_start=0

i43.photobucket.com/albums/e372/tlthe5th/dictators/protocols1.jpg
Na vajon kik √°llnak a cion b√∂lcseinek jegyz√Ķk√∂nyve m√∂g√∂tt (is)? R√©szletes: http://magyarnemz...t=0#c63511

kepfeltoltes.hu/131126/original_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

newsexaminer.net/wp-content/uploads/2015/05/isis-flag.jpg
A jezsuita rend alapk√∂ve √©s struktur√°lis fel√©p√≠t√©se az √Ķsi k√∂z√©pkeleti Assassins doktr√≠n√°ja. http://magyarnemz...t=0#c95555

Hogyan és miért hozta létre a Vatikán az iszlám vallást? https://www.youtu...t6ewxsxLGc

SS=ISIS=IHS (Jezsuita)

Hitler Black Sun: https://www.googl...&dpr=1

www.kormany.hu/download/9/ec/30000/tn496c0.jpg

kepfeltoltes.hu/150217/IHS_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

www.kormany.hu/download/9/22/40000/tn726c406.jpg http://magyarnemz...t=0#c95556

"Imre, mondtam hogy a nagy játék része Róma, Vatikán és a Jezsuiták... A többi csak "alvállalkozó" http://magyarnemz...=40#c67029

M√©terr√Ķl-m√©terre, pajzsok m√∂g√© b√ļjva araszolnak a t√ľntet√Ķk egy ismeretlen c√©l fel√©, mik√∂zben a mesterl√∂v√©szek egyes√©vel megl√∂vik √Ķket. A r√≥mai hadvisel√©sre eml√©keztet√Ķ alakzat sz√©thullik, a t√ľntet√Ķk a f√°jdalomt√≥l a f√∂ld√∂n fetrengenek. Egyes√©vel szedik le a mesterl√∂v√©szek a t√ľntet√Ķket: http://index.hu/k...untetoket/

Putyin: A mai nyugati mocskos civiliz√°ci√≥ fel√ľlm√ļlja az √≥kori R√≥ma z√ľll√∂tt t√°rsadalm√°t
http://magyarnemz...;c_start=0

"Bronis¬≥aw Komorowski √°llamf√Ķ "teljesen megalapozatlannak" min√Ķs√≠tette Putyin v√°djait. Putyin kijelent√©sei olyan gondolkod√°sm√≥dot t√ľkr√∂znek, amely a vil√°got csak √ļgy tudja elk√©pzelni, hogy √∂sszeesk√ľv√©sek, √ľgyn√∂k√∂k mozgatj√°k az esem√©nyeket" http://hvg.hu/vil...lek_szerin

http://magyarnemz...t=0#c68433

www.titanicuniverse.com/wp-content/uploads/2010/01/jesuits.jpg

www.granddesignexposed.com/george/68010provinces.jpg

www.whale.to/b/jesuit15.jpg

www.granddesignexposed.com/george/JesuitCabinet.jpg

President Barack Obama meets with Director of National Intelligence James Clapper, right (Alma Mater St. Mary's University, Texas), in the Oval Office, Sept. 9, 2010. Also attending are, clockwise from left, Robert Cardillo, DIA deputy Director (and now Director of National intelligence for intelligence integration and schooled at Jesuit Georgetown), Deputy National Security Advisor Tom Donilon (Donillon attended La Salle Academy, earned a B.A. at: The Catholic University of America in 1977 and is connected personally to the Biden family). Rodney Snyder, Senior Director for intelligence Program, NSS(Can not find any kind of BIO on him). John Brennan, Assistant to the President for Homeland Security and Counter terrorism ( Attended private catholic schools from his youth, is Alma Mater at Jesuit Fordham University and is former CIA), and National Security Advisor Gen. James L. Jones (Alma Mater Jesuit Georgetown University). http://www.grandd...suits.html

A valódi hatalmak Barack Obama elnök mögött - A jezsuiták világhatalma http://magyarnemz...;c_start=0

"√Čn komolyan nem hiszem el hogy az emberek nem l√°tj√°k √°t hogy ezt az eg√©sz propagand√°t √©pp azok kavarj√°k h√°tulr√≥l akikre minden egyes "jelz√Ķ" illik!

Ezeket szedj√©tek √∂ssze v√©gre! √Čs ne az √°ltaluk kital√°lt "k√ľl√∂nb√∂z√Ķ jelz√Ķkkel" (n√°ci, fasiszta, szocialista, soviniszta, istapisa...) nevezz√©tek √Ķket meg a h√≠rekben, hanem t√©nyk√©nt!!!" http://magyarnemz...=20#c68340

"Igaz√°b√≥l ezt a papi t√°rsas√°gok, lovag rendeket, p√°holyokat, gy√ľlekezeteket kell apr√≥ elemire bontani. Mindegyikbe megtal√°lhat√≥ az √∂sszes p√°rtvezet√©s, int√©zm√©nyek vezet√Ķi stb. √Čs onnan bel√ľlr√Ķl koordin√°lnak minden manipul√°ci√≥t, felforgat√°st, k√°oszt... Van egy kedvenc mond√°som: Nem a l√°bhoz kell menni, hanem a fejhez!

Teh√°t ezeket kell k√Ķkem√©nyen bontogatni! A t√∂bbi csak "alv√°llalkoz√≥" az ill√ļzi√≥ mestereinek kezeiben!" http://magyarnemz...=10#c68494

A Vatik√°n a vil√°g ura - Jezsuit√°k!
Karen Hudes, a Vil√°gbank volt vezet√Ķ jogtan√°csosa √©s emberei nyomon k√∂vetik a p√©nz √ļtj√°t. Az amerikaiak ad√≥ja az Egyes√ľlt Kir√°lys√°g bankjaihoz ker√ľl, 60%-ot onnan tov√°bbk√ľldenek a Vatik√°nnak, amely a CIA-t ir√°ny√≠tja. Az amerikai korm√°ny drogkereskedelemb√Ķl tartja el mag√°t. Lincoln √©s Kennedy bankok n√©lk√ľl akartak p√©nzt kibocs√°tani. Atomrobbant√°st akad√°lyoztak meg amerikai t√°bornokok okt√≥berben, ez√©rt v√°ltott√°k le √Ķket. http://magyarnemz...;c_start=0

www.thenewstrans.com/wp-content/uploads/2013/11/black-water-in-pakistan.png
What I know so far http://www.spirit...water.html

JESUIT POPE AGENDA ~ MEET THE TEMPLARS, KNIGHTS OF MALTA AND BLACKWATER/XE EXTERMINATORS
http://snippits-a...plars.html

Az emberek v√©gre tudom√°st szereztek a jezsuita h√°tter√Ľ Blackwater/Academi zsoldosok akci√≥ir√≥l Ukrajn√°ban, hogy r√°vegy√©k Ukrajn√°t √©s Oroszorsz√°got egy katonai konfliktusra.

Ennek egyik oka az, hogy a jezsuiták el akarják törölni az Orosz Ortodox Egyházat Ukrajnában és le akarják cserélni egy jezsuita-barát Ukrán Görög Katolikus egyházra: http://henrymakow...ea%20.html

https://en.wikipe...lic_Church

A m√°sik ok, hogy a jezsuit√°k hozz√° szeretn√©k adni Ukrajn√°t az Eur√≥pai Uni√≥hoz, amit √Ķk hoztak l√©tre: http://www.djeppi...ll-jesuits

A f√©nyt hozt√°k el a vil√°gnak az √ļj p√°pa hitt√°rsai
Egyszerre voltak k√≠v√ľl√°ll√≥k √©s rendk√≠v√ľl befoly√°sosak, ma √∂v√©k a vil√°g legnagyobb f√©rfiszerzetesrendje, m√©gis √∂tsz√°z √©vet kellett v√°rniuk arra, hogy p√°p√°t is adjanak a vil√°gnak. Egy baleset ind√≠totta el a karrierj√ľket, amelynek sor√°n az eur√≥pai tudom√°ny eredm√©nyeit √Āzsi√°ba vitt√©k, nek√ľnk pedig elhozt√°k a keleti filoz√≥fi√°t. Ferenc p√°p√°n k√≠v√ľl mit adtak a vil√°gnak a jezsuit√°k, √©s mi√©rt lehet sz√°m√≠tani r√°juk, ha ki√©gett a biztos√≠t√©k. http://www.origo....endje.html

ic.pics.livejournal.com/stevekyiv/29332183/1141274/1141274_original.jpg
Ukrajn√°ba is ott kevertek(nek) "mise fed√Ķ sztori" alatt. Nagyon sajn√°lom azokat akik m√©g mindig nem l√°tnak... http://magyarnemz...=10#c75346

img0.etsystatic.com/007/0/6224631/il_570xN.389959568_mo9h.jpg

Ukrajnai k√°osz - √Ėsszefoglal√≥
http://magyarnemz...;c_start=0

Jezsuita h√°bor√ļ Oroszorsz√°g, Ukrajna √©s a vil√°g ellen http://magyarnemz...dmore=8630

The Jesuits Against Russia!
http://magyarnemz...dmore=7908

Black Robe - Jesuit Priest - Rasputin Double - Cross To Bear - Vestments - VTG RPPC ca 1920's https://www.etsy....tin-double

The Jesuits entered Russia from the very beginning seeking to overthrow the Orthodox church and annex that GREAT country to the Spanish empire.

The Orthodox church came from Constantinople which was founded by Emperor Constantine - the first Pope.

Oroszország felforgatása, Információk:

http://www.reform...ussia.html

http://www.remnan...jeswar.htm

https://1phil4eve...nism-1of3/

http://www.dailym...wince.html

http://vaticanass...evolution/

cs7010.vk.me/c540104/v540104095/ee96/oJAjzHOmJFo.jpg

Odesszai "Auschwitz"
Az Orosz Parlament F√ĀK √úgyei√©rt Felel√Ķs Bizotts√°g√°nak eln√∂ke, Leonyid Szluckij az Odessz√°ban t√∂rt√©nteket a n√°ci b√Ľn√∂kkel hasonl√≠totta √∂ssze. "Ez egy √ļjabb Auschwitz" - mondja a k√©pvisel√Ķ. A Kr√≠mi K√∂zt√°rsas√°g els√Ķ minisztereln√∂k-helyettese, Rusztam Temirgalijev szint√©n eml√©keztetett, hogy utolj√°ra Ukrajn√°ban a Nagy Honv√©d√Ķ H√°bor√ļ idej√©n a n√°cik √©gettek el √©lve embereket. http://magyarnemz...t=0#c73794

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/15/Idol_Moloch.jpg
Moloch... https://www.googl...&dpr=1

holokauszt (g√∂r√∂g: holokauszton) sz√≥ jelent√©se "teljesen el√©g√Ķ √°ldozat". Ebben az √©rtelemben el√Ķsz√∂r a t√∂rt√©n√©sz Xenoph√≥n haszn√°lta, majd megjelent a h√©ber Biblia g√∂r√∂g nyelv√Ľ ford√≠t√°s√°ban, a Septuagint√°ban is. Szent Jeromos latin bibliaford√≠t√°sa holocaustum form√°ban terjesztette el az angolsz√°sz nyelvter√ľleten. A n√©met √©s annak hat√°sa alatt lev√Ķ nyelvter√ľleteken (ide tartozik hagyom√°nyosan a magyar is) nem volt haszn√°latos a kifejez√©s, mivel Luther M√°rton a Brandopfer (√©g√Ķ√°ldozat) kifejez√©ssel ford√≠totta.

A holokausztban √©rintett n√©pek kezdetben a saj√°t nyelv√ľk√∂n nevezt√©k el: a zsid√≥k "so√°"-nak (a h√°so√° h√©ber sz√≥ jelent√©se "csap√°s" ), a cig√°nyok Porajmos-nak (elem√©szt√©s) h√≠vt√°k.
http://magyarnemz...=10#c73797

USA t√°mogat√°s√°val gyilkolj√°k az oroszokat Ukrajn√°ban http://magyarnemz...;c_start=0

Hivatalosan bejegyezték a Sátán Egyházát Ukrajnában http://magyarnemz...;c_start=0

hirportal.sikerado.hu/images/kep/201309/nato.jpg

4.bp.blogspot.com/-xy_LBD5gzzM/U4tIs295tqI/AAAAAAAANjM/xDt8HxhG0fE/s1600/Jesuit-Black-Pope.jpg

oi56.tinypic.com/2uzth1i.jpg
Atombomba - avagy a legnagyobb átverés! http://magyarnemz...;c_start=0

Kellett a sztori mert bebuktak: http://magyarnemz...t=0#c89241

Err√Ķl is sz√≥l a "j√°t√©k"! A 3. templom Izraelben
http://magyarnemz...=10#c73889

kepfeltoltes.hu/140520/logo-order-of-malta_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

R√≥zsa-Florest√Ķl T√≥√°s√≥ lovagjaiig - √Āllovagok √©s √°lszentek: beindult a lovagbiznisz
http://magyarnemz...t=0#c68041

http://magyarnemz...dmore=2498

http://magyarnemz...498#c29262

http://magyarnemz...498#c29266

2010. √©vi CXL. t√∂rv√©ny a Magyar K√∂zt√°rsas√°g Korm√°nya √©s a Szuver√©n Jeruzs√°lemi, Rodoszi √©s M√°ltai Szent J√°nos Katonai √©s Ispot√°lyos Rend k√∂z√∂tti Egy√ľttm√Ľk√∂d√©si Meg√°llapod√°s kihirdet√©s√©r√Ķl
http://magyarnemz...;c_start=0

lovagrend témához
http://magyarnemz...dmore=1270

http://magyarnemz...=20#c25640

http://magyarnemz...c_start=70

kepfeltoltes.hu/140520/hom_malta_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Horthy Máltai Lovag Miklós és a testvérei...
http://magyarnemz...;c_start=0

Még több lovag: https://www.faceb...amp;type=1

The Jesuit Vatican New World Order
http://vaticannew...te-of.html

http://vaticannew...ogspot.hu/

Jesuit Order/√Ėsszegz√©s:
http://www.thebab...suit_Order

A magyar embereknek egyszer√Ľen, r√∂viden, nem j√≥gi cs√Ľr√©s csavar√°sokkal, sok inform√°ci√≥t r√°juk z√ļd√≠tva kell felr√°zni! Egysz√≥val: hat√°rozottan-egyenesen-tiszt√°n! M√°r kivannak a sok hazugs√°gt√≥l...

Magyarorsz√°g Kft akinek volt egy str√≥man √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥ja, m√≥dosult Magyar Rt-re ami Amerik√°ba van c√©gk√©nt bejegyezve http://jogossagot...nt_usa_ceg

Minden egyes "alkotm√°nynak mondott elnevez√©s" m√∂g√∂tt val√≥j√°ban sanyargat√≥ t√∂rv√©nyek vannak, ami csak a n√©pre vonatkoznak az RT-ben dolgoz√≥kra nem. √ēk ezt √ļgy ker√ľlik ki hogy k√ľl√∂nb√∂z√Ķ "rendekbe" vannak bel√©pve, regisztr√°lva amik egy k√ľls√Ķ szuven√≠r √°llamnak sz√°m√≠tanak (k√ľlf√∂ldi RT) √≠gy semmilyen ad√≥t nem fizetnek! http://magyarnemz...=20#c67730

Maga az orsz√°g kft-ben(RT-ben) szerepl√Ķ rendfenntart√≥ int√©zm√©nyek stb "alv√°llalkoz√≥ c√©geknek" sz√°m√≠tanak. Ergo az eg√©sz egy c√©girodalom str√≥manokkal! Aminek a v√©ge Vatik√°n(R√≥mai birodalom). R√°juk a r√≥mai-jog vonatkozik √©s nem az, amit az orsz√°g kft, rt-re r√°er√Ķltetnek! ( UCC, tengerjog stb )
http://magyarnemz...279#c63025

'Minden furcsa kinevez√©skor azonnal a szabadk√Ķm√Ľvesekre gyanakszanak'
http://magyarnemz...016#c60281

"AMIT A K√úL√úGY ELISMER
A Magyar K√∂zt√°rsas√°g K√ľl√ľgyminiszt√©riuma hivatalosan csak a Szuver√©n M√°ltai Lovagrendet (a p√°pai √°gat) ismeri el √∂n√°ll√≥ √°llamk√©nt, vele diplom√°ciai kapcsolatot is fenntart. Rajta k√≠v√ľl h√°rom m√°sik renddel, a Jeruzs√°lemi Szent S√≠r Lovagrenddel, a Jeruzs√°lemi Szent L√°z√°r Katonai √©s K√≥rh√°zi Lovagrenddel, illetve a Jeruzs√°lemi Ispot√°lyos Renddel (Johannita Rend) van meg√°llapod√°sa, amely szerint ezen szervezetek k√©pvisel√Ķi v√°m √©s ad√≥mentess√©get, illetve ingyenes v√≠zumot kapnak."

"Ma Magyarorsz√°gon ilyen h√ļz√≥s pszichikai pr√≥bat√©telt kell ki√°llnia sok sz√°z lovagnak, t√∂bbek k√∂z√∂tt K√∂v√©r L√°szl√≥nak, F√≥nagy J√°nos egykori miniszternek, polg√°rmestereknek, rend√Ķri vezet√Ķknek, s√Ķt az els√Ķ lovagg√° √ľt√∂tt romavezet√Ķnek is."

"Ekkor lett lovag p√©ld√°ul F√≥nagy J√°nos volt k√∂zleked√©si √©s v√≠z√ľgyi miniszter, Bartha L√°szl√≥ szegedi polg√°rmester, Luk√°cs J√°nos dand√°rt√°bornok, Csongr√°d megye rend√Ķrf√Ķkapit√°nya, Balogh Zolt√°n alezredes, szegedi √©s Bende Istv√°n alezredes, h√≥dmez√Ķv√°s√°rhelyi rend√Ķrkapit√°ny. Kor√°bban ez a szervezet √ľt√∂tte lovagg√° a Fidesz-eln√∂k K√∂v√©r L√°szl√≥t, illetve Simicsk√≥ Istv√°nt, aki akkor nemzetbiztons√°gi politikai √°llamtitk√°r volt."
http://magyarnemz...016#c60281

2.bp.blogspot.com/-i_1I13zzd6k/UpjREt3jP8I/AAAAAAAAM84/DZmTyYYhC2g/s1600/jezsuita+hatalom+p%C3%A1pa+arkh%C3%B3n+cia+nsa+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCliek+idegenek+ufo+fema+r%C3%A9gi%C3%B3+ferenc+p%C3%A1pa+2013-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
A Jezsuita program - A teljes világuralom megszerzése
http://magyarnemz...;c_start=0

Itt az eg√©sz h√°l√≥zat levezetve, c√©gekkel, v√°llalatokkal, befoly√°sokkal. "K√©k sz√≠n√Ľ kiemelt nevek" alatt is linkek vannak, amik √°tvezetnek egy √ļjabb oldalra, le√≠r√°sra. Az eg√©sz bolyg√≥t beh√°l√≥zt√°k: http://www.thebab...suit_Order

http://www.thebab...r_of_Malta

kepfeltoltes.hu/131027/the_winner_takes_it_all___devil_vs_jesus_by_rinatart-d5vn9ru_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szkíta aszkéta VS Szemita szemét
http://magyarnemz...;c_start=0

www.davidairey.com/images/illustration/parthians-romans.jpg

HozzŠszůlŠsok


#11 | VaLa - 2015. szeptember 12. 11:08:12
YouTube Videů
#12 | postaimre - 2015. szeptember 12. 21:52:16
YouTube Videů
#13 | GERRY - 2015. szeptember 12. 23:26:50
jajjjj Imre! Már madnem megértettem! De csak majdnem:| kicsit gyakorolnom kell.
#14 | postaimre - 2015. szeptember 13. 08:11:39
Gerry, csak arr√≥l van sz√≥, hogy J√©zus nem lehetett zsid√≥ √©s M√°ria Magdolna sem volt, hanem gallileiai...√©s feles√©ge volt √©s gyerek√ľk sz√ľletett, minimum egy. Azt mondjuk itt jud√°nak nevezik...de ha elolvasod a Davinci k√≥dot, l√©nyeg√©ben azt ragozz√°k.
#15 | postaimre - 2015. szeptember 14. 21:46:29
boldognapot.hu/blog/wp-content/uploads/2013/01/3.3.jpg
#16 | postaimre - 2015. szeptember 19. 18:42:01
YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.