Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'IZRAEL BUK√ĀSA A KOR√ĀNBAN R√ĖGZ√ćTETT T√ČNY √ČS T√ĖRT√ČNELMI SZ√úKS√ČGSZER√õS√ČG'


Abdel Rahman sejk: 117 iszl√°m vall√°si vezet√Ķ √©s hittud√≥s konferenci√°ja Bejr√ļtban
Ezzel a c√≠mmel √ľlt √∂ssze Bejr√ļtban j√ļlius 28-29 k√∂z√∂tt 56 orsz√°g√°b√≥l 117 iszl√°m vall√°si vezet√Ķ, gondolkod√≥ s√≠it√°k √©s szunnit√°k egyar√°nt. A megjelentek a m√°sf√©lmilli√°rdos iszl√°m vil√°g 90%-√°t k√©pviselt√©k. Meger√Ķs√≠tett√©k azt a t√©nyt, hogy s√≠ita-szunnita ellent√©t nem l√©tezik, ennek √©leszt√©se cionista v√°gy. Ami ehelyett l√©tezik, az az iszl√°m egys√©g, ami k√©pes √∂sszefogni a vil√°g lak√≥ss√°g√°nak egynegyed√©t √©s felvenni a harcot a vil√°g bomlaszt√≥ er√Ķivel szemben.

Izrael √©s Amerika csak az er√Ķb√Ķl √©rt. T√°rgyalni vel√ľk felesleges, hangoztatt√°k a felsz√≥lal√≥k Marokk√≥t√≥l Indon√©zi√°ig.A konferenci√°t levez√©nyl√Ķ bizotts√°g az ellen√°ll√°s tud√≥stan√°cs√°nak eln√∂k√©n k√≠v√ľl Irak, Libanon muftij√°b√≥l, Oroszorsz√°g szib√©riai √©s √°zsiai ter√ľleteinek muftij√°b√≥l, Indon√©zia muftij√°b√≥l, Sz√≠ria iszl√°m tud√≥stan√°cs√°nak eln√∂k√©b√Ķl, Ir√°n nagy ajatollahj√°b√≥l, Afrika k√©pviselet√©ben Guinea vall√°si vezet√Ķj√©b√Ķl, Afrika szaharai r√©gi√≥j√°nak Nigeri muftij√°b√≥l, az egyiptomi Al-Azhar k√©pvisel√Ķj√©b√Ķl √°llt.

A megjelentek a m√°sf√©lmilli√°rdos iszl√°m vil√°g 90%-√°t k√©pviselt√©k. Meger√Ķs√≠tett√©k azt a t√©nyt, hogy s√≠ita-szunnita ellent√©t nem l√©tezik, ennek √©leszt√©se cionista v√°gy. Ami ehelyett l√©tezik, az az iszl√°m egys√©g, ami k√©pes √∂sszefogni a vil√°g lak√≥ss√°g√°nak egynegyed√©t √©s felvenni a harcot a vil√°g bomlaszt√≥ er√Ķivel szemben. Nincs kez√ľnkben vil√°got √°tfog√≥ m√©dia, mint BBC, vagy CNN, de kez√ľnkben vannak a mecseteink, vall√°si k√∂z√∂ss√©geink, akik √©l√Ķ sz√≥ban kapj√°k meg a t√°j√©koztat√°st sejkjeinkt√Ķl, im√°mjainkon kereszt√ľl √∂sszefog√°sunkr√≥l.Tudjuk, k√∂zt√ľnk is vannak csoportok, akik a cionist√°k oldal√°n √°llnak. Tudjuk, hogy Sza√ļd-Ar√°bia √©s Katar, valamint az √Ėb√∂l r√©gi√≥j√°nak m√°s orsz√°gaib√≥l USA √©s Izraeli parancsra finansz√≠roznak vahabita, szelefita csoportokat, akik destabiliz√°lnak, az egys√©get megbontani k√©szek. Ez mag√°t√≥l √©rtet√Ķdik akkor, ha ismert az a t√©ny, hogy Sza√ļd-Ar√°bia √©s Izrael l√©trehoz√≥i ugyanazok az er√Ķk voltak, akik ma is a h√°tt√©rhatalom kiszolg√°l√≥i. Ami√≥ta ez a k√©t √°llam l√©trej√∂tt, sikeresen osztott√°k meg az iszl√°m orsz√°gok egys√©g√©t k√≠v√ľlr√Ķl √©s bel√ľlr√Ķl, de egyszer minden lepel lehull.

Ma olyan emberis√©g ellenes eszm√©k jelentek meg az iszl√°m nev√©ben (takfiriya), melyek minden k√©pzeletet fel√ľlm√ļlnak. Titokban √°llamot alap√≠thattak egy olyan vil√°gban, amikor titkok nem l√©teznek. L√©trehozt√°k int√©zm√©nyeiket √©szrev√©tlen√ľl akkor, amikor ma √©szrev√©tlens√©g nincs. Az iszl√°m nev√©ben l√©pnek fel, kiirtanak szunnita √©s s√≠ita gondolkod√≥kat, nem t√Ľrnek maguk mellett m√°s n√©zetet.Felfog√°suk ellenkezik az iszl√°m toleranci√°j√°val, ellenben er√Ķs√≠tik Izrael biztons√°gi √©rdekeit. √Ėlnek, rabolnak, gyilkolnak arab ter√ľleteken bel√ľl, jelszavuk: „fennmaradni √©s terjeszkedni” (ez a cionizmus jelszava, csup√°n h√©ber√ľl), sebes√ľltjeiket izraeli k√≥rh√°zakban l√°tj√°k el.

Amikor USA l√°tszatbomb√°z√°ssal t√°madja √°ll√°saikat, akkor val√≥j√°ban mun√≠ci√≥val l√°tja el √Ķket. Ez nem √∂sszeesk√ľv√©s elm√©let, hanem √∂sszeesk√ľv√©s. Emberis√©g ellen elk√∂vetett b√Ľn! Szunnita ir√°nyzatnak vallj√°k magukat, azon bel√ľl is az egyed√ľl √ľdv√∂z√≠t√Ķnek, ami a mennyorsz√°got szavatolja, de tetteik ellenkeznek a szunna el√Ķ√≠r√°saival, k√∂vet√Ķik nem h√≠v√Ķk, hanem pszichopat√°k.Ugyanakkor h√≠r√ľnk van arr√≥l is, hogy a h√°tt√©rhatalom a s√≠ita ir√°nyzaton bel√ľl is megind√≠totta egy hasonl√≥ radik√°lis sz√©ls√Ķs√©g l√©trehoz√°s√°t Ir√°non bel√ľl. K√ľls√Ķ er√Ķvel l√©trej√∂ttek a mecseteik √©s hogy, hogy nem, a semmib√Ķl imm√°r kb. nyolc t√©v√©csatorn√°juk sug√°roz agymos√°st a vil√°g

k√ľl√∂nb√∂z√Ķ r√©szeib√Ķl. Ilyen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt nem halogathat√≥ tov√°bb a s√≠ita-szunnita

irányzatok meghatározó iskoláinak összefogása.A világ háttérhatalma ma már nem csak az iszlám világ, ha nem az egész világ ellen fordult.

A demokr√°cia t√©veszm√©je m√∂g√© b√ļjtatva okoz k√°oszt, felfordul√°st √©s alkotja meg maga rendszer√©t, ahol egy kev√©s kiv√°lasztott uralkodik a kl√≥nozott t√∂megek felett. Ahhoz, hogy ez bek√∂vetkezzen, ki kell irtani a t√∂megek gondolkod√°si k√©szs√©g√©t, kult√ļr√°j√°t, meg kell semmis√≠teni azokat a koh√©zi√≥kat, mint a nemzeti √©rz√©s, vall√°si, erk√∂lcsi √©rt√©kek √©s be kell hozni a rend-szerbe a devianci√°t, mint bomlaszt√≥ er√Ķt. Olyan orsz√°gokban, ahol az iszl√°m hatalmai, kalif√°tusai, meg√Ķrizt√©k az emberis√©g civiliz√°ci√≥s √∂r√∂ks√©g√©nek r√©szek√©nt a piramisokat, az assz√≠r √©s babiloni eml√©keket, a Palmirai romokat, most az iszl√°m nev√©ben t√∂rt√©nik az ottani kult√ļr√°k megsemmis√≠t√©se.

Eur√≥p√°ban a k√ľls√Ķ n√©pv√°ndorl√°s megind√≠t√°s√°val, kultur√°lis felh√≠g√≠t√°ssal t√∂rt√©nik Eur√≥pa visszatasz√≠t√°sa abba a korba, amit R√≥ma buk√°sakor √©lt meg a barb√°r n√©pess√©g beteleped√©s√©vel √©s a kamat uralm√°val. A mai Eur√≥pai Uni√≥ m√°r r√©g nem azokon az elveken nyugszik, melyeken l√©trehozt√°k. A mai Eur√≥pai Uni√≥ k√∂zpontja nem Br√ľsszel, hanem a nemzetk√∂zi bankvil√°g. Ilyen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt Eur√≥pa n√©pei hi√°ba tiltakoznak saj√°t parlamentjeik, korm√°nyaik ellen, ott m√°r nem sz√ľletnek az √Ķ sorukat meghat√°roz√≥ d√∂nt√©sek. Az iszl√°m Eur√≥p√°n bel√ľl is szerepet kap, mint oda nem val√≥ √©rt√©k, az idegen kult√ļra. Ennek manipul√°ci√≥ja is mesters√©ges. Hatvan √©v √°llt rendelkez√©sre ahhoz, hogy az itt √©l√Ķ muzulm√°n k√∂z√∂ss√©gek integr√°l√≥dni tudjanak, √©s ehhez megkapj√°k a sz√ľks√©ges infrastrukt√ļr√°t. Ez nem t√∂rt√©nt meg.Azt a t√©nyt nem vitatja senki, hogy a muzulm√°n bev√°ndorl√≥k integr√°ci√≥s k√©szs√©g√©ben van a hiba, √©s kultur√°lis elfogad√≥ k√©pess√©g√ľket jogos kritika √©rheti. Elfogadjuk √©s megk√∂vetj√ľk az eur√≥pai orsz√°gokat azok√©rt a muzulm√°n t√ļlkap√°sok√©rt, amivel k√∂z√∂ss√©geink egy befogad√≥ t√°rsadalommal szemben fell√©ptek √©s fell√©pnek. De ne vitassuk el azt a t√©nyt sem, hogy ezek a jelens√©gek, ha m√°r vannak, akkor manipul√°lhat√≥ak √©s manipul√°lj√°k is azokat. Jelen pillanatban el√©rt√ľnk arra a holtpontra, amikor vagy meg√©rtj√ľk egym√°st √©s k√∂z√∂s megold√°st keres√ľnk, vagy mindk√©t t√©rf√©l vesztess√© v√°lik.A konferenci√°n elhangzott, hogy a megoszt√≥ hatalmak, Izrael √©s Amerika bevon√°s√°val nem lehet harcolni az iszl√°m √°llam √©s a t√∂bbi terrorista, destabiliz√°ci√≥t l√©trehoz√≥ er√Ķ ellen. Ezt a harcot az iszl√°m er√Ķinek maguknak kell felv√°llalni. Erre p√©lda Irak, ahol minden olyan „felszabad√≠t√≥” hadm√Ľvelet, ami Amerika t√°mogat√°s√°val t√∂rt√©nt, nem vezetett eredm√©nyre. Ellenben azok az oper√°ci√≥k, melyekb√Ķl m√©g az amerikai seg√≠ts√©ggel kik√©pzett saj√°t katon√°kat is kitiltott√°k, rendre sikerrel v√©gz√Ķdtek.
A pakiszt√°ni felsz√≥lal√≥ a saj√°t orsz√°g√°ban fell√°ngol√≥ bels√Ķ zavarg√°sok sz√≠t√°s√°ban is bizony√≠that√≥an izraeli sz√°lakat eml√≠tett. Ebben a hatalmas rendszerben az egyed√ľli biztos pont Ir√°n, amely minden k√ľls√Ķ er√Ķ t√°mad√°s√°val, megal√°ztat√°s√°val, harminc √©ves szankci√≥j√°val szemben kitartott √©s p√©ldak√©nt szolg√°lt az iszl√°m nemzetk√∂z√∂ss√©g el√Ķtt. Nem sz√°llt be a k√∂r√ľl√∂tte sz√≠tott h√°bor√ļs csapd√°kba, nem lett t√°rgya az er√Ķszak eszkal√°ci√≥j√°nak. Ehelyett t√©rdre k√©nyszer√≠tette a Biztons√°gi Tan√°cs plusz

N√©metorsz√°g t√°rgyal√≥ deleg√°ci√≥j√°t √©s meg√°llapod√°st √≠rt al√° vel√ľk. Term√©szetesen ezt a meg√°llapod√°st az USA √ļgy komment√°lta, hogy √Ķk k√©nyszer√≠tett√©k Ir√°nt a megegyez√©sre.Ebb√Ķl term√©szetesen egy sz√≥ sem igaz. Ir√°n a t√°rgyal√°sok kezdete, teh√°t h√°rom √©v √≥ta nem v√°ltoztatott √°ll√°spontj√°n. Sohasem sz√°nd√©kozott h√°bor√ļs c√©lra nukle√°ris energi√°t felhaszn√°lni, err√Ķl a legmagasabb vall√°si f√≥rum fatw√°t is hozott, ami Ir√°nban megk√©rd√Ķjelezhetetlen. M√©gis √ļgy komment√°lt√°k, hogy siker√ľlt el√©rni Ir√°nnal azt, hogy b√©k√©s c√©lra haszn√°lja a nukle√°ris energi√°t. Az egyezm√©ny visszaadta az iszl√°m vil√°g m√©lt√≥s√°g√°t, √∂nbecs√ľl√©s√©t, amelyet a h√°tt√©rhatalom minden er√Ķvel megt√©p√°z.Felk√©sz√ľlt√ľnk arra, hogy Amerika, mint szok√°sa, ebb√Ķl az egyezs√©gb√Ķl is visszat√°ncol, vagy fokozatosan m√≥dos√≠tja azt, Ir√°nra h√°r√≠tva annak minden felel√Ķss√©g√©t. Kiismert√ľk Amerika taktik√°j√°t, melyet Izraeli k√©nyszerre kell k√∂vetnie, de Ir√°n akkor is k√∂vetkezetesen fog ragaszkodni el√©rt eredm√©nyeihez, √°ll√°spontj√°hoz, ak√°r feloldj√°k a szankci√≥kat, ak√°r nem. Jelen pillanatban Ir√°n az az √°llam, mely m√©lt√≥ k√©pviselni a Libanon-Sz√≠ria-Palesztina-Irak-Ir√°n tengely iszl√°m vall√°si √©s kultur√°lis egys√©g√©t, a maga sok-sz√≠n√Ľs√©g√©vel. Ett√Ķl a tengelyt√Ķl d√©lre, Jement√Ķl eltekintve kultur√°lis hagyom√°nyokr√≥l nem be-sz√©lhet√ľnk, ami miatt Jemen szenved√Ķ f√©ll√© v√°lt.
Jelenleg Jemennek kell elviselnie azokat a sza√ļdi bomb√°z√°sokat, amellyel az iszl√°m √©s arab kult√ļra let√©tem√©nyes√©t a k√Ķkorszakba tasz√≠tj√°k vissza. Oda, ahol a sza√ļdi gondolkod√°s ma tart.Azonban minden Palesztin√°val kezd√Ķd√∂tt √©s a j√∂vend√∂l√©sek azt igazolj√°k, hogy ott is v√©gz√Ķdik.

Eml√©kezz√ľnk arra, hogy a perzs√°k voltak azok, akik a zsid√≥kat a t√∂bb gener√°ci√≥s babiloni rabs√°g ut√°n felszabad√≠tott√°k. Ha nincsenek perzs√°k, akkor nincs v√©ge a babiloni rabs√°gnak.Izrael nem h√°l√°s.

Felszabad√≠t√≥j√°t h√°bor√ļval fenyegeti.Jelenleg azt pr√≥b√°lj√°k bizony√≠tani, hogy nem is volt rossz az a rabs√°g. Egyre t√∂bb bizony√≠t√©k ker√ľl el√Ķ, ami a zsid√≥k j√≥l√©t√©t √©s kultur√°lis felemelked√©s√©t szolg√°lta Babilonban. Csakhogy ne kelljen h√°l√°snak lenni a per-zs√°k fel√©.


Majd Titusz cs√°sz√°r zsid√≥kat el√Ľz√Ķ rendelete ut√°n ez a n√©p k√©t √©vezredig diaszp√≥r√°ban √©lt.

T√∂bbs√©g√ľk elhagyta Jeruzs√°lemet, a vil√°g sz√°mos orsz√°g√°ban tal√°lt √ļj otthonra. √Ķk a szef√°rd zsid√≥k, akiknek nagy r√©sze asszimil√°l√≥dott a befogad√≥ t√°rsadalmakba. Az a kisebbs√©g, aki Jeruzs√°lemben maradt a k√©s√Ķbbi iszl√°m uralmak v√©delm√©t √©lvezt√©k Szalahaldin al-Ayyoubi √©s a t√∂bbi vez√©r, kalifa alatt.

Ezern√©gysz√°z √©v telt el √ļgy, hogy muzulm√°nok v√©dt√©k a vel√ľk √©l√Ķ kisebbs√©geket. Nem √©rhette √Ķket s√©relem, sem a keresztes hadj√°ratok, sem m√°s t√°mad√°sok alatt.

Mi a h√°la?


Az, hogy amikor a zsid√≥ kisebbs√©g √°llamot hozott l√©tre Brit seg√©dlettel ott, ami nem is volt Brit birtok, hanem az els√Ķ vil√°gh√°bor√ļs T√∂r√∂k vesztes f√©l √°ltal √°tadni k√©nyszer√ľlt mand√°tum ter√ľlet, akkor az oda ir√°ny√≠tottan bev√°ndorolt zsid√≥k ki√Ľzt√©k h√°zaikb√≥l azokat az embereket, akik ezern√©gysz√°z √©vig v√©dt√©k √Ķket.

Mindezt pedig a T√≥r√°ra √©s hivatkoz√°ssal az √ćg√©ret F√∂ldj√©re tett√©k azok, akiknek nyolcvan sz√°zal√©ka sz√°m√°ra Isten nem is √≠g√©rhette meg ezt a f√∂ldet, hiszen Asken√°zi zsid√≥k, teh√°t kaz√°rok, akik a hatodik sz√°zadban vett√©k fel a zsid√≥ hitet. 1947-ben a mai Izrael ter√ľlet√©nek csup√°n 7%-a volt zsid√≥ birtok, kb. 30% tartozott arabokhoz √©s a fennmarad√≥ r√©sz k√∂zter√ľlet, sivatag volt.M√©g Izrael √Āllam megalap√≠t√≥ja, David Ben Gurion sem k√©pzelte √∂r√∂knek saj√°t √°llam√°t. Nahum Goldmann visszaeml√©kez√©s√©ben, aki t√∂bb √©vtizedig √°llt zsid√≥ √©s cionista vil√°gszervezetek √©l√©n, Ben Gurion √≠gy sz√≥lt hozz√°:„Ha arab vezet√Ķ lenn√©k, soha nem √≠rn√©k al√° szerz√Ķd√©st Izraellel. Ez norm√°lis: Elvett√ľk f√∂ldjeiket. Ez igaz, de ezt Isten √≠g√©rte sz√°munkra, √≠gy mit t√∂r√Ķdnek √Ķk ezzel? A mi isten√ľnk, nem az √Ķ isten√ľk. Itt voltak az antiszemit√°k, mint a n√°cik, Hitler, Aushwitz, de az √Ķ hib√°juk volt-e? √ēk csak egy dolgot l√°ttak: mi j√∂tt√ľnk √©s elvett√ľk f√∂ldjeiket. Mi√©rt fogadn√°k ezt el?„If I were an Arab leader, I would never sign a contract with Israel. It's normal: We took their land. It's true, that it was promi-sed to us by God, but why sho-uld they care? Our God is not their God. There were anti-Semites, the Nazis, Hitler, Auschwitz, but was it their fault? They only see one thing: We came and stole their land. Why should they accept that?”

From: Goldmann, Nahum: Le Paradoxe Juif (The Jewish Paradox), p.121Ugyanebben a k√∂nyvben Ben Gurion megeml√≠ti, hogy √Ķ b√©k√©ben hal meg, mert porai m√©g Izrael f√∂ldj√©ben nyugodhatnak, de fi√°ban √©s az √Ķ poraiban m√°r nem ennyire biztos.Az a politika, mellyel ideig √≥r√°ig Izraelnek siker√ľlt el√©rni azt, hogy a palesztin k√©rd√©st orsz√°gok k√∂z√∂tti bel√ľgynek tekints√©k, nem tarthat√≥ tov√°bb.

Nem vezetett sikerre az sem, hogy az ap√°k meghalnak s√©relmeikkel √©s gyermekek m√°r elfelejtik ap√°ik s√©relmeit. Nem felejtik el √©s az ap√°k s√©relmeit nem csak gyermekeik √∂r√∂klik, hanem az eg√©sz iszl√°m vil√°g. Ha valaki hetven √©vvel ezel√Ķtt elfoglalja h√°zadat, f√∂ldedet, akkor ne mondja azt se ma, se holnap, hogy az az √∂v√©.1947-ben 700.000 palesztin v√°lt f√∂ld√∂nfut√≥v√°. Milli√≥k sz√≥r√≥dtak sz√©t √©s √©lnek hontalanul Sz√≠ri√°ban, Jord√°ni√°ban, Libanonban √©s a f√∂ld sz√°mos m√°s orsz√°g√°ban. Az √Ķ √Ķseik v√©dt√©k tizenn√©gy √©vsz√°zadon kereszt√ľl a n√©pet, akik el√Ľzt√©k √Ķket az otthonaikb√≥l.

Ahogy Izrael n√©pe a perzs√°khoz, valamint az √Ķket v√©delmez√Ķ arabokhoz viszonyult azt mutatja, hogy mik√©nt viszonyul Istenhez, a kegyhez, amelyet t√Ķle kapott √©s a kegyhez, melyet minduntalan semmibe vesz.


Eszk√∂zei a kamat (Riba), bomlaszt√°s (Fitna), v√©gtelen v√°gy a hatalomra (Baghi), a p√©nz √©s a p√©nz t√∂rv√©nyeinek Isten f√∂l√© helyez√©se (Shirk), ezzel Isten tagad√°sa (Kufr) az iszl√°m f√Ķ b√Ľnei, melyekre alapozva nem lehet √°llamot l√©trehozni √©s fenntartani.

Az iszl√°m tan√≠t√°sai besz√©lnek a korr√≥l, amikor a p√©nz lesz az Isten √©s Izrael n√©pe ehhez az Istenhez fordul. Jeruzs√°lemet akarj√°k megtenni f√Ķv√°rosul, ahonnan a vil√°got uralj√°k. Ez Dadzsal, az egyszem√Ľ kora. Az egyszem√Ľ√©, aki mindent l√°t, a Big Brother. Ez a v√©g√≠t√©let kora, amikor a vil√°gnak d√∂ntenie kell, melyik utat v√°lasztja, Dadzsal √ļtj√°t, melyen Izrael halad, vagy Allah, Isten √ļtj√°t. Jeruzs√°lem nem ker√ľlhet Dadzsal kez√©be, Jeruzs√°lemben nem semmis√≠thetik meg azokat a szent√©lyeket, k√∂zt√ľk az Al-Aksza mecsetet, melyek let√©tem√©nyesei J√©zus, a Megv√°lt√≥ elj√∂vetel√©nek, akire v√°runk a Dadzsal elleni harcban.Igen, mi muzulm√°nok J√©zust v√°rjuk, √Ķ a mi megv√°lt√≥nk. A pr√≥f√©ci√°kban szerepel a kor, amiben Dadzsal n√©pe arany nap-jait √©li (Golden Days), szerepel annak elker√ľlhetetlen pusztul√°sa, azapokalipszis, √©s J√©zus el-j√∂vetele. Izrael n√©pe is tudja ezt √©s m√Ľ apokalipszist rendez, melyben Dadzsal a maga ir√°ny√°ba tereli a hatalmat hamis bizony√≠t√©kok alapj√°n.Hirtelen egyre t√∂bb lelet, ereklye ker√ľl el√Ķ, √ļjabb T√≥ratekercsek, Bibli√°k, melyek elemz√©s√©vel bizony√≠that√≥ Izrael n√©p√©nek meghat√°roz√≥ helye a vil√°g t√°rsadalmain bel√ľl. V√°rjuk, hogy megtal√°lj√°k azt a tal√°n most CIA √©s

MOSZAD m√Ľhelyekben k√©sz√ľl√Ķ autentikus Kor√°nt is, melyet hirtelens√©ggel el√Ķker√ľl √©s a vil√°g m√©di√°iban √°thangolj√°k muzulm√°n k√∂z√∂ss√©geinket.

Tudatmódosítás. Ez a ma módszere. Hazugság és szisztematikus tudatmódosítás.

A konferenci√°n vide√≥ √ľzenet form√°j√°ban felsz√≥lalt Naszrallah sejk, a Hezbollah vezet√Ķje. Besz√©d√©ben kifejtette, hogy a palesztin n√©p √ľgye ker√ľlj√∂n be az Iszl√°m vall√°s doktr√≠n√°i k√∂z√©. Ne csak a s√≠ita, hanem a szunnita iskol√°k is tarts√°k napirenden √©s az iszl√°m tan√≠t√°saiban doktr√≠nak√©nt szerepeljen (Akida) a palesztin k√©rd√©s. Ezt a felvet√©st a tud√≥stan√°cs elfogadta.

Továbbá felszólított arra, hogy minden iszlám világban elért eredmény mellé sorakozzon fel az egész iszlám világ.

Jelenleg Ir√°n hatalmas eredm√©nyt √©rt el az 5+1-el szembeni t√°rgyal√°sokon. Ennek siker√©t az eg√©sz iszl√°m vil√°gon bel√ľl hangs√ļlyozni kell. Aki nem √°ll ki e mell√©, az a cionista er√Ķk oldal√°n sorakozik fel.

Az Iszl√°m egys√©ge a fennmarad√°s z√°loga. Ma nincs k√ľl√∂n szunnita, s√≠ita √©s ezer m√°sf√©le iszl√°m. Ma csak iszl√°m, vagy cionista iszl√°m van, ahogy a kereszt√©nys√©g is ezen a hat√°ron

bel√ľl v√°lik sz√©t cionista √©s nem cionista kereszt√©nys√©gg√©.Ugyanakkor hangs√ļlyozni kell, hogy nem cionista zsid√≥s√°g is van. Ma minden k√©rd√©s glob√°lisan vet√Ķdik fel. A vil√°g bomlaszt√≥ er√Ķivel szemben egy√ľtt kell fell√©pni azoknak, akik nem akarnak a bomlaszt√≥ er√Ķk vazallusaiv√° v√°lni.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | monguzking - 2015. szeptember 11. 17:07:09
igazuk van de sötétség hatalma sokkal erösebb---legalábis ha sötétség képes lerombolni otthonokat s szétrobbantani családokat----
#2 | postaimre - 2015. szeptember 11. 20:33:05
Rámalláh az Izraellel kötött megállapodások felmondásával fenyeget

Mahmud-AbbaszMahm√ļd Abb√°sz, a Palesztin Hat√≥s√°g eln√∂ke az ENSZ K√∂zgy√Ľl√©s√©nek szeptemberi √ľl√©sszak√°n v√°rhat√≥an bejelenti, hogy a palesztinok felmondanak az eddig k√∂t√∂tt minden meg√°llapod√°st, k√∂zt√ľk az Osl√≥i Egyezm√©nyeket – √©rtes√ľlt az izraeli k√∂zszolg√°lati r√°di√≥.http://biztonsagp...l-fenyeget

Kiker√ľl a palesztin z√°szl√≥ az ENSZ f√Ķ√©p√ľlet√©hez

Elfogadt√°k a palesztin javaslatot, ezent√ļl a megfigyel√Ķi st√°tusszal rendelkez√Ķ √°llamok lobog√≥i is kiker√ľlhetnek az ENSZ-sz√©kh√°z el√©.

Kiker√ľl a palesztin z√°szl√≥ az ENSZ f√Ķ√©p√ľlet√©hez – √≠rja a WSJ √©s a Guardian. Az err√Ķl sz√≥l√≥ szavaz√°son 119 tag√°llam t√°mogatta a javaslatot, nyolc – k√∂zt√ľk Izrael √©s az Egyes√ľlt √Āllamok - ellenezte, 45 pedig tart√≥zkodott.http://www.atv.hu...epuletehez

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.