Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Menek√ľltkr√≠zis: N√©metorsz√°g 4000 katon√°t helyezett k√©sz√ľlts√©gbe


√Čs a t√∂bbi...√©s a t√∂bbi...sz√©pen libasorban....! A Bundeswehrt akkor vetik be, ha sz√ľks√©ghelyzet alakul ki a menek√ľltek be√°raml√°sa k√∂r√ľl. Jelszavuk: "maxim√°lis j√≥indulat" – mondta a v√©delmi miniszter.

N√©metorsz√°g mintegy 4000 katon√°t helyezett k√©sz√ľlts√©gbe a h√©t v√©g√©re, hogy mozg√≥s√≠tani lehessen √Ķket migr√°ci√≥s sz√ľks√©ghelyzet eset√©n – k√∂z√∂lte a v√©delmi minisztert id√©zve a Der Spiegel c√≠m√Ľ hetilap p√©nteken.

"A h√©t v√©g√©n n√©gyezer katona √°ll k√©szen arra, hogy mozg√≥s√≠ts√°k... az orsz√°g sz√°m√≠that a Bundeswehr t√°mogat√°s√°ra" – mondta Ursula von der Leyen a magazinnak, √©s jelezte, hogy sz√ľks√©g eset√©n m√©g n√∂velhetik is a bevethet√Ķ katon√°k sz√°m√°t. A jelszavuk: "maxim√°lis j√≥indulat".

A n√©met hadsereg eddig 14 500 migr√°nsnak ny√ļjtott sz√°ll√°st √©s ell√°t√°st a laktany√°iban √©s m√°s n√©metorsz√°gi l√©tes√≠tm√©nyekben. Katon√°k seg√≠tenek a migr√°nsok sz√°ll√≠t√°s√°ban is.

M√ľnchen f√Ķp√°lyaudvar√°ra szeptember eleje √≥ta t√∂bb migr√°ns √©rkezett, mint tavaly √∂sszesen. Frank-Walter Steinmeier k√ľl√ľgyminiszter szerint a h√©t v√©g√©n tov√°bbi 40 ezer v√°rhat√≥.

A Der Spiegel interj√ļja szombaton jelenik meg, de m√°r p√©nteken k√∂z√∂ltek bel√Ķle kivonatot.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. szeptember 11. 20:46:55
Címkéznék Európában a zsidók termékeit

Az Eur√≥pai Parlament cs√ľt√∂rt√∂k√∂n d√∂nt√∂tt arr√≥l, hogy mostant√≥l Eur√≥p√°ban megk√ľl√∂nb√∂ztet√Ķ-c√≠mk√©vel l√°tj√°k majd el azokat az izraeli term√©keket, amelyek az 1967-ben elfoglalt Ciszjord√°nia ter√ľlet√©r√Ķl sz√°rmaznak -√≠rja az MTI. Izraelben felh√°borod√°st v√°ltott ki a strasbourgi hat√°rozat.

A javaslatot t√∂bb EU-tagorsz√°g k√ľl√ľgyminisztere terjesztette el√Ķ, √©s az EP-ben 525 igen, 31 tart√≥zkod√°s √©s 70 nem szavazattal fogadt√°k el. Izraelben a korm√°ny √©s az ellenz√©k is ellen√©rz√©s√©t fejezte ki az √ļj szab√°llyal kapcsolatban. Netanjahu minisztereln√∂k szerint a d√∂nt√©s „√°rt a b√©k√©nek”, √©s burkoltan fasiz√°l√≥d√°ssal v√°dolta Eur√≥p√°t:

t√∂rt√©nelmi eml√©kezet√ľnk van, amely tudja, mi t√∂rt√©nt miut√°n Eur√≥p√°ban megjel√∂lt√©k a zsid√≥k √°ruit
http://index.hu/k...termekeit/


Aki évekig álmodozott egy magyar gárdáról

Az egyetlen politikus volt, aki arra szavazott, hogy ne l√©pj√ľnk be az EU-ba. A tavalyi v√°laszt√°sok el√Ķtt √°ltal√°nos iskol√°ban kamp√°nyolt, csokit osztott gyerekeknek. √ögy tartja mag√°r√≥l, hogy √Ķ a kev√©s tisztess√©ges politikus egyike. Vagyonnyilatkozatai alapj√°n nem er√Ķss√©ge a pontoss√°g. Most, hogy √Ķ lesz a honv√©delmi miniszter, tal√°n megval√≥s√≠thatja az √°lm√°t, a "Honi G√°rd√°t". Portr√© Simicsk√≥ Istv√°nr√≥l.
http://index.hu/b...er_portre/

Egy gyilkoss√°gi √ľgy miatt lemondott √Čszak-√ćrorsz√°g minisztereln√∂ke

Ennek kapcs√°n gyan√ļs√≠tottk√©nt √Ķrizetbe vett√©k a felekezetk√∂zi √∂nkorm√°nyzat legnagyobb katolikus p√°rtja, a Sinn F√©in √©szak-√≠rorsz√°gi tagozat√°nak vezet√Ķj√©t.http://www.hirado...terelnoke/

Szemerk√©nyi: Meg kell er√Ķs√≠teni Eur√≥pa biztons√°g√°t

Az Egyes√ľlt √Āllamokat √©rt szeptember 11-ei terrort√°mad√°s 14-dik √©vfordul√≥j√°ra az amerikaiak megszokt√°k, mindennapjaik r√©sz√©v√© v√°ltak a szigor√≠tott biztons√°gi int√©zked√©sek - mondta az InfoR√°di√≥ Ar√©na c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban a washingtoni magyar nagyk√∂vet. Szemerk√©nyi R√©ka hozz√°tette: Eur√≥p√°ban is meghat√°roz√≥ √©rdek√ľnk pontosan tudni, ki l√©p be a ter√ľlet√ľnkre, hogy ellen√Ķrizhess√ľk a hat√°rainkat. http://inforadio....hir-756523


M√≥dos√≠tan√°k a rom√°n-magyar alapszerz√Ķd√©st

Lev√©lben k√©ri Bogdan Aurescu k√ľl√ľgyminisztert az Erd√©lyi Magyar N√©pp√°rt (EMNP), hogy kezdem√©nyezze a rom√°n-magyar alapszerz√Ķd√©s m√≥dos√≠t√°s√°t.
http://kitekinto....fMbb5f4W6A

Merkel döntése példátlan politikai hiba - német lapok
C√≠mk√©k: angela merkel, menek√ľlt, bev√°s√°rl√°s
N√©metorsz√°gban √©lesen b√≠r√°lta a bajor konzervat√≠v CSU k√©t tekint√©lyes politikusa Angela Merkel kancell√°rt a Magyarorsz√°gr√≥l elindult mened√©kk√©r√Ķk beenged√©se miatt p√©nteki lapinterj√ļkban. A kancell√°r ism√©t v√©delm√©be vette a d√∂nt√©st, ugyancsak egy lapinterj√ļban kiemelte, hogy rendk√≠v√ľl ki√©lezett humanit√°rius helyzetben kellett hat√°rozni bajban l√©v√Ķ emberek sors√°r√≥l.http://www.napi.h...02946.html

Nep√°li szolg√°l√≥k meger√Ķszakol√°s√°val gyan√ļs√≠tanak egy sza√ļdi diplomat√°thttp://vs.hu/koze...paign=main

√Ėrd√∂gi k√∂r: vesz√©lyes politikai j√°tszm√°ba keveredt√ľnk


Eur√≥p√°t √©s f√Ķk√©nt a felt√∂rekv√Ķ piacokat nem igaz√°n gazdas√°gi-p√©nz√ľgyi probl√©m√°k, hanem politikaiak s√ļjtj√°k. A jelenlegi l√©gk√∂r kedvez a nacionalizmus terjed√©s√©nek, ez pedig s√ļlyosb√≠tja a megl√©v√Ķ gazdas√°gi-p√©nz√ľgyi probl√©m√°kat. Eur√≥pa bizonyos tekintetben √∂rd√∂gi k√∂rbe ker√ľlt – nyilatkozta az Alapblognak Bill Emmott, aki a The Economist volt f√Ķszerkeszt√Ķje, jelenleg befektet√©si alapkezel√Ķ c√©gek tan√°csad√≥jak√©nt tev√©kenykedik. http://privatbank...unk-285418

Maffioz√≥val tal√°lkozgatott a szerb k√ľl√ľgyminiszter

K√≠nos felv√©telek ker√ľltek el√Ķ a szerb k√ľl√ľgyminiszterr√Ķl. Ivica Dacic 7 √©ve t√∂bbsz√∂r is tal√°lkozott a Misa Bananak√©nt ismert Rodoljub Radulovic-al, aki egy k√°bit√≥szer csemp√©sz maffia feje volt √©s jelenleg sz√∂k√©sben van. Dacic nem tagadja, hogy tal√°lkozott Radulovic-al, de azt √°ll√≠tja nem tudta, hogy nagy mennyis√©g√Ľ kokaint csemp√©szett volna Eur√≥p√°ba.http://hu.euronew...miniszter/

Nicsak, kik építhették ma a határkerítést! Az orosz tévé megmutatjahttp://vs.hu/koze...paign=main
#2 | Gutai Zub - 2015. szeptember 11. 20:58:16
Kedves h√ľlye bunbundeswher

Ha 1939 szeptemberében , nem is maximális, de egy ici pici jó indulat lett volna bennetek, a világ ma nem itt tartana.

De a b√Ķrnadr√°g √©s a s√∂r mell√© bizony az √©sz nem √©ppen n√©met tulajdons√°g........
#3 | Perje - 2015. szeptember 12. 01:21:54
www.dailystar.com.lb/dailystar/Comics/03-09-2015/7%20cartoon_635768360771174989_main.jpg
#4 | kakas - 2015. szeptember 12. 12:27:58
#5 | Ro-zsola - 2015. szeptember 13. 12:12:41
német katona ? Na ne már !

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.